Soseaua Nordului Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 16

  Pagina 1 din 1  
18.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Nordului Ap 3 camere Lux - detalii Costul de intretinere si utilitati suportat de proprietar. Apartament de Lux spatios cu 3 camere, 3 toalete avand 144 mp utili la care se adauga 4 terase cu o suprafata totala de 46 mp (in total 184 mp utili), intr-un imobil cu doar 4 apartamente, situat in zona parc Herastrau - Cartierul Francez - Le Club, pe o strada privata cu acces permis doar riveranilor, intr-o zona foarte linistita. Apartamentul are 2 dormitoare, fiecare cu baie si terase proprie, dotate fiecare cu TV, AC, rulouri de aluminiu si mobiler nou. Dormitorul matrimonial are dus de tip walk-in iar cel de-al doilea dormitor are cada cu hidromasaj. Livingul spatios de 31 mp dispune de o toaleta de serviciu si de o terasa spatiosa de 16 mp, iar bucataria, cu o suprafata de 22 mp este complet mobilata si utilata. Se asigura 2 locuri de parcare in fata imobilului.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Sebastian Ganciu
18.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.400 EURO +TVA - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
AlcBusiness va propune de la 1 februarie spre inchiriere un apartament de lux, de lux, modern, caracterizat prin finisaje si amenajari de calitate, avand urmatoarea structura: living, 2 dormitoare, bucatarie open-space complet mobilata si echipata, doua bai si terasa cu deschidere la Parcul Herastrau (apartamentul se afla in prima linie la Parcul Herastrau, vis-a-vis de intrarea in parc, pe Soseaua Nordului). Deasemenea, apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran. In apropiere se afla toate necesitatile vietii moderne: restaurante, galerii comerciale, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

[+]  Alcbusiness (A)
14.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Va prezentam spre inchiriere un apartament cu 3 camere, situat intr-un imobil nou din zona Soseaua Nordului - Herastrau. Cladirea este dotata cu sala de fitness si sauna, aflate in proprietatea comuna a celor 24 de apartamente si dispune de paza permanenta. Apartamentul propus se afla la etajul 2 al imobilului si are o suprafata utila (inclusiv terasa) de 101 mp. Este impartit functional in living, bucatarie deschisa (care poate fi inchisa), hol, dormitor matrimonial cu dressing si baie, dormitor si baie secundara. Proprietatea este foarte luminoasa, atat datorita faptului ca este orientat catre E-SE cat si datorita spatiilor vitrate foarte mari la toate camerele. Apartamentul este complet contorizat, imobilul avand printre cele mai mici costuri de intretinere din zona Herastrau. Pentru masina dumneavoastra, apartamentul dispune de un loc de parcare exterior.

[+]  Flanda Imobiliare(A)
13.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 3 camere cu o suprafata de 112 mp utili, situat in Cartierul Francez, foarte aproape de parcul Herastrau precum si de Nicolae Caramfil.Apartamentul se afla la etajul 4 din 4 al unui imobil construit in 2010, se compune dintr-un hol de 19 mp, un living open space cu bucataria avand impreuna 41 mp, un dormitor de 14 mp si un dormitor de 20 mp. Are 2 bai - una dotata cu cada jacuzzi si cealalta cu cabina de dus precum si 2 balcoane de 2.5 mp fiecare.Apartamentul este mobilat complet si utilat complet, este dotat cu centrala proprie, aparate de aer conditionat in fiecare camera si se preateaza pentru locuit.Apartamentul dispune de 1 loc de parcare la subsolul imobilului iar blocul beneficiaza de paza 24/24.In imediata apropiere se afla Parcul Herastrau, Soseaua Nordului, Strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Pasajul Baneasca, Aeroportul Aurel Vlaicu, Soseaua Pipera, Metrou Aurel Vlaicu etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
13.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Imobiliar Expert Grup va propune un apaetament de 3 camere decomandat, situat in Cartierul Francez, aproape de Strada Nicolae Caramfil.Apartamentul se afla la etajul 5 (mansarda) al unui imobil construit in 2000, este decomandat si are o suprafata de 128 mp. Se compune din living+dining de 42mp open space cu bucataria, 1 balcon inchis, 1 dormitor matrimonial, 1 camera pentru birou, 2 bai cu cabina de dus, 1 camera spalatorie si holuri spatioase de peste 20 mp. Apartamentul este dotat cu aparate de aer conditionat si centrala proprie si este complet utilat si mobilat. Se preteaza pentru locuit cu/fara lucru de acasa.De asemenea beneficiaza de un loc de parcare la subsolul blocului si de paza permanenta. Blocul este dotat cu ascensor pana la etajul 4 iar apoi accesul se face pe scari pana la 5.Accesul se face usor catre Strada Nicolae Caramfil, Soseaua Nordului, Parcul Herastrau, Parcul Scoala Herastrau, Parcul Bordei, Sos Pipera, Str Capitan Aviator Alexandru Serbanescu, Pasajul Baneasa, Aviatiei etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere apartament 3 camere mobilate lux cu loc de parcare,paza 24ore.Apartamentul se afla la parterul inalt al unui bloc nou si se afla zona Soseaua Nordului(Herastrau).Chiria este de 800 Euro/luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
27.12.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Nordului - Apartamentul este complet mobilat si echipat, are o suprafata utila de 128 mp, iar spatiul interior este eficient compartimentat in living, 2 dormitoare, bucatarie 2 bai si 2 balcoane .Pentru masina dumneavoastra aveti la dispozitie un loc de parcare exterior.Apartamentul este potrivit pentru o familie si este situat foarte aproape de Parcul Herastrau. Puteti beneficia de aerul curat, iar in imediata vecinatate se afla cele mai renumite restaurante gourmet, centre comeciale, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

[+]  Smart UP Solutions (A)
27.12.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Nordului Penthouse 3 camere, 110 mp , etaj 5/5, situat la 1 minut de parcul Herastrau intr-un bloc de apartamente construit inl 2010. Proprietatea se afla la prima inchiriere si beneficiaza de finisaje si mobila premium. Este complet utilata cu electrocasnice si beneficiaza de instalatie de climatizare automata. Terasa are 30 de mp, avand si o copertina retractabila electric. Apartamentul dispune de un loc de parcare in subteran.

[+]  Smart UP Solutions (A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau - complex North Area Lake View, bloc nou, 130 mp, et 1/8, apartament 3 camere, mobilat si utilat Lux, foarte spaÅ£ios, doua dormitoare (dormitorul matrimonial are dressing si baie proprie), living si dining unite (45 mp), bucÄ?tÄ?rie nchisÄ?, loc de parcare in subsolulimobilului,parculHerastrau la 4-5 min, parc Bordei,

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO 1+1 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau -Nicolae Caramfil, 3 camere mobilat lux, bloc nou, loc parcare, et 3/6, 85 mp, 86 mp, finsiaje LUX, mobilat si utilat Ultramodern, totul nou, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, masina spalat, cuptor, plita, hota, combina frigorifica, dressing spatios, liber, apropiere parc, restaurante.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
11.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Soseaua Nordului - Herastrau, apartament 3 camere, etaj 3/11, in ansamblul rezidential de luxCortinaResidencedin nordul capitalei, situat la 400 m de parcul Herastrau. Suprafata utila este 90 mp, terasa spatioasa, mobilier modern, totul absolut nou, loc parcaresubterana. Parchet triplu stratificat, AC, 2 bai mari, finisaje de lux. Condominiumul include sala fitness, SPA

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
10.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.350 EURO 1+1 - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau - ONE FLOREASCA LAKE - Soseaua Nordului, apartament 3 camere, et 3/5, 110 mp, totul nou, la prima inchiriere, mobilat LUX, ultramodern, bloc nou, vedere superba spre Lac, living generos, 2 dormitoare, 2 bai, 1 dressing, 1 hol mare, 1 dormitor se poate mobila la cererea clientului,ectrocasnice incorporate(frigider, cuptor, plita, hota, masina spalat vase/rufe), finisaje de top (incalzire in pardoseala, AC cu tubulatura, parchet lemn,gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica,obiecte sanitare VilleroyBoch; etc). Apartamanetul include un loc in parcarea subterana, metrou la 3-5 min, Mall Promenada, parc Herastrau, Bordei.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
16.10.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere apartament decomandat compus din 3 camere cu 2 bai, suprafata 130 mp, terasa, parcare subterana, etaj 2/4, amplasat in adiacent de Soseaua Nordului, la intrarea in parcul Herastrau si doar cateva minute de ambasada Chinei. Finisajele, mobilierul, electronicele si electrocasnicele sunt de foarte buna calitate si putem enunta gama Bosch, Marantz, LG, cuptor, plita, hota, microunde, inclusiv masina de spalat vase, HiFi si TV. Dressing-ul pe toata lungimea holului asigura suficient spatiu pentru hainele dumneavoastra, precum si pantofarele aparente de la intrarea in apartament. Relaxarea in aer curat o puteti face pe terasa incapatoare cu panorama neobturata, amenajata. Parcarea este asigurata de cele doua locuri din care unul subteran foarte spatios iar al doilea suprateran, pentru situatiile in care va aflati doar in trecere. Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, exista paza umana permanenta, precum si alarma in apartament. De mentionat ca apartamentul nu a mai fost inchiriat.

[+]  Nord Estates(A)
28.09.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.095 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
3 camere, apropiere de Parc Herastrau, 3/3, suprafata 150 mp, renovat, utilat complet, mobilat modern, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, internet, 2 gr.sanitare, contorizare, loc parcare garaj

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
28.09.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.480 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
3 camere, acces din Nicolae Caramfil, etaj 5/9, sunt 2 gr.sanitare, mobilat modern, utilat complet, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, internet, loc parcare subteran,105 mp, superfinisat,terase,

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
26.09.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
On Point Estate va ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere, Lux, situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului. Apartamentul are o suprafata generoasa, de 128mp utili si este situat la etajul al 2-lea intr-un imobil timp vila, de 3 nivele. Planul locuintei este compus din 2 dormitoare dintre care unul are si birou, living-room cu dinning, bucatarie inchisa, 2 bai mari, 2 dessinguri, 1 terasa amenajata. Dormitoarele sunt orientate spre vest, bucataria, o baie, terasa si living-ul spre nord si est si o alta baie la rasarit. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de mai multe locuri de parcare si exista posibilitatea depozitarii pe termen lung la o boxa de la subsol. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !!!

[-]  On Point Estate(A)
Telefon: -
Agent: ON POINT ESTATE
Telefon: 0738626117
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact