Aviatiei Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 129

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 699 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Acest frumos apartament este situat in sectorul 1, in zona Aviatiei. Parcul Herastrau aflat la doar cateva minute distanta, restaurantele, scolile, gradinitele si Promenada Mall sunt doar cateva dintre beneficiile de a locui in acest cartier. De asemenea, un alt avantaj este accesul rapid la transportul public si la metrou. Apartamentul este compus din 2 camere, semidecomandat, la parterul inalt al imobilului. Intrand in apartament avem in fata noastra dormitorul, care dispune de un generos dressing, iniar in partea stanga intram in living, baie si bucataria open space.Apartamentul este complet mobilat si utilat, astepandu-si primii chiriasi sa se bucure de linistea si confortul pe care le vor gasi aici. Totodata, chiriasii vor beneficia de boxa de la subsolul blocului si de 1 loc de parcare. Detalii compartimentare spatiu: Apartament compus din doua camere si baie, bucatarie, hol, balcon. ai 0334043

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Vuk Milas
Telefon: 0734828227
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 690 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament de Lux cu 2 camere de inchiriat in zona Aviatiei,Pipera la doar 5 minute de mers pe jos pana la metrou Aurel Vlaicu Dispune de loc de parcare in subteran View Spectaculos catre oras si cele mai noi cladiri de birouri din Bucuresti Etaj 8/10 Bloc finalizat in 2021 Paza umana 24/24 in scara blocului + Camere de supraveghere in tot complexul Prima inchriere Apartamentul are suprafata de 66mp2 (apartament 59mp + 7 mp balconul) Apartamentul este complet mobilat si utilat Dispune de: -Aer conditionat -Semineu -2 Tv-uri Smart Tv -Masina de spalat -Hota -Termostate inteligente -Pat matrimonial 180x200 -Locuri spatioase de depozitare Apartamentul este utilat doar cu electrocasnice de calitate (Electrolux,Samsung) AI 0337013

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 3.000 LEI - Bucuresti , AVIATIEI
Inchiriere apartament 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 6, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 2015, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, frigider, bucatarie mobilata id anunt: ai0336960

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
AVIATIEI, SMARANDA BRAESCU, NR, 37, 1/4, DEC, 55 MP, AMENAJAT SI MOBILAT COMPLET, LOC PARCARE , BOXA, , CONTRACT ANAF, LIBER, URGENT...0722519460

[+]  Inter Prod Comert (A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament 2 camere spatios de inchiriat in complexul rezidential Cloud 9 Residence Pipera, mobilat si utilat complet cu mobilier si electrocasnice de calitate, parcare subterana asigurata. Apartamentul este spatios, liber si igienizat, va puteti muta imediat. Cloud 9 este solutia pentru oamenii in miscare, care pe langa confortul si linistea unei case bine gandite, isi doresc si o pozitie strategica, ce poate satisface cerintele unei vieti in continua schimbare.

[+]  Nord Estates(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
One Bedroom apartment for rent - Bucharest - North Area - Herestrau Park - Metro Aurel Vlaicu Located in North area, new building ( 2009), less than 5 minutes walking distance to the subway Aurel Vlaicu station, and to the Herastrau park, 6th floor, 2 elevators, modern furniture and appliances with a mixture of warm colors, newly renovated, large and sunny living room, plasma TV, home cinema, air conditioning, fully equipped kitchen( dishwasher, café maker, toaster, parquetry and balcony, bathroom with Jacuzzi tub, washing and dryer machine, underground parking space and storage room.

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Studio in complexul rezidential , complet nou, la prima inchiriere, mobilat si utilat complet, situat la 10 maxim min de metrou Aurel Vlaicu, langa Mall Promenada, cu loc de parcare la subsol. Pozitia il recomnada ca fiind ideal pentru accesul rapid in orice punct de interes al zonei de nord, aproape de zonele de relaxare(parcul Herastrau), cat si spre centrul Bucurestiului prin bulevardul Barbu Vacarescu.

[+]  Stone Side(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament de inchiriat la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 2 / 6, confort Lux, Buna, constr. noua, utilat, mobilat, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, geam baie, paza.

[+]  SBS Real Estate(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 640 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Oferim spre inchiriere apartament deosebit, cu 2 camere, situat in Aviatiei, in complexul rezidential exclusivist North Area Lake View. Imobilul este construit in 2009, cu 2 lifturi, suprafata 64 mp, etaj 3,cu balcon amenajat, mobilat si utilat modern. Renovat de curand. Bucatarie open space cu bar. Dormitorul este dotat si cu un birou de lucru. Loc de parcare subteran inclus. Optand pentru acest aprtament puteti beneficia de magazin alimentar in complex, o frumoasa sala de fitness, cu sauna si masaj, aflata la parterul blocului. De asemenea va puteti bucura de Parcul Herastrau si Parcul Bordei aflate in imediata apropiere dar si de de o frumoasa curte interioara, 3000 mp cu 200 de specii de conifere si plante japoneze. Cascada si bazinul plin de pesti Kai sunt unice in Bucuresti si reprezinta atractia acestui complex. Complexul este situat pe strada Zagazului 15 - 19, la 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. In 10 minute cu masina puteti ajunge la Ikea si Mall Baneasa, respectiv 20 minute cu masina la Gradina zoologica si Padurea Baneasa.

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 620 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Oferim spre inchiriere apartament deosebit, cu 2 camere, situat in Aviatiei, in complexul rezidential exclusivist North Area Lake View. Imobilul este construit in 2009, cu 2 lifturi, suprafata 64 mp, etaj 3,cu balcon amenajat, mobilat si utilat modern. Renovat de curand. Bucatarie open space cu bar. Dormitorul este dotat si cu un birou de lucru. Loc de parcare subteran inclus. Optand pentru acest aprtament puteti beneficia de magazin alimentar in complex, o frumoasa sala de fitness, cu sauna si masaj, aflata la parterul blocului. De asemenea va puteti bucura de Parcul Herastrau si Parcul Bordei aflate in imediata apropiere dar si de o frumoasa curte interioara, 3000 mp cu 200 de specii de conifere si plante japoneze. Cascada si bazinul plin de pesti Kai sunt unice in Bucuresti si reprezinta atractia acestui complex. Complexul este situat pe strada Zagazului 15 - 19, la 5 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. In 10 minute cu masina puteti ajunge la Ikea si Mall Baneasa, respectiv 20 minute cu masina la Gradina zoologica si Padurea Baneasa. ( Cod anunt: AI0329634 / ID anunt: 315670809 )

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 580 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, in Aviatiei, in North Area Lake View, un complex rezidential exclusivist, cu o frumoasa curte interioara, 3000 mp cu 200 de specii de conifere si plante japoneze. Cascada si bazinul plin de pesti Kai sunt unice in Bucuresti si reprezinta atractia acestui complex. Bloc din 2009, cu 2 lifturi, suprafata utila 60 mp, etaj 6, balcon. Mobilat si utilat modern. Renovat de curand. Bucatarie open space cu dining. Baie cu cada. Magazin alimentar in complex. O frumoasa sala de fitness, cu sauna, masaj, se afla la parterul blocului. Complexul este situat pe strada Zagazului 15 - 19, la 5 minute de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Parcul Herastrau este la 7 minute de mers pe jos. Ikea si Mall Baneasa la 10 minute cu masina. Gradina zoologica si Padurea Baneasa sunt la 20 minute cu masina. Parcul Bordei este la 200 metri.

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Apartament 2 camere, Aviatiei, in North Area Lake View, un complex rezidential exclusivist, cu o terasa de 10 mp, cu vedere interioara, spre gradina si cascada. Construit in 2009, supr. utila 60 mp, etaj 6 / 10, 2 lifturi. Mobilat si utilat lux. Televizor cu plasma, sistem Home Cinema. Aer conditionat, bucatarie complet utilata ( masina de spalat vase, filtru de cafenea, prajitor de paine, microunde ), baie cu jacuzzi, masina de spalat si masina de uscat haine. Loc de parcare subteran 100 euro pe luna. Boxa de depozitare. Complexul este situat pe strada Zagazului 11 - 13, la 5 minute de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Parcul Herastrau este la 7 minute. Animalele de companie sunt binevenite.

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, in Aviatiei, in North Area Lake View, un complex rezidential exclusivist, cu o frumoasa curte interioara, 3000 mp cu 200 de specii de conifere si plante japoneze. Cascada si bazinul plin de pesti Kai sunt unice in Bucuresti si reprezinta atractia acestui complex. Apartamentul cu suprafata utila 45 mp este la parter si are propria curte de 30 mp, locul ideal sa iti incarci usor bateriile dupa o zi de munca. Mobilat si utilat modern. Aer conditionat, masina de spalat. Loc de parcare subteran se poate inchiria cu 100 euro pe luna. Magazin alimentar in complex. O frumoasa sala de fitness, cu sauna, masaj, se afla la parterul blocului. Complexul este situat pe strada Zagazului 15 - 19, la 5 minute de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Parcul Herastrau este la 7 minute de mers pe jos. Ikea si Mall Baneasa la 10 minute cu masina. Gradina zoologica si Padurea Baneasa sunt la 20 minute cu masina. Parcul Bordei este la 200 metri. Apartamentul este ideal pentru o persoana pragmatica, eficienta si focusata pe dezvoltarea personala si profesionala, care trebuie sa fie usor conectata la zona de Nord a orasului.

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 640 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, in Aviatiei, in North Area Lake View, un complex rezidential exclusivist, cu o frumoasa curte interioara, 3000 mp cu 200 de specii de conifere si plante japoneze. Cascada si bazinul plin de pesti Kai sunt unice in Bucuresti si reprezinta atractia acestui complex. Bloc din 2009, cu 2 lifturi, suprafata utila 64 mp, etaj 3, balcon amenajat cu masa si doua scaune. Mobilat si utilat modern. Renovat de curand. Bucatarie open space cu bar. Dormitorul este dotat si cu un birou de lucru. Loc de parcare subteran inclus. Magazin alimentar in complex. O frumoasa sala de fitness, cu sauna, masaj, se afla la parterul blocului. Complexul este situat pe strada Zagazului 15 - 19, la 5 minute de metrou Aurel Vlaicu si Mall Promenada. Parcul Herastrau este la 7 minute de mers pe jos. Ikea si Mall Baneasa la 10 minute cu masina. Gradina zoologica si Padurea Baneasa sunt la 20 minute cu masina. Parcul Bordei este la 200 metri. Ideal pentru un om de afaceri.

[+]  House Providers (A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
La 5 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 4, P+4E, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1986, supr. utila : 54mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, eliberabil imediat, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
2 luni garantie+1 luna chirie Constructie 2019 Loc de parcare inclus Prima Inchiriere, aproape de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 10, confort Lux, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, 65mp, constr. 2019, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 3 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. 1986, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, internet, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
la 10 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 7, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 80mp, constr. 2019, supr. utila : 76mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, loc parcare subteran, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Happy Home(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
2 camere, etaj 2 / 4, 65mp, supr. utila : 65mp.

[+]  Happy Home(A)
14.05.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 530 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
2 camere, etaj 3 / 4, 61mp, constr. 1987, supr. utila : 61mp, utilat, mobilat

[-]  Happy Home(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Ionut
Telefon: 0760580042
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 7   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact