Piata Muncii Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 10

  Pagina 1 din 1  
26.10.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Imobiliar Expert Grup va propune ca viitor spatiu pentru firma dumneavoastra acest apartament de 3 camere cu o suprafata utila de 76 mp fiind decomandat si la etajul 1 al unui imobil aflat foarte aproape de Piata Muncii si Calea Calarasilor.Apartamentul este recent renovat si se preteaza pentru persoane juridice - activitati de birou, firme, cabinete.Accesul se face usor catre Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, cat si catre Soseaua Mihai Bravu, Calea Calarasilor, Piata Muncii.Pentru vizionare, nu ezitati sa ne contactati!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Alina Linte
Telefon: 0751043011
25.10.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Piata Muncii, stradal pe Mihai Bravu, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou Piata Muncii, in bloc construit in anul 1986 si reabilitat termic in anul 2018, suprafata utila 80 mp, decomandat, renovat total, nemobilat, bucatarie utilata, masina de spalat rufe, frigider, masina de spalat vase, aer conditionat,negociabil, disponibil imediat. Apartamentul este compus din trei camere, doua bai, bucatarie, camara, hol si balcon. Una dintre camere, bucataria si holul formeaza un spatiu deschis, cu o suprafata generoasa. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Bulevardul Decal, Mall Vitan, cafenele, restaurante, pub-uri, centre comerciale, scoala, magazine, mici parcuri cu locuri de joaca, la cateva minute de parcul National, gradinite, scoli, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, piete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un deosebit apartament cu 3 camere situat in zona Piata Muncii, Decebal, la doar 3 minute distanta de metrou. . Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament are sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
02.10.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 555 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va oferi spre inchirere un apartament cu 3 camere, in zona Calea Calarasilor. Apartamentul este situat la etajul 6, al unui imobil cu regim de inaltime P+8. Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 80 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, usa metalica, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metru la 5-10 minute, linii RATB la 4-7 minute. In imediata vecinatate regasim hipermarketul Mega Image, parcuri, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 555 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
02.10.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 460 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere in zona Piata Muncii. Apartamentul este situat la etajul 6/10, este decomandat cu suprafata utila de 66 mp. Dispune de multiple imbunatatirii precum: gresie, faianta, geam termopan, parchet, aer conditionat, balcon inchis in termopan. Datorita pozitiei sale beneficiaza de acces lejer catre mijloacele de transport in comun (linii stb si metrou la 5-7 minute de mers). In imediata vecinatate regasim: magazine (Mega Image), scolii, gradinite, licee, spitale, zone verzi (Parcul Ior la 8-10 minute, Parcul Natinal la 3 minute), terase. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 460 euro. Merita vizionat. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
08.09.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Campia Libertatii - Pta Muncii, Baba Novac, mobilat utilat LUX vedere superba, apartament3 camere, et 8/9, mobilat si utilat Lux, centrala proprie, 2 dormitoare, dressing, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, ac, um, liber, parc, gradinita/scoala , metrou 5-7 min, ratb.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
20.08.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, aproape de metrou Piata Muncii, 3 camere, 2 dormitoare, etaj 6 / 8, p+8, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 66mp, constr. 1980, supr. utila : 66mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.07.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona Piata Muncii. Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, decomandat, cu o suprafata utila de 70 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metru, inii RATB la 5-6 minute. In imediata vecinatate regasim hipermarkettul Mega Image, parcuri, piete, scoli, gradinite, licee. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 425 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
16.07.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 555 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va oferi spre inchirere un apartament cu 3 camere, in zona Calea Calarasilor. Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, decomandat, cu suprafata utila de 80 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, usa metalica, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metru la 5-10 minute, linii RATB la 4-7 minute. In imediata vecinatate regasim hipermarketul Mega Image, parcuri, piete. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 555 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[+]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
16.07.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere, in zona Piata Muncii. Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, decomandat, cu o suprafata utila de 68 mp, beneficiaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan. Datorita pozitiei, beneficiaza de accesul lejer catre mijloace de transport in comun, metru, inii RATB la 5-6 minute. In imediata vecinatate regasim hipermarkettul Mega Image, parcuri, piete, scoli, gradinite, licee. Pretul de inchiriere al acestui apartament este de 425 euro, negociabil. La dorinta proprietarilor, clientii ideali sunt: o familie, un cuplu, fara animale.

[-]  Mavirom Imobiliare.Ro(A)
Telefon: 0773831987
Agent: Lorena Hering
Telefon: 0764485935
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact