Mosilor Inchirieri Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 3

  Pagina 1 din 1  
30.10.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 190 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, o garsoniera situata in zona Mosilor-Fainari, in apropiere de metrou Obor, la numai 5 minute de mers pe jos, in bloc reabilitat termic, suprafata totala 28 mp, mobilata si utilata ca in poze, aer conditionat, balcon inchis in termopan, contorizata, pozitionare de exceptie, zona vile, linistita, vecini deosebiti, disponibila imediat, negociabil. In vecinatate se afla Piata Obor, Veranda Mall, Metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , MOSILOR
On Point Estate va ofera spre inchiriere garsoniera renovata in 2019, aflata la prima inchiriere. Garsoniera se situeaza la etajul 5 in bloc cu 10 etaje. Imobilul este format dintr-un hol, baie, bucatarie, o camera spatioasa si balcon. Imobilul este complet utilat: TV, AC, aspirator, masina de spalat cu uscator, fier de calcat ,frigider, toate fiind recent achizitionate. Garsoniera dispune de o boxa de depozitare de 2mp care va putea fi folosita de viitorul chirias. Statia de metrou Obor este la 5 minute de mers pe jos, de asemenea si statiile de tramvai si autobuz. Pretul lunar al chiriei este de 380€ .La inchiriere se va plati pretul unei luni de chirie + 380€ depozit. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

[+]  On Point Estate(A)
18.08.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 180 EURO - Bucuresti , MOSILOR VECHI
Mosilor intersectie cu bdul Carol – Str. Pictor Stefan Luchian etaj 4/4, 1 camera, 1 baie, mobilat, dotat cu tv, masina de spalat, frigider, parchet, faianta, aer conditionat. Pentru locuit/firma. Pret negociabil.

[-]  Duta Gheorghe(P)
Telefon: 0723295839
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact