Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1914

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 96   >
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare casa in Corbeanca, locatie deosebita, stil mediteranean, 6 camere, 4 dormitoare, P+1+pod, constructie de caramida finalizata in 2008, supr. totala: 300mp., supr. utila: 240mp., supr. teren: 700mp., amprenta sol: 150mp., desch. sosea 20m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, cu toate utilitatile, piscina, mobilata, alarma, garaj, put la 50m adancime cu pompa Grundfos, tamplarie termopan Salamander Tripan, fosa septica betonata, obiecte sanitare Roca, izolatie termica exterior de 10 cm - polistiren poligrafitat, acoperis cu tigla ceramica Tondach, centrala termica Viessman, incalzire in pardoseala la parter si la etaj pe zona de bai, curte pavata cu mozaic venetian, sistem de irigatie in curte cu programator, piscina cu cel mai nou sistem de filtrare si tratare a apei. Mobila pentru bucatarie si dining adusa pe comanda din Italia. Casa este impartita astfel: la parter avem living open-space cu bucataria si zona de dining, un birou, un grup sanitar si camera tehnica, iar la etaj sunt 4 dormitoare, unul matrimonial cu dressing si baie, si alte 3 deservite de o singura baie. Garaj cu usa electrica pentru o masina, si loc de parcare in curte pentru 2 masini. Dimensiunile piscinei sunt de 12 x 5 cu adancime de la 1, 4 pana la 1, 8 m. Casa este tencuita in totalitate mecanic, rigips regasindu-se doar pe zona de tavan. Podul poate fi folosit ca si spatiu de depozitare, negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
COMISION O! Vila nou construita, amplasata pe o strada cu case noi, asfaltata, si cu toate utilitatile.Accesul se poate face cu usurinta din zona Militari sau din Soseaua de Centura ce face legatura cu Straulesti/Bucurestii Noi/DN1.Vila este insorita, se desfasoara pe parter, etaj si mansarda, este foarte bine partitionata, cu circulatii eficiente.La parter gasim zona de living, o bucatarie spatioasa inchisa, o baie si camera centralei tehnice.Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, o baie foarte mare cu aerisire naturala si doua terase.Mansarda este gen open space la care se adauga o baie spatioasa si o camera pentru depozitare/dormitor.Finisajele sunt de foarte buna calitate, moderne.Dotari: centrala termica Viesmann, tamplarie pvc cu geam termopan, plase contra insectelor, parchet, scara interioara din lemn masiv, balustrade exterioare din fier forjat, sistem de alarma.Casa este construita din caramida Porotherm si are izolatie exterioara.In curte se pot parca 2 auto, accesul se face prin porti glisante actionate electric.Se vinde complet mobilata si utilata.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 360.000 EURO negociabil - Bucuresti , ION IONESCU DE LA BRAD
Va oferim spre vanzare o vila tip duplex construita in anul 2010, situata in zona Baneasa (reper Petrom), avand ca vecinatati constructii noi.Vila se desfasoara pe parter, etaj 1 si etaj mansardat. La parter gasim livingul(39mp) cu bucatarie deschisa(11mp), baie si camera centralei termice. Etajul se compune din dormitorul matrimonial(19mp) cu dressing(11mp), un al doilea dormitor(17mp) si o baie spatioasa(9mp), amenajata cu cada si cu dus. Etajul mansardat cuprinde 2 camere, dintre care una amenajata ca spatiu pentru sport(31mp), o baie/spalatorie.Spatiile sunt luminoase, expunerea fiind Est-Sud-Vest.In curte pot fi parcate 2 masini.Pretabil locuinta.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , RAHOVA
Casa tip vagon cu 6 camere, o baie, pivnita, garaj, curte cu pomi si vita-de-vie. A fost construita intre anii 1946-1960 si este din paianta.Are canalizare, lumina, sobe cu gaze. Casa e situata la 5 minute de Cora Rahova. Strada e asfaltata si e la 2 minute de mers pe jos din sos Alexandriei. Actele sunt la zi

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 69.999 EURO TVA inclus - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila duplex, in Shine Residence Corbeanca, 3 camere, 2 dormitoare, P+1, 3 bai, optional mansarda locuibila, structura din caramida, supr. totala : 113mp, supr. utila : 91mp, supr. teren : 225mp, ansamblu rezidential. Suprafata ansamblu 18.900 mp de teren format din 60 de locuinte tip duplex si individuale care se dezvolta pe masura contractarii si se livreaza la cheie. Termenul de executie este de maxim 6 luni de la contractare. Amenajarea spatiilor comune sunt incluse in pretul locuintelor: perimetru securizat cu acces controlat, spatiu verde, piscina, parcare pentru vizitatori, cai de acces auto, alei pietonale. Detalii tehnice constructive: Structura din beton armat. Zidarie din caramida Porotherm de 30 cm. Termoizolatie pereti exteriori cu polistiren expandat 10 cm. Centrala termica Wiesmann, calorifere Romstal. Instalatii termice cu teava PPR cu insertie de fibra compozita. Instalatii electrice inglobate in tencuiala si protejate cu tub de protectie ignifug. Tencuiala decorativa la fatade, tencuieli interioare pe baza de ciment cu mortar. Pardoseli sape mecanizate elicopterizate. Plafoane din Rigips de 12, 5 mm si rezistente la umiditate in bai si bucatarie pe structura metalica dispusa pe ambele directii. Glet aplicat pe tencuiala peste care se aplica un strat de glet de finisaj, amorsa si vopsitorie lavabila in doua straturi. Hidroizolatii la bai, balcoane, terase si scari intrare cu hidroizolatie bicomponenta.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala mare, frumoasa si solida, cu o curte generoasa, amplasata intr-o zona superba de case locuite, foarte aproape de lac, cu vecini civilizati, construita cu responsabilitate pentru uz propriu, memoriu tehnic si sute de fotografii din toate etapele constructiei. 4 camere, 3 dormitoare, P+1+pod mare, cadre de beton si caramida, constr. 2010, supr. totala : 230mp., supr. utila : 170mp., supr. teren : 700mp., amprenta sol: 130mp., desch. sosea 20m, bucatarie inchisa si utilata, 2 bai, 2 balcoane, garaj incorpoprat, toate utilitatile, aer conditionat, centrala termica pe gaz, strada asfaltata si acces pe drum de servitute pietruit lat de 7 metri.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala: 347mp., supr. utila : 278mp., supr. teren: 647mp + 99 mp cota indiviza de drum, amprenta sol: 147mp., desch. sosea 21m, 3 bai, 2 balcoane, cu toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica de 50 kW - in condensatie cu boiler de 150 l. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living cu iesire pe terasa acoperita, dining, bucatarie inchisa - complet mobilata, camera tehnica, dormitor, baie cu cabina de dus, spatiu de depozitare de sub scara; la etaj - hol acces, dormitor cu 2 luminatoare Velux, dormitor sau birou, baie cu cada, dormitor matrimonial cu dressing, baie proprie si balcon. Podul este mansardat cu o inaltime a coamei de 2.10m si un spatiu de 80mp unde se poate amenaja un dormitor sau o zona de relaxare - cu 2 luminatoare Velux si 2 geamuri. Toata casa are parchet lemn masiv, finisaje de calitate. Curtea amenajata cu pomi decorativi si fructiferi, ajunsi la maturitate, gazon, casuta de gradina, put la 40 m adancime cu hidrofor, pompa submersibila. Casa dispune de ministatie de epurare. Casa se afla intr-o zona linistita foarte aproape de padure, lac, supermarket, scoala, gradinita. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 170.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, P+1+p, constructie din caramida realizata in anul 2005, supr. totala : 176mp., supr. utila: 145mp., supr. teren: 1000mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m, utilata, 2 bai, centrala termica, fosa septica, apa, gaze, electricitate, loc parcare, mijloace de transport in comun, pivnita, pod. Vecinatati construite si locuite. Vila este mobilata si dispune de o gradina amenajata, piscina, foisor, zona de joaca pentru copii, si este foarte aproape de padure si de zona comerciala a comunei. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, locatie deosebita in proximitatea lacului, 7 camere, 4 dormitoare, S+P+1, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2008, supr. totala : 347mp., supr. utila : 277mp., supr. teren: 460mp., amprenta sol: 144mp., desch. sosea 22m, 4 bai, 3 balcoane, cu toate utilitatile, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, strada asfaltata. Casa dispune de multiple amenajari, spatii generoase de depozitare, finisaje de calitate superioara, rulouri actionate electric pentru toate ferestrele. Compartimentarea casei este urmatoarea: Subsol: garaj incalzit de 25 mp - actionat electric, o camera de zi, un dormitor, baie, o debara si camera tehnica - zona ideala pentru o bona interna, menajera, etc; la parter - hol acces, living inalt cu ferestre mari cu acces in terasa deschisa, bucatarie deschisa cu acces in terasa acoperita, un birou/dormitor si un grup sanitar. La etaj: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, alte 2 dormitoare deservite de o baie si un dressing, accepta credit, pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 220.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, pozitie excelenta, locatie ideala pentru familie, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+pod, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2014, supr. totala: 257mp., supr. utila : 180mp., supr. teren: 780mp., amprenta sol: 132mp., desch. sosea 15m, 4 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, scoala, gradinita, piscina, acoperis tabla, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata, finisaje de calitate. Casa dispune de pod ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, baie, living spatios cu loc de luat masa si iesire pe terasa, bucatarie cu posibilitate de inchidere, spatiu de depozitare sub scara. La etaj: hol acces ce poate fi amenajat ca o mica zona de zi - de la etaj, dormitor 1 cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor 2 cu baie proprie, dressing si balcon si dormitor 3 - matrimonial, cu baie proprie, dressing si balcon., accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 600.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila de lux in Corbeanca, arhitectura moderna, 7 camere, P+1E, caramida, , supr. utila: 370 mp., supr. teren : 1000mp., desch. sosea 20m, utilat, 4 bai, 2 balcoane, aer conditionat, alarma, centrala termica, cu multiple amenajari, cu toate utilitatile, garaj, loc parcare, bucatarie mobilata si utilata, izolare termica, panouri solare functionale care scad costurile de incalzire, 2 terase de 50 mp fiecare, in proximitatea lacului.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 200.000 EURO la cheie, semimobilat, cu bucataria utilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca in vecinatatea directa a padurii, oportunitate 3 laturi padure, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, suprafata construtia 240mp, constr. 2008, supr. utila : 215mp, supr. teren : 1000mp din care respectiv 800 mp imprejmuiti cu gard in proprietate, amprenta sol: 120mp, desch. sosea 26 x 39 mp, desch. dubla, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, toate utilitatile, gaze, mobilata, acoperis tigla, centrala termica. Locuinta dispune de living spatios in suprafata de 50 mp, dining hexagonal, luminos, cu vedere la gradina, bucatarie complet mobilata si utilata cu electrocasnice, bucatarie open spece cu posibilitate de inchidere, fosa septica dar cu posibilitate de racordare la canalizare, put propriu dar si posibilitate de racordare la reteaua publica de apa, termopane 5 camere, usa termopan intrare, constructie din cadre de beton si caramida cu fundatie foarte inalta si placa de beton intre etajul 1 si pod, cu posibilitate de transformare a podului in mansarda. Piscina demontabila, terasa cu vedere la padure, parcare in curte pentru 4 locuri, gradina amenajata cu pomi fructiferi pe rod si gazon, acces pe drum public asfaltat pe latura principala si acces pe drum privat bituminat pe latura secundara cu poarta de acces la proprietate, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta deosebita de vanzare in Corbeanca, locatie cocheta in vecinatatea padurii, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2012, supr. totala : 215mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 500mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 18m, utilat, 2 bai, 2 bucatarii, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, piscina, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, finisaje deosebite, semineu functional pe lemne, casa dispune de mini-statie de epurare, video-interfon, alarma, statie de dedurizare a apei interior/exterior, osmoza inversa si filtru UV. Locuinta este compartimentata astfel: la parter - hol acces, living deschis cu bucataria cu acces in terasa, loc de luat masa, birou sau dormitor la parter, baie cu cabina de dus, garaj de 20 mp cu usa automata. La etaj - 3 dormitoare cu o baie mare cu casa, doua balcoane generoase. Mansarda in suprafata de aproximativ 55 mp este un spatiu generos de depozitare, dar se poate amenaja ca si zona de relaxare sau de joaca. Curtea amenajata pe sud-vest este amenajata cu gazon, pomi fructiferi, pomi ornamentali, dispune de un sistem de udat cu aspersoare automat, foisor, BBQ din caramida de samota, gard cu fundatie continua si BCA cu inaltime de 2, 5m pentru intimitate maxima, necesar mai ales pe zona de piscina, patru aparate de aer conditionat in toata casa. Locuinta dispune de garaj cu usa de acces direct in casa. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul din anunt, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 235000 € cu o rata de 1247 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 130.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala la cheie de vanzare in Corbeanca, arhitectura moderna, 4 camere, 3 dormitoare, P+1, in casa/vila, BCA, constructie finalizata, constr. 2015, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 680mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 25m, utilat, o bucatarie, un balcon, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de lac, gaze, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica. Casa este compartimentata astfel: parter - hol acces, grup sanitar, camera separata pentru spalatorie si depozitare, bucatarie cu posibilitate de inchidere, living; la etaj - hol acces, 2 dormitoare deservite de o baie si dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie si acces in terasa. Casa dispune de camera tehnica, accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 137.000 EURO la cheie, nemobilat - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala de vanzare in Corbeanca, pozitie buna, acces facil spre DN, aproape de padure si supermarket, P+1, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2004, locuinta formata din 5 camere, 3 dormitoare, supr. totala : 205mp, supr. utila : 178mp, supr. teren : 540mp, amprenta sol: 135mp, desch. sosea 20m, utilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, scoala, gradinita, acoperis tigla, centrala termica, strada asfaltata. Locuinta are la parter living si dining in suprafata de 30 m, bucatarie, terasa inchisa cu elemente de lemn natural, cu spatii bine luminate, dormitor parter/birou, hol, grup sanitar si casa scarii. La etaj, casa are doua dormitoare si un dresing, hol, casa scarii, o baie si un balcon dublu. Gradina este complet amenajata, cu vegetatie ajunsa la maturilate, tuia, pini, tei, trandafiri si gazon, accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Locuinta cocheta pe parter de vanzare in Corbeanca, 4 camere, 3 dormitoare, P+ Pod mansardabil, in casa/vila individuala, caramida, constructie finalizata, constr. 2010, supr. totala : 175mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 476 mp, amprenta sol: 175mp, desch. sosea 17m, utilat, o bucatarie, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de padure, lac, supermarket, gradinita, dormitor/birou parter, toate utilitatile, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa se vinde semi-mobilata si utilata. Pod mansardabil cu inaltime de aproximativ 2m cu izolare termica si fonica. Bucatarie complet mobilata si utilata, blat bucatarie granit, curte amenajata cu gazon si pomi, gard din fier cu soclu de beton. Terenul se poate extinde pana la 1000 mp contra sumei de 20 000 euro. Accepta credit, pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.09.2017
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
PARADISUL VERDE - 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, CE clasa A, lemn, constructie finalizata, constr. 2005, supr. totala : 392mp, supr. utila : 350mp, supr. teren : 1800mp, amprenta sol: 196mp, desch. sosea 20m, semiutilat, o bucatarie, 3 bai, ansamblu rezidential, aer conditionat, alarma, centrala termica, garaj, bucatarie mobilata, izolare termica.Casa are 3 corpuri: C1 - casa 392 mp, structura lemn, C2 - 4 garaje, 96 mp, C3 - sediu firma 198 mp construiti, 160 mp utili, parter.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 207.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila superba de vanzare in Corbeanca, locatie in exclusivitate Aristocrat Imobiliare, in ansamblu rezidential, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+Pod mansardabil, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2008, supr. totala : 211mp, supr. utila : 185mp, supr. teren : 580mp, amprenta sol: 126mp, desch. sosea 23m, o bucatarie, 3 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, mobilata, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, centrala termica, garaj, finisaje de calitate foarte buna. La interior, vila dispune de semineu incastrat din marmura in living si sala de sport amenajata in locul garajului - cu toata aparatura inclusa. La exterior vila are terasa deshisa din lemn si piatra la etaj si terasa inchisa la parter din lemn masiv, mobilier complet terasa, gratar de caramida + sursa apa ghiuveta si gratar pe gaz, sistem de udat, sistem de dedurizare apa, hidrofor uz casnic si pompa pentru irigat gradina cu doua vase de expansiune si padoc amenajat pentru catel. Locuinta se vinde complet mobilata si utilata, accepta credit, pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Ilinca Florea
Telefon: 0756.132.620
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 96   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero