Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1862

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 94   >
27.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 285.000 EURO Vila se vinde utilata si mobilata 2014, la comanda - Bucuresti , BANEASA
Vila deosebita, construita pe structura de beton cu peretii interior din caramida porotherm, situata intr-o zona deosebita, o zona in permanenta dezvoltare, o oaza de liniste si aer curat, padurea baneasa avand grija ca cei care locuiesc in aceste locuri sa nu duca lipsa de asa ceva, cu vecini de exceptie, . Construita in 2014. pe o suprafata de teren 600 mp si o amprenta de 165 mp, vila este dispusa pe doua nivele, parterul finalizat si utilat cu absolut tot ce este necesar, generatie 2015, iar mansard lasata open space pentru personalizarea dorita de catre viitorul proprietar. Livingul de aproximativ 38 mp completat de 3 dormitoare si 2 bai, precum si de bucataria inchisa si holul de la intrare, insumeaza o suprafata utila de 134 mp, iar mansarda completeaza restul pana 300 mp utili. Terenul liber de aprozimativ 400 mp, este amenajat ca si gradina de relaxare, cu foisor, loc pentru gratar si o mica terasa intima pentru cafeaua de dimineata sau berea de vara, precum si o veranda in fata casei. Deasemene exista loc de parcare in curte, portile telecomndate ne ofera lejeritate in momentul in care ajungem acasa, nefiind necesar sa coboram din masina pentru a ajunge la destinatie dupa o zi obositoare de munca. Un loc perfect pentru a ne retrage seara in sanul familiei si ne petrece momente le placute in liniste si intimitate sub supravegherea vigilenta a sistemului de alarma.

[-]  Rezidenta TA(A)
Telefon: 0768515505
Agent: Liviu
27.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
27.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
TIMPURI NOI, CASA CU AMPRENTA LA SOL 225MP, AN CONSTRUCTIE 1940, CASA NECESITA RENOVARE, CURTEA ESTE COMUNA, SE POATE IESI DIN INDIVIZIUNE, PUZ P+2,

[+]  Andvis Imob(A)
27.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
COMISION O! Vila nou construita, amplasata pe o strada cu case noi, asfaltata, si cu toate utilitatile.Accesul se poate face cu usurinta din zona Militari sau din Soseaua de Centura ce face legatura cu Straulesti/Bucurestii Noi/DN1.Vila este insorita, se desfasoara pe parter, etaj si mansarda, este foarte bine partitionata, cu circulatii eficiente.La parter gasim zona de living, o bucatarie spatioasa inchisa, o baie si camera centralei tehnice.Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, o baie foarte mare cu aerisire naturala si doua terase.Mansarda este gen open space la care se adauga o baie spatioasa si o camera pentru depozitare/dormitor.Finisajele sunt de foarte buna calitate, moderne.Dotari: centrala termica Viesmann, tamplarie pvc cu geam termopan, plase contra insectelor, parchet, scara interioara din lemn masiv, balustrade exterioare din fier forjat, sistem de alarma.Casa este construita din caramida Porotherm si are izolatie exterioara.In curte se pot parca 2 auto, accesul se face prin porti glisante actionate electric.Se vinde complet mobilata si utilata.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
27.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 900.000 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
PROPRIETATE SUPERBA! Va asteapta pregatita pentru mutare imediata! Va prezentam o vila cu design interior de exceptie, in stil clasic si modern in acelasi timp.Proprietatea este situata in zona Primaverii-Dorobanti, pe o strada linistita, fara trafic auto intens. Vila a fost complet amenajata in anul 2012, la un nivel de finisare exceptional. Se desfasoara pe demisol, parter, etaj si etaj 2.PARTERUL este compartimentat astfel: un hol de intrare amenajat cu dresinguri incapatoare, o zona de primire din care se face accesul spre living sau spre zona de dining. Livingul este dotat cu un semineu art deco, tavanul este decorat deosebit, decoratiuni care se regasesc si in zona de asteptare si in dining. Bucataria, modern mobilata si echipata Miele, se deschide catre zona de dining, unde gasim si o camera speciala amenajata ca o minicrama. Tot la parter gasim o baie amenajata cu dus si o zona deosebita, de aproximativ 25 mp, cu destinatia de sera sau terasa de vara.ETAJUL cuprinde dormitorul matrimonial cu baie si dresinguri, alte doua dormitoare pentru copii, o baie si un hol amenajat ca birou. Accesul la ETAJUL 2 se face pe scara secundara si este amenajat ca un apartament cu o camera principala de 40 mp, o alta camera (13mp), o bucatarie, baie cu cada, spatiu pentru depozitare si o superba terasa acoperita de 30mp. DEMISOLUL este amenajat cu sauna, grup sanitar, o camera dotata cu aparate de sport, camera tehnica (centrala termica Vaillant, spalatorie).Finisajele si dotarile sunt din categoria lux: usi din lemn cu geam cristal, piatra naturala, corpuri de iluminat din cristal, obiecte sanitare, aparate de aer conditionat Daikin, parchet din lemn masiv, jaluzele exterioare elecrice, sistem de alarma, videointerfon. Vila poate fi achizionata in varianta mobilata/nemobilata/partial mobilata.In curte pot fi parcate doua masini.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , PARC BAZILESCU
la 7 minute de mers de metrou Jiului, D+P+1, casa individuala, 5 camere, constructie finalizata in 1999, suprafata construita 223 mp, supr. teren: 224 mp, amprenta sol: 100 mp, deschidere la strada principala. In apropiere de parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Vila are o arhitectura deosebita, este structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii. Locuri de parcare in curte sau stradal.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, Soseaua Chitilei imediat dupa Pod Constanta, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1997, supr. totala : 320mp, supr. utila : 225mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 103mp, desch. la strada, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, bucatarii inchise, loc parcare, garaj in curte ce poate fi amenajat ca spatiu locuibil, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, piscina de 6 metrii cubi.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 310.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
De vanzare Vila 6 camere, tipologia P+2E, situata in Pipera, Zona Iancu Nicolae, cu suprafata a terenului de 232 mp si sprafata utila 229 mp, cu urmatoarea structura: Parter:- living room (large) cu dinning ( loc de servit masa)- terasa- bucatarie inchisa mobilata si utilata- semineu- WCS-dormitor/birou- hol de acces si tranzit- debaraEtaj:- dormitor matrimonial ( dressing /baie) cu balcon - dormitor cu balcon - dormitor cu balcon - hol acces si tranzit- dressing - baie Etaj 2/Mansarda:-dormitor 25 m-baie-spatiu de depozitar generosCurte:- pavata, gazon, balansoar Constructia a fost finalizata si intabulata in anul 2005.Fundatie beton, constructia din caramida beneficieaza de acoperis din tigla si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, incalzire centrala pe gaz. Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie/ faianta Marazzi, geamuri termopan, mobila Rovere, Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite.Doua locuri de parcare in fata casei.Vila se afla in complex rezidential cu piscina, paza 24/24, supraveghere video.Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda! Pret negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vanzare Vila 5 camere Pipera, Bucuresti1De vanzare vila, tipologia D+P+E, situata in Pipera, Zona Campul Pipera, cu suprafata terenului de 540 mp din care 90 mp alee acces si o suprafata utila de 350 mp cu urmatoarea structura: Demisol:- 3 garaje- cramaParter:- living room (large) - terasa- bucatarie open space (cu loc de servit masa)- camera de lucru (birou)- WCS- hol acces si tranzitEtaj:- dormitor matrimonial- dormitor cu balcon - dormitor cu balcon - hol acces si tranzit- baie Curte:- pavata, gazon, balansoar si gradina amenajataConstructia a fost finalizata si intabulata in anul 2003.Fundatie beton, constructia din bca beneficieaza de acoperis din tabla si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: gaz, incalzire centrala pe gaz, apa si canalizare proiect in curs.Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie, faianta, geamuri termopan inchise in sistem LEMN. Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea o recomanda!

[+]  Hub Imobiliar(A)

26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
De vanzare Vila, tipologia P+1E+M, situata in Pipera - Comfort Rezidence - cu suprafata terenului de 500 mp iar suprafata utila de 300 mp, cu urmatoarea structura: Parter:- living room (large) - terasa- bucatarie open space (cu loc de servit masa)- camera de lucru (birou)- WCS- hol acces si tranzitEtaj:- dormitor matrimonial cu baie proprie- dormitor- dormitor - hol acces si tranzit - baieMansarda:- dressing- spalatoriaCurte:- pavata, gazon, balansoar si gradina amenajataConstructia a fost finalizata si intabulata in anul 2010.Fundatie beton, constructia din caramida beneficieaza de acoperis lindab si o curte cu gazon.Dispune de toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, incalzire centrala pe gaz. Finisajele interioare sunt: parchet de lemn, gresie, faianta, geamuri termopan.Situata intr-o zona rezidentiala foarte aproape de centrul orasului, proprietatea se impune prin designul modern, generozitatea spatiului si calitatea materialelor folosite. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!Locatia, confortul si linistea il recomanda!Pretul este negociabil!

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vila la cheie de vanzare in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, constructie din cadre de beton si caramida, constructie 2003, supr. totala : 213mp., supr. utila : 188mp., supr. teren : 1700mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 21m, utilat, o bucatarie, 2 bai, cadastru, in apropiere de lac, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tigla, centrala termica, garaj, strada asfaltata, curent trifazic, termopane de buna calitate. Locuinta dispune pe timp de vara de piscina demontabila. Acepta credit, pretabil plata si in rate.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO la cheie, mobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila stil mediteranean in Corbeanca, constructie individuala caramida si grinzi de beton, locatie centrala in cartier privat particular, 6 camere, 4 dormitoare, P+1, constructie finalizata, constr. 2009, , supr. utila : 248mp., supr. teren : 660mp. utilat, balcon si terasa, 3 bai, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, cablu TV, canalizare, centrala termica, cu toate utilitatile si multiple amenajari, garaj, finisaje de calitate si marmura, pod, proaspat renovat, tamplarie termopan, usa metalica, Vila este deservita de o alee de acces, cu deschiderea de 4 metri si alveole in dreptul garajelor pentru un acces facil. Spatiile interioare au inaltimea libera de minim 2.65m (sub plafonul de rigips). Sistemul constructiv din cadre cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Inchideri si compartimentari: Constructia are izolatie termica, calorifere noi, piscina, statie de epurare individuala, mobila bucatarie la comanda, parchet lemn masiv, panouri solare. Casa se vinde mobilata, mobila personalizata pe comanda.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala arhitectura moderna de vanzare in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+pod, constructie din beton si caramida, constr. 2010 la cheie, toate utilitatile, supr. totala : 283mp, supr. utila : 236mp, supr. teren : 609mp, amprenta sol: 141mp, desch. sosea 20m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, toate actele in regula intabulare si cadastru. Locuinta este situata in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, are acoperis tigla, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata publica pana la locatie. Parchet lemn masiv stejar, finisaje piatra naturala pe hol si in baia de la parter, finisaje calcar pe zona de terase, zona BBQ. Casa functionala, spatii utile generoase, camera spalatorie, camera tehnica, doua poduri folosite ca si spatiu de depozitare, bucatarie deschisa, curte amenajata, sistem de irigatie, vegetatie ajunsa la maturitate, poarta acces masina actionata electric, video-interfon, curte pavata, statie de dedurizare a apei, sistem de osmoza inversa, put de mare adancime cu pompa Grundfos.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 165.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila individuala P+M situata in Corbeanca, 5 camere, 4 dormitoare, constructie lemn 2009, finalizata, supr. totala : 235mp., supr. utila : 210mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 117mp., desch. sosea 20m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de lac, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, garaj, strada asfaltata, drum de servitute. Vila are 4 dormitoare, trei bai, living, bucatarie, garaj pentru o masina, terasa. La etaj sunt 3 dormitoare cu 2 bai. La parter gasim living, bucataria si locul de luat masa cu deschidere la terasa de 14 mp. Tot la parter avem o baie si o camera suplimentara care poate fi folosita ca si birou/camera de joaca/dormitor, plus garaj pentru o masina. Casa are celule solare si costuri generale foarte mici la utilitati, gaz, curent, apa proprie si canalizare la centrul local de epurare. Casa este izolata termic pe interior si exterior, cu acoperis ceramic de tip Bramac, geamuri termopane, parchet din bambus, bai cu faianta si gresie, instalatii termice si electrice in stare foarte buna.Toate utilitatile, casa functionala in care s-a locuit, terasa in spatele casei iesire din dinning, casa este utilata complet, bai complete, bucatarie completa, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 165000 € cu o rata de 876 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO imobil la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Casa/vila de vanzare in Corbeanca, in vecinatatea DN 1, imobil situat stradal, pozitie foarte buna si acces facil, 6 camere, 4 dormitoare, P+M, constructie din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 230mp., supr. utila : 190mp., supr. teren : 611mp., amprenta sol: 130mp., desch. sosea 22m, utilat, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, nemobilat, bucataria utilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Locuinta are suprafata terase 32 mp, izolata termic, finisaje moderne la calitate superioara, usa termopan, casa are 2 bucatarii (bucatarie locuinta + bucatarie de vara - anexa), gazon, pavaj exterior, pivnita sub bucatarie si garaj (8 mp), camera tehnica sub bucataria de vara, 6 locuri de parcare la strada si alte 5 locuri de parcare in curte + garaj, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 159.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, complet finalizata - locatie linistita in proximitatea padurii, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2016, supr. totala : 255 mp., supr. utila : 235 mp., supr. teren : 500mp., amprenta sol: 128mp., desch. sosea 20m, 3 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, garaj, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, grup sanitar, camera tehinica, acces in garaj, living luminos cu acces in terasa, posibilitate amenajare birou sau dormitor la parter, bucatarie pretabila inchiderii; la etaj: hol acces, 2 dormitoare deservite de o baie pe hol, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, camera speciala dedicata pentru spalatorie, calcatorie si dressing. Casa beneficiaza de urmatoarele facilitati: geamuri termopan tripan 7 camere, repartitoare calorifere, centrala condensatie, usa electrica garaj, curte amenajata gazon. Casa se afla in stadiul "la alb" , ideal pentru personalizarea finisajelor - casa se vinde cu toate utilitatile si finisajele incluse. Se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 124.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca in ansamblu rezidential privat, constructie duplex, 4 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, 128mp., constr. 2010, supr. utila : 105mp., supr. teren : 250mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie inchisa, 2 bai, intabulare, cadastru, zona foarte frumoasa in apropiere de padure si lac, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, drum de servitute. Compartimentare Parter: hol, living, dining, bucatarie, baie, dormitor/birou, terasa. Etaj: dormitor matrimonial + dressing, dormitor copil + dressing, baie, hol. Curtea are gazon rulouri, sistem de stropire automat cu programator, casuta de gradina. Casa are terasa cu pereti anti-vant, podeaua terasei este acoperita cu deck. Locuinta are gradina amenajata in fata casei si rulouri de aluminiu anti-efractie la fatada parter. Locuinta se poate vinde nemobilata, doar cu bucataria mobilata si utilata cu incorporabilele aferente si mobilierul din dressing pentru pretul de 124.000 euro. Imobilul se poate vinde mobilat si utilat pentru pretul de 133.000 euro. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 180.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila spatioasa in Corbeanca, in vecinatatea padurii, 7 camere, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, constr. 2006, supr. totala : 380mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 550mp., amprenta sol: 110mp., desch. sosea 22m, 4 bai, 3 balcoane, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, camere foarte bine luminate, fosa septica, garaj, loc parcare, strazi asfaltate, pozitie foarte buna, tamplarie interioara noua, tamplarie termopan, usa metalica, bucatarie inchisa si mobilata, casa constructie solida din beton si caramida, pentru familie, spatii bine vitrate, drumuri asfaltate, acces facil spre oras.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.04.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 340.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, aproape de Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+1E+M, constructie 2008 individuala, din caramida, la cheie, supr. totala : 350mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1300mp., amprenta sol: 116mp., desch. sosea 25m, complet utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, aproape de supermarket, acces pe drum de asfalt, apoi pe drum pietruit. Locatia se afla intr-o zona linistita, cu aer curat, cu vedere la lac si padure. Vila dispune de o curte ampla, cu arhitectura modena si de bun gust, gradina foarte frumoasa, cu vegetatie ajunsa la maturitate, piscina bine intretinuta si gratar. Vila are in plus, doua puturi de mare adancime 70 m care deservesc atat casa cat si gradina, doua terasa de 80 m si doua balcoane. Constructia dispune de toate utilitatile, garaj in ton in arhitectura casei, acoperis tigla, aer conditionat, curent trifazic, camera tehnica. Accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 94   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero