Dorobanti Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 16

  Pagina 1 din 1  
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Va propunem spre inchiriere un frumos apartament de 4 camere, in Dorobanti, zona Capitale, pe strada Roma, la 700 metri de Piata Victoriei. Apartamentul este amplasat intr-o zona exclusivista a capitalei si dispune de o frumoasa curte de 30 mp. Bloc interbelic, 4 camere, demisol, 120 mp, 2 bai, centrala proprie. Bucataria echipata. Nemobilat. Finisaje de calitate. Metroul Piata Victoriei la 700 metri. Piata Dorobanti la 600 metri, iar Piata Romana este la 900 metri. Pentru iubitorii de jogging Parcul Kiseleff este la 500 metri. Mega Image, Carrefour in apropiere. Promenada Mall la 7 minute cu masina. Gradina Floreasca, cu piscina deschisa, locul ideal pentru a petrece verile toride din Bucuresti, este la 1400 metri. Liceul de arte plastice Nicolae Tonitza, colegiul national Ion Luca Caragiale, scoala Titu Maiorescu, scoala Ion Heliade Radulescu sunt in apropiere. Ideal pentru o familie cu copii si cu parintii care lucreaza in centrul capitalei.

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Levon Aram
Telefon: 0744326278
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.499 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Piata Dorobanti Apartament 4 camere, 170 mp utili, etaj 2/ 4, decomandat, an constructie 2003, 3 bai, o bucatarie, loc parcare in subsol, boxa, un balcoan - 6 mp., semimobilat, zugravit - curat. Impartit: living - 53mp., bucatarie, hol, 3 dormitore, 1 dressing, 3 bai, un balcoan dormitor - 6mp. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat, bloc foarte solid, finisaje deosebite - lux, renovat. Zona: Piata Dorobanti - 3 min.; apartament situat intr-o zona centrala, linistita, aproape de Parcul Floreasca si de Parcul Herastrau, Metrou Aviatorilor la 8 min., RATB in apropriere. Se preteza doar pentru locuit.

[+]  Zyana Imobiliare(A)
21.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 651 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
Imobiliar Expert Grup va prezinta un apartament de 4 camere, situat pe Calea Dorobantilor la etajul 4, intr-un bloc de 10 etaje.Apartamentul este complet mobilat si utilat, sunt instalate 3 unitati AC, masina spalat vase, masina spalat rufe, cuptor, plita, hota, CATV, wi-fi. TV 106 cm. Camerele sunt mobilate dupa cum urmeaza: dormitor matrimonial, dormitor single, living-room, biblioteca/birou, baie cu cada si dus, WC serviciu, iar accesul este decomandat. De asemena apartementul are un balcon inchis si o terasa.Blocul are doua lifturi si este legat la o retea locala de termoficare.In imediata apropiere se afla Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Soseaua Stefan cel Mare, Strada Roma, Parcul Floreasca, Calea Floreasca, Piata Victoriei Bulevardul Aviatorilor etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti, 4 camere situat la parter, 2 bai, o debara, 92 mp, decomandat, tamplarie lemn, usi de lemn, renovat complet februarie 2014, bloc 1996, nemobilat, de preferat sediu firma/cabinet avocatura.

[+]  Inter Partes (A)
20.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti -Washington Residence, apartament exclusivist 4 camere , etaj 1/5, suprafata construita 210mp, suprafata utila 160mp, 3 dormitoare, 3 bai, decomandat , bucatarie mobilata si utilata, centrala bloc, loc parcare subteran, liber. Complexul, construit in 2006, este compus din 10 cladiri cu parter si 5 etaje ce ofera locatarilor finisaje de lux si numeroase facilitati specifice unui stil de viata contemporan - alei largi si luminoase, spatii verzi generoase, locuri de joaca pentru copii, fitness , servicii administrative

[+]  Inter Partes (A)
20.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti -Bruxelles, duplex 4 camere, etaj 2+3/4, decomandat, utilat complet, suprafata utila 166mp, 3 bai, 2 balcoane si o terasa, finisaje lux, 2 locuri parcare, constructie 2014, ideal firma /locuit

[+]  Inter Partes (A)
19.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 745 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
4 camere, etaj 1/4, spatios, 3 dormitoare, living, renovat, gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica, internet, contorizare, nemobilat, utilat complet, 2 grupuri sanitare, acces facil la mijloace de transport, magazine,

[+]  Atlas Standard Imobiliare(A)
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat in zona dorobanti-floreasca, intr-un bloc cochet construit in anul 2007. avand o suprafata totala de 130 mp apartamentul se compune din: living cu bucatarie deschisa cu optiune de a fi inchisa cu perete din sticla(deja existent), dormitor matrimonial cu baie proprie, al doilea dormitor, baie cu cada de dus, un birou/dormitor si un balcon. apartamentul este complet mobilat. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 87.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti, Perla Inchiriere apartament 4 camere, in vila, cu loc de parcare in curte. Spatios si luminos este pretabil pentru birouri, ca sediu de firma ori birouri de avocatura. Apartamentul de 80 de m2 are o bucatarie complet utilata si mobilata, baie si 2 intrari separate.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Dorobanti Inchiriere apartament 4 camere in vila, parter, 85 mp. Intrarea este separata, camerele sunt inalte si luminoase, spatiul este pretabil pentru birouri, cabinet avocatura, notariat, etc.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Ultracentral, Polona Inchiriere duplex 4 camere, etaj 3, 150 mp, utilat si mobilat. Apartamentul este foarte spatios si luminos.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Dorobanti Inchiriere/vanzare (365000), apartament 4 camere, 150 mp, etaj 3/4. Acesta este proaspat renovat, utilat si mobilat de calitate. Este foarte spatios si luminos, are 3 balcoane, terasa si 2 locuri de parcare (unul in garaj si unul exterior), se inchiriaza doar ca spatiu de locuit.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Ultracentral, Dorobanti, Polona Inchiriere apartament 4 camere, 145 mp construiti, etaj 3/6, foarte spatios, cu terasa mare, nemobilat, cu bucataria mobilata si utilata. Deasemenea acesta ofera obtional loc de parcare subteran. Pretabil ca spatiu reidential sau birouri. Disponibil de la 1 ianuarie 2020.

[+]  Nord City Consulting(A)
12.11.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Stefan cel Mare - Dorobanti, Apartament 4 camere Modern, Renovat, etaj 4/10, suprafata utila, 100mp., decomandat, 2 bai, balcon, sector 1, central, bloc foarte civilizat, 3 apartamente pe palier, geam pe casa scarilor, parcare. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie de apartament, aer conditionat, finisaje deosebite, (cheltuieli minine de intretinere), Inst. electrice noi, Zona: Apartamentul este situat la 7 minute de Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Dorobanti, intre Spitalul de urgenta Floreasca si Spitalul de urgenta Grigore Alexandrescu. Parcare langa Ambasada Turca la intrare in bloc. Pret vechi 850Euro Pret nou 800Euro

[+]  Zyana Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire!De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor.Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Va propunem spre inchiriere un apartament de lux in intr-o zona exclusivista a capitalei. Situat intr-un imobil elegant, in zona Dorobanti-Floreasca, pe strada Scoala Floreasca, apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 120 mp, la care se adauga 4 terase cu o suprafata ttala de 36 mp , ideale pentru momentele de relaxare. Fiindca functionalitatea este un criteriu important, compartimentarea interioara a fost realizata foarte bine, apartamentul avand o bucatarie moderna ( mobilata si utilata), un living spatios, 3 dormitor, un dressing si 2 bai. Finisajele si dotarile apartamentului fac parte din clasa premium - faianta si gresie de la Marazzi, obiecte sanitare de la grohe si villeroy and boch, mobilier de baie faber mobilli.Dispune de loc de parcare subteran si boxa! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti office / rezidenta. Duplex 4 camere (etaj 2+3) in suprafata utila 180 mp, din care terase 40 mp. Apartamentul se ofera utilat-nemobilat. Dispune de un livin generos , un dormitor matrimonial cu baie proprie, o bucatarie inchisa , o toaleta de serviciu , un dresing , 2 dormitoare cu baie proprie cat si o debara cu loc de masina de spalat. Apartamentul are 5 sisteme de aer conditionat si centrala proprie.In pret sunt incluse si 2 locuri de parcare in subteran.Aer curat si multa vegetatie, Vedere panoramica superba.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Florin Ganciu
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact