Iancului Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 14

  Pagina 1 din 1  
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Mihai Bravu-Iancului, apartament 2 camere, etaj 4m 54mp., proaspat renovat, usa metalica, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, mobilatm utilat, bloc stradal, izolat termic, vedere spate, in apropiere magazine, banci, mijloace de transport in comun, 2 min pana la metrou

[-]  Tehno Galax(A)
Telefon: 021.250.40.49
Agent: Tehno Galax
Telefon: 0726428565
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, aproape de metrou Piata Iancului, 2 camere, un dormitor, parter / 10, p+10, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 58mp, constr. 1978, supr. utila : 58mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 308 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Inchiriere apartament 2 camere Soseaua Iancului nr 29, parter, 48 mp, semidecomandat, ideal birou/firma, pret 1.500 lei (308 Euro).

[+]  Happy Home(A)
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Inchiriere apartament 2 camere zona Obor-Iancului, strada Avrig 23-25, bloc construit in 2014, 70 mp, etaj 4, mobilat si utilat complet. Pret 500 Euro.

[+]  Happy Home(A)
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Apartament 2 camere decomandat, zona Iancului, strada Cristescu Dima nr 7,etaj 8 din 10, 60 mp, pret 350 euro. Loc parcare platit.

[+]  Happy Home(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , IANCULUI
2 camere Piata Iancului de inchiriat, parter inalt, renovat, instalatii electrice si sanitare schimbate, gresie, faianta, termopane, pretabil pentru birouri, 3 minute de mers de metrou, liber, discutabil.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
20.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 325 EURO - Bucuresti , IANCULUI
bloc 1980, decomandat, etajul 6/10, mobilat, utilat, zugravit, igienizat, baie cu geam, parchet lemn masiv, granit, termopan, aer conditionat, liber, sunati, merita vazut.

[+]  Mauwis(A)
20.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Soseaua Iancului ( Sarafinesti ) apartament 2 camere, etaj 4 din 10, 56 mp., proaspat renovat, usa metalica, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilat, utilat, bloc stradal, izolat termic, in apropiere magazine, banci, Stadion national Arena, 5minute pana la Mega Mall si 7-8 minute pana la metrou

[+]  Tehno Galax(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , IANCULUI
Avem placerea de a va prezenta spre inchiriere, cu 0% COMISION pentru chirias, un apartament situat la nici 3 minute de METROU Piata Iancului, deosebit, atat prin pozitie, cat si prin finisaje.Apartamentul se afla la etajul 2, intr-un imobil construit in anul 1978, pozitionat in spatele blocurilor de la bulevard, ferit de zgomotul si agitatia orasului, dar conectat la toate punctele de interes din zona.Interiorul beneficiaza de toate imbunatatirile, iar mobilierul si electrocasnicele, alese cu atentie, va ofera un grad ridicat de confort.Daca doriti sa locuiti intr-un astfel de apartament, va astept cu drag la vizionare.COMISION 0%ID CP1083527

[+]  Zoom City(A)
13.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 351 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, situat intr-un bloc nou finalizat in 2020, in zona Iancului la doar 7 minute de metrou Piata Iancului!Apartamentul se afla la etajul 1/3, este decomandat si are 54 mp utili, se compune din 2 camere, baie bucatarie si 2 balcoane si este complet nemobilat si neutilat. Beneficiaza de toate dotarile moderne: video-interfon, centrala termica Bosch, usa metalica, termopane, parchet, gresie, faianta.Proprietatea beneficiaza de un loc de parcare (acoperit) in parcarea blocului.Accesul se face rapid catre: Metrou Piata Iancului (8 minute de mers pe jos), Magura Vulturului, Elev Stefan Stefanescu, Soseaua Iancului, Sos Mihai Bravu, Ritmului, Sos Pantelimon, Piata Obor (12 minute de mers), Vatra Luminoasa, Mega Mall (17min), etcPentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 390 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, situat la etajul 11 din 11 al unui imobil din zona Iancului.Apartamentul este complet mobilat si utilat si se prezinta cu un living spatios, mobilat cu mobilier din lemn masiv, un hol cu zone de depozitare si zona ce poate fi birou, bucataria este incapatoare, mobilata si utilata si dispune de o debara. Exista in dotare atat aer conditionat cat si centrala termica proprie.Apartamentul abunda in lumina naturala si se remarca prin privelistea panoramica asupra orasului pe care o puteti agrea de la unul din cele 2 balcoane ale apartamentului, de la etajul 11. In apropiere se afla Soseaua Iancului, Metrou Piata Iancului este la doar 7 minute de mers pe jos, Mega Mall (10 minute pe jos), Arena Nationala, Soseaua Pantelimon, Strada Vatra Luminoasa, exista numeroase magazine si supermarketuri precum Mega Image, Lidl, Profi, scoli, gradinite si acces facil catre mijloace de transport in comun.Apartamentul se preteaza atat pentru inchiriere cat si pentru vanzare-cumparare.Va asteptam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Agentia noastra va prezinta spre inchiriere un apartament de 2 camere, complet mobilat si utilat, zugravit recent, situat la 5 minute distanta de metrou Iancului. Apartamentul are un balcon mare, inchis in termopan iar blocul este izolat termic.

[+]  Exclusive Homes Real Estate(A)
03.11.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Va propunem spre inchiriere un apartament de doua camere, cu finisaje deosebite, renovat recent, situat pe Soseaua Iancului, la 6 minute de statia de metrou Piata Iancului. Apartamentul are o suprafata totala de 55 mp, este decomandat, etaj 9 din 10, cu orientare spre rasarit si vedere laterala, lift modernizat si situat in bloc construit in 1980. Este renovat complet cu materiale de foarte buna calitate si dotat cu mobila si electrocasnice noi, dispunand de urmatoarele dotari: gresie si faianta, parchet, mobilier Ikea si Mobexpert, canapea, pat, bucatarie mobilata si utilata, realizata la comanda, plita si cuptor incorporabile noi, frigider, masina de spalat rufe, aer conditionat, usa metalica, acces internet. Finisajele sunt de cea mai buna calitate, toate electrocasnicele sunt incorporate in mobila. Apartamentul este decomandat, compus din: hol generos, dormitor mobilat cu pat si dulap, living spatios cu canapea si biblioteca, bucatarie mobilata si utilata, un grup sanitar cu cada, balcon deschis. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. La 5 minute de mers distanta de Piata Iancului, apartamentul are acces facil la metrou si RATB, parc, Mega Mall, supermarket-uri, magazine diverse, restaurante, farmacii, institutii bancare, scoala, gradinita, aproape de metrou Piata Iancului, 2 camere, un dormitor, etaj 9 / 10, p+10, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 55mp, constr. 1980, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , IANCULUI
2 camere etajul 7,decomandat,56mp, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, proaspat renovat,mobilat si utilat nou.Acces la mijloacele de transport,scoala,gradinita.

[-]  Cosmin Imobiliare(A)
Telefon: 0724296083
Agent: Vasile Maria
Telefon: 0724296083, 0765650109, 0748938565, 0314351595
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact