Centrul Vechi Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 23

2 »
  Pagina 1 din 2   >
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP590089--------------------------------------------------------------------------------- - Oportunitate pentru afaceri in zona Centrului Istoric. - Imobilul a fost construit in anul 1860, avand o arhitectura de epoca, deosebita. - Imobilul a fost consolidat si renovat in anul 2001. - Spatiul comercial are o suprafata utila totala de 350mp, care este desfasoara astfel: Mansarda 1=250mp; Mansarda 2=100mp. - Sunt indeplinite toate cerintele ISU (hidranti, centrala detectie, iluminat, generator electric etc); dosarul este complet, dar nu a fost inca depus din considerentul ca se doreste ca viitorul chirias sa fie ajutat, in caz ca mai doreste sa modifice cate ceva. - Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala.Zona este plina de turisti din diverse tari. - Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Bar; Muzeu; Expozitie; Club; Cafenea; Spatiu de birouri etc etc. - Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze. - Dotari existente in spatiu: Sistem de alarma; Senzori de miscare; Sistem de supraveghere video; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Senzori de fum; Hidranti apa; Centrala detectie; Iluminat emergenta, Generator electric; Centrala termica; Grup sanitar complet utilat etc.---------------------------------------------------------------------------------Chiria lunara: 2.200 euro + TVA.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Laurentiu Diaconu
Telefon: 0740.113.667
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP728846---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate extraordinara de afaceri in Centrul Istoric al Mun. Bucuresti, fiind vorba de Gabroveni 24 | SPORT CENTER, un concept care a fost creat din dorinta de-a satisface necesitatile iubitorilor de sport care viziteaza Centrul Istoric, un concept care a plecat de la ideea dea strange laolalta, intr-un singur imobil, mai multe companii care activeaza in domeniul sportului ca hobby dar si al celui de performanta, creand astfel în Centrul Istoric al Bucurestiului un pol al echipamentului sportiv de calitate.- Numar spatii disponibile: 10 spatii comerciale;- Suprafete cuprinse intre 50 si 160 mp;- Suprafata totala utila: Cca. 1.100 mp;- Preturi de inchiriere situate intre 1.000 si 2.200 euro/luna;- Regim de inaltime: S+P+4E;- Sunt indeplinite toate cerintele ISU;- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Sport Center; Sport Bar etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze;- Dotari existente in spatiu: Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Senzori de fum; Hidranti apa; Iluminat emergenta, Centrala termica; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Imobilul poate fi inchiriat in intregime sau partial;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Contravaloarea chiriei pe 3 luni;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.---------------------------------------------------------------------------------Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pentru a va trimite urmatoarele:- Brosura cu prezentarea imobilului;- Oferta de pret si conditiile privind inchirierea a imobilului.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 12.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP594289---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial de exceptie situat intr-un imobil monument istoric dintre cele mai frumoase din Bucuresti;- Anul constructiei: 1911;- Suprafata utila: 410 mp;- Inaltime interioara: ~10 ml;- Front stradal: ~32 ml;- Lungime vitrina: ~12 ml;- Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate;- Arhitectura interioara este de epoca, lucrata in rigips, iar inaltimea interioara este de aproximativ 10ml;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant & Cafenea; Cabaret; Comercial; Agentie sau Sucursala bancara; Magazin de prezentare; Showroom etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Durata contractuala minima: 5 ani;- Chirie lunara, anii 1-3: 12.000 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie lunara, anii 4-5: 14.000 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie lunara, anii 6+: 15.000 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 6 luni;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP624017--------------------------------------------------------------------------------- - Spatiu comercial generos situat in Subsolul unei cladiri din Centrul Vechi al Bucurestiului. - Imobilul in care se afla spatiul comercial a fost construit in anul 1899. - Suprafata utila: 140mp. - Suprafata desfasurata: 179mp. - Inaltime interioara: ~3,5ml. - Utilitati existente: Apa curenta; Canalizare; Electricitate; Gaze. - Activitati ideale care pot fi desfasurate in acest spatiu: Depozit etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere: - Perioada minima de inchiriere: 5 ani; - Chirie lunara, anul 1: 2.000 euro, Nu se aplica TVA; - Chirie lunara, anul 2: 2.500 euro, Nu se aplica TVA; - Chirie lunara, anul 3+: 3.000 euro, Nu se aplica TVA; - Garantie de buna executie: 3.000 euro; - Chirie platita in avans: 2 luni (2 luni x 2.000 euro/luna = 4.000 euro); - Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP368790---------------------------------------------------------------------------------- va propune, un spatiu comercial excelent, situat in Centrul Istoric al Bucurestiului;- Traficul pietonal este intens, specific acestei zone;- Anul constructiei: 1960;- Suprafata utila: 155 mp (Subsol = 40 mp; Parter = 45 mp; Etaj Openspace = 70 mp);- Suprafata construita: 187 mp;- Inaltime interioara: ~3 ml;- Front stradal: 5 ml;- Lungime vitrina: 4 ml;- Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate; Gaze naturale;- Dotari existente in spatiu: Centrala termica; Bucatarie; Grupuri sanitare; Spatiu interior generos; Flexibilitate la schimbari interioare etc.;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Bar; Club; Airbnb la etaj (optional) etc.;- Olservatii: Terasa stradala poate avea o capacitate de circa 6 mese. Subsolul poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Etajul poate fi inchiriat in regim hotelier (Airbnb). Spatiu comercial necesita amenajare.---------------------------------------------------------------------------------Conditii privind inchirierea:- Durata contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 2.300 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie platita in avans: 2 luni;- Garantie de buna executie: Chiria pe 1 luna;- Perioada de gratie: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 7.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP624798---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial generos situat in Subsolul unei cladiri situata chiar Centrul Istoric al Bucurestiului.- Imobilul in care se afla spatiul comercial a fost construit de la zero, fiind finalizat in anul 2015.- Suprafata utila: 406mp.- Lungime vitrina: 1,5ml.- Inaltime interioara: ~5,7ml.- Utilitati existente: Apa curenta; Canalizare; Electricitate; Gaze.- Activitati ideale care pot fi desfasurate in acest spatiu: Bar; Club; Comercial; Magazin de prezentare; Showroom; Magazin alimentar; Sala jocuri de noroc; Cabaret etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Perioada minima de inchiriere: 5 ani;- Chirie lunara: 7.000 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: 2 luni de chirie;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP654511---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru afacere de succes in zona Centrului Istoric;- Imobilul a fost construit in anul 1940, avand o arhitectura de epoca, deosebita;- Spatiul de birouri amenajat are o suprafata utila de 250mp, aflata la etajul 1;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari.- Lungime vitrina: 5m?;- Inaltime interioara: 4m?;- Vad comercial de exceptie. Traficul pietonal este intens;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Cafenea; Club; Biblioteca; Librarie; Birou notarial; Birou de avocatura; Agentie de turism; Birou de asigurari etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent electric trifazat; Gaze; Retea de date;- Dotari existente in spatiu: Aer conditionat; Centrala termica; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Perioada contractuala minima: 3 Ani;- Chirie lunara: 5.000 euro, +TVA;- Garantie de buna executie: 3 Luni de chirie;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
Spatiu comercial de inchiriat, aproape de Centrul Istoric.Traficul auto si pietonal este foarte mare. Spatiul este foarte bine amenajat, vitrina este din sticla. Vitrina are o lungime de 3,5 ml.Dotari: Parchet laminat, Aer conditionat, Alarma, Grup sanitar amenajat.Suprafata utila: 37mpChiria lunara: 1.000 euro, Nu se aplica TVA.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP591307---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru crearea unei afaceri de succes in zona Centrului Istoric;- Imobilul a fost construit aproximativ in anul 1950;- Suprafata terenului pe care se afla imobilul este de cca. 250 mp;- Spatiul comercial are o suprafata utila de cca. 90 mp;- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Bar cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Club; Club select; Club de noapte etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze;- Dotari existente in spatiu: Contorizare separata; Aer conditionat; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 2.500 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 luni;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP597742--------------------------------------------------------------------------------- - Spatiu comercial situat in centru vechi, cladirea fiind reconstituita de la zero, fiind pastrata doar fatada, arhitectura istorica a fatadei fiind reconstituita complet. - Traficul pietonal este intens, specific Centrului Istoric. - Anul constructiei: 2012. - Suprafata utila: 110mp. - Inaltime interioara: ~4ml. - Front stradal: ~11ml. - Lungime vitrina: ~10ml. - Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate. - Dotari existente in spatiu: Aer conditionat; Sistem de incalzire; Bucatarie; Cuptor pe lemne; Grupuri sanitare complet utilate; Spatiu interior generos; Avize ISU la zi; Flexibilitate la schimbari interioare etc. - Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Bar; Club etc. - Terasa stradala poate avea o capacitate de circa 10-15 mese.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Durata contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chirie lunara: 3.500 euro, +TVA;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- indexare chirie anuala: 5%;- Perioada de gratie: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP841974---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate extraordinară: Cesionare afacere la cheie în Centrul Istoric al Mun. Bucureşti;- Este vorba de un spaţiu comercial comercial complet amenajat, cu finisaje interioare de lux, avand dotari de exceptie si instalatii in stare de funcţiune;- Afacerea va fi cesionata impreuna cu societatea fondatoare, impreuna cu mobilierul si dotarile existente in spatiu, fiind incluse in pret inclusiv stocurile actuale de bauturi fine;- Suprafaţă utilă totală: cca. 470 mp;- Regim de inaltime: S+D;- Traficul pietonal este intens, în zonă şi în vecinătatea spaţiului fiind numai restaurante cu terasă stradală;- Zona este vizitată şi admirată de turişti proveniţi din diverse ţări;- Spaţiul se pretează pentru următoarele activităţi: Restaurant cu terasă; Club; Club; Club de noapte; Salon de evenimente; Cafenea; Berărie etc.;- Utilităţi existente în spaţiu: Apă curentă; Canalizare; Curent electric trifazat; Gaze naturale;- Dotări existente în spaţiu: Sistem de ventilaţie; Aer condiţionat; Senzori de fum; Hidranţi de apă; Iluminat de emergenţă; Centrală termică; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Informaţii privind vânzarea afacerii:- Documentaţie completă;- Preţ de vânzare afacere: 50.000 euro, Nu se aplica TVA;- Preluare contract de inchiriere valabil 5 ani: 3.500 euro/luna +TVA 19%;- Afacerea va fi cedata inclusiv cu mobilier, dotari, inclusiv cu stocul de bauturi fine;- Optional, afacerea se poate vinde împreună cu societatea;- Preţurile sunt exprimate în euro.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 8.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP769596---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate in Centrul Istoric al Mun. Bucuresti! Se preda la cheie un spatiu complet mobilat si utilat in domeniul restaurantelor contra unei chirii lunare. Spatiul poate fi inchiriat chiar si fara dotarile interioare;- Suprafata utila: 95mp;- Spatiul se poate inchiria complet mobilat si utilat (8.000 euro/luna si 6 luni de garantie) pentru a functiona ca restaurant si fast-food;- Daca se doreste ca spatiul sa fie inchiriat gol pentru a fi reamenajat chiria va fi mai mica, iar garantia va fi echivalentul a 3 luni de chirie;- Spatiul este pretabil pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa exterioara; Cafenea; Fast-Food; Magazin; Showroom cu vanzare; Magazin de prezentare etc. - Utilitati: Apa curenta; Canalizare; Gaze naturale; Energie electrica trifazata (40 Kwh).---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chiria lunara: 8.000 euro;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 6 luni;- Nu se taxeaza TVA;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.---------------------------------------------------------------------------------

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP750649---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru crearea unei afaceri de succes in zona Centrului Istoric;- Imobilul a fost construit aproximativ in anul 1940, avand o arhitectura de epoca, deosebita;- Suprafata terenului pe care se afla imobilul este de cca. 600 mp;- Spatiul comercial are o suprafata utila de cca. 230 mp;- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Bar cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Club; Club select; Crama etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze;- Dotari existente in spatiu: Contorizare separata; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Centrala termica; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 5.500 euro, +TVA 19%;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 luni + Utilitatile pe 2 luni;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP588391---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru afaceri in zona Centrului Istoric.- Imobilul a fost construit in anul 1860, avand o arhitectura de epoca, deosebita.- Imobilul a fost consolidat si renovat in anul 2001.- Spatiul comercial are o suprafata utila de 120mp, se afla la etajul 1 si dispune de intrare separata.- Sunt indeplinite toate cerintele ISU (hidranti, rezerva apa, centrala desfumare, centrala detectie, iluminat, generator electric etc); dosarul este complet, dar nu a fost inca depus din considerentul ca se doreste ca viitorul chirias sa fie ajutat, in caz ca mai doreste sa modifice cate ceva.- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala.Zona este plina de turisti din diverse tari.- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Bar; Cafenea; Club; Spatiu de birouri etc.- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze.- Dotari existente in spatiu: Sistem de alarma; Senzori de miscare; Sistem de supraveghere video; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Senzori de fum; Hidranti apa; Rezerva apa; Centrala desfumare; Centrala detectie; Iluminat emergenta, Generator electric; Centrala termica; Grup sanitar complet utilat etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Perioada contractuala minima: 3 ani;- Chirie lunara: 1.500 euro, + TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 6.900 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP588342--------------------------------------------------------------------------------- - Oportunitate pentru restaurant cu terasa in zona Centrului Istoric. - Imobilul a fost construit in anul 1860, avand o arhitectura de epoca, deosebita. - Imobilul a fost consolidat si renovat in anul 2001. - Spatiul comercial are o suprafata utila totala de 410mp, care este desfasoara astfel: Subsol=175mp; Parter=175mp; Etaj 1=57mp. - Sunt indeplinite toate cerintele ISU (hidranti, rezerva apa, centrala desfumare, centrala detectie, iluminat, generator electric etc); dosarul este complet, dar nu a fost inca depus din considerentul ca se doreste ca viitorul chirias sa fie ajutat, in caz ca mai doreste sa modifice cate ceva. - Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala.Zona este plina de turisti din diverse tari. - Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa; Cafenea cu terasa; Bar; Club etc. - Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze. - Dotari existente in spatiu: Sistem de alarma; Senzori de miscare; Sistem de supraveghere video; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Senzori de fum; Hidranti apa; Rezerva apa; Centrala desfumare; Centrala detectie; Iluminat emergenta, Generator electric; Centrala termica; Grupuri sanitare complet utilate; Doua lifturi pentru mancare, care fac legatura intre Subsol, Parter si Etajul 1; Doua bucatarii etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Durata contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chirie lunara: 6.900 euro, +TVA;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- Perioada de gratie: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 4.500 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP544696--------------------------------------------------------------------------------- - Spatiu comercial generos in Centrul Vechi al Bucurestiului. - Imobilul in care se afla spatiul comercial a fost construit in anul 1894. - Spatiul comercial este compus din: Subsol; Parter; Posibilitate amenajare Terasa in aer liber. - Suprafata utila: Subsol = 392mp; Parter = 106mp. - Suprafata desfasurata: Subsol = 560mp; Parter = 136mp. - Inaltime interioara: Subsol = ~3,5ml; Parter = ~4,5ml - Utilitati existente: Apa curenta; Canalizare; Electricitate, 380V; Gaze. - Activitati ideale care pot fi desfasurate: Restaurant, Cafenea, Crama, Cabaret, Club etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere: - Perioada minima de inchiriere: 5 ani; - Chirie lunara, anul 1: 4.500 euro, Nu se aplica TVA; - Chirie lunara, anul 2: 5.500 euro, Nu se aplica TVA; - Chirie lunara, anul 3: 6.500 euro, Nu se aplica TVA; - Chirie lunara, anul 4+: 7.500 euro, Nu se aplica TVA; - Garantie de buna executie: 7.500 euro; - Chirie platita in avans: 2 luni (2 luni x 4.500 euro/luna = 9.000 euro); - Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind vanzarea imobilului:- Pret de vanzare: 1.500.000 euro, Nu se aplica TVA;- Pret/mp util = 3.125,00 euro;

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP654376---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial situat in centru vechi, cladirea fiind reconstituita de la zero, fiind pastrata doar fatada, arhitectura istorica a fatadei fiind reconstituita complet;- Traficul pietonal este intens, specific Centrului Istoric;- Anul constructiei: 2012;- Suprafata utila: 90 mp;- Inaltime interioara: 3.45 ml;- Front stradal: 4 ml;- Lungime vitrina: 4 ml;- Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate; Gaze naturale;- Dotari existente in spatiu: Aer conditionat; Sistem de incalzire; Bucatarie; Grupuri sanitare complet utilate; Spatiu interior generos; Avize ISU la zi; Flexibilitate la schimbari interioare etc.;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Bar; Club etc.;- Terasa stradala poate avea o capacitate de circa 6 mese.---------------------------------------------------------------------------------Conditii privind inchirierea:- Durata contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chirie lunara: 1.800 euro, +TVA.- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- indexare chirie anuala: 5%;- Perioada de gratie: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP7982419---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam un spatiu comercial in Centrul Istoric al Bucurestiului, un spatiu inedit care ofera oportunitatea deschiderii unei afaceri de succes in aceasta zona cosmopolita, vizitata de turisti proveniti dintr-o multitudine de tari;- Suprafata utila: 44 mp, din care 26 mp utili la Parter si 18 mp utili la Subsol.- Accesul in Subsolul de 18 mp utili se face printr-o trapa;- Terasa este generoasa, putand fi extinsa pe o lungime de aproape 10 ml;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Electricitate;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati de business: Cafenea; Cafenea cu terasa (5 TO GO, de exemplu); Restaurant cu terasa; Gelaterie cu terasa; Farmacie; Agentie imobiliara; Birou de consultanta etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chiria lunara: 1.400 euro;- Chirie platita in avans: 2 luni;- Garantie de buna executie: Chiria pe a luna;- Nu se taxeaza TVA;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP544356---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial de inchiriat in Centrul Istoric al Bucurestiului;- Traficul pietonal este intens, specific Centrului Istoric;- Spatiul comercial de 340 mp se afla in zona Centrului Istoric, intr-un imobil Parter+Mezanin;- Spatiul de la Parter este de 290mp, compus dintr-un OpenSpace=210mp si Bucatarie=50mp;- Mai exista un Mezanin care are o suprafata totala de 50mp;- Spatiul comercial se preteaza pentru pentru: Restaurant cu terasa; Cafenea cu terasa; Crama; Club; Librarie; Magazin; Cabaret etc;---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Chirie lunara, anul 1: 5.500 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie lunara, anul 2: 6.500 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie lunara, anul 3+: 7.500 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 1 luni (1luni * 5.500euro/luna = 5.500euro);- Chirie in avans: 2 luni (2luni * 5.500euro/luna = 11.000euro).

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
20.10.2020
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 7.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP974017---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam un spatiu comercial de exceptie, situat in Centrul Istoric al Mun. Bucuresti.- Spatiul este desfasurat pe 5 nivele astfel: Subsol; Parter; Etaj 1; Etaj 2 si Mansarda;- Suprafata totala utila este de cca. 570mp, desfasurata astfel: Subsol, 92mp; Parter, 100mp; Etaj 1, 128mp; Etaj 2, 123mp si Mansarda, 130mp;- Inaltimea interioara la Parter este de cca. 6 m, iar cea de la Etajul 1 de cca. 4 m;- Etajele 2 si Mansarda pot fi folosite pentru inchiriere in regim hotelier, la Etajul 2 putand fi amenajate 3/4 camere cu dus proprie, iar la Mansarda deja sunt 8 camere care au dus propriu;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Gaze naturale; Curent electric trifazat (70 Kwh);- Utilitatile sunt contorizate separat;- Spatiu comercial se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa; Hotel; Club select; Cafenea cu terasa etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 10 ani calendaristici;- Chiria lunara anul 1: 7.500 euro, +TVA;- Chiria lunara anul 2+: 9.000 euro, +TVA;- Chiria se factureaza la inceputul fiecarei luni;- Imobilul se inchiriaza doar integral;- Utilitatile se refactureaza separat de chirie;- Chirie platita in avans: 3 luni;- Garantie de buna executie: Zero;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Laurentiu Diaconu
Telefon: 0740.113.667
2 »
  Pagina 1 din 2   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact