Iancu Nicolae Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 9

  Pagina 1 din 1  
06.03.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 670 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Laguna Residence, metrou 15 min Aurel Vlaicu/Pipera Apartament 3 camere, semidecomndat, 2 dormitoare, mobilat utilat,avand suprafata de 81 mp, finisaje moderne. Beneficati de linistea, ambianta si confortul complexului , Natura Residence.

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Stoian Constantin
Telefon: 0724435723
06.03.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 945 EURO pe luna, cheltuieli neincluse,usor negociabil - Bucuresti , IANCU NICOLAE
3 camere, 2 dormitoare, etaj 1 / 8, p=8, confort Lux, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 92mp, constr. 2019, supr. utila : 86mp, utilat, mobilat, un balcon, 2 bai, 2 bucatarii, in apropiere de transport in comun, magazine, mall, unitate sanitara, scoala, gradinita, Bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, tv, interior proaspat renovat, loc parcare, masina de spalat rufe, bucatarie mobilata, paza, apometre, contor gaze, usor discutabil

[+]  House Providers (A)
23.02.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Etaj 1/3 mobilat LUX decomandat situat intr-o zona rezidentiala. Este situat foarte apropape de Lidl, Animax. Are 2 gr sanitare si 2 balcoane parcare subterana. Este liber.In imediata apropiere se afla scoal, liceu, gradinita. Sunati acum, merita vazut.

[+]  Mauwis(A)
23.02.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.150 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Superb apartament de 3 camere, in zona de nord Zoo-Iancu Nicolae. Apartamentul are 100 mp si este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie deschisa, spalatorie, 2 bai, birou, terasa cu inchidere/deschidere cu sticla. Loc de parcare in subteran.Complexul rezidential dispune de paza, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sala de fitness, sauna, loc de joaca pentru copii.

[+]  Smart UP Solutions (A)
01.02.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Va prezentam pentru închiriere, în zona de nord, langa pădure, un frumos apartament cu 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai, situat la etajul 2 / 5, confort I, decomandat. Se afla intr- un complex rezidenÈ›ial c, care a fost finalizat în anul 2020, iar suprafata utila a acestuia este de 85mp, la care se adaugă È™i o terasa generoasă de 14mp. La ultimul etaj exista piscină privată, complexul are sala de sport È™i de evenimente private, spaÈ›iu amenajat pentru copii, toate aceste facilități fiind pentru locatari. Apartamentul se închiriază modern utilat si mobilat, cu piese de lux È™i beneficiază de un loc de parcare în subsolul blocului. Dacă doriÈ›i detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Apartament superb, modern mobilat, situat intr-un bloc nou pe str.Iancu Nicolae, gata pentru mutare imediata!Apartamentul se compune din holul de intrare amenajat cu un dresing, living cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor, o baie cu cabina de dus, 2 balcoane dintre care unul gen terasa.Apartamentul este luminos si amenajat cu mult bun gust, bine organizat, cu spatii pentru depozitare si dresinguri incapatoare.Finisaje/dotari: din lemn, complet mobilat, interfon.Blocul dipune de lift, paza.Locuri de parcare disponibile (posibil si in garajul subteran).Momentan este disponibil si un apartament nemobilat la pretul de 800 Eur/luna. alarma, aer conditionat, parchet,

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Iancu Nicolae-Matei Basarab-Inchiriere apartament decomandat 3 camere, in bloc tip vila-dispune de piscina interioara. COMPARTIMENTARE: camera de zi( 48 mp) + bucatarie open space (10 mp) + Dormitor + Baie + Dormitor Matrimonial cu baie separata si dressing; Bucataria este mobilata si superaccesorizata (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, robot bucatarie, etc) Incalzire: centrala de bloc cu gaze care deserveste intreaga cladire, exista repartitoare pentru fiecare apartament. Balcon deschis -14 mp. FINISAJE: gresie si faianta(Delta Design) parchet masiv( Casa Bonita), termopan, usa metalica. ALTE DETALII: 2 locuri de parcare incluse in pretul chiriei. Administrare cladire, acces controlat in parcare si in imobil. Spatii comune la care chiriasul va avea acces: piscina, sauna, jacuzi.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
BANEASA ZOO Apartament exclusivist, 3 camere, et. 1/3, finisaje premium, Piscina, complet utilat si mobilat, supr. utila 139 mp, terasa 25 mp, 2 bai, parcare subterana. Incalzirea/racirea se realizeaza prin ventiloconvectoare in tavan (HVAC). Facilitati: piscina, lounge, sala fitness, loc de joaca, paza. Localizat intr-o zona rezidentiala.

[+]  Smart UP Solutions (A)
10.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Etaj 1/3 mobilat LUX decomandat situat intr-o zona rezidentiala. Are 2 gr sanitare si 2 balcoane parcare .Este liber. Sunati acum, merita vazut!

[-]  Mauwis(A)
Telefon: -
Agent: Aurelia
Telefon: 0770805447
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact