Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1412

« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 71   >
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , ANTIAERIANA
Va propunem spre vanzare o cocheta casa de 85 mp aflata pe strada Sold. Coman Ion in zona Antiaeriana-Margeanului. Casa, din caramida, este compusa din 3 camere, bucatarie+ camara, baie i 2 holuri ce permit accesul separat in casa. Plafon din placa beton, pod inalt, incalzire centrala pe gaz + sobe functionale, aer conditionat, parchet, tamplarie din termopan, acoperis din tabla zincata.Pe suprafata totala de 306 mp de teren mai se afla edificat un garaj dublu si o magazie generoasa ce dispune de beci spatios. Gardul de beton ce imprejmuieste propietatea, mentine intimitatea pentru o mica gradina si o frumoasa bolta de struguri.Strada si vecini linistiti, acces facil la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, magazine in proximitate, Piata Unirii 15 min cu masina.

[-]  Alcbusiness (A)
Telefon: 0721299888
Agent: Radu Trascaianu
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 630.000 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila eleganta de vanzare in Bucuresti Sectorul 1, dezvoltata pe S+P+1+M, construita in anul 2009, proiectata si amenajata excelent pentru un confort desavarsit, cu materiale de cea mai buna calitate, nu exista pereti de rigips in compartimentari, toate fiind facute din caramida porotherm. Finisajele au fost alese cu exigenta, fara rabat la calitate, rezultatul dovedind-se a fi spectaculos. Casa se vinde semi-mobilata totul fiind nou in interior.Proprietatea se afla intr-un cartier intim, select, pe un drum cu acces privat, cu portar si doua bariere, securitatea fiind un alt punct forte al acestor minunate proprietatiCompartimentare vila: Parter: hol, living spatios cu parchet din bambus, bucataria cu zona de luat masa si cu iesire directa spre foisor, spatii de depozitare, baie, garaj Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, living, 2 balcoane Mansarda: 3 dormitoare, living, baie Subsol: crama, spalatoria si camera centralei termice.BONUS:Bucatarie italieneasca cu toate electrocasnicele noi incluse, toate baile utilate si accesorizate, scarile interioare din lemn sunt acoperite cu covor de lana de cea mai buna calitate, balustradele scarilor interioare sunt din fier forjat si lemn. Usile si stucaturile au fost pictate cu foita de aur manual de pictori romani, casa scarii este luminata prin geamurile vitralii pictate manual, balcoanele si intrarea sunt placate cu granit, termopanele sunt din lemn stratificat iar la fiecare geam avem rulouri exterioare electrice cat si manuale. Aer conditionat in toate incaperile, sistem video in toata casa interior si exterior si corpuri de iluminat. Crama complet mobilata si utilata este un loc intim, amenajat superb, pana la cele mai mici detalii. Casa beneficiaza de apa potabila de la oras, dar si de un put propriu ce deserveste integral atat casa cat si gradina.Totul are maxima functionalitate, atat impartirea spatiului, cat si dotarile.Gradina este intretinuta cu sistem de irigatie automatizat, in mijlocul caruia regasim si locul de relaxar

[+]  Alcbusiness (A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 198.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vanzare vila P+E+M amplasata in ansamblul Domus Stil, Pipera, la cateva minute distanta cu masina de cartierul Aviatiei.Cu o suprafata utila totala de 198 mp, casa este dispusa dupa cum urmeaza:Parter: living amplu cu iesire pe terasa si in curte, baie de serviciu si bucatarie inchisa, compet dotata si utilataEtaj: un dormitor cu dressing si baie, un dormitor cu baie si terasaMansarda : 2 dormitoare cu baie proprie, unul avand si terasa.Casa are curte proprie insa si aces catre parcul privat, locul de joaca pentru copii si piscina exterioara, fiind alegerea ideala pentru o familie fericita.Pret: 198.000 Euro

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 395.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Casa superba de vanzare structurata P+M, pozitionata pe o straduta linistita cu circuit inchis din zona Soseaua Nordului Herastrau. Casa a fost cumparata si renovata integral, finisajele fiind preluate de viitorul comparator, dupa placul si cerintele acestuia.Casa are curtea integral amenajata, dispune de un teren de 253 mp si are o suprafata utila de 134 mp, compartimentata in 8 camere.La stadiul actual casa are un pret de 395.000 Euro.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 585.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Vila superba de vanzare in zona Iancu Nicolae-Potcoavei. Cu un teren amplu de 1200 mp, casa este structurata S+P+E+M, are o suprafata utila totala de 561 mp si este impartita dupa cum urmeaza:- Subsol: camera tehnica si ALA- Parter: bucatarie inchisa, living spatios cu dining si iesire pe terasa, dormitor si baie, terasa, garaj- Etaj: dormitor matrimonial cu dressing si baie , 2 dormitoare secundare deservite de o baie si terasa si inca un dormitor extrem de spatios cu baie- Mansarda extrem de spatioasa open space cu sauna si dusCasa are terasa cu zona de barbeque, finisaje de exceptie si poate fi cumparata cu suma de 585.000 Euro.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 690.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Casa superba de inchiriat/vanzare in zona Iancu Nicolae. Cu un teren amplu de 1200 mp, casa este structurata S+P+E, are o suprafata de 306 mp construiti si este impartita dupa cum urmeaza:- Subsol: camera tehnica si ALA- Parter: bucatarie inchisa, living extrem de spatios cu dining, birou, dormitor si baie, terasa- Etaj: dormitor matrimonial cu dressing, baie si terasa proprie, 2 dormitoare secundare deservite de o baie si terasa cu vedere libera.Casa are zona de barbeque, finisaje de exceptie si poate fi inchiriata cu suma de 2500 lunar sau cumparata cu 690.000 Euro.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , BERCENI COMUNA
Vila moderna situata intr-o zona frumoasa si linistita din Comuna Berceni. Constructie 2016 ca si locuinta confortabila de familie, imprejmuita de o curte privata cu vegetatie ingijita de lavanda, tuia, pomi fructiferi si gazon. Parter si etaj, aceasta locuinta luminoasa si confortabila, este foarte bine impartita si utilata, compusa din trei dormitoare si un birou, trei bai, bucatarie, living, doua balcoane si terasa exterioara acoperita.Accesul in locuinta se face prin partea din fata a casei, printr-o veranda foarte utila in sezonul rece cat si prin a 2 a intrare aflata pe terasa acoperita a casei, terasa situata pe una din laturile casei. La parter se afla un living impresionant cu semineu de colt marca Nordpeis ce comunica cu bucataria, un birou care are si utilitatea unui dormitor, o baie cu dus si holul cu acces catre etaj. Bucataria open space catre living, se vinde partial mobilata si utilata cu cuptor si plita ambele electrice, hota si masina de spalat vase. Tot la parter, din living, se face accesul catre terasa acoperita.La etaj se afla dormitorul matrimonial intim si primitor, cu baie proprie, dressing si balcon. Alte doua dormitoare luminoase si placute, impart spatiul de la etaj, din care unul dintre dormitoare are si balcon, ambele au o baie comuna dotata cu cada. Din holul de la etaj se face si accesul spre pod care ofera un spatiu de depozitare pe toata suprafata etajului. Casa este conectata si beneficiaza de toate utilitatile necesare, de la alimentarea cu apa pana la canalizare proprie, astfel ca s-a construit si o anexa in spatele casei, in care se afla centrala pe lemne Bosch cu rol de incalzire si apa calda, boilerul electric pentru apa calda cat si un aparat de dedurizare a apei din put. Pentru cei care doresc, casa se poate conecta si la reteaua de gaze naturale. Casa are geamuri termopan tripan securizate, sistem de alarma, sistem de irigatie cu senzor de ploaie.

[+]  Ideal Home Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , ROSETTI
Universitate, Rosetti, Vila stil construita in 1905, inaltimea camereleor 4, 25m, suprafata total utila 340 mp, 8 camere, 5 dormitoare, S+P+M, caramida ciment si profil metalic, amprenta sol 150mp, deschidere dubla, 3 bai, 2 bucatarii, solida, fara risc seismic, neincadrata pe lista monumentelor istorice, proprietate, toate utilitatile racordate, centrala termica proprie, canalizare, electricitate, gaze. Vila necesita reamenajare specifica arhitecturii, precum si amenajarea mansardei, cu aproximativ acelasi regim de inaltime. Permite supraetajare.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 499.000 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRCULUI
Agentia noastra va propune spre vanzare, o vila superba, amplasata pe o strada pitoreasca, verde, din zona centrala a capitalei, ferita de disconfortul urban, la un minut de metrou Stefan cel Mare si Parcul Circului, zona Dorobanti-Tunari.Vila, impartita pe 3 niveluri, D+P+1, este compusa din 6 camere, 4 bai, dormitor matrimonial cu baie si dressing, bucatarie, dependinte, etc. Aceasta a fost reconstruita in totalitate in anul 2015 cu proiectare foarte bine realizata, din materiale de top, pe structura de beton armat, caramida si plansee de beton.De asemenea, vila beneficiaza de curte proprie intima, amprente florale, jardiniere etc.Printre multiplele imbunatatiri, putem enumera, 2 centrale termice in condensatie, AC, instalatii Ideal Standard, securitatea fiind asigurata de alarma, supravegherea video si interventia umana rapida.Vila se vinde "as is", cu mobilier facut pe comanda si electrocasnice de top.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 545.000 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti, av Iliescu, vila individuala, interbelica, an 1938, suprafata construita 258mp, teren 192mp, curte libera 100mp, D-P-1E-Pod, primii proprietari, termopan, centrala termica, posibilitate mansardare, acte, parcare, exclusivitate, libera.

[+]  Hub Imobiliar(A)

16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 143.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Casa cu curte individuala, constructie din caramida si beton, garaj, intrare dubla, curte libera 260 mp, aproape de bulevardul Pipera, 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, garaj, 180mpc, an 2009, suprafata utila 150mp, teren 365mp, P/1E/Pod, teren deschidere 20m, deschidere dubla, in apropiere de transport in comun, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, toate utilitatile, libera.

[+]  Hub Imobiliar(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , GRADISTEA
Casa duplex P+1+M cu teren, comuna Gradistea, jud. Ilfov. Disponibila spre vanzare casa tip duplex, constructie 2012, situata in comuna Gradistea, jud. Ilfov, la 2 km de Manastirea Caldarusani. Duplexul (doua corpuri construite in oglinda) prezinta interior urmatoarea configuratie:- parter: 2 living-uri, 2 toalete de serviciu si 2 bucatarii; beci;- etaj: 3+3 camere, fiecare cu baie aferenta;- mansarda: fara spatii construite, tip open space. Amprenta la sol a cladirii este de 182 mp. Terenul intravilan unde este amplasata constructia masoara 1200 mp. (60x20). Teren liber 1000 mp. Suprafata construita este de 503 mp. (parter 182 mp; etaj 165 mp; mansarda 156 mp). Suprafata utila 491 mp. (parter 177 mp; etaj 160 mp; mansarda 151 mp). Partea dreapta este finisata si mobilata, dispunand de incalzire in pardoseala (mai putin mansarda), iar partea stanga este tencuita si vopsita, dispunand de instalatii electrice si sanitare (doar reteaua de tevi). In spatele casei, in gradina, este amplasat corp/anexa compus din bucatarie vara si camera. Utilitati: centrala termica, tamplarie termopan integral, apa curenta, fosa, gaze, gradina, curte, loc parcare. Zona cu case/vile similare, foarte aproape magazine comerciale, restaurante.

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Va prezentam disponibila pentru vanzare o vila P+1, 6 camere, 3 bai, constructie 2002, situata in zona Drumul Jilavei, la 9 minute (conform google maps) de mers pe jos de statia de metrou Aparatorii Patriei.Descriere imobil:P+1an constructie: 2002suprafata totala teren 364 mpamprenta casa 80 mpcurte 280 mpdeschidere 24 m, adancime 15 msuprafata utila casa 240 mpImbunatatiri: gresie, parchet, usi interior calitative, termopane, centrala, AC.Caracteristici: garaj interior cu telecomanda (separat de curte/gradina) 2 locuri + 1 loc in fata usii garajului; pivnita, camara, balcon fiecare camera; foisor, gradina amenajata, sistem cu programare irigare aspersoare pentru gradina si jardinierele balcoanelor.

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 328.000 EURO - Bucuresti , BUDAPESTA
Va prezentam spre vanzare o vila moderna, situata intr-o zona deosebit de atractiva, foarte aproape de Piata Unirii, la intersectia b-dului Dimitrie Cantemir cu b-dul Marasesti (8 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Unirii si 5 minute pana la Parcul Carol). Construita in anul 2006, vila are un regim de inaltime P+1+M. Suprafata utila este de 320 mp, repartizati in mod egal la cele 3 niveluri: parter, etaj si mansarda. La parter si etajul 1 se afla cate 4 camere pe nivel, mansarda fiind open space. Sunt 3 bai, 2 la parter si una la etaj, si cate o bucatarie la parter si etaj. Dispune de centrala termica proprie, aer conditionat, ferestre termopan, parchet, gresie, faianta.Se preteaza pentru locuit, pentru sediu de firma/organizatie, sau mixt, o parte a imobilului poate fi inchiriata si cealalta locuita. Are cadastru si intabulare si a fost obtinuta, in iunie 2018, autorizatia de constructie pentru transformarea mansardei in al doilea etaj al imobilului.

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 410.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Va prezentam spre vanzare o vila situata langa Piata Alba Iulia, construita in anul 2001. Regim de inaltime subsol + parter + etaj + mansarda, suprafata totala teren 180 mp, suprafata utila imobil 324 mp, curte libera impartita aproximativ egal fata/spate 48 mp. Multiple imbunatatiri, zona linistita, la 100 m de Piata Alba Iulia.

[+]  Creative Brokers(A)
Ia-ti o casa de 410000 € cu o rata de 2176 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 260.000 EURO - Bucuresti , PROGRESU
Va prezentam spre vanzare o vila situata aproape de Soseaua Giurgiului, vis--vis de Piata Progresul. Constructia este din caramida pe cadre de beton, a fost ridicata in anul 2007 si are regim de inaltime P+2+M. Suprafata totala a terenului este de 240 mp cu deschidere de 8 m. Amprenta la sol a constructiei este de 190 mp, iar suprafata utila de 500 mp. Se preteaza pentru locuit, pentru afacere (sediu firma, activitate comerciala, after school etc.) sau pentru ambele locuit si afacere. Etajul 2 si mansarda nu sunt finisate la interior (sunt partial la gri si partial la rosu).

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 330.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Va prezentam spre vanzare un imobil situat in apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei. Suprafata totala teren 310 mp, deschidere stradala 12 m, regim de inaltime P+2, suprafata utila 365 mp, subsol 16 mp. Structura de rezistenta este constituita din pereti din zidarie portanta si plansee de beton armat. Dispune de trei centrale termice pe gaz (una pe nivel) si o centrala la subsol pentru intraga cladire, cu dubla functionare, gaz si petrol. Distanta pana la metrou Aparatorii Patriei 550 m.

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 360.000 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam spre vanzare un imobil situat in apropierea spitalului de copii Budimex, b-dul Constantin Brancoveanu. Construit in anul 2006, are o suprafata totala a terenului de 480 mp, regim de inaltime P+1+M, suprafata utila 362 mp. Structura de rezistenta este constituita din cadre de beton armat cu pereti din caramida porotherm. Dispune de toate facilitatile si are trei centrale termice pe gaz (una pe nivel). Aproape de metrou Constantin Brancoveanu.

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Va prezentam spre vanzare o vila situata in zona Aparatorii Patriei construita in anul 2008, avand parter, etaj si mansarda. Suprafata totala a terenului este de 257 mp, din care 109 mp reprezinta amprenta la sol a constructiei. Deschiderea stradala este de 10 m. Are 9 camere, 1 bucatarie, 4 bai, 1 grup sanitar si 4 balcoane. Posibilitate parcare 2 masini in curte. Distanta metrou Aparatorii Patriei 700 m (8 minute de mers pe jos).

[+]  Creative Brokers(A)
16.06.2019
Vanzari Case / vile
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , OLTENITEI (BERCENI)
Va prezentam spre vanzare o vila amplasata in zona str. Alunisului, str. Soimus din sectorul 4. Vila are regim de inaltime D+P+E+M, amprenta la sol 100 mp, suprafata utila 340 mp, teren de 250 mp, deschidere stradala de 12, 5 m, doua intrari. La subsol are doua incaperi de 25 mp fiecare si o camera tehnica de 12 mp. La parter (parter inalt) se afla un living de 25 mp, un dormitor de 16 mp, bucatarie de 12 mp, baie de 7 mp si hol de 6 mp. La etaj se gasesc 3 incaperi de 12, 16, respectiv 25 mp, un birou de 7 mp, hol de 20 mp si baie de 7 mp. Mansarda are 90 mp si nu este compartimentata. Distanta de aprox. 1 km pana la statia de metrou Constantin Brancoveanu.

[-]  Creative Brokers(A)
Telefon: 0726764420 0786276537
Agent: Mircea
Telefon: 0743276537
« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 71   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero