Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1970

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 99   >
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 310.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
De vanzare Vila 6 camere, tipologia P+2E, situata in Pipera, Zona Iancu Nicolae, cu suprafata a terenului de 232 mp si sprafata utila 229 mp, cu urmatoarea structura: Parter:- living room (large) cu dinning ( loc de servit masa)- terasa- bucatarie inchisa mobilata si utilata- semineu- WCS-dormitor/birou- hol de acces si tranzit- debaraEtaj:- dormitor matrimonial ( dressing /baie) cu balcon - dormitor cu balcon - dormitor cu balcon - hol acces si tranzit- dressing - baie Etaj 2/Mansarda:-dormitor 25 m-baie-spatiu de depozitar generosCurte:- pavata, gazon, balansoar Constructia a fost finalizata si intabulata in anul 2005.Fundatie beton, constructia din caramida beneficieaza de acoperis din tigla si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, incalzire centrala pe gaz. Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie/ faianta Marazzi, geamuri termopan, mobila Rovere, Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite.Doua locuri de parcare in fata casei.Vila se afla in complex rezidential cu piscina, paza 24/24, supraveghere video.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Gabriela Cucos
Telefon: 0756132622
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vanzare Vila 5 camere Pipera, Bucuresti1De vanzare vila, tipologia D+P+E, situata in Pipera, Zona Campul Pipera, cu suprafata terenului de 540 mp din care 90 mp alee acces si o suprafata utila de 350 mp cu urmatoarea structura: Demisol:- 3 garaje- cramaParter:- living room (large) - terasa- bucatarie open space (cu loc de servit masa)- camera de lucru (birou)- WCS- hol acces si tranzitEtaj:- dormitor matrimonial- dormitor cu balcon - dormitor cu balcon - hol acces si tranzit- baie Curte:- pavata, gazon, balansoar si gradina amenajataConstructia a fost finalizata si intabulata in anul 2003.Fundatie beton, constructia din bca beneficieaza de acoperis din tabla si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: gaz, incalzire centrala pe gaz, apa si canalizare proiect in curs.Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie, faianta, geamuri termopan inchise in sistem LEMN. Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea o recomanda!

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
De vanzare Vila, tipologia P+1E+M, situata in Pipera - Comfort Rezidence - cu suprafata terenului de 500 mp iar suprafata utila de 300 mp, cu urmatoarea structura: Parter:- living room (large) - terasa- bucatarie open space (cu loc de servit masa)- camera de lucru (birou)- WCS- hol acces si tranzitEtaj:- dormitor matrimonial cu baie proprie- dormitor- dormitor - hol acces si tranzit - baieMansarda:- dressing- spalatoriaCurte:- pavata, gazon, balansoar si gradina amenajataConstructia a fost finalizata si intabulata in anul 2010.Fundatie beton, constructia din caramida beneficieaza de acoperis lindab si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, incalzire centrala pe gaz. Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie, faianta, geamuri termopan.Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda!Pretul este negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 310.000 EURO Vila se vinde utilata si mobilata 2014, la comanda - Bucuresti , BANEASA
Vila deosebita, construita pe structura de beton cu peretii interior din caramida porotherm, situata intr-o zona deosebita, o zona in permanenta dezvoltare, o oaza de liniste si aer curat, padurea baneasa avand grija ca cei care locuiesc in aceste locuri sa nu duca lipsa de asa ceva, cu vecini de exceptie, . Construita in 2014. pe o suprafata de teren 600 mp si o amprenta de 165 mp, vila este dispusa pe doua nivele, parterul finalizat si utilat cu absolut tot ce este necesar, generatie 2015, iar mansard lasata open space pentru personalizarea dorita de catre viitorul proprietar. Livingul de aproximativ 38 mp completat de 3 dormitoare si 2 bai, precum si de bucataria inchisa si holul de la intrare, insumeaza o suprafata utila de 134 mp, iar mansarda completeaza restul pana 300 mp utili. Terenul liber de aprozimativ 400 mp, este amenajat ca si gradina de relaxare, cu foisor, loc pentru gratar si o mica terasa intima pentru cafeaua de dimineata sau berea de vara, precum si o veranda in fata casei. Deasemene exista loc de parcare in curte, portile telecomndate ne ofera lejeritate in momentul in care ajungem acasa, nefiind necesar sa coboram din masina pentru a ajunge la destinatie dupa o zi obositoare de munca. Un loc perfect pentru a ne retrage seara in sanul familiei si ne petrece momente le placute in liniste si intimitate sub supravegherea vigilenta a sistemului de alarma.

[+]  Rezidenta TA(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
TIMPURI NOI, CASA CU AMPRENTA LA SOL 225MP, AN CONSTRUCTIE 1940, CASA NECESITA RENOVARE, CURTEA ESTE COMUNA, SE POATE IESI DIN INDIVIZIUNE, PUZ P+2,

[+]  Andvis Imob(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
COMISION O! Vila nou construita, amplasata pe o strada cu case noi, asfaltata, si cu toate utilitatile.Accesul se poate face cu usurinta din zona Militari sau din Soseaua de Centura ce face legatura cu Straulesti/Bucurestii Noi/DN1.Vila este insorita, se desfasoara pe parter, etaj si mansarda, este foarte bine partitionata, cu circulatii eficiente.La parter gasim zona de living, o bucatarie spatioasa inchisa, o baie si camera centralei tehnice.Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, o baie foarte mare cu aerisire naturala si doua terase.Mansarda este gen open space la care se adauga o baie spatioasa si o camera pentru depozitare/dormitor.Finisajele sunt de foarte buna calitate, moderne.Dotari: centrala termica Viesmann, tamplarie pvc cu geam termopan, plase contra insectelor, parchet, scara interioara din lemn masiv, balustrade exterioare din fier forjat, sistem de alarma.Casa este construita din caramida Porotherm si are izolatie exterioara.In curte se pot parca 2 auto, accesul se face prin porti glisante actionate electric.Se vinde complet mobilata si utilata.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 900.000 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
PROPRIETATE SUPERBA! Va asteapta pregatita pentru mutare imediata! Va prezentam o vila cu design interior de exceptie, in stil clasic si modern in acelasi timp.Proprietatea este situata in zona Primaverii-Dorobanti, pe o strada linistita, fara trafic auto intens. Vila a fost complet amenajata in anul 2012, la un nivel de finisare exceptional. Se desfasoara pe demisol, parter, etaj si etaj 2.PARTERUL este compartimentat astfel: un hol de intrare amenajat cu dresinguri incapatoare, o zona de primire din care se face accesul spre living sau spre zona de dining. Livingul este dotat cu un semineu art deco, tavanul este decorat deosebit, decoratiuni care se regasesc si in zona de asteptare si in dining. Bucataria, modern mobilata si echipata Miele, se deschide catre zona de dining, unde gasim si o camera speciala amenajata ca o minicrama. Tot la parter gasim o baie amenajata cu dus si o zona deosebita, de aproximativ 25 mp, cu destinatia de sera sau terasa de vara.ETAJUL cuprinde dormitorul matrimonial cu baie si dresinguri, alte doua dormitoare pentru copii, o baie si un hol amenajat ca birou. Accesul la ETAJUL 2 se face pe scara secundara si este amenajat ca un apartament cu o camera principala de 40 mp, o alta camera (13mp), o bucatarie, baie cu cada, spatiu pentru depozitare si o superba terasa acoperita de 30mp. DEMISOLUL este amenajat cu sauna, grup sanitar, o camera dotata cu aparate de sport, camera tehnica (centrala termica Vaillant, spalatorie).Finisajele si dotarile sunt din categoria lux: usi din lemn cu geam cristal, piatra naturala, corpuri de iluminat din cristal, obiecte sanitare, aparate de aer conditionat Daikin, parchet din lemn masiv, jaluzele exterioare elecrice, sistem de alarma, videointerfon. Vila poate fi achizionata in varianta mobilata/nemobilata/partial mobilata.In curte pot fi parcate doua masini.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vila stil mediteranean de vanzare in Corbeanca, foarte aproape de padure, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, acces rapid in DN 1, caramida, constructie finalizata, constr. 2014, supr. totala : 250mp., supr. utila : 196mp., supr. teren : 600mp., amprenta sol: 184mp., desch. sosea 28m, utilat, o bucatarie, 4 bai, in apropiere de padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, 3 terase in suprafata totala de 58 mp, toate utilitatile, usi Pinum, parchet triplu stratificat, centrala Ariston. Casa este prevazuta pentru panouri solare si inclusiv tevile sunt trase la etaj pentru panouri solare. Casa este construita din cadre de beton cu caramida poroterm si blocuri ceramice, are curent trifazic si prize si instalatii de calitate superioara, bucatarie deschisa mobilata complet si utilata, drum pietruit. Toate din cele 4 dormitoare au minim 16, 2 mp iar cel mai mare, dormitorul matrimonial are 17 mp + dresing 10, 5 mp + baie proprie + terasa cu vedere la padure. Parterul casei foarte spatios este format din: bucatarie, debara depozitare, dining, living, baie, wc de serviciu, garaj din acceasi constructie cu casa si cu intrare din casa, camera tehnica si doua holuri, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 245.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, 5 camere, P+E, lemn, constructie finalizata, constr. 2006, supr. totala : 200mp., supr. utila : 180mp., supr. teren : 600mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 22m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 3 balcoane, intabulare, cadastru, gaze, ansamblu rezidential, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, bucatarie mobilata, usa intrare termopan, izolatie termica, casuta de gradina, paza, spatiu birou sau dormitor la parter, gazon si gradina amenajata cu vegetatie ajunsa la maturitate si gard viu imprejururul proprietarii, zona linisita, 3 locuri parcare in fata casei, ruloruri de aluminiu la geamuri, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanazre in Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1E, in vila duplex, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 130mp., supr. utila : 100mp., supr. teren : 225mp., amprenta sol: 63mp., un balcon, 3 bai, camera tehnica, spatiu de depozitare, in apropiere de maxi taxi, vedere la padure, supermarket 500m distanta, gaze, canalizare in curs de finalizare, acoperis tabla (Lindab), tamplarie termopan strada asfaltata, interior la gri, la acest pret casa se preda la cheie cu finisaje alese de cumparator.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, locatie deosebita - vila in stil oriental, acces facil din DN1, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala: 434mp., supr. utila: 347mp., supr. teren: 1957mp., amprenta sol: 162mp., desch. sosea 33m, 4 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, cu toate utilitatile, piscina, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, grup sanitar, living, dining, bucatarie inchisa. La etaj - dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare deservite de o baie. Mansarda este gandita ca un apartament cu 3 camere cu zona de zi, bucatarie, 2 dormitoare si o baie. In curte exista 2 puturi pentru alimentarea cu apa - unul deserveste piscina, iar celalalt este exclusiv pentru casa. La intrarea in curte exista o anexa cu 2 camere si baie - ideala pentru menajera/bona sau portar, casa se afla in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 142.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca pe malul lacului, cota parte 12 mp acces la lac si la ponton, casa/vila constructie finalizata, din caramida si cadre de beton, finisaje de calitate, P+1E, 5 camere, 3 dormitoare si un living dublu, constr. 2013, supr. totala : 200mp., supr. utila : 188mp., supr. teren : 540mp., amprenta sol: 100mp., o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, toate utilitatile, complet finisat, cu bucataria mobilata si semiutilata. Contract la firma de securitate, internet si tv. Terasa 20 mp stil foisor din lemn cu spatiu de depozitate inchis, gratar dublu si zona de barbeque, alei pavate cu piatra naturala, locuri de parcare in curte si garaj mare cu spatiu de depozitare. Deschidere dubla sosea 25m x20m, acces la casa atat de drum public asfaltat cat si pe drum privat de servitute. Pretabil schimb cu apartament in Bucuresti + diferenta de bani, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, amprenta sol: 170mp, supr. totala : 390mp, supr. utila : 375mp, supr. teren : 515mp, desch. sosea 25m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, dormitor/birou parter, 2 balcoane, semineu in living, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, nemobilata. Mansarda la gri, acoperis din tigla metalica, pereti 52cm, tamplarie cu rulouri din plasa, structura din beton B300.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO la cheie, partial mobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, in apropiere de DN 1, Mega Image si Peny, vila P+1, 5 camere, 3 dormitoare, caramida, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 235mp., supr. utila : 200mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 22m, desch. dubla, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, doua terase in suprafata de 35 mp, dubla deshidere la strada 22m/20m, acoperis Gerard, gresie, faianta, parchet, termopan de foarte buna calitate, usa metalica, calorifere noi, toate utilitatile, casa locuita si functionala. Locuinta se poate vinde semimobilata, cu bucataria mobilata si utlilata. Zona linistita, vecini deosebiti, comunitate bine formata, familii cu copii in vecinatate, acces rapid spre Bucuresti. Lac si padure in apropiere. Alte facilitati locuinta: gazon, arbori ornamentali ajunsi la maturitate si sistem de irigatie electrica, rulouri si plase geamuri, gard beton si fier forjat imprejmuire curte, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 220000 € cu o rata de 1168 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 88.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta la cheie in triplex de vanzare in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, la un 1 km de DN 1, acces rapid spre oras, P+1+Pod, constr. 2016, supr. totala : 150mp., supr. utila : 120mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m. Constructie din cadre de beton si caramida de 30 cm izolata cu polistiren 10 cm, acoperisul si sistemul pluvial Bilka, tamplarie termopan, neutilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, drum de servitute, acces pe strada asfaltata si apoi pe drum pietruit, doua terase in suprafata totala de 20m, doua locuri de parcare. Locuinta este prevazuta cu usa de metal la intrare si usi de lemn la interior + toate utilitatile in curs de finalizare: curent, apa, fosa septica, gaz, internet si cablu prin fibra optica, centrala termica si calorifere. Compartimentare casa: La parter - hol, camera de zi, baie, bucatarie. La etaj - 3 dormitoare, 2 bai si dressing (dormitorul matrimonial beneficiaza de baie proprie si dressing). Podul poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Incalzirea in locuinta va fi asigurata de centrala termica pe gaz + hidrofor cu filtre de dedurizare pentru apa menajera + fosa septica ecologica individuala + bransament trifazic lumina. Curtea si casa se vor preda la cheie gard, trotuare, alei si terase. Cumparatorul isi poate alege singur finisajele, in bugetul standard, cu personalizare gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in ansamblu rezidential, constructie duplex din caramida, 6 camere, 3 dormitoare, P+1+M, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 241mp, supr. utila : 210mp, supr. teren : 232mp, amprenta sol: 84mp, desch. sosea 20m, 3 bai, intabulare, in apropiere de supermarket, scoala, gradinita, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata, paza ansamblu non-stop, locuinta se vinde cu bucataria utilata + dresing la comanda in dorimitorul matrimonial, inclus in pret aparatura aer conditionat, curte amenajata, se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, in ansamblu rezidential cu curte comuna de 2.000 mp, 6 camere, 3 dormitoare, P+1E+Pod, in casa/vila, lemn, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 244mp., supr. utila : 210mp., supr. teren : 400mp., amprenta sol: 144mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, semineu lemne in living, parchet de lemn masiv, baie matrimoniala din marmura si piatra naturala, dressing cu lumina naturala velux, usa termopan intrare, bucatarie si dining in suprafata de 36 mp, bucatarie mobilata si utilata. Locuinta are infrastructura de casa digitala. Curte comuna cu piscina, foisor si gratar, gradina cu vegetatie matura, sistem automat de udat, doua terase de 15 mp si de 8 mp. Pentru pretul de 160.000 euro, casa se vinde nemobilata si neutilata. Pentru cei interesati, locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 170.000 euro. Pretabil cu schimb apartament in Bucuresti zona de Nord + diferenta de bani. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
PARADISUL VERDE - 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, CE clasa A, lemn, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 392mp, supr. utila : 350mp, supr. teren : 1800mp, amprenta sol: 196mp, desch. sosea 20m, semiutilat, o bucatarie, 3 bai, ansamblu rezidential, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, bucatarie mobilata, izolare termica.Casa are 3 corpuri: C1 - casa 392 mp, structura lemn, C2 - 4 garaje, 96 mp, C3 - sediu firma 198 mp construiti, 160 mp utili, parter.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
25.03.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 79.000 EURO TVA inclus - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in sistem duplex - Corbeanca, pozitie centrala, vila dispune de 4 camere, 3 dormitoare, P+1E+ pod, structura cadre de beton si caramida, an constructie 2014, supr. totala: 150mp., supr. utila : 119mp., supr. teren : 250mp., amprenta sol: 75mp., 3 bai, 1 balcoan, in apropiere de padure, supermarket. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, grup sanitar, spatiu depozitare, living cu dining room, bucatarie deschisa cu posibilitatea inchierii. La etaj - hol acces, 2 dormitoare deservite de o baie, dormitor matrimonial cu baie proprie. Podul este un spatiu generos de depozitare - acces prin chepeng cu scara. Casa se preda "la cheie", cu bransamente si finisaje, zona linistita, in apropiere de DN1 si cartier rezidential - cu acces facil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 99   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero