Regina Elisabeta Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 4

  Pagina 1 din 1  
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , REGINA ELISABETA
Universitate, Cismigiu, Calea Victoriei, 2 camere, etaj 3, 64mp, utilat, mobilat.Apartamentul dispune si de o terasa de 10 mp. Intretinere mica, cladire fara risc seismic

[-]  Oprea Investments SRL(A)
Telefon: 0720575077
Agent: Oprea Daniel
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , REGINA ELISABETA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere 1 sau 2 camere intr-un apartament de 4 camere, co-working space, intr-un imobil situat ultracentral, foarte aproape de Univeristate, Izvor, Cismigiu si de Centrul Istoric!Apartamentul se afla la etajul 4 din 6 al unui imobil construit in 1935, are 4 camere, este semidecomandat, circular, 1 baie, o bucatarie complet mobilata, balcon. In prezent, 2 camere (17,77 mp si respectiv 17,47 mp utili) dintre cele 4 camere sunt disponibile pt inchiriere ca spatiu de birouri, de firma, iar celelalte 2 camere sunt deja ocupate de catre o alta firma. Se inchiriaza camerele libere, nemobilate sau se pot mobila la cerere cu mobilier de birou. Camera 1 are 17,77mp si are iesire catre balcon), camera 2 are 17.47 mp. Exista un hol comun spatios de acces in celelalte camere.Pretul chiriei pe o luna este 300 euro pt o camera (incluzand accesul comun catre baie si bucatarie)In imediata apropiere se afla Metrou Universitate, Bd Regina Elisabeta, Gradina Cismigiu, Calea Victoriei, Metrou Izvor, Splaiul Independentei, Centrul Istoric, Piata Natiunile Unite, Piata Unirii, etc. Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , REGINA ELISABETA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, semidecomandat, de 55 mp utili, situat la etajul 4 al unui imobil situat in zona Ultracentrala, in imediata apropiere de Centrul Istoric.Apartamentul se prezinta cu tavan inalt, conferind atmosfera lejera, aerisita, este luminos si imbie catre a fi cuibul reconfortant din mijlocul junglei urbane. Se inchiriaza mobilat si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat rufe si cu televizor. In plus, dispune de un hol spatios - perfect ca spatiu de birou sau dining - si de o priveliste citadina de la balcon. Totodata este dotat cu spatii de depozitare generoase si aer conditionat.Imobilul din care face parte apartamentul este construit in anul 1940 si este expertizat cu grad I de risc seismic.Se ajunge foarte facil atat la statia de metrou Universitate cat si la metrou Izvor (8 minute de mers pe jos in ambele cazuri), in imediata apropiere se afla parcul Cismigiu, Centrul Istoric, Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta, Piata Natiunile Unite, Piata Universitatii, Piata Unirii.Pentru vizionari, nu ezitati sa ma contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
30.09.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , REGINA ELISABETA
Apartament 2 cm 54 Mp, Regina Elisabeta, decomandat, mobilat si utilat complet, centrala de bloc, frigider, aragaz, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, dressing spatios, bloc anvelopat fara risc seismic. In imediata apropiere a S.T.B.-ului, a metroului, magazinelor alimentare, spatiilor de agrement. Apartamentul se prezinta la fel de calduros ca si in poze, liber si disponibil imediat.

[-]  Happy Home(A)
Telefon: 0755335562
Agent: Adrian
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact