Cautare avansata

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1486

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 75   >
15.11.2017
Oferta garantata
Vanzari Garsoniere
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , AVIATOR POPISTEANU
Garsoniera la demisol decomandata, in suprafata de 35 mp, confort I, in vila la 10 min de metrou 1 Ma si 5 min de Domenii, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, gradinita, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, interior proaspat renovat, contor gaze, usor discutabil.

[-]  Hub Imobiliar(A)
Telefon: -
Agent: Daniela Beu
Telefon: 0756132625
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 33.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Garsoniera Fundeni(Pantelimon), langa xxl, Soseua Dobroiesti, , eta 2 din 8, 1984 , 30mp, necesita imbunatatiri, are termopan, faianta, parchet, aer conditionat, pret 33000 euro, usor discutabil.

[+]  Arena Imobiliare Zen(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , DOAMNA GHICA
Garsoniera, Soseaua Colentina, Parcul Plumbuita, stradal, 31mp, parter din 10, 1975, decomandata, complet mobilata si utilata, libera, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, incalzire centralizata.pret 42000 euro, usor discutabil.Anunt publicat de ARENA IMOBILIARA ZEN

[+]  Arena Imobiliare Zen(A)


18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 27.000 EURO usor negociabil - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
la 10 min de metrou Eroii Revolutiei, o camera, un dormitor, etaj 2 / 5, P+5E, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, in constructie, situat in White Residence 2, 36mp., constr. 2015, supr. utila : 31mp., neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, mansarda, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, loc parcare, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, contor gaze, Apartament luminos si bine compartimentat, situat intr-o zona cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, piata, scoala, magazine, parc, supermarket. Disponibil la parter, et 1, 2, 3 si 4. Constructie 2015 cu termen de finalizare in luna august. Imobilul este cladit din cadre de beton si caramida porotherm atat la interior cat si la exterior si are o izolatie exterioara de polistiren expandat de 10 cm. Costuri de intretinere minime datorita materialelor de cea mai buna calitate folosite la constructie.Apartamentul se preda cu toate imbunatatirile : gresie, faianta, parchet, usi interior, obiecte sanitare, centrala termica proprie. Contorizarea este individuala. Comision cumparare ZERO., accepta credit, usor discutabil

[+]  Sud Estate(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 23.500 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
la 10 min de metrou Eroii Revolutiei, o camera, 3 dormitoare, etaj 1 / 5, P+5, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, situat in White Residence 2, 31mp., constr. 2015, supr. utila : 27mp., neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, contor gaze, Apartamentul este situata in zona Luica, in bloc nou P+5, etaje construite pe cadre de beton armat cu pereti exteriori si interiori din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren expandat de 10/8 cm. Faptul acesta va ofera beneficiul sigurantei si comfortului atat pe timp de vara (racoros) cat si pe timp de iarna (mentine caldura pt eficientizarea costurilor de intretinere).Situata intr-o zona linistita, dispune de toate utilitatile capitalei, cu contorizare separata. SudEstate recomanda zona aceasta persoanelor active si energice si nu numai, in permanenta dezvoltare personala precum este si zona in care este situat imobilul. Daca si dumneavoastra doriti un apartament spatios si luminos tinand cont de spatiul de 26.82 mp utili, in care sa puteti simti intoarcerea intr-o oaza de liniste dupa o zi extenuanta de munca, garsoniera aceasta face pentru dumneavoastra. Zona in care este dispus imobilul va pune la dispozitie mijloace de transport in comun precum Metroul ce se afla la doar 10 min, statii RATB 202, 220, 116 si tramvaiele 4, 7, 25, la doar 5 min distanta, fiind totodata ferit de traficul de pe Sos.Giurgiului. Lidl, Profi, Hornbach, Kauffland, Carrefour, Selgros, complexul comercial (piata) Progresul si Metro fiind situate la o aruncatura de bat special pentru nevoile dumneavoastra. Dispuneti in apropiere de scoli, gradinite, precum si multiple unitati sanitare la doar 10 min distanta., accepta credit,

[+]  Sud Estate(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 33.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
la mai mult de 10 min de metrou Constantin Brancoveanu, o camera, un dormitor, etaj 1 / 4, P+4E, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, 45mp., constr. 2016, supr. utila : 33mp., neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de Grand Arena Mall, Restaurante, Cafenele, Metrou, transport in comun, magazine, piata, Unitate sanitara, Gradinita, Gara, Iluminat stradal, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior proaspat renovat, bucatarie inchisa, apometre, contor gaze, Garsoniera spatioasa 33mp utili, etaj 1, zona deosebita din sectorul 4 al Capitalei, termopane, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, contorizare individuala.bloc nou cu acces imediat la statia RATB si Metrou Brancoveanu.Finisajele pot fi personalizate de viitorii proprietari daca rezervarea apartamentului se face din timp!!!Se ofera loc de parcare -contracost.COMISION 0%!!! DIRECT DEZVOLTATORIn trei luni va puteti muta!Se vinde complet finisat, *fotografii cu titlu de prezentare.

[+]  Sud Estate(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 27.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
la 10 min de metrou Eroii Revolutiei, o camera, un dormitor, etaj 1 / 5, P+5, confort I, in bloc mixt, CE clasa A, decomandat, constructie finalizata, situat in White Residence 2, 36mp., constr. 2015, supr. utila : 31mp., neutilat, nemobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, interior stare buna, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, contor gaze, Apartamentul este situata in zona Luica, in bloc nou P+5, etaje construite pe cadre de beton armat cu pereti exteriori si interiori din caramida Porotherm, cu izolatie exterioara din polistiren expandat de 10/8 cm. Faptul acesta va ofera beneficiul sigurantei si comfortului atat pe timp de vara (racoros) cat si pe timp de iarna (mentine caldura pt eficientizarea costurilor de intretinere).Situata intr-o zona linistita, dispune de toate utilitatile capitalei, cu contorizare separata. SudEstate recomanda zona aceasta persoanelor active si energice si nu numai, in permanenta dezvoltare personala precum este si zona in care este situat imobilul. Daca si dumneavoastra doriti un apartament spatios si luminos tinand cont de spatiul de 31.25 mp utili, in care sa puteti simti intoarcerea intr-o oaza de liniste dupa o zi extenuanta de munca, garsoniera aceasta face pentru dumneavoastra. Zona in care este dispus imobilul va pune la dispozitie mijloace de transport in comun precum Metroul ce se afla la doar 10 min, statii RATB 202, 220, 116 si tramvaiele 4, 7, 25, la doar 5 min distanta, fiind totodata ferit de traficul de pe Sos.Giurgiului. Lidl, Profi, Hornbach, Kauffland, Carrefour, Selgros, complexul comercial (piata) Progresul si Metro fiind situate la o aruncatura de bat special pentru nevoile dumneavoastra. Dispuneti in apropiere de scoli, gradinite, precum si multiple unitati sanitare la doar 10 min distanta., accepta credit, u

[+]  Sud Estate(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 32.900 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Garsoniera moderna, mobila Ikea/ Mobexepert, aragaz, frigider, masina de spalat. Vecinatati: metrou Brancoveanu, mall Sun Plaza, World Class, oraselul Copiilor.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 46.500 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Garsoniera decomandata, cocheta, logie inchisa cu termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica, mobilata si utilata.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 36.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
Garsoniera mobilata si utilata modern, aragaz, hota, frigider, masina de spalat, aer conditionat, centrala , termopane, balcon inchis, gresie, faianta, obiecte sanitare schimbate.Imobilul este bransat la toate utilitatile si fiecare apartament dispune de contorizare individuala, izolat termic, usa metalica cu sistem antiefractie, an 2013, etaj 1, confort 1, decomandat, loc parcare, acces mijloace de transport.

[+]  CASIN Imobiliare(A)

18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 30.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
Berceni, Residential Arena, un complex situat in zona ce va deveni cartier, apartamente si garsoniere la preturi promotionale, apartament 2 camere la 45500 , plata in avans si apartament de 2 camere cu 2 grupuri sanitare.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 37.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Garsoniera recent renovata, balcon inchis in termopan , usi interioare, termopan, gresie, faianta, contoar gaze, apometre, usa metalica, parchet, instalatie sanitara schimbata.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 37.500 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Garsoniera decomandata, renovata recent, termopan, parchet, usa metalica, contor gaz, balcon mare inchis, libera.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 39.000 EURO - Bucuresti , ALEXANDRU OBREGIA
Garsoniera decomandata, spatioasa, gresie, faianta, parchet, termopan, instalatie sanitara, loc parcare.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 43.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Garsoniera decomandata, etaj 2/4, zona linistita, la10 minute de Mall Sun Plaza. In apropiere piata, spital, mega image, gradinita, scoala, locuri joaca copii , instalatie de incalzire schimbata(tevi, calorifere), parchet in living, hol si bucatarie, usa metalica, aer conditionat.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
Ia-ti o casa de 43000 € cu o rata de 228 € / luna
Avem cel mai bun credit din piata cu rata mai mica decat la Prima Casa. Asigurari de viata gratuita *
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 43.000 EURO - Bucuresti , ALEXANDRU OBREGIA
Garsoniera, renovata, finisaje lux, sanitare noi, termopane noi (inclusiv balcon), izolat termic, calorifere aluminiu cu randament inalt, categorie energetica A+, parchet masiv bambus, usa metalica cu vizor electronic, mobila bucatarie.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 39.990 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Garsoniera decomandata, renovata recent, boxa, loc parcare.

[+]  CASIN Imobiliare(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 46.000 EURO - Bucuresti , POLITEHNICA
Va propunem o garsoniera decomandata, zona Politehnica. Poztie deosebita, cateva minute pe jos pana la statia de metrou Politehnica. Este foarte aproape de intrarea in Politehnica, fiind o investitie buna pentru inchiriere. Garsoniera este in curs de renovare, Se poate achizitiona in perioada renovarii cu o reducere corespunzatoare a pretului.

[+]  Ateneum Imob(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 48.500 EURO - Bucuresti , VIRTUTII
Va propunem o garsoniera la 4 minute de statia de metrou Lujerului. Garsoniera este spatioasa, decomandata, are balcon inchisona dispune, in afara de metrou, de numeroase mijloace de transport in comun, cum ar fi tramvaiul rapid 41. Vederea este pe fata. Se vinde mobi;lata si utilata cum se vede in poze.

[+]  Ateneum Imob(A)
18.11.2017
Vanzari Garsoniere
Pret: 51.000 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Va propunem o garsoniera in Tineretului, planul doi, la 2 minute de parc, si 6-7 minute de cele 2 statii de metrou din zona, Tineretului si Timpuri Noi. Garsoniera este proaspat renovata, are imbunatatiri multiple, balcon mare. Baia a fost refacuta in totalitate, usile schimbate. Zona este cunoscuta datorita parcului si a accesului facil in toate zonele orasului.

[-]  Ateneum Imob(A)
Telefon: -
Agent: Plesea Marin
Telefon: 0721503101
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 75   >Adauga anunt cu harta si video

Reclama

Asociatia Brokerilor Imobiliari Partener oficial ABI

Aviziero