Unirii Inchirieri Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 18

  Pagina 1 din 1  
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o garsoniera superba, situata pe B-dul Unirii, acces stradal, in apropiere de Tribunalul Bucuresti, suprafața totala de 45mp, decomandata, renovata total, mobilata si utilata modern, aer conditionat, disponibila imediat. In vecinatate se afla Tribunalul Bucuresti, metrou si toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , UNIRII
Inchiriere garsoniera situata pe splaiul Unirii, bucatarie inchisa si separata de dormitor, decomandata, 42 mp, etaj 1/8, complet mobilata si utilata, vedere catre Dambovita.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Garsoniera complet mobilata si utilata cu frigider, plita electrica, cuptor, aer conditionat, masina de spalat rufe, aspirator, pat dublu 1,60x2,00m. Garsoniera garsoniera moderna in bloc nou, complet mobilata si utilata cu frigider, plita electrica, cuptor, aer conditionat, masina de spalat rufe, aspirator, pat dublu 1,60x2,00m. Garsoniera este decomandata, are balcon si se afla la et. 2/4 intr-un bloc nou din 2008 cu lift si loc de parcare subteran, detine centrala termica proprie de apartament si este complet contorizata. Zona este rezidentiala, foarte linistita, aproape de metrou Piata Unirii, o camera, un dormitor, etaj 2 / 4, p+4, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, constr. 2008, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre, negociabil

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. O garsoniera primitoare, unde ii vei putea spune acasa. Acesta este clar o garsoniera de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, garsoniera te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unei garsoniere care "sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este o garsoniera ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! la 5 min de metrou Timpuri Noi, o camera, un dormitor, parter / 8, P+8E, confort Lux, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 50mp, constr. 1991, supr. utila : 42mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie inchisa, bucatarie mobilata, apometre, contor gaze, eliberabil Imediat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , UNIRII
UNIRII Splai, RIN GRAND HOTEL, Complex Rezidential, totul nou, centrala termica, renovat acum, finisaje lux, termopan, gresie, faianta, parchet, clima, modern, electrocasnice noi incorporate, masina spalat, frigider, aragaz, LCD, contorizat, parcare, SPA, piscina.

[+]  Simion Sandu PFA(A)
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
UNIRII SPLAI, Rin Grand Hotel, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet, termopan, mobilata utilata complet modern, masina spalat rufe/vase, frigider, microunde, lcd, aer cond, contorizata, parcare, paza;

[+]  Simion Sandu PFA(A)
22.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
VANZARE GARSONIERA DUBLA (2 CAMERE) ,40NP,ETAJ 2/3, BLOC 1936, CU GRESIE,FAINTA ,PARCHET, CU INCA 2 INCAPERI LA SUBSOL DE 9MP SI 7MP.LOCATIA SE GASESTE FOARTE APROAPE DE B-DUL UNIRII FARA RISC SEISMIC.S-AU LEGEA 112.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
08.01.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 299 EURO - Bucuresti , MIRCEA VODA
Garsoniera oferita spre inchiriere este situata la etajul 1/8 in bloc mixt, edificat in anul 1990. Locuinta are 40 mp, este decomandata, mobilata si utilata modern. Este situata langa Camera de Comert, pasajul Marasesti (10 min. pe jos de metroul Unirii si Timpuri Noi). Zona este foarte linistita, dar cu magazine non-stop in proximitate, farmacii, restaurante, parc si piata. Pret 300 euro/luna, usor negociabil in functie de perioada contractuala. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie telefonic.

[+]  Eliza Radulescu(P)
08.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 230 EURO - Bucuresti , UNIRII
Unirii/Budapesta Va oferim spre inchiriere o garsoniera de 35 mp, situata parterul unui bloc-viluta, mobilata si utilata. Aceasta este localizata in apropiere de metrou Unirii, la 10 minute de metrou Tineretului, de parcul Tineretului si Carol.

[+]  Nord City Consulting(A)
08.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , UNIRII
Unirii/ Camera de Comert Inchiriere garsoniera 42 mp, etaj 4/7, complet utilata si mobilata.

[+]  Nord City Consulting(A)
03.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Centrul Vechi garsoniera,recent renovata mobilata utilata complet libera apropiere metrou unirii/universitate termen lung 1+1, 250 euro

[+]  Euro Building Real Estate(A)
03.12.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , UNIRII
Unirii Camere de Comert garsoniera,recent renovata mobilata utilata complet libera termen lung 1+1, 250 euro

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO 350 euro chirie + 500 euro garantie - Bucuresti , UNIRII
Unirii - Nerva Traian, Garsoniera moderna, bloc mixt, etaj 7/9, 45 mp, mobilata si utilata modern,toate imbunatatirile, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, balcon inchis, utilata cu masina de spalat,LCD, aer conditionat, aragaz, frigider, contract AF, vecinatati: Nerva Traian

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
09.11.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 200 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Garsoniera dubla. 3 min metrou Unirii, Centru Vechi, str Selari, langa Gyros, chiar in centru vechi. Etaj 2/2, semidecomandat, suprafata 45 mp. Mobilat si utilat complet. Cladire fara bulina, reconsolidat in 1994. Incalzire electrica sau cu soba, boiler pentru apa calda, geam baie. Proprietar ok, pret foarte bun.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
17.10.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 320 EURO - Bucuresti , UNIRII
Agentia noastra va prezinta o garsoniera moderna de inchiriat situata in zona Unirii, la 2 minute distanta de statia de metrou. Garsoniera este spatioasa, 42 mp utili, etaj 2/8, se inchiriaza complet mobilata si utilata si beneficiaza de un balcon mare.

[+]  Exclusive Homes Real Estate(A)
12.10.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , MIRCEA VODA
Ofer spre inchiriere GARSONIERA , complet mobilata si utilata, in ZONA CENTRALA, Nerva Traian, sector 3. Garsoniera a fost renovata in stil Open-Space, situata la parterul blocului , An constructie 1991, cu urmatoarele dotari: Internet, Cablu TV, Alarma, Masina de spalat, Frigider, Aragaz. Localizare: 5 min de P-ta Unirii 3 min de Mall Vitan 3 min de Universitatea ''Dimitrie Cantemir-Nicolae Titulescu'' 3 minute de Statia de Metrou ''Timpuri Noi'' Accept oferte DOAR de la persoane fizice, exclus agentii imobiliare.

[+]  Mihai(P)
12.10.2020
Inchirieri Garsoniere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , UNIRII
Unirii garsoniera apropiere metrou mobilata utilata complet libera termen lung 1+1,350 euro

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.10.2020
Inchirieri Garsoniere
Bucuresti , PIATA UNIRII
Happy Home Imobiliare va propune spre inchiriere o garsoniera , decomandata, situata la etajul 3 al unui imobil cu 8 etaje construit in anul 1996. Bloc reabilitat , 5 min de Metrou

[-]  Happy Home(A)
Telefon: 0755335562
Agent: HappyHome
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact