Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2086

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 105   >
18.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Mihai Alexandru
Telefon: 0764660900
18.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
TIMPURI NOI, CASA CU AMPRENTA LA SOL 225MP, AN CONSTRUCTIE 1940, CASA NECESITA RENOVARE, CURTEA ESTE COMUNA, SE POATE IESI DIN INDIVIZIUNE, PUZ P+2,

[+]  Andvis Imob(A)
18.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
COMISION O! Vila nou construita, amplasata pe o strada cu case noi, asfaltata, si cu toate utilitatile.Accesul se poate face cu usurinta din zona Militari sau din Soseaua de Centura ce face legatura cu Straulesti/Bucurestii Noi/DN1.Vila este insorita, se desfasoara pe parter, etaj si mansarda, este foarte bine partitionata, cu circulatii eficiente.La parter gasim zona de living, o bucatarie spatioasa inchisa, o baie si camera centralei tehnice.Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, o baie foarte mare cu aerisire naturala si doua terase.Mansarda este gen open space la care se adauga o baie spatioasa si o camera pentru depozitare/dormitor.Finisajele sunt de foarte buna calitate, moderne.Dotari: centrala termica Viesmann, tamplarie pvc cu geam termopan, plase contra insectelor, parchet, scara interioara din lemn masiv, balustrade exterioare din fier forjat, sistem de alarma.Casa este construita din caramida Porotherm si are izolatie exterioara.In curte se pot parca 2 auto, accesul se face prin porti glisante actionate electric.Se vinde complet mobilata si utilata.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
18.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 360.000 EURO negociabil - Bucuresti , ION IONESCU DE LA BRAD
Va oferim spre vanzare o vila tip duplex construita in anul 2010, situata in zona Baneasa (reper Petrom), avand ca vecinatati constructii noi.Vila se desfasoara pe parter, etaj 1 si etaj mansardat. La parter gasim livingul(39mp) cu bucatarie deschisa(11mp), baie si camera centralei termice. Etajul se compune din dormitorul matrimonial(19mp) cu dressing(11mp), un al doilea dormitor(17mp) si o baie spatioasa(9mp), amenajata cu cada si cu dus. Etajul mansardat cuprinde 2 camere, dintre care una amenajata ca spatiu pentru sport(31mp), o baie/spalatorie.Spatiile sunt luminoase, expunerea fiind Est-Sud-Vest.In curte pot fi parcate 2 masini.Pretabil locuinta.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
Amplasata intr-o zona ferita de zgomot si trafic, aceasta vila beneficiaza de vecinatati linistite, fiind situata intre Prelungirea Ghencea si Soseaua Alexandriei, unde verdele gradinii creaza un ambient placut si relaxant.Vila a fost construita pe un teren de 450 mp si are o suprafata construita de 205 mp.Parterul este compus din zona de zi cu living si zona de dining cu iesire pe terasa acoperita, bucatarie, 2 camere si o baie.La etaj avem un living secundar, 2 dormitoare si o baie.Datorita zonei si beneficiilor, aceasta vila este ideala pentru o familie cu copii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 74.999 EURO TVA inclus - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex in Shine Residence Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, 3 bai, optional mansarda locuibila, structura din caramida, supr. totala : 122mp, supr. utila : 98mp, supr. teren : 225mp, ansamblu rezidential, centrala termica proprie, strazi amenajate. Suprafata ansamblu 18.900 mp de teren format din 60 de locuinte tip duplex si individuale care se dezvolta pe masura contractarii si se livreaza la cheie. Termenul de executie este de maxim 6 luni de la contractare. Amenajarea spatiilor comune sunt incluse in pretul locuintelor: perimetru securizat cu acces controlat, spatiu verde, piscina, parcare pentru vizitatori, cai de acces auto, alei pietonale. Detalii tehnice constructive: Structura din beton armat. Zidarie din caramida Porotherm de 30 cm. Termoizolatie pereti exteriori cu polistiren expandat 10 cm. Centrala termica Wiesmann, calorifere Romstal. Instalatii termice cu teava PPR cu insertie de fibra compozita. Instalatii electrice inglobate in tencuiala si protejate cu tub de protectie ignifug. Tencuiala decorativa la fatade, tencuieli interioare pe baza de ciment cu mortar. Pardoseli sape mecanizate elicopterizate. Plafoane din Rigips de 12, 5 mm si rezistente la umiditate in bai si bucatarie pe structura metalica dispusa pe ambele directii. Glet aplicat pe tencuiala peste care se aplica un strat de glet de finisaj, amorsa si vopsitorie lavabila in doua straturi. Hidroizolatii la bai, balcoane, terase si scari intrare cu hidroizolatie bicomponenta.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 69.999 EURO TVA inclus - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex, in Shine Residence Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1, 3 bai, optional mansarda locuibila, structura din caramida, supr. totala : 113mp, supr. utila : 91mp, supr. teren : 225mp, ansamblu rezidential. Suprafata ansamblu 18.900 mp de teren format din 60 de locuinte tip duplex si individuale care se dezvolta pe masura contractarii si se livreaza la cheie. Termenul de executie este de maxim 6 luni de la contractare. Amenajarea spatiilor comune sunt incluse in pretul locuintelor: perimetru securizat cu acces controlat, spatiu verde, piscina, parcare pentru vizitatori, cai de acces auto, alei pietonale. Detalii tehnice constructive: Structura din beton armat. Zidarie din caramida Porotherm de 30 cm. Termoizolatie pereti exteriori cu polistiren expandat 10 cm. Centrala termica Wiesmann, calorifere Romstal. Instalatii termice cu teava PPR cu insertie de fibra compozita. Instalatii electrice inglobate in tencuiala si protejate cu tub de protectie ignifug. Tencuiala decorativa la fatade, tencuieli interioare pe baza de ciment cu mortar. Pardoseli sape mecanizate elicopterizate. Plafoane din Rigips de 12, 5 mm si rezistente la umiditate in bai si bucatarie pe structura metalica dispusa pe ambele directii. Glet aplicat pe tencuiala peste care se aplica un strat de glet de finisaj, amorsa si vopsitorie lavabila in doua straturi. Hidroizolatii la bai, balcoane, terase si scari intrare cu hidroizolatie bicomponenta.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 170.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, P+1+p, constructie din caramida realizata in anul 2005, supr. totala : 176mp., supr. utila: 145mp., supr. teren: 1000mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m, utilata, 2 bai, centrala termica, fosa septica, apa, gaze, electricitate, loc parcare, mijloace de transport in comun, pivnita, pod. Vecinatati construite si locuite. Vila este mobilata si dispune de o gradina amenajata, piscina, foisor, zona de joaca pentru copii, si este foarte aproape de padure si de zona comerciala a comunei. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, locatie deosebita in proximitatea lacului, 7 camere, 4 dormitoare, S+P+1, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala : 347mp., supr. utila : 277mp., supr. teren: 460mp., amprenta sol: 144mp., desch. sosea 22m, 4 bai, 3 balcoane, cu toate utilitatile, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Casa dispune de multiple amenajari, spatii generoase de depozitare, finisaje de calitate superioara, rulouri actionate electric pentru toate ferestrele. Compartimentarea casei este urmatoarea: Subsol: garaj incalzit de 25 mp - actionat electric, o camera de zi, un dormitor, baie, o debara si camera tehnica - zona ideala pentru o bona interna, menajera, etc; la parter - hol acces, living inalt cu ferestre mari cu acces in terasa deschisa, bucatarie deschisa cu acces in terasa acoperita, un birou/dormitor si un grup sanitar. La etaj: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte 2 dormitoare deservite de o baie si un dressing, accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila de lux in Corbeanca, arhitectura moderna, 7 camere, P+1E, caramida, , supr. utila: 370 mp., supr. teren : 1000mp., desch. sosea 20m, utilat, 4 bai, 2 balcoane, aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, garaj, loc parcare, bucatarie mobilata si utilata, izolare termica, panouri solare functionale care scad costurile de incalzire, 2 terase de 50 mp fiecare, in proximitatea lacului.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 79.900 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta in duplex de vanzare in Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, S+P+E+Pod, caramida, constructie finalizata, constr. 2011, supr. totala : 237mp, supr. utila : 164mp, supr. teren : 380mp, amprenta sol: 132mp, desch. sosea 12m, neutilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), acoperis tigla, strada asfaltata. Locuinta se preda exterior la cheie si interior la rosu pentru pretul de 85.000 euro. Pentru interior la cheie, cu toate finisajele incluse, casa se poate cumpara la pretul de 115.000 euro, usor negociabil, accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 116.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Casa individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, locatie in apropiere de Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, din caramida si cadre de beton, constructie finalizata, constr. 2017, supr. totala : 165mp, supr. utila : 150mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 80mp, desch. sosea 26m, neutilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, toate utilitatile si toate actele in regula pentru vanzare. Curtea este amenajata cu alei betonate si loc de parcare interioara cu poarta de acces, gard din beton si fier forjat, gradina cu gazon si 20 de pomi. Locuinta este finisata cu gresie, faianta, termopan, parchet. Casa se vinde conform fotografii din anunt, fara obiecte sanitare in bai, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila spatioasa de vanzare in Corbeanca, constructie individuala din cadre de beton si BCA, 8 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, constructie finalizata, 450mp, constr. 2012, supr. utila : 373mp, supr. teren : 525mp, amprenta sol: 181mp, o bucatarie, 4 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, gaze, centrala termica, drum de servitute, 4 balcoane in suprafata de 30 mp si doua terase parter in suprafata de 45mp, mansarda open space in suprafata de 134 mp, 9 x camere de luat vederi, toate utilitatile, termopan 3 camere, alarma, internet si video-interfon, 4 x aer conditionat, incalzire in pardosela pe toata zona parter. Casa se vinde semimobilata cu biblioteca- dresing - bucatarie - camera tehnica. Locuinta are izolatie termica de buna calitate, casuta de gradina tip camera tehnica, sistem de dedurizare cu osmoza inversa, lampa cu ultraviolete, gazon si vegetatie ajunsa la maturitate in jurul casei, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 280000 € cu o rata de 1486 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO la cheie - Bucuresti , CORBEANCA
Casa/Vila individuala din caramida de vanzare in Paradisul Verde, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+P, CE clasa A, caramida, in constructie, 190mp, constr. 2017, supr. totala : 220mp, supr. utila : 190mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 170mp, desch. sosea 15m, neutilat, o bucatarie, 3 bai, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, ansamblu rezidential cu paza 24 ore. Locuinta are dormitor/birou parter, contoare gaze si lumina, acoperis tigla, strada asfaltata. Casa este aproape finalizata, in stadiul de alb. Se vinde la alb sau la cheie cu finisaje la alegere, accepta credit, negociabil. Pretul de 250. 000 euro este pentru casa la cheie, toate utilitatile, finisaje incluse.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 99.500 EURO comison 0 % - Bucuresti , CORBEANCA
Comision 0% de la cumparator! Vanzare vila duplex in ansamblu rezidential - Corbeanca, 5 camere, 3 dormitoare, P+1E+ M, structura cadre de beton si caramida, constr. 2015, supr. totala: 178 mp., supr. utila: 125mp., supr. teren : 330 mp., amprenta sol: 73 mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa, 2 bai, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, strada asfaltata, terasa acoperita la parte.Zona linistita, in apropierea padurii, terasa acoperita la parter, canalizare menajera si pluviala, alimentare cu apa potabila, servicii de administrare, paza permanenta, iluminat stradal, zona linistita, in apropierea padurii. Casa este compartimentata astfel: la parter avem hol acces, bucataria inchisa, baie cu cabina de dus, living cu iesire in terasa acoperita si un spatiu de depozitare sub scara. La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing propriu, alte doua dormitoare cu dimensiuni similare si o baie. Mansarda este open space cu doua geamuri Velux, unde se poate amenaja un dormitor/birou sau un spatiu de relaxare. Se accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 270.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Paradisul Verde Corbeanca, ansamblu rezidential, 5 camere, 4 dormitoare, P+M, in casa/vila, structura usoara lemn, constructie finalizata, constr. 2006, supr. totala : 210mp, supr. utila : 200mp, supr. teren 550mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 19m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, certificat energetic, costuri minime la incalzire. Mobilierul din living este unicat - realizat din stejar masiv. Bucataria este inchisa, complet mobilata Casa Roma si utilata cu hota, cuptor electric, plita cu gaz, chiuveta, baterie si masina de spalat vase toate marca Franke. Gradina are peisaj specific montan, este amenajata cu gazon, specii diferite de copaci, artar rosu, pini, mesteceni, platan si cedru. Casa si curtea dispun de spatii generoase de depozitare (camara, camera tehnica, casuta de gradina, beci), doua terase generoase, sistem de irigatie, gradina de legume. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, se accepta credit.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 160.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, in ansamblu rezidential cu curte comuna de 2.000 mp, 6 camere, 3 dormitoare, P+1E+Pod, in casa/vila, lemn, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 244mp., supr. utila : 210mp., supr. teren : 400mp., amprenta sol: 144mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, ansamblu rezidential, dormitor/birou parter, gaze, nemobilata, acoperis tigla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, semineu lemne in living, parchet de lemn masiv, baie matrimoniala din marmura si piatra naturala, dressing cu lumina naturala velux, usa termopan intrare, bucatarie si dining in suprafata de 36 mp, bucatarie mobilata si utilata. Locuinta are infrastructura de casa digitala. Curte comuna cu piscina, foisor si gratar, gradina cu vegetatie matura, sistem automat de udat, doua terase de 15 mp si de 8 mp. Pentru pretul de 160.000 euro, casa se vinde nemobilata si neutilata. Pentru cei interesati, locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 170.000 euro. Pretabil cu schimb apartament in Bucuresti zona de Nord + diferenta de bani. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 124.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila de vanzare in Corbeanca in ansamblu rezidential privat, constructie duplex, 4 camere, 3 dormitoare, P+1E+M, caramida, constructie finalizata, 128mp., constr. 2010, supr. utila : 105mp., supr. teren : 250mp., amprenta sol: 100mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie inchisa, 2 bai, intabulare, cadastru, zona foarte frumoasa in apropiere de padure si lac, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, drum de servitute. Compartimentare Parter: hol, living, dining, bucatarie, baie, dormitor/birou, terasa. Etaj: dormitor matrimonial + dressing, dormitor copil + dressing, baie, hol. Curtea are gazon rulouri, sistem de stropire automat cu programator, casuta de gradina. Casa are terasa cu pereti anti-vant, podeaua terasei este acoperita cu deck. Locuinta are gradina amenajata in fata casei si rulouri de aluminiu anti-efractie la fatada parter. Locuinta se poate vinde nemobilata, doar cu bucataria mobilata si utilata cu incorporabilele aferente si mobilierul din dressing pentru pretul de 124.000 euro. Imobilul se poate vinde mobilat si utilat pentru pretul de 133.000 euro. Accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 105   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero