Piata Unirii Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 12

  Pagina 1 din 1  
07.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere tip duplex,imobil 1992,etaj6 respectiv 7,suprafata 118 mp,terasa 10,14mp,la 5 minute de metrou Piata Unirii,renovat complet 2020,mobilat si utilat lux.

[-]  Stone Side(A)
Telefon: 0728011011
Agent: Ioana Ruxandra
Telefon: 0744569744
07.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament foarte aproape de Palarul Parlamentului si dua statii de tramvai pana la Unirea. Apartamentul este spatios, situat la etajul 3/7, intr-un bloc construit in anul 1990. Apartamentul este decomandat, mobilat si utilat. Bucataria este mobilata si utilata. Are doua bai si doua balcoane.Apartamentul este dotat cu centrala proprie, sistem de alarmare, aparate de aer conditionat.Apartamentul este luminos, curat. Parcarea este in spatele blocului si nu sunt probleme cu parcarea.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
07.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIATA UNIRII
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament de 3 camere renovat, nemobilat, situat in zona Piata Unirii, Fantani!Apartamentul se afla la etajul 3 din 8 al unui imobil construit in 1990, este decomandat, renovat recent si nemobilat. Se compune din 3 camere, 1 bucatarie, 2 bai, debara si 3 balcoane si exista cate o unitate de AC in fiecare camera inclusiv bucatarie.Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si ca spatiu pentru birou cabinet etc.Accesul se face foarte usor catre Metrou Piata Unirii (5 minute de mers pe jos), Bd Unirii, Piata Constitutiei, Piata Natiunile Unite, Centrul Istoric, Splaiul Independentei, Calea Victoriei, etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
06.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat in Piata Unirii, in spatele Magazinului Unirea, la 2 minute de Metrou si statie de autobuz, foarte curat, spatios si luminos, suprafata utila 90 mp, etaj 3, decomandat, 2 bai, mobilat si utilat modern, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, transformat din 4 camere, situat la Piata Unirii, langa Metrou Piata Unirii, stradal pe Bulevardul Unirii, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara linistita și curata, spatios si luminos, la etajul 7, suprafata utila 105mp, semidecomandat, mobilat și utilat modern, gresie, faianta, usi interioare din lemn, usa metalica, geam termopan, aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz, hota, loc de parcare, tv, lift modern digital din 2019, disponibil imediat. Configuratia initiala a fost de 4 camere, iar acum sunt doua dormitoare spatioase si un living generos , o baie enorma de 24 mp cu jacuzzi, formata din unirea vechii bai si a celui de-al treilea dormitor si o bucatarie deschisa cu holul. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric, centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.05.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii-Fantani, stradal, situat intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 6 si 7 intr-un imobil de 9 nivele, suprafata utila 110 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat si utilat modern, etc. Acces rapid catre Centrul Istoric, toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Va oferim spre inchiriere un apartament special, cu finisaje deosebite, mobilat si utilat de lux, pozitionat ultracentral, langa sinagoga evreiasca din spatele centrului comercial Unirea Shopping Center, in blocul cu restaurantul Trattoria Verdi. Apartamentul se afla la etajul 2 din 4, este compus din 3 camere cu 3 bai matrimoniale, decomandat, ce va ofera o suprafata utila exceptionala de 95mp, vedere mixta asigurata de suprafetele vitrate. Printre avantajele multiple, mentionam ca fiecare camera detine cate o baie matrimoniala ce beneficiaza de aerisire cu geam termopan (mat), baile sunt dotate cu walk-in shower, sistem audio incorporat, marmura, bazine incastrate etc. Fiecare camera beneficiaza de acces cu card si sistem centralizat de lumini, energie electrica, etc. Mobilierul, centrala termica, electronicele si electrocasnicele sunt absolut noi, achizitionate cu atentie din gamele de varf ale fiecarui segment in parte (TV 4K in fiecare camera, AC noi, bucatarie noua etc). Apartamentul este incadrat ca fiind la prima inchiriere si veti putea beneficia de avantajele ce decurg din preluarea unui apartament ce nu a mai fost locuit dupa renovare completa. Pentru detalii suplimentare si programari, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  Nord Estates(A)
16.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
spatiu birouri in zona Piata Unirii, 85 mp utili. Spatiul se afla la parterul unei case, si este compus din 3 camere, bucatarie, baie + toaleta serviciu, spatiu depozitare si hol ce poate fi folosit pe post de receptie. Accesul este separat, toate utilitatile contorizate individual: apa, gaze, curent electric, 3 camere, parter, supr. utila : 85mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
05.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Piata Unirii/Centru Vechi, 1 min metrou, apartament doua camere, Vis a Vis de magazinul Cocor, vedere stradala, str Gabroveni 61. Apartament 3 camere, , 3 min metrou Piata Unirii, Centru Vechi- Bd I.C Bratianu(bloc fara risc), zona ultracentrala, vedere Cocor/Bulevardul Bratianu. Confort 1, decomandat , suprafata 70 mp, etaj 2/7, centrala proprie, balcon. Mobilat si utilat complet, ac, zona ultracentrala. Proprietar ok. Pret 450 euro. Agentie

[+]  Geo Winner Team(A)
08.03.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Apartament 3 camere, Bulevardul Unirii, nr 47. 400 m Tribunalul Bucuresti Confort 1, bloc 2000, etaj 3/6, suprafata 90mp. Mobilat si utilat modern. Ac, 4 balcoane, doua bai, geam baie, lift.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
08.03.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Apartament 3 camere Dristor, doua (2) min metrou Dristor(180 m). Str Complexului. Prima inchiriere, lux, amenajat ianuarie 2020, totul nou. Confort 1, semidecomandat, 70 mp, etaj 7/10. Mobilat si utilat complet, doua bai, ac, geam baie, balcon 5mp inchis, debara. Instalatii electrice si sanitare noi. Bloc reabilitat exterior si interior. Agentie, avem cheile.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
27.02.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
la mai mult de 10 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, etaj 4 / 5, confort I, in bloc apartamente, constructie finalizata, constr. dupa 2010, supr. utila : 75mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, curent trifazic, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, mijloace de transport, strazi asfaltate, eliberabil liber

[-]  Exclusive Homes Real Estate(A)
Telefon: 0757492204
Agent: Exclusive Homes Real Estate
Telefon: 0737173420; 0757492204
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact