Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1199

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 60   >
26.02.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila in Corbeanca, zona deosebita, 5 camere, P+1+p, constructie din caramida realizata in anul 2005, supr. totala : 176mp., supr. utila: 145mp., supr. teren: 1000mp., amprenta sol: 75mp., desch. sosea 20m, utilata, 2 bai, centrala termica, fosa septica, apa, gaze, electricitate, loc parcare, mijloace de transport in comun, pivnita, pod. Vecinatati construite si locuite. Vila este mobilata si dispune de o gradina amenajata, piscina, foisor, zona de joaca pentru copii, si este foarte aproape de padure si de zona comerciala a comunei. Pret usor negociabil.

[-]  Aristocrat Imobiliare(A)
Telefon: 021.780.48.55
Agent: Monica Sima
Telefon: 0756.132.620
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.02.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.02.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
14.02.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 117.500 EURO - Bucuresti , CHITILA
Casa/Teren de vanzare pe una din strazile perpendiculare pe Soseaua Chitilei din zona SRI-ului, la 10 minute de mers pe jos fata de metrou Jiului, sau 3 statii de tramvai pana la Podul Constranta. Casa - poate fi demolata sau se poate pastra si renova. Are fundatie de beton si pereti dublii de caramida plina, cum se construia in anii 1950, toate utilitatile - curent electric, gaze, apa, si este compartimentata in 2 camere, baie, bucatarie, camara, holuri - in suprafata totala utila de 55 mp, la care se mai adauga o magazie exterioara de 8 mp si o pivnita de 3 mp. Terenul - are o suprafata totala pe cadastru de 359 mp cu o adancime de 30 ml si deschidere la strada principala de 12 ml. Perspectivele sunt foarte bune pentru acest teren/casa, deoarece se poate construi pana la P+2, cu alipire la calcan, si autorizatie de extindere pentru c-tia deja existenta. Zona linistita, verde si aerisita in care se gasesc - crese, gradinite, scoli generale, liceu in Pajura, metrou, mijloace de transport in comun, Piata 16 Februarie, Hipermarketuri - Lidl, Mega Image, Kaufland, Penny, Carrefour si Leroy Merlin la 3 minute cu masina. Acces rapid cu auto catre zona centrala si de nord (Aviatiei, Baneasa). Te astept la vizionare. Cele mai bune optiuni de creditare daca ai nevoie de credit imobiliar!

[+]  Hub Imobiliar(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 290.000 EURO - Bucuresti , GHERMANESTI
Vanzare vila deosebita in Snagov - Ghermanesti, 5 camere, 3 sau 4 dormitoare, P+1E+P, 2 bai, structura caramida, constructie 2000, supr. totala : 200mp, supr. utila : 180mp, supr. teren : 1600mp, amprenta sol: 200mp, deschidere sosea 35m. Vila dispune de bucatarie inchisa si mobilata, semineu cu sistem de recuperare caldura, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, izolatie termica, parcare amenajata in curte, poarta actionata electric, pivnita, pod. Proprietatea are piscina, este mobilata, aer conditionat, centrala termica, garaj dublu, foisor/bucatarie de vara. Se afla in apropiere de padure si lac, proximitate fata de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, strada asfaltata, eliberabil imediat, se accepta credit, negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
Vila P+1 de vanzare in Mogosoaia intr-o zona relaxanta, libera, si cu un aer ionizat de padure, departe de aglomeratia urbana a Capitalei. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2018 si are suprafata totala utila de 235 mp cu terase. Constructia a fost realizata pe cadre de beton si pereti portanti de caramida Brikston, izolata termic la exterior cu polistiren, ferestre Salamander tripan cu 7 camere si folie antiefractie, tigla metalica Bilka. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Buderus cu incalzire in pardoseala, boiler de 120 l pt. apa calda menajera. Toate incaperile sunt decomandate, si este compartimentata in: Parter - living generos, bucatarie + dining, hol, camera/birou, baie, spatiu tehnic/camera centralei, dressing, terasa; Etaj - hol, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, baie separata pe hol si terasa. Terenul are suprafata totala de 550 mp, amprenta la sol este de 122 mp, total curte libera 428 mp amenajata cu gazon si sistem de irigatie subteran automatizat. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video cu 7 camere. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, Soseaua Chitilei imediat dupa Pod Constanta, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1997, supr. totala : 320mp, supr. utila : 225mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 103mp, desch. la strada, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, bucatarii inchise, loc parcare, garaj in curte ce poate fi amenajat ca spatiu locuibil, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, piscina de 6 metrii cubi.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
17.12.2019
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , MOARA VLASIEI
Vila P+1 cu toate utilitatile de vanzare in Moara Vlasiei la 35 de minute distanta cu masina personala pe A3 fata de Piata Universitatii din Bucuresti. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2015, are suprafata totala utila de 294 mp cu terase, si este compartimentata in: Parter: bucatarie amenajata cu mobilier pe comanda si soba de teracota cu plita pe lemne, camera centralei/debara, living cu semineu pe lemne, 2 dormitoare (unul transformat in birou), baie, holuri, marchiza inchisa cu termopan, terasa cu acces din living si din bucatarie; Etaj: master bedroom cu dressing, baie, si terasa proprie, 1 dormitor cu baie pe hol si terasa cu acces din hol. In curte mai exista o constructie separata in suprafata de 80 mp utili distribuita pe parter si subsol, cu baie proprie si centrala termica cu gaze. Ambele constructii au fost realizate pe cadre de beton si pereti portanti de caramita porotherm, izolate termic la exterior cu polistiren, ferestre termopan, acoperite cu tigla metalica. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Ariston si boiler pt. apa calda menajera. Terenul are suprafata totala de 3023 mp, amprentele la sol ale constructiilor sunt de 90 mp si 177 mp, total curte libera ramasa, aproximativ 2700 mp, amenajata cu iarba, pomi fructiferi, vita de vie, mure, capsuni, tuia, care au sistem de irigatie prin picatura. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)

Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 575.000 EURO Negociabil - Bucuresti , PIATA UNIRII
la 5 min de metrou Piata Unirii, 10 camere, 9 dormitoare, D+P+1+M, in casa/vila, CE clasa B, beton/bca/caramida, Imobil Nou, 600mp, constr. 1907, supr. totala : 700mp, supr. utila : 600mp, supr. teren : 240mp, amprenta sol: 165mp, desch. sosea 25m, desch. dubla, semiutilat, o bucatarie, 5 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, piscina, eliberabil imediat, accepta credit, negociabil

[+]  House Providers (A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , FOISORUL DE FOC
Pache Protopopescu adiacent, vila singur curte, S+P+1+M amplasata pe colt, 372 mp suprafata desfasurata, 274 mp utili, teren 166 mp, amprenta imobil 126 mp. Subsol- 2 incaperi pentru depozitare. Parter- hol locuibil ( receptie/ secretariat/ sala de asteptare) plus 3 camere ( SC 18/19/19 mp ), baie, bucatarie. Etaj- 5 camere, baie, hol. Mansarda- openspace, baie/ 78 mp. Imobil consolidat/ renovat recent , centrala termica, aer conditionat, termopan, toate amenajarile necesare. Doua intrari, parcare facila, fara probleme juridice. Ideal investitie, deja inchiriat.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 550.000 EURO - Bucuresti , BUDAPESTA
Cantemir- Budapesta, imobil D+P+2, constructie 2007, stil baroc, 120 mp construiti/ nivel, 100mp utili/ nivel, curte libera 80 mp, posibilitate de a parca in curte, superfinisaje, pretabila clinica medicala/ restaurant/ sediu firma. Ideala investitie- 3500 euro venit lunar. Negociabil.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Calea Calarasilor- Delea Veche, restaurant " La Mama", casa singur curte, teren 270 mp cu deschidere de 10ml, amprenta casei 70 mp, parter- 2 camere/ hol locuibil/ baie/ bucatarie/ 62mp utili, pivnita, pod mansardabil, garaj. Constructie de caramida, bine intretinuta, parchet, centrala termica, termopan, alarma, toate utilitatile, cadastru, intabulare. Fara L112 in istoric.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 1.150.000 EURO Negociabil. - Bucuresti , PIATA GALATI
Dacia adiacent, imobil interbelic cu arhitectura specifica, teren 740 mp, singur curte. Casa D+HP+1, amprenta 250 mp, suprafata totala 322 mp plus pod foarte mare( inalt/ mansardabil). curte libera cca 470, 7 camere principale, 4 bai, 3 intrari. Demisol- 3 incaperi/ 53 mp. Parter inalt- hol 16 mp ( receptie/ secretariat/ sala asteptare/ etc) plus alte 4 camere ( SC 25/ 25/ 22/ 22), terase, dependinte/ 215 mp. Mansarda- 54 mp utili plus pod. Garaj separat in curte. Fara probleme juridice, fara L112, libera si disponibila imediat.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
Ia-ti o casa de 1150000 € cu o rata de 6103 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 285.000 EURO - Bucuresti , PIATA TRAIAN
Calea Calarasilor- HYperion, casa singur curte, constructie 1998, P+1+M, 6 camere, 270 mp construiti, 240 mp utili, teren 200 mp cu deschidere de 11 ml, curte libera 80 mp, fara probleme juridice.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 250.000 EURO - Bucuresti , FOISORUL DE FOC
Foisorul de Foc adiacent, casa singur curte, teren 308 mp cu deschidere de 13 ml, amprenta imobil 146 mp, demolabil/ renovabil, parter plus pod, toate utilitatile, fara probleme juridice, liber si disponibil imediat.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 270.000 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Decebal- Dristorului, vila tip S+P+1+POD, singur curte, teren 210 mp cu deschidere de 10 ml, amprenta 64 mp, 128mp suprafata construita, constructie 1957, pod mansardabil, doua intrari, curte libera 146 mp, fara probleme juridice, zona foarte frumoasa.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 215.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Calea Calarasi adiacent, vila constructie 2012, S+P+1+M, 121 mp utili, 160 mp suprafata construita, stare buna. Teren 96 mp, amprenta casei 76 mp, curte libera in fata 24 mp. Parter- living 28 mp cu bucatarie deschisa de 14 mp, baie, hol. Etaj- 2 dormitoare ( 20 mp/ 13 mp), hol, baie. Mansarda- 1 camera ( spatiu tehnic/ birou). Structura din beton si caramida, izolata exterior, centrala termica, aer conditionat, sistem de alarma, videointerfon, supraveghere video, gresie, faianta, parchet, termopan, scara interioara de lemn, copertina retractabila deasupra curtii de 2o mp din fata casei, fara probleme juridice.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
26.02.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 279.000 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Unirii/ Cosbuc/ Mitropolie, vila constructie anii 30, S+P+1, 285 mp construiti, 210 mp utili, teren 250 mp cu deschidere de 10mp. Vila este compartimentata ca avand cate un apartament complet separat pe fiecare etaj plus dependintele de rigoare la subsol, doua scari interioare, curte interioara in spate de 140 mp. Demisol- 2 incaperi/ cca 32 mp. Parter- living dublu, 3 dormitoare, doua grupuri sanitare, bucatarie si terasa cu acces catre curtea interioara/ 111 mp utili. Etaj- 4 camere si dependinte/ 105 mp. Necesita renovare, este libera si disponibila imediat, nu are probleme juridice.

[-]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
Telefon: 0731767626
Agent: Bianca Prohasca
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 60   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero