Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1087

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 55   >
02.06.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Mihai Alexandru
Telefon: 0764660900
01.06.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
01.06.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, P+1+p, constructie din caramida realizata in anul 2005, supr. totala : 176mp., supr. utila: 145mp., supr. teren: 1000mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m, utilata, 2 bai, centrala termica, fosa septica, apa, gaze, electricitate, loc parcare, mijloace de transport in comun, pivnita, pod. Vecinatati construite si locuite. Vila este mobilata si dispune de o gradina amenajata, piscina, foisor, zona de joaca pentru copii, si este foarte aproape de padure si de zona comerciala a comunei. Pret usor negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, Soseaua Chitilei imediat dupa Pod Constanta, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1997, supr. totala : 320mp, supr. utila : 225mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 103mp, desch. la strada, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, bucatarii inchise, loc parcare, garaj in curte ce poate fi amenajat ca spatiu locuibil, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, piscina de 6 metrii cubi.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
Vila P+1 de vanzare in Mogosoaia intr-o zona relaxanta, libera, si cu un aer ionizat de padure, departe de aglomeratia urbana a Capitalei. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2018 si are suprafata totala utila de 235 mp cu terase. Constructia a fost realizata pe cadre de beton si pereti portanti de caramida Brikston, izolata termic la exterior cu polistiren, ferestre Salamander tripan cu 7 camere si folie antiefractie, tigla metalica Bilka. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Buderus cu incalzire in pardoseala, boiler de 120 l pt. apa calda menajera. Toate incaperile sunt decomandate, si este compartimentata in: Parter - living generos, bucatarie + dining, hol, camera/birou, baie, spatiu tehnic/camera centralei, dressing, terasa; Etaj - hol, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, baie separata pe hol si terasa. Terenul are suprafata totala de 550 mp, amprenta la sol este de 122 mp, total curte libera 428 mp amenajata cu gazon si sistem de irigatie subteran automatizat. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video cu 7 camere. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , MOARA VLASIEI
Vila P+1 cu toate utilitatile de vanzare in Moara Vlasiei la 35 de minute distanta cu masina personala pe A3 fata de Piata Universitatii din Bucuresti. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2015, are suprafata totala utila de 294 mp cu terase, si este compartimentata in: Parter: bucatarie amenajata cu mobilier pe comanda si soba de teracota cu plita pe lemne, camera centralei/debara, living cu semineu pe lemne, 2 dormitoare (unul transformat in birou), baie, holuri, marchiza inchisa cu termopan, terasa cu acces din living si din bucatarie; Etaj: master bedroom cu dressing, baie, si terasa proprie, 1 dormitor cu baie pe hol si terasa cu acces din hol. In curte mai exista o constructie separata in suprafata de 80 mp utili distribuita pe parter si subsol, cu baie proprie si centrala termica cu gaze. Ambele constructii au fost realizate pe cadre de beton si pereti portanti de caramita porotherm, izolate termic la exterior cu polistiren, ferestre termopan, acoperite cu tigla metalica. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Ariston si boiler pt. apa calda menajera. Terenul are suprafata totala de 3023 mp, amprentele la sol ale constructiilor sunt de 90 mp si 177 mp, total curte libera ramasa, aproximativ 2700 mp, amenajata cu iarba, pomi fructiferi, vita de vie, mure, capsuni, tuia, care au sistem de irigatie prin picatura. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
Vila duplex cocheta si spatioasa, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+Pod, 146mp construiti, suprafata utila : 115mp, suprafata teren: 240mp, curte 180mp, pod, 2 bai. Casa este construita in 2017 integral din caramida si se afla intr-un ansamblu rezidential 100% finalizat si locuit. Acces securizat. Vecini foarte civilizati. Bucataria este inchisa, mobilata si utilata, casa are un balcon si o terasa inchisa la parter. Doua locuri de parcare, centrala termica proprie pe gaze naturale, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, asfalt. Casa se preda cu toate dotarile care se observa in fotografii. Se accepta credit, pretul este negociabil. Nu se precepe comision de la cumparator. Vizionare online aici: https://360.fotografieimobiliara.ro/tours/3t6fUmUFR

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 190.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala din caramida, P+1, 150MP construiti, teren 350MP, 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, an constructie 2016. Proprietatea este pozitionata in apropiere de padure, strada privata cu acces securizat. Zona este foarte apreciata, case finalizate locuite, vecini civilizati. Centrala termica individuala pe gaze, incalzire duala prin calorifere si prin pardoseala. Casa este foarte bine compartimentata. Casa dispune de finisaje de foarte buna calitate, cu piatra naturala si lemn. Terasa exterioara dispune de inchideri cu rulouri transparente. Bucataria are plafon transparent din geamuri laminate, ce confera senzatia de spatiu infinit. Curtea este foarte frumos amenajata cu gazon si vegetatie matura. Casuta de gradina este bine dimensionata si are o arhitectura care se incadreaza perfect in cadru, in armonie cu toata atmosfera creata de proprietate.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)

14.02.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 117.500 EURO - Bucuresti , CHITILA
Casa/Teren de vanzare pe una din strazile perpendiculare pe Soseaua Chitilei din zona SRI-ului, la 10 minute de mers pe jos fata de metrou Jiului, sau 3 statii de tramvai pana la Podul Constranta. Casa - poate fi demolata sau se poate pastra si renova. Are fundatie de beton si pereti dublii de caramida plina, cum se construia in anii 1950, toate utilitatile - curent electric, gaze, apa, si este compartimentata in 2 camere, baie, bucatarie, camara, holuri - in suprafata totala utila de 55 mp, la care se mai adauga o magazie exterioara de 8 mp si o pivnita de 3 mp. Terenul - are o suprafata totala pe cadastru de 359 mp cu o adancime de 30 ml si deschidere la strada principala de 12 ml. Perspectivele sunt foarte bune pentru acest teren/casa, deoarece se poate construi pana la P+2, cu alipire la calcan, si autorizatie de extindere pentru c-tia deja existenta. Zona linistita, verde si aerisita in care se gasesc - crese, gradinite, scoli generale, liceu in Pajura, metrou, mijloace de transport in comun, Piata 16 Februarie, Hipermarketuri - Lidl, Mega Image, Kaufland, Penny, Carrefour si Leroy Merlin la 3 minute cu masina. Acces rapid cu auto catre zona centrala si de nord (Aviatiei, Baneasa). Te astept la vizionare. Cele mai bune optiuni de creditare daca ai nevoie de credit imobiliar!

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Vanzare vila deosebita in Snagov - Ghermanesti, 5 camere, 3 sau 4 dormitoare, P+1E+P, 2 bai, structura caramida, constructie 2000, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 1600mp, amprenta sol: 200mp, deschidere sosea 35m. Vila dispune de bucatarie inchisa si mobilata, semineu cu sistem de recuperare caldura, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, izolatie termica, parcare amenajata in curte, poarta actionata electric, pivnita, pod. Proprietatea are piscina, este mobilata, aer conditionat, centrala termica, garaj dublu, foisor/bucatarie de vara. Se afla in apropiere de padure si lac, proximitate fata de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, strada asfaltata, eliberabil imediat, se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 560.000 EURO discutabil - Bucuresti , MAIOR CORAVU
Top Advantage Imobiliare va propune spre vanzare o vila, Vatra Luminoasa, 7 camere, suprafata 440mp, an 2000, intr.o zona linistita, sector 2. La subsol sunt 61.14mp: barajul unde intra 2 masini, camera tehnica, depozitat, spălătorie, hol si casa scării. Parter: suprafaÈ›a 911.42mp, 2 camere, bucatarie, dressing, wc serviciu, hol. Etaj 1: suprafaÈ›a 114.54, 3 camere, vestibul,hol,baie, 2 dressinguri, casa scării. Etaj2: suprafaÈ›a 131.74, 2 camere, vestibul, birou, dressing, sauna, baie, balcon, casa scării. Terasa circulară 133.12mp. Mobilată si utilata. Se află lângă parcul national, stadionul Arena, 5 minute de Mega Mall, 5 min scoala. Curte frumos amenajată, grătar. Pret 560.000 euro discutabil. Merita văzută. De inchiriat 2500euro / luna Detalii la nr 0766311287

[+]  Top Advantage Imobiliare(A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 165.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
Top Advantage Imobiliare ofera spre vanzare o frumoasa vila in Mogoșoaia,2010, P+1+M, suprafata teren 263mp, suprafața utila 165mp, parter: bucatarie, living, baie, debara, birou, etaj1 -3 camere, dressing, balcon , 2 bai, hol mare, mansarda- terasa mare , living cu baie , posibil bucatarie pe tereasa , ideal 2 familii. Pret 165.000 euro. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 0766311287.

[+]  Top Advantage Imobiliare(A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 202.000 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Top Advantage Imobiliare va propune spre vanzare o vila la 10 min de metrou Piata Muncii, 4 camere, 4 dormitoare, S+P+E, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1943, supr. totala : 110mp, supr. utila : 93mp, supr. teren : 165mp, amprenta sol: 50mp, semiutilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, loc parcare, canalizare, electricitate, gaze, interior necesita renovare, accepta credit

[+]  Top Advantage Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 202000 € cu o rata de 1072 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 57.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va propunem catre vanzare o casuta noua, compusa din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie si pod, inconjurata de o curte de 130mp. Constructia este realizata pe cadre din beton armat si compartimentata cu caramida porotherm. Locuinta este dotata cu centrala termica proprie in condensatie de 24 Kw, geamuri Gealan, glafuri interior-exterior, usa metalica. Se accepta doar plata cash! Recomandam vizionare!

[+]  Smart Estate(A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 57.000 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Va propunem spre vanzare o casa la cheie direct de la dezvoltator, constructie 2020, in Popesti Leordeni (Zona Leordeni), parte dintr-un ansamblu, cu regim de inaltime P+Pod,pe structura din cadre de beton. Casa este structurata din living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie si pod, inconjurata de o curte de 140mp. Imobilul se preda la cheie cu finisaje de calitate, cu centrala proprie, gard si este bransat la toate utilitatile orasului Popesti. Pentru mai multe informatii si vizionari, contactati-ne. Recomandam vizionare!

[+]  Smart Estate(A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , TUNARI
Best Home Estate va propune spre vanzare o casa individuala superba în Tunari, lângă È™coală/biserică, cu o curte proprie frumos amenajata de 220mp plus o casuta de gradina. Casa are 100 mp construiÈ›i, parter È™i etaj, are 2 băi, terasă, balcon, È™emineu pe lemne, centrală pe gaze, puÈ› È™i fosă septică. Se vinde cu mobilă: două dormitoare, bucătărie cu frigider, maÈ™ină de spălat vase, aragaz, masă living È™i 6 scaune, canapea È™i fotolii exensibile. An construcÈ›ie casă: 2018 Pentru informatii si vizionari va rugam sa ne contactati! 0752900223

[+]  Best Home Estate (A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 89.900 EURO - Bucuresti , TUNARI
Best Home Estate va propune spre vanzare o casa deosebita in duplex, situata in Tunari Ilfov. Are parter + etaj, terasa, curte, garaj si dependinte. Suprafata construita desfasurata este de 100 mp, curtea si dependintele au suprafata de 150 mp. Casa are doua intrari, este compusa din living, bucatarie, baie de serviciu, spatiu de depozitare si terasa la parter si din trei dormitoare (unul matrimonial si doua de tineret), balcon si baie principala, la etaj. Garajul asigura parcarea pentru un automobil. In curte exista o magazine ce poate asigura depozitarea pentru scule etc. In curte spatiul este amenajat cu gazon si partial piatra. Tot aici exista amenajata o cismea ornamentala, un leagan si gratar din piatra. Accesul se face numai pe drum asfaltat, iar in perimetrul adiacent se afla un parculet pentru copii. Casa are incalzire centrala, trei aparate de aer conditionat, este protejata impotriva trasnetului cu sistem prevectron, instalatia electrica este protejata cu protectie diferentiala, zona bucatariei este protejata cu sistem de alarmare in caz Incendiu. Casa este conectata la system de televiziune prin cablu si internet prin fibra optica. Acces transport in comun catre Pipera si Otopeni. Vecinatati: - parcul central din Tunari - biserica, scoala centrala din Tunari, - gradinita, stadionul echipei Arsenal Tunari, - magazinul Megaimage, farmacii - Primarie - Centrul cultural. Din aceasta zona mergand cu masina sau autobuzul, 10 minute, poti ajunge la Scoala Americana din Pipera, la padure, la supermarketul Lidl, la soseaua de inel a Bucurestiului. Din aceasta zona mergand cu masina sau autobuzul, 15 minute, poti ajunge la gradina zoo, la Padurea Baneasa, la Ambasada Americana, la Mall Baneasa Shopping Center, Metro, Selgross, Aeroportul International Bucuresti Otopeni, Centrul medical, statia de metrou Pipera, McDonalds Pentru detalii si vizionari va stam la dispozitie!

[+]  Best Home Estate (A)
02.06.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 89.500 EURO - Bucuresti , TUNARI
Best Home Estate va propune spre vanzare o casa situata in Tunari, zona cartier Tineret ,cu curte proprie, an constructie 2016. Accesul în cartier se face pe lângă Balta Pasărea. Are toate utilitatile si este compusa din P+E+M. P- living, baie,bucatarie E - două dormitoare, baie ,bucătărie M- pod mansardat îmbrăcat cu lambriu de lemn de 2cm suprafață 30mp. Zidărie din BCA Ytong È™i tencuită la exterior. Curtea are suprafaÈ›a 230 mp. Proprietarul lasa la libera alegere finisajele de interior. Pentru detalii si vizionari va rugam sa ne contactati! 0752900223

[-]  Best Home Estate (A)
Telefon: 0752900223
Agent: Toma Corina Broker Imobiliar ABI
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 55   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero