Pipera Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 5

  Pagina 1 din 1  
18.10.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 730 EURO - Bucuresti , PIPERA
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Aurel Vlaicu, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 4, p+4e, 83mp, supr. utila : 83mp, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. AI 0345349

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Horia Pandele
Telefon: 0734828227
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament reprezentativ compus din 4 camere cu 3 bai, 3 dormitoare, mobilat si utilat lux, amplasat intr-o locatie selecta, (retras de la bulevard), in zona Porsche Audi Pipera, intr-un ansamblu rezidential exclusivist, cu totul special! Apartamentul se afla la P/4, detine o suprafata generoasa de 160 mp, regim de inaltime al camerelor 3,5m, 3 bai spatioase, dormitor matrimonial, 2 dressing-uri. Finisajele de cea mai buna calitate si facilitatile (instalatii Roca si Romstal, lift Ottis, piscina exterioara cu apa sarata, terasa proprie, restaurant reprezentativ cu specific italian, acces securizat, AC, centrala proprie, smart home, etc), plaseaza acest apartament si complexul, in segmentul imobiliar de lux al zonei rezidentiale Pipera. Se inchiriaza mobilat si utilat lux, cu mobilier, HiFi si electrocasnice noi, din gama de lux.

[+]  Nord Estates(A)
18.10.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament generos de inchiriat, compus din 4 camere cu 3 bai, 3 dormitoare, mobilat si utilat lux, amplasat intr-o locatie foarte buna (retras de la bulevard), in spatele Porsche Audi Pipera, intr-un ansamblu nou, special. Apartamentul etaj 2/4, detine o suprafata generoasa de 123 mp total (115 mp utili), regim de inaltime al camerelor 350 cm, 3 bai spatioase, dormitor matrimonial, 2 dressing-uri. Finisajele de cea mai buna calitate si facilitatile (instalatii Roca si Romstal, lift Ottis, piscina si terasa proprie, acces securizat, AC, centrala proprie, smart home, etc), plaseaza acest apartament si complexul, in segmentul imobiliar de lux al zonei rezidentiale de nord. Apartamentul are caracteristicile unei oferte exclusiviste, este disponibil pentru inchiriere incepand cu luna iunie 2021. De asemenea, in pachetul de inchiriere intra si un loc de parcare. Fotografiile sunt absolut reale, nu sunt randari!

[+]  Nord Estates(A)
18.10.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa. Se inchiriaza nemobilat la pretul afisat, se poate mobila la cerere, chiria se negociaza in functie de amenajare. Daca sunteti in cautarea unui apartament care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! la 3 min de metrou Aurel Vlaicu, 4 camere, 3 dormitoare, parter / 3, S+P+3E, confort Lux, decomandat, constructie finalizata, 192mp, constr. 2018, supr. utila : 102mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, loc parcare, masina de spalat vase, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, geam baie, apometre, contor gaze, eliberabil Imediat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PIPERA
Apartament generos de inchiriat, luxos, compus din 4 camere, 3 dormitoare si terasa, mobilat si utilat modern, amplasat in zona rezidentiala de nord a capitalei, Pipera, intr-o locatie foarte buna in spatele Porsche Audi Pipera, intr-un ansamblu nou, special. Apartamentul aflat la parter, detine o suprafata generoasa de 180 mp total din care 145 mp utili si o terasa generoasa de 35 mp, 3 bai spatioase, dormitoare matrimoniale, dressing-uri mascate. Finisajele de cea mai buna calitate si facilitatile (instalatii Roca si Romstal, lift Ottis, piscina si terasa proprie, acces securizat, AC, centrala proprie, smart home, etc), plaseaza acest apartament si complexul, in segmentul imobiliar de lux al zonei rezidentiale de nord. Apartamentul este mobilat si utilat nou, cu mobilier si electrocasnice din gama de varf. De asemenea, in pachetul de inchiriere intra si un loc de parcare.

[-]  Nord Estates(A)
Telefon: 0755 172 172
Agent: Laurentiu Nedianu
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact