Piata Victoriei Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 41

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 651 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup, va prezinta un apartament de 2 camere(62mp) situat in zona Ultracentrala, langa P-ta Victoriei si in apropierea Parcului Kiseleff. Imobilul are urmatoarele dotari:TV LG / Panasonic pt. fiecare cameraMasina de spalat IndesitCuptor grillFrigider WhirlpoolAer conditionat SAMSUNG pt. fiecare cameraCentrala proprie AristonMobilat util si modernParchet masivUsi lemn masivBalcon mareSe doreste contract pe temen lung.Accesul se face usor catre Metrou Piata Victoriei, Metrou Gara de Nord, Parcul Kiseleff, Bd Titulesc, Bd Iancu de Hunedoara, Strada Buzesti, Calea Victoriei, Bd Ion Mihalache etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Alina Linte
Telefon: 0751043011
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Piata Victoriei 2 vamere semi-decomandat renovat curat mobilat utilat complet apropiere metrou,liber termen lung 1+1,430 euro usor discutabil

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, nemobilat, aflat singur pe etaj, intr-un imobil P+2 construit in anul 2010.Apartamentul se aflat la etajul 1/2, este semidecomandat, dispune de 55 mp utili, are 2 camere, un balconas, o baie cu cada si o bucatarie si este dotat cu gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, termopane. Intrarea se face printr-o curte interioara comuna.Se inchiriaza nemobilat. Se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firme cabinete etc.Accesul se face foarte usor catre Bulevardul Lascar Catargiu, Metrou Piata Victoriei (7 minute de mers pe jos), Metrou Piata Romana (9 minute), Calea Victoriei, strada General Gheorghe Manu, strada Povernei, Bulevardul Dacia, Calea Dorobantilor, Bulevardul Magheru etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
inchiriez urgent aparament 2 camere pentru locuit eventual firma gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica,

[+]  Unic General Imobiliare(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Piata Victoriei, in aproiere de metrou, apartament 2 camere nemobilat pentru birouri.Apartamentul are o suprafata de 60mp, bucatarie utilata. Merita vazut!!!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Apartament de inchiriat, 2 camere, semidecomandat, foarte bine intretinut, situat in apropiere de statia de metrou Victoriei. Apartamentul este situat la etajul 6/8, detine o baie, un balcon inchis si este complet mobilat si utilat.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Apartament doua camere, 10 min metrou Victoriei(1km), Str Gheorghe Duca. Confort 1, semidecomandat , 46 mp, an constructie 1964(fara niciun fel de risc), etaj 6/7, bloc reabilitat. Scara monitorizata video, zona linistita. Proprietar ok, merita vazut.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
2camere, Pta Victoriei, decomandat, imobil 2018, et 4/5, suprafata 55mp, f luminos, totul nou, pretabil birou/locuit.

[+]  Businessland Company SRL(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
la 5 min de metrou Piata Victoriei, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 60mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 55mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, frigider

[+]  Happy Home(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
la 5 min de metrou Piata Victoriei, 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 7, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 70mp, constr. 2017, supr. utila : 65mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gara, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider

[+]  Happy Home(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup, va prezinta un apartament de 2 camere (54mp) situat ultracentral, in apropierea Pietei Victoriei, Romana. Apartamentul este ultra echipat si utilata, totul fiind nou.Apartamentul se afla intr-un imobil D+P+4 construit in 1969, pe o straduta linistita.In imediata apropiere se afla Metrou Victoriei, Lascar Catargiu, Iancu de Hunedoara, Parc Kiseleff, Piata Romana, Calea Victoriei, Calea Dorobantilor etc.Pentru vizionari mnu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 401 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, cochet mobilat si utilat complet, situat intr-o vila cu curte comuna, pe o straduta linistita, foarte aprope de Piata Victoriei!Apartamentul se bucura de un spatiu aerisit, boem, specific vilelor din perioada 1920-1940, astfel ca are un tavan inalt, 2,8 m inaltime, un total de 58 mp utili, se afla la parterul inalt si are intrare separata, de poveste.Apartamentul este semidecomandat, avand un hol spatios ca si living - cu minibar, canapea, aer conditionat, si e decorat modern, un dormitor foarte spatios mobilat cu dressing pat matrimonial si decorat cu picturi, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, centrala proprie, cuptor cu microunde etc iar baia cu cada dispune de masina de spalat rufe.Apartamentul isi pastreaza savoarea vremurilor prin partchetul original si tamplaria de lemn inalta ce ofera multa lumina naturala, iar vila este inconjurata de vegetatie si liniste.Este pregatit si ideal pentru locuit.Accesul se face imediat catre Metrou Piata Victoriei (5 minute de mers pe jos), Bulevardul Lascar Catargiu, Calea Victoriei, strada Genera Gheorghe Manu, Metrou PIata Romana (10 min de mers pe jos), Bulevardul Dacia, Calea Dorobantilor, Bulevardul Iancu de Hunedoara etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 375 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 50 mp utili, cu 2 camere, semidecomandat, semi-mobilat, aflat la parterul unul bloc de 4 etaje.Apartamentul dispune de bucatarie mobilata si utilata cu aragaj, hota si frigider, o baie dotata cu cabina de dus cu hidromasaj iar camerele sunt mobilate cu 2 birouri, o masa, un raft si scaune. Holurile dispun de spatiu de depozitare/debara. Apartamentul se afla pe o strada linistita la numai 6 minute distanta de mers pe jos de metrou Piata Victoriei si se preteaza atat ca spatiu pentru firma, birouri sau cabinet cat si pentru locuit.Pentru vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament de 2 camere, nemobilat, complet renovat, situat Ultracentral langa Piata Victoriei!Apartamentul se afla la etajul 2 intr-o vila S+P+2+M, cu lift, este semidecomandat, are 55 mp utili si se compune din 2 camere, bucataria este openspace cu livingul, baie si hol. Este complet renovatfiind dotat cu termopane, parchet laminat alb, spoturi de lumina, cu AC si centrala termica proprie.Apartamentul se inchiriaza nemobilat si se preteaza ideal pentru firma, birouri dar si pentru locuit.Accesul se face imediat catre: Metrou Piata Victoriei, Strada Buzesti, Calea Victoriei, Metrou Gara de Nord, Calea Grivitei, Bd Dacia, Lascar Catargiu, Bd Nicolae Titulescu, Iancu de Hunedoara, Parcul Kiseleff, Bd Aviatorilor etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, situat in zona Piata Victoriei, intr-un bloc construit in anul 2017- prima inchiriere. Avand o suprafata utila de 60 mp la care se adauga 2 balcoane de cate 10mp fiecare, apartamentul este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie deschisa (total-36mp), dormitor(16, 3mp), o baie cu dus (4, 50mp) si hol. Dotari: aer conditionat, parchet lemn masiv, incalzire prin pardoseala, jaluzele exterioare electrice, interfon. Apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran.Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, statie Metrou, parc, scoli, gradinita. ID intern: 39.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 690 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
P-ta Victoriei 1 min metrou Renovat - Ap 2 camere, 2 balcoane, LUX etaj 2- Atentia pentru detalii fine si folosirea de materialele de calitate au dus la obtinerea unui apartament de clasa superioara, camerele au parchet din lemn masiv, iar holul bucataria si baia au gresie si faianta de la producatorul Marazzi. Stilul minimalist este prezent peste tot, sunt piese de mobiler si accesorii de la producatori internationali de top precum: Class Living, Rovere Mobili, Poliform, John Lewis, Arlex Italia., decomandat , reabilitat termic , hol foarte mare - posibil un al doilea mic living , supr. utila : 60mp. , utilat si mobilat import , electrocasnice Ariston , dressing mare , dormitor considerabil , gresie portelanata - faianta import , parchet masiv fag , aer conditionat , tamplarie termopan , usa metalica , alarma , centrala termica proprie , TV , cablu TV , internet , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , storuri , lift modern , paza , loc parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
15.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Piata Victoriei apartament 2 camere decomandat recent renovat 5 minute de metrou liber ,termen lung 1+1,350 euro

[+]  Euro Building Real Estate(A)
09.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 2 camere, un dormitor, etaj 4 / 8, p+8, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 62mp, constr. 1995, supr. utila : 62mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
09.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 740 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Aflat la etajul 1 din 7, intr-o cladire nou construita, imobilul dispune de o amenajare interioara de exceptie. Imediat ce pasim pragul ne aflam intr-un hol cu deschidere spre living si bucataria open space. Living-ul, in primul rand luminos, ofera spatiu pentru intreg grupul tau de prieteni. Avem acces direct pe terasa. Bucataria se imbina intr-un mod armonios cu living-ul. Este complet utilata. Dormitorul include un dressing si are acces pe terasa. Avantajul competitiv, pe langa locatia foarte buna si locul de parcare de la subsol, este terasa de 16 Mp. Confortul termic este asigurat de ventiloconvertoare. Cladirea are perfomanta energetica A , 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 10, p+10, confort Lux, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 2010, supr. utila : 74mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
07.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 490 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Happy Home Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 3 al unui imobil cu 8 etaje construit in anul 1982. Bloc reabilitat , 5 min de Metrou

[-]  Happy Home(A)
Telefon: 0755335562
Agent: HappyHome
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact