Regie Inchirieri Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 16

  Pagina 1 din 1  
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 200 EURO - Bucuresti , REGIE
la 5 min de metrou Grozavesti, o camera, un dormitor, parter, p, confort I, in casa/vila, decomandat, constructie finalizata, 25mp, constr. 1960, supr. utila : 25mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, Accepta sediu social, Bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, frigider, bucatarie mobilata, apometre, contor gaze

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Radu Toma
Telefon: 0728622425; 0725.445.510
26.02.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , REGIE
Oferim spre inchiriere garsoniera in Grozavesti, Economu Cezarescu, bloc 2017, etaj 9, 35 mp util, mobilat si utilat modern. Bucatarie open space. Balcon. Mall AFI Palace Cotroceni la 1300 metri . Metrou Grozavesti la 600 metri. Metrou Politehnica la 750 metri.

[+]  House Providers (A)
23.02.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , REGIE
Studio/Garsoniera spatioasa cu o priveliste incantatoare spre lacul Morii, complet utiliata la cele mai ridicate standarde. Garsoniera spatioasa de 45 mp in bloc nou, situata la etajul 8/10 pe strada Dambovitei, cu iesire imediata la strada Virtutii sau podul Ciurel, oferind acces rapid catre toate zonele Bucurestiului. Zona linistita, pe malul lacului, situat in apropiere de Metrou Sema Parc Garsoniera dispune de doua zone: una de dormit si o zona de living/relaxare. Aceasta vine complet mobilata si echipata cu aer conditionat, frigider si combina frigorifica incorporate, plita electrica, cuptor, hota, masina de spalat vase, masina de spalat rufe + uscat rufe, TV Samsung 32 inch, iar camera este complet mobilata cu pat matrimonial langa balcon si canapea cu recliner in zona de relaxare, alaturi de masa-bar si scaune. In hol se regasesc un dressing spatios si un pantofar mare cu oglinda. Baia este complet utilata si dispune de cada cu hidromasaj. Balconul este inchis si incalzit, oferind posibiliatea de a lucra din balcon cu o priveliste minunata. Blocul dispune de receptie si paza 24/7. Incalzirea si apa calda sunt furnizate de centrala de bloc, oferind eficienta si liniste in imobil. Singurele utilitati sunt energia electrica si asociatia. Abonament internet este inclus.

[+]  Happy Home(A)
17.02.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera noua decomandata, an constructie 2018, in complexul Politehnica Park Residence, situata la etajul 1 cu o suprafata utila de 32 mp. Garsoniera este recent mobilata modern si utilata complet, iar accesul in incinta complexului este securizat. Imobilul este pozitionat langa Parcul Politehnicii si in apropierea Universitatii Politehnica Bucuresti , Universitatea Spiru Haret, Universitatea Artifex , Facultatea de Medicina si Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport. Se poate ajunge cu usurinta catre orice locatie importanta din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun, fiind pozitionata in apropierea statiilor de metrou Politehnica si Grozavesti sau catre multiple statii Ratb (tramvaie: 1, 11, 35; autobuze: linia 105; troleibuze : 90, 91, 61, 69, 96).

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
03.02.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata 48 mp complex Novum. Blocul a fost dat in folosinta in 4 ianuarie 2021 precum si garsoniera. Garsoniera mobilata si utilata complet cu Frigider Arctic , Masina de spalat , Aer conditionat ,Centrala proprie. Complexul este pazit, bariera , Profi la parterul blocului invecinat si totodata un complex comercial ce va fi dotat cu birouri, magazine , farmacii, stomatologie etc.. Vecinatati : metrou Grozavesti, parc Politehnica , universitatea Polithenica, Regie, mall Afi, Carrefour Orhideea.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
29.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata situată in complex Exigent One, zona Grozavesti,Regie, la etajul 3/11 al unui imobil construit in 2017. Garsoniera are suprafata utila de 35mp, este mobilata modern și utilata complet cu masina de spalat rufe, TV, aer conditionat, combina frigorifica, cuptor si plita. Bucataria este inchisa. Garsoniera dispune de centrala proprie. Mijloace de transport: 5 minute pana la statia de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru si statia de Ratb 601, 1, 11. Vecinatati: Carrefour Orhideea, campus Regie, campus Universitar Politehnica, gradinite, scoli, licee, IDM club.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
25.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera complet mobilata si utilata situata in complexul Politehnica Park finalizat in 2018. In apropiere de statiile de metrou Grozavesti si Politehnica. Imobilul dispune de bucatarie , living, baie, si hol si este situat la parter. Sunt active contactele de gaze, energie electrica, cablu tv, asociatie de proprietari.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
25.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandat, prima inchiriere, situata pe Splaiul Independentei, lângă Politehnica, în Complexul Novum. Etaj 6 /11cu suprafata de 41 mp. Servicii complete, inclusiv paza. Complet mobilata si utilata, totul nou! Centrala termica proprie. Electrocasnice de cea mai buna calitate, TV , Aer condiÈ›ionat, centrala, usa metalică. Vecinatati : metrou Grozavesti, Complexul studentesc Regie, Politehnica, Carrefour Orhideea, AFI Cotroceni. In apropiere se regasesc mijloace de transport, inclusiv metrou, magazine, sali de sport, spital si scoli. Disponibil imediat!

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
25.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata complet utilata si mobilata in zona Grozavesti, langa parcul Politehnica in complexul rezidential Novum Invest. Este situata la etajul 7 al blocului de 11 etaje. Blocul este finalizat. Garsoniera este mobilata si utilata complet si dispune de: masina spalat rufe, canapeaua extensibila, combina frigorifica, Cuptor Electric, Plita incorporabila, Balcon spatios , Dressing, Comoda si mobilier ptr TV, Centrala termica proprie, Contorizare individuala. Alte facilitati in complex: magazin Profi, paza 24/24, spatii verzi.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
22.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata aflata la prima inchiriere, situata in complexul Novum Residence. Garsoniera se afla la etajul 7 /9 , an constructie 2020. Aceasta dispune de o suprafata utila de 40 mp si balcon deschis de 5 mp, fiind foarte spatioasa. Apartamentul se inchiriaza complet mobilata si utilata. Complexul beneficiaza de paza 24/24, curatenie zilnica si supraveghere video. In imediata apropiere se afla mijloacele de transport la iesirea din complex statia de metrou Grozavesti si statia Ratb 601. Deasemenea, Parcul Politehnica se afla la iesirea din complex, Carrefour Orhideea la 10 min de mers pe jos, Sema Park si Idm Club la 5 min de mers pe jos, si Afi Cotroceni la 20 min de mers pe jos.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
21.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata in complex Novum Grozavesti, complex finalizat in anul 2020 , et 1/11. Este mobilata modern (mobila facuta pe comanda) si utilata complet. Apartamentul este racordat la centrala pe gaz, astfel incat este foarte confortabil si totodata economic din punctul de vedere al caldurii si apei calde. Complexul este situat la 5 minute de mers pe jos de oricare dintre statiile de metrou Grozavesti si Petrache Poenaru, iar la iesirea din complex beneficiaza de statii Ratb, astfel ca apartamentul beneficiaza de o pozitie si o mobilitate sporita . La parterul blocului exista supermaket Profi si este pozitionat la 10 minute de mers pe jos de Carrefour Orhideea. Parcul Politehnica este la 1 minut de mers pe jos de complex.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
11.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata 45 mp utili complet mobilata și utilata situata la 3 minute de mijloacele de transport (metrou Lujerului , tramvai, autobuz) Aceasta dispune de aer conditionat. , centrala proprie, TV, frigider , masina spălat, pat matrimonial, canapea extensibila situata in camera separata , balcon. Apartamentul este situat la etajul 3 / 6 si dispune de lift si camere video.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
27.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera ansamblul Onix, situat lângă metrou GrozăveÈ™ti, Regie, Cotroceni. Garsoniera este situată la etajul 1/11, decomandata, totul nou, mobilată È™i utilată complet. ( AC, TV Smart 120cm , cuptor, plita, hota, maÈ™ina de spălat, frigider cu dispersor) Garsoniera are si un balcon spatios cu acces din living si bucatarie. Se solicita 1 luna de garantie, disponibil imediat.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
27.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata situata in complexul Exigent One, langa Regie si Politehnica Bucuresti, in imediata apropiere a statiilor de metrou Petrache Poenaru si Grozavesti. Proprietatea este complet mobilata si utilata, cu finisaje si dotari de calitate. Vederea este pe state, oferind liniste in apartament intreaga zi. Proprietatea dispune de smart tv, aer conditionat, plita, cuptor,hota . Incalzirea se realizeaza prin calorifere avand centrala proprie.

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
20.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 380 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera decomandata Grozavesti - Politehnică - Regie, complex rezidenÈ›ial nou - Novum Invest Politehnica - finalizată în anul 2019.Aceasta are acces la balcon atât din living cât È™i din bucătărie. Baiea cu cadă È™i perete de sticlă. Gresie È™i faianță porÈ›elanată, tâmplărie Salamander cu geam tripan, mobilată integral pe comandă, electrocasnice Electrolux / Samsung / Rowenta / Daikin în garanÈ›ie: maÈ™ină de spălat cu uscător, maÈ™ina spălat vase, cuptor electric, plită gaz, hotă, cuptor cu microunde, frigider, aspirator, aer condiÈ›ionat conectat WiFi, televizor 4K, centrală termică proprie . Complexul asigura paza 24/7, curățenie zilnică, supraveghere video. Imobilul beneficiază de loc parcare proprietate situat în interior la demisolul imobilului, în imediata apropiere a ascensorului. StaÈ›ie STB la ieÈ™irea din complex, staÈ›ii metrou GrozăveÈ™ti È™i Petrache Poenaru la 800m. Magazin Profi City în interiorul complexului, Carrefour Orhideea la 10min de mers pe jos, Parcul Politehnică la ieÈ™irea din complex. Prima inchiriere! Pret usor negociabil!

[+]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
20.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , REGIE
Garsoniera 41mp in imobil nou, an 2019.Dispune de camera cu pat matrimonial, bucatarie separata, baie cu cada, balcon deschis. Bucataria este complet utilata cu electrocasnice noi. Se afla la 5 minute de metrou grozavesti si 8 minute de metrou politehnica. Diverse centre comerciale in zona ( afi, carrefour, idm) 1+1 garantie, disponibil imediat.

[-]  IN HOUSE IMOBILIARE(A)
Telefon: 0755123234
Agent: Cheosoiu Mihai Iulian
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact