Campia Libertatii Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 5

  Pagina 1 din 1  
27.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , CAMPIA LIBERTATII
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, semidecomandat, mobilat si utilat complet cu mobilier nou, modern.Apartamentul dispune de spatii de depozitare generoase, avand initial 3 camere - unul din dormitoare a fost transformat in dressing, si al 2-lea dormitor este mobilat cu pat matrimonial. Living-ul este mobilat complet nou si stil modern, dotat cu TV. Exista 2 debarale pt depozitare. Bucataria este mobilata complet si utilata cu aragaz, cuptor, hota, frigider.Imobilul se afla pe o strada linistita in zona Campia Libertatii. In imediata apropiere se afla: strada Baba Novac, Parcul IOR, Soseaua Mihai Bravu, Metrou Piata Muncii (la 12 minute de mers pe jos), Bulevardul Basarabia, Parcul National.Va asteptam la vizionare!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Alina Linte
Telefon: 0751043011
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , CAMPIA LIBERTATII
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! Un apartament situat intr-o zona linistita, aproape de metrou si parc, decomandat, mobilat si utilat ce dispune si de multe spatii de depozitare. De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
02.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 365 EURO - Bucuresti , CAMPIA LIBERTATII
Va propunem spre inchiriere un apratament cu 2 camere, in zona Baba Novac. Apartamentul este situat la etajul 1, al unui imobil cu regim de inaltime P+4. Apartamentul este semidecomandat, cu suprafata utila de 42 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, parchet, geamuri termopan, AC, usa metalica. In imediata vecinatate regasim hipermarkertul Mega Image, parcuri, piete, gradinite, licee, scoli. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 365 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
02.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , CAMPIA LIBERTATII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere, in zona Campia Libertatii. Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil cu regim de inaltime P+10. Apartamentul este deconamdat, cu o suprafata utila de 57 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, usa metalica, Ac, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metrou la 5-10 minute, linii RATB la 5-10 minute. In imediata vecinatate regasim Mega Image, gradinite, scoli, licee, parcuri, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 340 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: un cuplu, o familie, fara animale de companie.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
09.09.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , CAMPIA LIBERTATII
Situat la 10 min. Metrou, confort 1 ,etaj7/8, 60mp, finisaje moderne, gresie, faianat, parchet, termopan, UM, mobilat modern, utilat complet cu: masina de spalat, aragaz, frigider, aer conditionat, cuptormicrounde, LCD, balcon 8 mp, vec:Decebal,Campia Libertatii,Basarabia ,Baba Novac, Mihai Bravu. Liber !!!

[-]  Confort Casa Tineretului(A)
Telefon: -
Agent: Ionut Mirea
Telefon: 0743.272.303;031.420.69.37
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact