Inchirieri Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 547

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 28   >
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.560 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Inchiriem spatii de birouri in casa construtia in perioda interbelica. Casa este situata pe Calea Mosilor in apropiere de metrou Obor. Are o suprafata utila de 320 MP dispusa pe parte si etajul 1( 160 MP pe nivel) 6 grupuri sanitare (3 pe fiecare nivel). Casa a fost renovata recent Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.

[-]  Real Estate Partner(A)
Telefon: 0771145488
Agent: RealEstate Partner
Telefon: 0771438819
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 890 EURO - Bucuresti , REGINA MARIA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa P+M, situata in zona Unirii- Rond Cosbuc in apropiere de Parcul Carol, suprafata utila 140mp, 70 mp/nivel, 5 camere ( parter: 3 camere, mansarda birou si open space), 2 bai (cate una pe fiecare nivel), nemobilata, neutilata, renovata, centrala termica, parchet contoare electric, gaz, apa, curte 24 mp (6x4), un loc de parcare. Pretabil birou, cabinet, magazin, online IT,mica productie, diferite activitati, etc. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale,etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa p+m, in zona Dacia-Mihai Eminescu-Piata Gemeni, Stefan cel Mare-Strada Icoanei, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Stefan cel Mare sau P-ta Romana, suprafata utila de 220mp, 6 camere decomandate, 2 bai, living generos de 40mp, centrala termica, ferestre cu geam termopan, aer conditionat, foarte curata, consolidata si renovata recent, 2 intrari, disponibila imediat, etc. Pe strada, in fata casei, se pot parca 3 masini, iar pe stradutele invecinate exista locuri suficiente. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Mihai Eminescu, Bulevardul Dacia, P-ta Romana, Stefan cel Mare, Dorobanti, Floreasca, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, gradinita, scoala, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila noua constructie 2018, P+2, in zona Calea Calarasilor, in apropiere de Universitatea Hyperion si Hotel Razvan, la 2 minute de P-ta Muncii și 5 minute de P-ta Unirii, la prima inchiriere, nemobilata/ semimobilata/mobilata 85%, utilata total, suprafata totala 205mp, 5 camere foarte generoase ( peste 20mp), 3 bai, singur curte 125 mp cu 2 locuri de parcare şi spatiu verde amenajat plus balansoar, toate utilitatile, disponibila imediat. Pretabil pentru orice tip de activitate (birouri, cabinete medicale, veterinare, de avocatura, stomatologie, clinica medicala, video chat, salon de masaj, after-school, etc), cat si pentru locuit! Casa este dispusa dupa cum urmeaza: Parter : living/birou + baie + bucatarie + hol aprox 9mp si 2 spatii de depozitare; Etaj 1: 2 camere decomandate + baie + hol aprox 13mp (receptie) + 2 dressinguri; Etaj 2: 2 camere decomandate + hol aprox 13mp (receptie), un dressing de 5 mp + baie. Pretabil pentru orice activiate de birouri, cat si pentru locuit! Bonus: masa biliard, scaun masaj, banca abdomene, banda de alergat, sistem securitate perfect funcţional, porți batante electrice,etc. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, metrou, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.100 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila foarte frumoasa si primitoare, in zona Vatra Luminoasa stradal, in apropiere de Parcul National si Mega Mall, suprafata utila 350 mp, p+1, 12 sau 15 camere decomandate, cu suprafete cuprinse intre 10-15 mp fiecare, 4 bai utilate, receptie, birou, bucatarie, nemobilata sau utilata pentru videochat, centrala proprie, locuri de parcare, etc. Zona este centrala si foarte linistita, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale, piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate! Datorita zonei si beneficiilor, este o locatie ideala pentru cabinete medicale,birouri, diferite activitati comerciale, videochat, salon de masaj erotic, etc.!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , MAIOR CORAVU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila foarte frumoasa si primitoare, singur curte, in zona Vatra Luminoasa- Maior Coravu, in apropiere de Parcul National, suprafata utila 256 mp si totala 270 mp, d+p+1+m, 8 camere, 5 bai utilate, 2 bucatii utilate si 3 dressing-uri, singur curte, nemobilata. Constructie este renovata si extinsa in 2010. Casa dispune de toate utilitatile, inclusiv centrala proprie pe gaz, garaj cu usa tip rulou cu telecomanda, terasa acoperita si gratar in spatele casei, sistem de alarma si supraveghere video, etc. Vila este pretabila pentru birouri, locuit, cabinete medicale, after-school, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , GHEORGHE SINCAI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere,o vila superba reprezentativa d+p+2,situata intre Parcul Carol(la 4 minute) si Parcul Tineretului (la 3 minute),la numai 5 minute de mers pe jos la metrou Tineretului,in zona Serban Voda, proaspat renovata, compusa din 13 camere, suprafata utila aproximativ 500 mp, suprafata utila aproximativ 120mp/nivel, singur curte,toate utilitatile,mobilata si utilata pentru gradinita(a functionat gradinita si afterschool 13 ani, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai bune gradinite private din sector, imobilul fiind autorizat pentru activitatea de gradinita,iar bucataria este echipata cu aparatura profesionala pentru catering cu toate aprobarile de functionare. Este dotata cu grup sanitar cu dus pentru personal,sali pentru activitati si/sau odihna, luat masa, camera pentru citit cu semineu, zona de joaca,birou-personal administrativ, acces terasa si curte,curtea fiind suficient de spatioasa pentru diferite activitati, mai multe sali multifunctionale ce pot fi folosite atat pentru activitati de tip meeting,vizionare diferite documentare sau desene animate,un grup sanitar spatios cu strictul necesar pentru cei mici, un balcon mare tip terasa cu vedere spre curtea proprie.La mansarda este un apartament ce se poate schimba ca destinatie daca se doreste(locuinta sau tot pentru gradinita).Si aici ne bucuram de spatii mari,ferestre tip velux si multa lumina naturala ca de fapt in intreaga vila, etc. Se poate inchiria fara mansarda (suprafata cuprinsa intre 200mp-500mp, pret intre1900E-3500E negociabil) si nemobilata pentru birouri, rezidenta,diverse activitati,etc., disponibila imediat. Loc de parcare in fata curtii si pe strada. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine,parcuri,spitale, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.999 EURO - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila foarte frumoasa si primitoare, singur curte 500 mp, in zona Vatra Luminoasa, in apropiere de Parcul National, proaspat renovata, suprafata utila 350 mp, p+1+m, 8 camere, 4 bai utilate, mobilata pentru locuit sau nemobilata, centrala proprie , terasa acoperita,etc. Vila este pretabila pentru birouri, locuit, cabinete, gradinita, after-school, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o vila superba p+1+m, situata in zona Floreasca-Barbu Vacarescu la 50 m de Parcul/Strandul Studentesc Tei si numai 3 minute de mers pe jos pana la Pescariu, suprafata utila 206 mp, finisaje de calitate, costuri de intretinere reduse, aer conditionat in fiecare camera, complet utilata, partial mobilata. Este compusa din : -parter: birou, CT, toaleta, living, bucatarie; terasa 15 mp -etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, terasa 11 mp, terasa 11 mp -mansarda: 2 dormitoare, 1 baie. Zona este linistita, strada foarte curata, vecini deosebiti, foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Parcul/Strandul Studentesc Tei. In apropiere puteti gasi toate mijloacele de transport in comun, metrou statia Aurel Vlaicu, Barbu Vacarescu, Promenada Mall, Dorobanti, zona Tei, magazine, hipermarketuri, supermarketuri, cafenele, restaurante, scoli, parcuri, spitale, gradinite, scoli, etc. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 470 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa situata stradal pe Calea 13 Septembrie, compusa din 3 camere si dependinte, cu o suprafata utila de 76,51 mp, nemobilata, centrala termica, foarte curata, disponibila imediat. Pozele sunt facute inainte de renovare. In vecinatate se afla mijoacele de transport in comun, Strada Progresului sau Prosper Plaza, centre comerciale, piata agroalimentara, parc, magazine, spitale, scoala, gradinita, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
cod anunt ci0366951 4 camere, 2 dormitoare, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 200mp, constr. 1990, supr. utila : 200mp, semiutilat, semimobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, internet, canalizare, electricitate, interior stare buna, asfalt, apometre

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.300 EURO daca chiriasul potential va cere, proprietarul e d - Bucuresti , BALOTESTI
Vila individuala, teren generos in apropiere de Therme - Balotesti, 5 camere, 4 dormitoare, P+1, structura cadre de beton si caramida, constructie finalizata 2011, supr. totala : 320mp, supr. utila : 232mp, supr. teren : 861mp Casa este impartita astfel: Parter - hol intrare, living, dining, bucatarie, birou/dormitor, baie, camera tehnica si garaj. La etaj regasim dormitor matrimonial cu baie proprie, alte doua dormitoare deservite de o baie si o terasa generoasa. Strada asfaltata cu drumuri de acces integral asfaltate si publice pana la imobil. Vila se inchiriaza semimobilata si cu bucataria utilata, pret usor negociabil. In apropiere de maxi taxi, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, dormitor/birou parter, gaze, cuptor microunde, acoperis tabla (Lindab), aer conditionat, alarma, centrala termica, proaspat renovat.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , OSTRATU
Vila duplex în Paradisul Verde, P+1+pod, 5 camere, 4 dormitoare, 3 bai, caramida, constr. 2019, supr. totala : 140mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 130mp, amprenta sol: 70mp, desch. sosea 12m, utilata, mobilata, o bucatarie open space, in apropiere de maxi taxi, padure, lac, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita, ansamblu rezidential, canalizare, dormitor/birou parter, gaze, aer conditionat, centrala termica, strada asfaltata.

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 890 EURO - Bucuresti , TAMASI
Oferim spre inchiriere casa, 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie open space, P+M, in vila duplex, Amvic, constructie finalizata, 120mp, constr. 2014, supr. totala : 138mp, supr. utila : 120mp, supr. teren : 260mp, amprenta sol: 60mp, utilata si mobilata. Casa se afla in apropiere de maxi taxi, padure, unitate sanitara, supermarket, scoala, gradinita. La parter avem hol intrare, living cu bucatarie open space si iesire spre gradina, dormitor si o baie. La etaj avem hol, baie si doua dormitoare, unul matrimonial, iar altul pentru copii cu paturi supraetajate. Animalele de companie , talie mica sunt acceptate, zona este foarte linistita, accesul se face pe strada asfaltata , iluminata si protejata cu bariera. Pretul nu se negociaza!!!

[+]  Aristocrat Imobiliare(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , BASARAB
Vila 9 camere, suprafata utila 250 mp, suprafata terenului 130 mp, suprafata construita 350 mp, an constructie 2003, numar niveluri 2, renovata in 2010, locuri parcare 3, demisol 30 mp, parter 70 mp, etaj 1, 70 mp, mansarda locuibila 80 mp. Pretabila Punct de Lucru, Beautique Salon, Cafenea, Club, Birouri.

[+]  Avangarde Business Invest (A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 17.500 EURO +TVA - Bucuresti , AVIATORILOR
Imobil format din D+P+2E in suprafata de 300 mp construit , open space pe cele doua nivele, 3 locuri de parcare in curte , lift schindler, supraveghere video, dispune de cate doua grupuri sanitare si terasa pe fiecare nivel, climatizare prin ventiloconvectoare, acces internet fibra optica.

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 10.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Imobil de patrimoniu restaurat si consolidat , format din S+D+P+E+M construit in 1895 si renovat in 2008 , casa a apartinut familiei Mavrocordat si are o suprafata de 800 mp pe un teren de 219mp imobilul a pastrat absolut toate elementele istorice si arhitectonice ale casei In schimb, modernul a ocupat un loc discret, menit sa sporeasca functionalitatea si confortul cladirii. Tehnologiile generatiei noastre ofera cladirii un sistem de supraveghere performant, alarma impotriva incendiilor si a efractiilor, climatizare integrala, instalatii electrice si sanitare, retea de Internet si telefonie.

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 15.000 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Imobil cu arhitectura construit in 1912 renovat si consolidat in 2015 situat pe un teren de 400 mp o suprafata de 600 mp utili format din S+D+P+E+M, pretabil birou faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, proaspat renovat, gresie,

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , SNAGOV
Vila eleganta de inchiriat, finalizata in 2010, mobilata (mobila noua), P+1E, 270 mp construiti, spatioasa, 5 camere, 2 bai, zona Snagov - Ciofliceni cu curte si gradina amenajata de peste 600 mp, Parterul include: bucatarie spatioasa complet mobilata si utilata, living si dinning generos, scara interioara deschisa, camera tehnica. Geamurile mari si inalte dau senzatia unor pereti de sticla ce unesc vizual spatiile interioare cu natura lasandu-ne sa ne relaxam privind gradina casei.Vila este compusa din :Parter: living cu bucatarie deschisa, dormitor si dressing si o baie;Etaj 1: 2 dormitoare si o baie;Subsol: camera tehnica cu centrala tehnica si masina de spalat .

[+]  Businessland Imobiliare SRL(A)
29.11.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 8.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Imobil cu arhitectura renovat dispus pe D+P+M formata din 12 camere situata pe un teren de 300mp cu o suprafata de 480 mp finisaje moderne gresie, faianta, aer conditionat, termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, proaspat renovat.

[-]  Businessland Imobiliare SRL(A)
Telefon: 0733058386
Agent: Liliana Tanase
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 28   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact