Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1058

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 53   >
15.07.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO pentru amandoua pretul se mai discuta - Bucuresti , BRAGADIRU
Duplexul se afla pe strada celofibrei cu intrare din soseaua alexandriei vis a vis de cartierul verde

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Mihai Alexandru
Telefon: 0764660900
14.07.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO nemobilata - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila deosebita in Corbeanca, mini-cartier privat, 6 camere, 3 dormitoare, P+2E, in casa/vila, caramida, constructie finalizata, constr. 2013, supr. totala : 360mp., supr. utila : 330mp., supr. teren : 300mp., amprenta sol: 120mp., desch. sosea 18m, utilat, o bucatarie, 4 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de maxi taxi, padure, supermarket, scoala, gradinita, gaze, mobilata, alarma, centrala termica, strada asfaltata. Casa este compartimentata astfel: la parter - hol acces, birou sau dormitor, grup sanitar cu dus, bucatarie inchisa cu spatiu de depozitare, living cu iesire pe terasa si zona de luat masa. La etajul 1: hol acces, dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, dormitor copil si dormitor oaspeti, ambele fiind deservite de o baie. La etajul 2: sala de sport cu baie proprie cu 2 cabine de dus si terasa circulabila. Finisaje de calitate superioara ca marmura, travertin, ardezie. Acces securizat, video-interfon, 4 locuri de parcare in curte, casa este conectata la statie de epurare. In curte regasim foisor - bucatarie de vara cu BBQ cu rotisor, soba traditionala, cuptor pe vatra, blat de lucru din marmura cu chiuveta apa curenta (inclusiv apa calda), spatiu de depozitare de 10 mp. Pretul pentru casa complet mobilata este de 400.000Euro. Pret negociabil.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
Exclusivitate
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vanzare vila arhitectura deosebita in Corbeanca, 6 camere, 5 dormitoare, P+1+M, in casa/vila individuala, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata in 2010, supr. totala : 420mp., supr. utila : 300mp., supr. teren : 1000mp., amprenta sol: 190mp., desch. sosea 20m, 6 bai, 2 balcoane, cu dormitor/birou parter, cu toate utilitatile gaze, acoperis tabla zincata, aer conditionat, alarma, centrala termica, strada asfaltata, tamplarie aluminiu Schuco 75 SI - pentru o izolare termica excelenta, ventiloconvectoare pentru suprafetele vitrate mari, 2 centrale termice - una pe gaz Buderus - in condensatie si una electrica, incalzire in pardoseala Rehau, sape elicopterizate perlitice, curent trifazic, sistem de aspirare automat Rehau - pentru toata casa, rulouri exterioare din aluminiu in culoarea tamplariei actionate electric, izolatie termica de 20 cm de la STO - inclusiv vopseaua structurata de la STO. Casuta de gradina cu spatiu tehnic - vas tampon de 1000 l, statie de dedurizare a apei, filtru UV, casa beneficiaza de 2 puturi - unul la 75 m adancime ce deserveste casa si unul la 25 m adancime ce deserveste curtea.se accepta credit, se accepta si schimbul cu un apartament in zona de Nord a Bucurestiului si diferenta de bani, pret negociabil. Casa se afla in stadiul "la alb" - fara finisaje - stadiu ideal pentru personalizarea finisajelor.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
26.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 420.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Vila D+P+1+M de vanzare in zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, construita in anul 2004 pe cadre de beton formata din 7 camere, 4 grupuri sanitare, bucatarie, curte amenajata cu pavele si gazon. Demisol : 1 dormitor, baie, garaj si spatii de depozitare, camera centralei. Parterul cuprinde: living, birou, bucatarie inchisa, baie si 1 dormitor matrimonial. Etaj: living, 2 dormitoare din care unul cu baie proprie, 1 baie pe hol. Mansarda este conceputa ca un spatiu de relaxare care poate fi amenajat dupa propriul gust, beneficiind de o terasa generoasa, 1 baie si 2 camere comunicante. Vecinatati: American School, British School, Mark Twain School, Noua Ambasada S.U.A, Baneasa Shopping City, IKEA, METRO, Aeroportul Interntional Henri Coanda, Aeroportul International Aurel Vlaicu.

[+]  Hub Imobiliar(A)
26.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , CHITILA
la 10 min de metrou Jiului, Soseaua Chitilei imediat dupa Pod Constanta, 5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1997, supr. totala : 320mp, supr. utila : 225mp, supr. teren : 480mp, amprenta sol: 103mp, desch. la strada, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, bucatarii inchise, loc parcare, garaj in curte ce poate fi amenajat ca spatiu locuibil, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, piscina de 6 metrii cubi.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 289.000 EURO - Bucuresti , MOGOSOAIA
Vila P+1 de vanzare in Mogosoaia intr-o zona relaxanta, libera, si cu un aer ionizat de padure, departe de aglomeratia urbana a Capitalei. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2018 si are suprafata totala utila de 235 mp cu terase. Constructia a fost realizata pe cadre de beton si pereti portanti de caramida Brikston, izolata termic la exterior cu polistiren, ferestre Salamander tripan cu 7 camere si folie antiefractie, tigla metalica Bilka. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Buderus cu incalzire in pardoseala, boiler de 120 l pt. apa calda menajera. Toate incaperile sunt decomandate, si este compartimentata in: Parter - living generos, bucatarie + dining, hol, camera/birou, baie, spatiu tehnic/camera centralei, dressing, terasa; Etaj - hol, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si dressing, baie separata pe hol si terasa. Terenul are suprafata totala de 550 mp, amprenta la sol este de 122 mp, total curte libera 428 mp amenajata cu gazon si sistem de irigatie subteran automatizat. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video cu 7 camere. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
25.05.2020
Oferta garantata
Vanzari Case / vile
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , MOARA VLASIEI
Vila P+1 cu toate utilitatile de vanzare in Moara Vlasiei la 35 de minute distanta cu masina personala pe A3 fata de Piata Universitatii din Bucuresti. Vila are un total de 5 camere, a fost finalizata in anul 2015, are suprafata totala utila de 294 mp cu terase, si este compartimentata in: Parter: bucatarie amenajata cu mobilier pe comanda si soba de teracota cu plita pe lemne, camera centralei/debara, living cu semineu pe lemne, 2 dormitoare (unul transformat in birou), baie, holuri, marchiza inchisa cu termopan, terasa cu acces din living si din bucatarie; Etaj: master bedroom cu dressing, baie, si terasa proprie, 1 dormitor cu baie pe hol si terasa cu acces din hol. In curte mai exista o constructie separata in suprafata de 80 mp utili distribuita pe parter si subsol, cu baie proprie si centrala termica cu gaze. Ambele constructii au fost realizate pe cadre de beton si pereti portanti de caramita porotherm, izolate termic la exterior cu polistiren, ferestre termopan, acoperite cu tigla metalica. Confortul termic este asigurat pe timpul iernii de centrala termica in condensare Ariston si boiler pt. apa calda menajera. Terenul are suprafata totala de 3023 mp, amprentele la sol ale constructiilor sunt de 90 mp si 177 mp, total curte libera ramasa, aproximativ 2700 mp, amenajata cu iarba, pomi fructiferi, vita de vie, mure, capsuni, tuia, care au sistem de irigatie prin picatura. Pentru siguranta are montat sistem de supraveghere video. Este o casa unica, care te va surprinde prin toate detaliile foarte atent construite si finisate, structurata si impartita incat sa ofere tot confortul necesar unei familii.

[+]  Hub Imobiliar(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO negociabil - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
casa p+1 individuala,constructie 2011 si finalizata in 2014 ,bransata la utilitati,infrastructura completa,compartimentata astfel ;parter- living,bucatarie,dormitor,baie,la etaj-2 dormitoare,baie ,living, terasa ,curte libera 120mp,pozitionata intre doua statii de metrou ,dimitrie leonida -aparatorii patriei.Vila este libera !!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 140.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Aparatorii Patriei, teren +casa,sc 110mp,4 camere ,2 bai, 2 bucatarii.Terenul are o suprafata de 442mp,cu o deschidere de 13ml.Toate actele in regula.Pret exceptional!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o viluta cocheta, romantica, in zona Floreasca, stradal pe Calea Floreasca, in apropiere de Spitalul de Urgenta, la cateva minute de mers pe jos la metrou, construita in 2005, nemobilata, suprafata construita de 160 mp, curte foarte mica la intrare. Dispune de parter+etaj mansardat, impartita astfel: Parter: 80 mp construiti = 2 camere decomandate (20mp+20mp) sau una mare open-space (40mp), hol (10mp), grup sanitar (3mp), bucatarie mica (6mp) mobilata si utilata. Etaj: 80 mp construiti = 3 camere decomandate (20mp+20mp+12mp), hol (5mp), baie (4mp). Dispune de toate amenajarile moderne: gresie, faianta, parchet, usi stejar, ferestre termopan cu jaluzele-rulou exterioare, aer conditionat, centrala termica proprie, alarma, interfon, retea totala de calculatoare din fibra optica, internet, televiziune. Pretabila perfect atat pentru rezidenta cat si pentru firme, birouri, showroom, cabinete notariale, avocatura, medicale, fizio-kineto terapie, saloane de infrumusetare, masaj, cafenea, bar, restaurant, fast food, afterschool, etc. Se inchiriaza si pe termen relativ scurt, 6-10 luni, pentru ORICE activitate. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)

15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 599.000 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Avem deosebita placere de a va propune spre vanzare un imobil deosebit Stil Neoclasic Francez, constructie noua, de la zero, finalizata in anul 2015, in zona Piata Victoriei-Castel Banu Manta, 5 niveluri, D+P+3, 450 mp utili, teren in proprietate in suprafata de 150mp, deschidere 12,5 mp, singur curte, avand spatiu comercial la parter, iar la etajul 2 si etajul 3 duplex cu vedere panoramica la Turnul cu Ceas al Castelului de la Banu Manta, desfasurat pe 2 etaje si totalizeaza 180 mp utili, fiind utilizat atat pentru firma cat si pentru locuit. Proprietatea are bransament electric nou cu instalatie de 220 V si 380 V pe fiecare nivel, contorizare separata pentru apa, curent si gaze si contracte cu APA NOVA, ENEL si GDFSUEZ/ ENGIE, 3 Centrale Termice separate, 7 calorifere din aluminiu, 4 contoare de gaz, 4 contoare de apa, 4 contoare de energie electrica, tamplaria exterioara Salamander stejar inchis, profile 7 camere, geamuri Tripan (3 foi de geam), sticla Saint Gobain, feronerie Roto Germania, etc. Cu mici compartimentari se poate transforma in Boutique Hotel, fie cu 6 apartamente de cate 2 camere, fie in 12 camere mai mici. Imobilul este construit cu firma de constructii, autorizatie de construire, diriginte de santier, responsabil tehnic cu executia (RTE), receptii pe fiecare stadiu al constructiei vizate de Inspectoratul de Stat in Constructii, receptie finala la terminarea lucrarilor, intabulare, toata Cartea Constructiei completa, etc. Acces facil la Metrou Piata Victoriei, Metrou Basarab, Autobuze si Tramvai. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. Imobilul este inchiriat in acest moment cu 16.000 ron / luna (se incaseaza aprox. 200.000 ron /an) Toate actele la zi, pregatite pentru vanzare: contract vanzare, cadastru, intabulare, rol fiscal, etc Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 113.900 EURO - Bucuresti , CALDARARU
Casa Caldararu-Cernica. Casa ideala pentru o familie cu 2 copii satula de oras, poluare, aglomeratie si lipsa locurilor de parcare. Sau pentru un cuplu tanar la inceput de drum. Liniste, gazon, terasa. Casa micuta, usor de intretinut. Parter, etaj si o mansarda draguta si luminoasa cu multe spatii de depozitare. Pivnita mare. Construita cu materiale de calitate. Toate utilitatile, mai putin canalizare. Este in lucru. La 10 minute de mers cu masina pana la metrou Anghel Saligny, scoala Spectrum. Tren din ora in ora pana la statia de metrou Republica. Statie STB in fata casei. Merita vazuta.

[+]  IRVANA FACE LIGHT SRL (A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
bun venit! te invit intr-o incursiune in cartierul /ion creanga/ si vreau sa te lasi surprins de frumusetea strazilor si vegetatia cu care fiecare alee este incarcata. de casele frumoase, moderne si aspectuoase. de sistematizarea tuturor strazilor din cartier si comunicarea facila intre acestea si bulevardele cartierului. o sistematizare care seamana cu cea existenta in cartierul damaroaia din bucurestii noi. de faptul ca ai langa casa carrefour si poti iesi la cumparaturi pe jos. de proximitatea fata de mijloacele de transport in comun si de posibilitatea de a merge copiii pe jos pana la tramvai si mai departe pana la scoala.de atat de multe beneficii. si mai ales, de casa. dar sa vorbim despre casa. una atipica. asa cum imi plac mie. partea tehnica inseamna asa: -teren 450 mp cu deschidere 16 la strada; -amprenta la sol a casei 158 mp si teren liber vreo 260 mp; -suprafata totala de 358 mp si utila de 254 mp; -un total de 7 camere, 3 bai, garaj cu acces in casa, multe spatii de depozitare si subsol tehnic cu camera centralelor si loc pentru sauna; -si o mansarda de aproximativ 70 de metri, unde poti gandi un apartament total independent de restul casei. construita in 2001, folosita in timp atat ca locuinta, apoi ca sediu de firma si mai apoi iar ca locuinta. cu spatii verzi multe, cu gratar si pomi roditori. compartimentarea per nivel: -hol acces, birou 15 mp, living 40 mp, bucatarie 15 mp, baie, debara, garaj si terasa la parter; - 4 dormitoare(de la 10 la 19 mp) si doua bai, plus o terasa, la etaj; - hol, camera, open space , totul in jurul suprafetei de 70 mp, la mansarda. as spune ca asta chiar e o casa mare! si ca nu vei putea vreodata sa te plangi de lipsa de spatiu. o casa care impresioneaza si mai ales o casa extrem de flexibila, ce isi poate schimba compartimentarea interioara mai usor decat isi schimba bumblebee forma din masina in robot! asta, pentru a putea fi oricand adaptata la nevoile celor care o utilizeaza. cei care vor alege casa aceasta, vor primi la pachet spatiul, terenul generos, locatia linistita si aerisitia, vecinatatile de cea mai buna speta, calitatea constructiei si unicitatea proiectului, accesul foarte usor catre oras(si cum oras inseamna tot mai mult nord, de tinut minte ca suntem la 4 km de platforma pipera si cladirile ei de birouri si ca odata cu noua autostrada si largirea de pe fabrica de glucoza, pana in aviatiei faci 15 minute, cu 5 semafoare prinse in drum). asadar, daca ai o familie numeroasa, daca ai nevoie de bona, daca sunteti doua generatii ce vreti sa impartiti aceeasi casa, sau daca vreti sa comasati locuinta si afacerea, aici veti gasiti spatiul cautat. pentru o familie cu doi copii, e putin spatiu excedentar. 😊 asadar, va astept cu mare drag sa va prezint /pe viu/ aceasta casa, abia astept sa vad privirile admirative ce o vor contempla si bucuria din ochii cumparatorului care gandeste /asta e ce-mi trebuia!/ inca de cand a intrat in casa! sunt daniel dobre si va stau la dispozitie! sunati-ma. pentru prezentarea completa si video al ofertei, va rugam accesati situl agentiei. proprietate reprezentata exclusiv de daniel dobre imobiliare - comision 0% cumparator!

[+]  Daniel Dobre(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 98.500 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
bun venit in pantelimon! suntem la granita cu sectorul 2 al capitalei si accesul usor catre oras a determinat in ultimii ani multi rezidenti ai bucurestiului sa renunte la apartamente din oras, schimbandu-le cu case pe pamant, in aria localitatii pantelimon. proximitatea fata de oras a fost factorul decisiv in alegerea cumparatori si desi orasul pantelimon s-a aglomerat in ultimii ani, la ore de trafic maxim distantele importante sunt parcurse indiferent de conditiile de trafic, in maxim 25 de minute. asa, poti ajunge din pantelimon pana la policlinica titan, pana la bucur obor sau pana la stadionul national. iar in conditii de trafic normal, 15 minute maxim pana in titan. verificat si para-verificat de subsemnatul, in calitate de locuitor al urbei. si pentru ca orasul pantelimon este (din ce in ce mai) mare, haideti sa povestim putin despre zona. popular cunoscuta sub denumirea de /cartierul tineretului/, se afla pozitionata in capatul strazii tractorului, intrea aceasta si ferma animalelor. o zona de case noi, cu strazi late, prevazute cu doua benzi de circulatie si trotuare pe ambele parti ale strazii. desi strazile cartierului nu sunt inca asfaltate, exista deja un plan in lucru privind aceasta asfaltare si se preconizeaa ca foarte curand pietrisul actual va fi inlocuit de un asfalt bituminos. iata si dovada in acest sens: https://www.viitorulilfovean.ro/pantelimon-64-de-strazi-intra-reabilitare-2017/ de altfel, o parte dintre strazile mentionate mai sus sunt deja asfaltate la momentul scrierii acestui material, celelalte fiind in pregatire. distanta de la case si pana la un mijloc de transport in comun este in medie de 12 minute, in functie de pozitia exacta a acestora. iar pentru cumparaturi, recomandam mega image, profi si penny de pe sf. gheorghe, aflate la 2-3 minute de mers cu masina, lild situat pe dn3 sau selgros, unde au cea mai buna carne! dar sa revenim la casa. caracteristici constructive: fundatie 1.85m adancime, stalpi, grinzi si plansee din beton armat, zidarie din caramida porotherm robust de 25 cm + 10 cm polistiren expandat, densitate eps80, tencuiala decorativa cu fibre. fundatia este hidroizolata si placata cu polistiren extrudat, tencuiala mozaic planseu: placa si grinzi din beton armat; acoperis: tabla metalica, culoare ral 8019 mat , prevazut cu parazapezi, jgheaburi si burlane . lambriu de lemn grosime 2.5 cm instalatie electrica realizata de firma autorizata ; cablaj pentru catv, internet, trase pe sub polistiren si sapa. instalatie termica este din ppr fibra compozita cu izolatie tubolit si trasa pe sub sapa elicopterizata. tamplarie din pvc profil salamander 7 camere cu geam termopan float-lowe+argon, feronerie roto germania. finisaje de exceptie la interior: placa de beton etaj si peretii sunt tencuiti clasic cu multibat si nisip, glet si lavabila, parchet laminat, gresie, faianta, calorifere, centrala termica in condensare ariston clas premium evo. exterior: curtea casei 160 mp, parcare autoturism in curtea interioara din fata casei, put de adancime 38m , pivnita spatioasa.gardul este turnat din beton, lemn intre stalpi, trotuar. compartimentare: parter:, hol intrare , living, bucatarie+ camara, baie, scara beton armat; etaj: trei dormitoare, dressing, baie , hol; pod inaltime maxima de 3 m: open space - se poate mansarda sau se poate folosi ca spatiu de depozitare. utilitati: -apa: put forat la 38 m adancime, cu vas de expansiune pentru presiune si pompa; suplimentar, caminul putului este si pivnita; -canalizare: fosa de mare capacitate, imbracata in beton, fara transfer in pamant a reziduurilor; -energie electrica racordata; -retea de gaze naturale racordata. cele 2 case cuplate au curti si intrari separate, iar accesul se face din 2 strazi diferite.casele sunt despartite de pereti dubli cu rost de polistiren de 5cm. nu au un perete despartitor comun. constructia este realizata pe baza unui proiect tehnic de executie, pe faze determinate si monitorizate permanent de catre dirigintele de santier. exista fotografii si filmari din fiecare etapa a constructiei, pentru a proba calitatea lucrarii. casa este finalizata, atat exterior(complet) cat si interior(la nivel de finisaje), pentru acest aspect asteptand cumparatorul pentru a alege modelul si culorile pentru materialele de finisare. din momentul agrearii conditiilor de tranzactionare si a semnarii antecontractului, casa poate fi data la „gata/ in 2-3 saptamani, in functie de vreme. iar daca va intrebati cumva de ce ar trebui sa cumparati aceasta casa, singurul raspuns este acesta: pentru ca vreti sa cumparati cea mai buna casa din zona! si aceasta, exact asta este! p.s: ambele unitati ale duplexului sunt disponibile, asa ca daca aveti o ruda, un prieten sau un coleg de munca cu care va intelegeti foarte bine si vreti sa vi-l faceti vecin, veniti impreuna la vizionare!

[+]  Daniel Dobre(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 99.000 EURO - Bucuresti , CERNICA
pentru tine, casa ta, la care visezi dintotdeauna, cum ar trebui sa fie?! noi, am adunat feed-back-ul celor ca tine și am pus pe lista câteva caracteristici: -o suprafata utila de minim 100 mp, dar nu mai mare de 130 mp; -trei dormitoare, dintre care unul matrimonial, cu baie proprie; -neapărat a doua baie sa fie baie,cu dus sau cada, nu doar grup sanitar; -baile sa aibă ferestre, pentru ventilație naturala usoara; -bucătăria sa fie spațioasă, luminoasa și sa comunice ușor cu livingul și terasa; -sa dispună de spatii de depozitare, multe și utile; -terenul sa fie suficient pentru parcare, foișor, loc de grătar, locul de joaca al copiilor și sa rămân și spațiu verde cât sa te bucuri de tuns iarba, dar nici prea mare, încât sa nu te enerveze întreținerea curtii; -sa fie ușor accesibila, drumul bun și asfaltat, accesul rapid la un mijloc de transport în comun și sa ajungi ușor în bucurești. am pus toate cele de mai sus pe hârtie și împreună cu partenerii noștri de la tom/s homes, am /creionat/ aceasta casa. apoi, am identificat locația potrivita pentru a o construi și ne-am apucat de treaba. am ales zona cernica, datorita accesului extraordinar de ușor dinspre și către bucurești, datorita celor trei cai de acces. Și am ales sa facem o casa construita pe parter, fără etaj, pentru a păstrat totul împreună și pentru ca în timp, urcatul și coboratul scărilor va deveni o problema. dar am creat un spațiu adiacent în pod, gândit sa rezolve problema locului de joaca pentru copii, a musafirilor sau a nevoii unui birou. Știm că vrei curte, asa ca lotul de teren are 410 mp, exact cât sa respecte nevoile tale. Și ne-am asigurat ca vei putea purta pantofi tot timpul anului, pentru ca ai asfalt pana la întrarea în curte. iar copiii tai vor putea circula cu mijloacele de transport în comun, stația lor fiind la 400 m de casa, pe drum principal și lipsit de griji. astăzi, suntem la 70% din lucrare. Și target-ul nostru este ca pana la finalul anului sa terminam lucrarea. ca voi, cei care ați visat pana acum la o casa a voastră, care sa fie /acasă/ pentru voi, sa va puteți muta cat mai curând. poate... chiar de crăciun! îți poți imagina un crăciun mai frumos decât cel făcut la tine acasă, sub brad, cu toată familia alături și mai ales, cu fericirea ce va străluci din ochii lor și care va umple casa de energie?! dar pentru a ajunge acolo, totul incepe cu primul pas. iar primul pas este sa suni și sa programezi o vizionare. apoi, sa stabilim împreună modalitatea de plata, sa alegem banca și sa semnam antecontractul. apoi, îți vei alege finisajele, obiectele sanitare și culoarea pereților interiori. stai liniștit, tu va trebui sa alergi doar după brad, pentru restul, noi vom face toate demersurile. inclusiv cele de finanțare bancara. iar la final, tu vei primi casa visata, dorita, meritata. casa unde tu și familia ta veți în sfârșit /acasă/. Și totul, atât de simplu, încât nu-ți vine sa crezi cât de repede se întâmpla totul! proprietate reprezentata exclusiv de daniel dobre imobiliare- comision 0% cumparator!

[+]  Daniel Dobre(A)
Ia-ti o casa de 99000 € cu o rata de 525 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 295.000 EURO - Bucuresti , COLENTINA
bun venit! te invit intr-o incursiune in cartierul /ion creanga/ si vreau sa te lasi surprins de frumusetea strazilor si vegetatia cu care fiecare alee este incarcata. de casele frumoase, moderne si aspectuoase. de sistematizarea tuturor strazilor din cartier si comunicarea facila intre acestea si bulevardele cartierului. o sistematizare care seamana cu cea existenta in cartierul damaroaia din bucurestii noi. de faptul ca ai langa casa carrefour si poti iesi la cumparaturi pe jos. de proximitatea fata de mijloacele de transport in comun si de posibilitatea de a merge copiii pe jos pana la tramvai si mai departe pana la scoala.de atat de multe beneficii. si mai ales, de casa. dar sa vorbim despre casa. una atipica. asa cum imi plac mie. partea tehnica inseamna asa: -teren 450 mp cu deschidere 16 la strada; -amprenta la sol a casei 158 mp si teren liber vreo 260 mp; -suprafata totala de 358 mp si utila de 254 mp; -un total de 7 camere, 3 bai, garaj cu acces in casa, multe spatii de depozitare si subsol tehnic cu camera centralelor si loc pentru sauna; -si o mansarda de aproximativ 70 de metri, unde poti gandi un apartament total independent de restul casei. construita in 2001, folosita in timp atat ca locuinta, apoi ca sediu de firma si mai apoi iar ca locuinta. cu spatii verzi multe, cu gratar si pomi roditori. compartimentarea per nivel: -hol acces, birou 15 mp, living 40 mp, bucatarie 15 mp, baie, debara, garaj si terasa la parter; - 4 dormitoare(de la 10 la 19 mp) si doua bai, plus o terasa, la etaj; - hol, camera, open space , totul in jurul suprafetei de 70 mp, la mansarda. as spune ca asta chiar e o casa mare! si ca nu vei putea vreodata sa te plangi de lipsa de spatiu. o casa care impresioneaza si mai ales o casa extrem de flexibila, ce isi poate schimba compartimentarea interioara mai usor decat isi schimba bumblebee forma din masina in robot! asta, pentru a putea fi oricand adaptata la nevoile celor care o utilizeaza. cei care vor alege casa aceasta, vor primi la pachet spatiul, terenul generos, locatia linistita si aerisitia, vecinatatile de cea mai buna speta, calitatea constructiei si unicitatea proiectului, accesul foarte usor catre oras(si cum oras inseamna tot mai mult nord, de tinut minte ca suntem la 4 km de platforma pipera si cladirile ei de birouri si ca odata cu noua autostrada si largirea de pe fabrica de glucoza, pana in aviatiei faci 15 minute, cu 5 semafoare prinse in drum). asadar, daca ai o familie numeroasa, daca ai nevoie de bona, daca sunteti doua generatii ce vreti sa impartiti aceeasi casa, sau daca vreti sa comasati locuinta si afacerea, aici veti gasiti spatiul cautat. pentru o familie cu doi copii, e putin spatiu excedentar. asadar, va astept cu mare drag sa va prezint /pe viu/ aceasta casa, abia astept sa vad privirile admirative ce o vor contempla si bucuria din ochii cumparatorului care gandeste /asta e ce-mi trebuia!/ inca de cand a intrat in casa! sunt daniel dobre si va stau la dispozitie! sunati-ma. pentru prezentarea completa si video al ofertei, va rugam accesati situl agentiei. proprietate reprezentata exclusiv de daniel dobre imobiliare - comision 0% cumparator!

[+]  Daniel Dobre(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 300.000 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
bine ati revenit la /vanatoarea de case/, rubrica sub numele careia aducem in fata voastra proprietati cu adevarat speciale, in locatii bune si cu preturi bine evaluate. de data aceasta mergem in zona timpuri noi, mai precis intre terenul fostei fabrici si podul mihai bravu, pe una dintre strazile ce se desfasoara in paralel cu luciul dambovitei. suntem asadar in /cel de-al cincilea pol urban al bucurestiului/, sau altfel spus una dintre cele mai bune zone ale orasului. dar iata de ce: -proximitatea fata de centrul orasului; -multitudinea de mijloace de transport in comun; -cele doua magistrale de metrou ce strabat zona; -proximitatea fata de cele doua mari parcuri, tineretului si carol; -conexiune urbana excelenta, cu strazi si bulevarde sistematizate. poate din aceste motive si nu numai, ikea a investit in cel mai frumos parc de birouri din cartier, timpuri noi square, in timp ce one united, cel mai mare si mai prolific dezvoltator de imobile de lux din bucuresti, dezvolta aici proiectul neo timpuri noi. si alaturi de cei doi giganti mentionati, alti dezvoltatori ridica cladiri semete in cartier, in timp ce spatiile comerciale se umplu de restaurante de lux, sali de fitness si cafenele care de care mai atractive. in curand, timpuri noi va fi cu siguranta una dintre cele mai vanate zone din bucuresti, in ce priveste interesul pentru proprietati imobiliare. ce este de apreciat la zona, este mixul de locuinte/birouri/spatii comerciale si centre universitare, pentru ca da, timpuri noi este /patria/ facultatilor private din bucuresti. desi la marile bulevarde, cladirile de birouri si imobilele noi rezidentiale se inghesuie pe verticala, pe strazile din spatele bulevardelor vei gasi strazi cu parfum de toamna inmiresmata, cu atingeri de frunze ce imbratiseaza pamantul la inceput de octombrie, formand covoare inca vii pe toata lungimea strazilor si cu case boeme, calde si primitoare, ce te bucura si te /incalzesc/ imediat ce le-ai trecut pragul. iar daca pasii tai obositi de calator aflat in cautarea casei perfecte vor pasi pe covorul de frunze ce acopera strada miraslau, cea mai boema, frumoasa, linistita si placuta strada din perimetrul timpuri noi-mihai bravu, atunci fii pe pace, esti pe care sa gasesti ceea ce ai cautat, ai dorit si-ai sperat sa gasesti: casa potrivita pentru tine! fii binevenit acasa! o casa nu se remarca prin marimea suprafetelor ci prin puterea starii de bine ce te cuprinde atunci cand ii pasesti pragul dar pentru ca trebuie, iti mentionez ca vorbim de un teren de 200 de metri patrati de teren, dintre care in jur de 100 de metri sunt ocupati de constructie si tot cam atatia sunt dispusi intre casa si poarta, formand gradina, locul de parcare si terasa de vara. la interior, casa este dispusa pe parter, etaj si un pod inalt. compartimentarea casei inseamna: -parter: un generos living luminos ce precede holul scarii ce duce la etaj, apoi bucataria, la fel de spatioasa si generoasa si baia de la parter; si mai avem un mic spatiu ce functioneaza atat cu rol de depozitate cat si ca o anexa a bucatariei; -la etaj vom fi intampinati de 3 dormitoare, 2 dintre ele avand acces la superba terasa de la etaj, terasa lata, spatioasa, aerisita si care iti permite sa petreci minute pline de romantism in noptile tarzii de vara, admirand podoaba cereasca in timp ce comoara de mai de pret pentru tine te tine de mana si iti zambete plina de dragoste; mai avem o baie si o camera de depozitare, tot la etaj; -iar in pod, avem o incapere cu rol de /all in one/; pentru ca podul este inalt si camera prevazuta cu lumina naturala, spatiul din pod este atat dormitor de oaspeti, camera de joaca, birou si mai ales...dressing; cu o suprafata egala cu amprenta casei, adica putin peste 100 de metri, spatiul din pod este un castig evident si atat de util fiecaruia. despre suprafete, ar fi de spus ca pe parter si etaj adunati, avem 180 de metri patrati. si ar mai fi vreo 70 utili in pod. dar nu i-a trecut. am zis sa fie bonus. construita in anul 2000, casa este o lucrare ce face cinste atat arhitectului, ce a reusit sa imbine solutii inovative de compartimentare si iluminare, cat si pentru constructor, calitatea constructiei fiind vizibila cu ochiul liber. desi noul proprietar va trebui sa investeasca in aducerea finisajelor la nivelul anului 2019,casa este solida, neafectata si perfecta pentru a fi locuita imediat. si calitatea constructiei este normal sa fie una ridicata, deoarece actualul proprietar a construit-o pentru el si familia lui, banii necesari unei lucrari de calitate nefiind o problema. oricine va cumpara aces imobil, va face o alegere buna si o alegere care il va multumi toata viata. va primi in schimbul banilor o casa solida, excelent executata, cu o pozitie senzationala si niste vecinatati superbe, o casa compartimentata bine si construita minunat. va invit sa vedeti minunea de pe miraslau, sa cunoasteti si sa indragiti aceasta casa si ne ce nu, sa va bucurati de ea din postura de noi proprietari! propri

[+]  Daniel Dobre(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 995.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
O aparitie rara pe piata, aceasta proprietate aflata in reprezentare exclusiva si disponibila pentru tranzactionare fara comision pentru cumparator se afla in Voluntari, zona Iancu Nicolae - Bulevardul Pipera. In proximitate se afla scoli, magazine, mijloace de transport in comun - fara indoiala ca cei care vizeaza aceasta zona o cunosc foarte bine. Caracterul de unicitate al proprietatii rezida din cateva elemente cheie: - faptul ca se afla excelent pozitionata, intr-un ansamblu de tip "gated community", beneficiind de siguranta, intimitate si ferita de zgomot. - beneficiaza de un teren generos de 1400 mp aflati in interiorul proprietatii, o adevarata gradina ingrijita si cu vegetatie ajunsa la maturitate. - amplasamentul imobilului face sa existe optiunea ca pe o parte din teren (cca 600 mp) sa poate fi ridicata o constructie total independenta, cu acces separat din drumul de acces si care nu va prejudicia in niciul fel vecinii. - proprietatea dispune de o piscina de 81 mp - supratata construita este de cca 570 mp, din care cca 350 mp utili apartin vilei, la care se adauga o terasa de 80 mp. - spatiul locuibil este suficient, fara sa fie excesiv - avem un living, dining, bucatarie, 5 dormitoare, 4 bai si 4 balcoane, garaj plus alte spatii anexe. - calitatea constructiei, arhitecturii si designului interior sunt foarte bune si proprietatea este intr-o forma excelenta, gata de primire a noilor proprietari, un recent raport de evaluare pozitionand-o la o valoare superioara pretului solicitat prin listare. Este fara indoiala o proprietate ce ofera de tot confortul si in acelasi timp o investitie excelenta, a carei valoare nu se va deprecia in timp, dimpotriva. Proprietatea este disponibila si pentru inchiriere, chiria solicitata fiind de 4200 euro lunar. Avem binenteles disponibilitate la colaborare cu alte agentii, recompensand suportul acordat in tranzactionarea acestei proprietati.

[+]  Freedom Group(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 195.000 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
Va propunem spre vanzare o Vila 5 camere 2 bai mari cu cada colt si una dus mansarda open space 53mp inalta de 2.2m in care se mai pot amenaja 2 camere si o baie rezultand posibilitatea extinderii pana la 8 camere plus o casuta tip garsoniera(hol mare,camera si baie mare) situata in partea de intrare a curtii complet separata!* Teren 668mp suprafata utila construita 214mp*Acces chiar din Sos.Giurgiului(strada aferenta benzinariei MOL)ferita de aglomeratie, zona linistita de case * Acces rapid la mijloace de transport STB (tramvai si autobuze la 3min in capatul strazii, metrou Eroii Revolutiei la 5 statii, aproape de Piata Unirii maxim 20min cu trafic). * Constructii edificate in anul 2003 renovate interior/exterior 2017/2018 constructii solide din bca pe cadre de beton ,stalpi, centuri, boiandrugi, fundatii 1.2m 40cm la exterior ,pereti exteriori 40cm termoizolati cu polistiren de 10cm tencuiala decorativa lavabil exterior silicon rezulta pereti de 50cm certificat energetic A consum mic iarna,pereti interiori despartitori BCA cu cadre beton nu rigips si planseu usor pe grinzi de lemn izolat polistiren vata_minerala osb rigips, invelita cu tigla Lindab de 5mm. * Garaj 2locuri 3 locuri in curte 2 locuri in strada * Casa parter 2 camere(Living si dormitor)C1: * Casa pod foarte inalt cu posibilitate de mansardare facila alcatuita din hol dresing,hol, living 29mp, dormitor 11mp si baie 6mp bucatarie 19mp inchisa cu intrare separata intre case, suprafata totala 75mp. * Vila 3 camere(Living si 2 dormitoare) mansarda open space C2 : * Hol, dormitor 16mp, living 33 forma deosebita , dormitor 13mp, baie 8mp mansarda open space 53mp(unde se pot amenaja inca 2 camere cu investitie minima) acces pe scara interioara din living, suprafata P m 130mp. * Terasa mare acoperita, placata cu gresie inchisa iarna fara zapada in usi :) alei si curte pavata si garaj 30mp betonat, spatii de depozitare de aprox.40mp ,camara etajata toate utilitatile posibile !

[+]  Smart Rezidential(A)
15.07.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 245.000 EURO - Bucuresti , BUCURESTII NOI
la 5 min de metrou Jiului, 5 camere,1 living, 4 dormitoare, S+P+1E+M, in casa individuala, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 350mp, constr. 2009, supr. totala : 500mp, supr. utila : 350mp, supr. teren : 383mp, amprenta sol: 154mp, desch. sosea 25m, neutilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt, apometre, accepta credit

[-]  Smart Rezidential(A)
Telefon: -
Agent: MARIUS IONESCU
Telefon: 0762861186
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 53   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero