Anunturi imobiliare din Bucuresti Ilfov

Ordonare:   Data ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data   Pret ordonare-anunturi-data ordonare-anunturi-data
Selectie:

<   Pagina 1218 din 1257   >
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 480 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
barbu-vacarescu-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament cu doua camere spatios si luminos, renovat complet in anul 2018. complet dotat si mobilat, mobilier, aparate electronice, electrocasnice, instalatii sanitare noi. apartamentul dispune de un dressing foarte mare cu spatii de depozitare generoase. la doar 2 minute de mers se afla intrarea in parcul tineretului si lumea copiilor. langa bloc sunt restaurante, mega image, dm, penny, profi si farmacii. universitatile titulescu, maiorescu si cantemir sunt la 200 de metri. statia de metrou timpuri noi si piata norilor in proximitate. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!
[-] On Point Estate(A)
Telefon: -
Agent: ON POINT ESTATE
Telefon: 0738626117
03.06.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 375 EURO - Bucuresti , DECEBAL
decebal-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre ichiriere o superba garsoniera situata pe str. matei basarab, intersectie cu delea. adiacent decebal - zvon. vedere pe spate - liniste. decomandata, complet utilata (ac, masina spalat rufe, bucatarie complet utilata). suprafata mare - 42 mp, spatiu curat, mobilier de buna calitate. spatii multe de depozitare. distanta pana la metrou piata muncii - 700 metri (10 minute pe jos). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere apartament premium de 2 camere in aviatiei tower, situat in partea de nord a bucurestiului, in zona aviatiei, pe bd. dimitirie pompeiu la 500 de metri distanta de promenada mall. ap este la prima inchiriere, mobilat complet cu un design deosebit si aparatura electrocasnica de ultima generatie. complexul rezidenţial aviatiei tower reprezinta stilul de viata pe care ti l-ai dorit dintotdeauna; pană la finisare şi design, facilităţi şi locaţie. Totul este definit de eleganţă şi bun gust, confort şi rafinament. Aviatiei tower este situat in apropiere de două dintre cele mai mari centre de afaceri din bucureşti (novo park business center, hp global e-business center), precum şi companii multinaţionale - genpact şi nestle. facilitati: supraveghere video si paza 24/24, in apropiere există centre comerciale, instituţii bancare de top, restaurante şi cafenele exclusive, acces uşor la mijloacele de transport. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 920 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
soseaua-nordului-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere mare si luminos. apartamentul are toate atributele unei locatii de lux fiind situat in zona rezidentiala nordului la 5 minute de mers pe jos de parcul herastrau, intr-un imobil cu 3 nivele. cladirea are o arhitectura eleganta si multe dotari pentru asigurarea confortului. apartamentul este situat la etajul 2 al imobilului si este compartimentat astfel: - living spatios si luminos cu acces direct pe balcon - hol intrare - bucatarie inchisa, acces direct pe balcon - hol acces catre cele doua dormitoare - 2 dormitoare mari - baie mare cu geam, cada, balcon de uscat rufe - baie cu cabina de dus - grup sanitar pentru musafiri - 3 balcoane apartamentul este foarte luminos cu geamuri mari catre est, vest si sud. bucataria este mobilata si complet echipata cu electrocasnice : plita, cuptor, frigider, chiuveta. toate camerele sunt dotate cu unitati de aer conditionat. centrala termica proprie vaillant cu boiler aditional. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 395 EURO - Bucuresti , PACII
pacii-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre închiriere apartament 3 camere, decomandat, mobilat, 2 aparate de ac, frigider, maÈ™ină de spălat. rulouri exterioare la geamuri, blocul este anvelopat de către primărie, nu sunt probleme cu apa caldă È™i caldura(centrala radet se află in spatele blocului) deÈ›in loc de parcare de la adp, apartamentul se află semi stradal de bulevardul iuliu maniu È™i strada apusului, foarte aproape de statia de metru păcii ( autogara militari ) È™i capăt autobuze complex apusului. zonă liniÈ™tită È™i aerisită, 2 È™coli foarte aproape, staÈ›ii ratb. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament 2 camere in metropolitan aviatiei. et 5/8, parcare subterana, prima inchiriere. Apartamentul este mobilat si utilat complet. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere, tip circular, decomandat, renovat de la zero, lucrările fiind finalizate la inceputul anului 2020. instalatile sanitare, electrice, caloriferele, gresia, faianÈ›a, parchetul, electrocasnicele si mobilierul sunt noi si de calitate. nu exista probleme cu apa calda si caldura! renovarea s-a făcut alături de un designer de interior, fapt ce se observă in aspectul general al casei, calitatea materialelor È™i funcÈ›ionalitatea întregului mobilier, achiziÈ›onat de la mobexpert, ikea È™i kika. bucătăria a fost dotată cu maÈ™ină de spălat vase pentru a te bucura din plin de timpul tău liber. apartamentul a fost conceput pentru cineva care apreciază această atenÈ›ie la detalii. apartamentul este la etajul 4 din 10, intr-un bloc civilizat, mixt, in spatele bulevardului iuliu maniu, ferit de zgomot, praf, claxoane si trafic. se afla la: -2min de statia de metrou lujerului, multiple statii de ratb -2min de cora lujerului. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
primaverii-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, primăverii, mobilat utilat. apartamentul este luminos, intr-un bloc linistit foarte aproape de metrou, staÈ›ia de autobuz de la charles de gaulle, restaurante, parcuri preÈ› 700 € nu se accepta animale. 1 bedroom, cosy aparment is ready for renting, equipped and furnished. very green and safe area, sorrounded by parks, restaurants are near by. metro is five minutes walking no pets allowed 700€ monthly. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , POLITEHNICA
politehnica-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 2 camere decomandat in complex novum grozavesti, complex finalizat in anul 2019, et 1/11, langa universitatea politehnica bucuresti. apartamentul este nou si se afla la prima inchiriere. se inchiriaza exact cu tot ceea ce este in fotografii. este mobilat modern (mobila facuta pe comanda) si utilat complet (masina de spalat; cuptor electric+plita pe gaz; combina frigorifica incastrata; 2 buc.- aer conditionat sufragerie si dormitor- toate marca beko; hota gorenje; televizor dormitor lg; televizor sufragerie samsung. apartamentul este racordat la centrala pe gaz- immergas, astfel incat este foarte confortabil si totodata economic din punctul de vedere al caldurii si apei calde. deasemenea apartamentul dispune de un loc platit la parterul blocului- parcare subterana, accesul la acesta facandu-se direct din liftul blocului. complexul este situat la 5 minute de mers pe jos de oricare dintre statiile de metrou grozavesti si petrache poenaru. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
barbu-vacarescu-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 3 camere, spatios, luminos, decomandat, langa kaufland barbu vacarescu. zona linistita, se gaseste loc de parcare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)

03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 2 camere, situat pe bulevardul unirii, zona fantani (intre piata unirii si casa poporului), cu vedere integrala pe fata, la bulevard. apartamentul este decomandat, fiind compus din: living, dormitor, bucatarie inchisa, o baie, hol si un dressing. dispune si de 3 balcoane, toate oferind o priveliste panoramica asupra bulevardului si o vedere superba catre casa poporului, fantani si piata unirii. apartamentul este renovat complet in august 2019, mobilierul, electronicele si electrocasnicele sunt noi. mobilierul este de foarte buna calitate (mobexpert), de asemenea electronicele si electrocasnicele sunt de clasa superioara (sony, electrolux, franke). exista aparate de aer conditionat in living si dormitor. toate camerele sunt foarte incapatoare si bine proportionate, inclusiv bucataria care include si o masa pentru 4 persoane. este la 2 minute de mers pe jos de metroul piata unirii si foarte aproape de o serie de puncte de interes precum centrul vechi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
soseaua-nordului-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament format din 3 camere in zona soseaua nordului, barajul argesului, la numai 2 minute de intrarea in parcul herastrau. blocul este construit in anul 2008. este un bloc linistit compus din 2 scari a cate 14 apartamente. apartamentul este situat la etajul 2/ 6 cu terasa 12 metri patrati, finisaje noi, moderne, mobilat utilat complet modern, bucatarie deschisa utilata complet, loc parcare. utilitatile sunt incluse in pret/ chirie. pretul este usor negociabil. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 625 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
stefan-cel-mare-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 2 camere complet mobilat si utilat de 2 camere situat in cartierul rezidential c-entral (strada vasile lascar, intersectia cu stefan cel mare), imobilul este finalizat in anul 2020 decembrie, se afla la etaj 8/8 si are suprafata 60 mp utili. complexul c-entral este amplasat in linia a doua de la bulevard, ceea ce rezolva problema de zgomot, iar etajul superior ofera o priveliste superba. apartamentul este impartit in living generos cu bucatarie deschisa, dormitor cu spatiu pentru birou sau dressing, baie si terasa care se intinde pe intreaga laterala a apartamentului, avand acces atat din sufragerie cat si din dormitor, si deoarece deschiderea este spre est, beneficiaza de lumina placuta de dimineata. confortul termic este efectuat atat de centrala termica proprie cu sistem incalzire prin pardosela, cat si de cele 2 unitati de aer conditionat 9000 btu cu conectivitate wi-fi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 730 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
piata-victoriei-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament cu 3 camere situat pe bd ion mihalache 35-37, la 6 minute de mers pe jos până în piaÈ›a victoriei, cu acces imediat la transport public È™i 2 minute de parcul kiseleff. situat la etajul 9 din 10 al unui imobil termoizolat din 1984, apartamentul este compus din: living cu balcon È™i vedere panoramică deosebită către parcul kiseleff, blocurile noi din zona de birouri pipera È™i piaÈ›a victoriei dormitor matrimonial cu vedere la curtea interioară (ferit de trafic) dressing & birou cu balcon la stradă, care poate fi transformat în al doilea dormitor doar prin adăugarea unui pat bucătărie deschisă două băi (cadă spaÈ›ioasă + cabină de duÈ™) nișă de depozitare la intrare loc de parcare in curtea interioară, access cu telecomanda È™i supraveghere video. parcarea este ferită È™i accesibilă doar locatarilor. apartamentul este amenajat modern de un arhitect de interior, are finisaje de lux È™i este complet utilat È™i mobilat cu: - living open Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 389 EURO - Bucuresti , UNIRII
unirii-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere o superba garsoniera situata pe bd. unirii 57 intersectie cu str. traian, langa gloria jeans. renovata complet, utilata, mobilata, disponibila imediat. garantie 2 luni + chirie 1 luna. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
tineretului-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament de 3 camere - aflat la prima inchiriere. adresa: - tineretului, bd. sincai nr 5 - 3 camere / etaj 5 apartamentul este renovat - si ofera tot confortul pentru un cuplu sau o familie. apartamentul este renovat si mobilat nou - in decembrie 2020. dotari: - bucatarie complet mobilata si utilata - 2 televizoare in sufragerie si dormitorul matrimonial - parchet, gresie, sistem electric - totul nou si refacut - baie complet renovata - termopan si aer conditionat - confort lux la doar 3 minute de metrou. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 440 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
dorobanti-beller-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre închiriere apartament 2 camere, confort 1, decomandat. Imobilul se află în dorobanÈ›i, la 5 min de metrou stefan cel mare, la etajul 2/10, cu suprafaÈ›a de 50 mp. Acesta este complet utilat È™i mobilat modern, gresie, faianță, parchet, aer condiÈ›ionat, termopane, ușă metalică. Blocul este supravegheat video. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 560 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
calarasilor-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un apartament 3 camere, pe calea calarasilor- primul plan, langa facultatea hyperion, situat la etajul 3/7. Blocul este racordat la reteaua de incalzire bucuresti langa punctul termic. Apartamentul este luminos si compus din: 2 dormitoare, 1 living de 25 mp, bucataria, 2 bai si balcon. Acesta se inchiriaza completat mobilat/utilat : mobilier nou in toate camerele, electrocasnice ( frigider, plita, cupor, cuptor microunde, masina de spalat, 2xtv, 2 ac, ) este spatios, modern, bine compartimentat, liber, internet si cablu tv activ. Apartamentul este situat intr-o zona centrala, la 2 min de piata traian si 5 minute de de zona unirii, la 5 minute de mers cu masina de arena natinonala si parcul 23 august. Foarte aproape de bulevardul decebal si piata muncii (metrou) distanta ce se poate parcurge in 10 minute poze reale. Nu se accepta animale de companie.
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
aviatiei-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere un superb apartament 3 camere in Aviatiei Park bloc B, facilitati complex -paza permanenta -parcare subterana - 1 loc inclus -spatii verzi amenajate la exterior + loc de joaca, etc -spatii comerciale la parter bloc a (farmacie restaurant, etc) descriere apartament: -3 camere, decomandat -doua bai -ac pentru fiecare camera -mobila si finisaje de buna calitate -utilat in totalitate, inclusiv masina de spalat vase. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
[+] On Point Estate(A)
03.06.2022
Inchirieri Garsoniere
Pret: 375 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
vitan-mall-bucuresti
OnPoint Estate va ofera spre inchiriere o garsoniera spatioasa in zona Nerva Traian, intr-un bloc linistit, cu scara curata si vecini respectuosi. Imobilul a fost recent termoizolat si refinisat atat la exterior, cat si la interior. Garsoniera se afla la et. 8/8 si nu prezinta probleme de infiltratii, terasa blocului fiind si ea recent reabilitata si testata la inundatii. Garsoniera are 44 mp, este decomandata, cu bucatarie si living generoase si se afla la prima inchiriere. Spatiul este recent renovat cu finisaje, mobilier si electrocasnice de buna calitate (aer conditionat cu functie incalzire-racire 12000 btu, plita cu gaz si cuptor electric, frigider, masina de spalat, televizor). balconul este inchis cu tamplarie pvc cu geam termoizolant, la fel ca si restul ferestrelor, asigurandu-se o izolare fonica buna, iar orientarea garsonierei in configuratia imobilului este sud-vest, ideala pentru aportul de lumina. Blocul se afla langa statia de tramvai 19 si statia de autobuz 133, la 9 min. de mers fata de statia de metrou timpuri noi si la 4 min. de mers fata de statia de tramvaie 23 si 27. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!
[-] On Point Estate(A)
Telefon: -
Agent: ON POINT ESTATE
Telefon: 0738626117
<   Pagina 1218 din 1257   >


anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact