Basarabiei Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 58

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 69.900 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Va propunem spre vanzare un apartament de 2 camere confort 1, decomandat, cu o supratafa utila de 56 MP, semimobilat, situat la parter/10, intr-un bloc construit in anul 1981. Apartamentul este renovat si beneficiaza de imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica. Datorita pozitiei in care este amplasat imobilul, permite accesul lejer catre mijloacele de transport STB si metrou. In imediata apropiere a acestuia se gasesc scoli, gradinite, magazine, piata, supermarketuri, Hipermarchetul Kaufland, Mega Mall. Pretul apartamentului este de 69.900 EURO.

[-]  Mavi Imobiliare.Ro(A)
Telefon: 0773831987
Agent: Ioana Secretariat
Telefon: 0770673539
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 68.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Va oferim spre vanzare un apartament 2 camere situat in zona Basarabiei -Diham. Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4 nivele, construit in anul 1968, avand o suprafata totala de 54 mp, 49 utili, semidecomandat. Apartamentul beneficieaza de multiple imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, termopan, usi interior, instalatii sanitare si electrice. Datorita pozitionari, accesul la mijloacele de transport in comun, scoli, gradinite, marketu-ri si supermarketu-ri este facil.

[+]  Mavi Imobiliare.Ro(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Vanzare 2 camere conf.l sd, eatj 4/8, bloc 1986, stardal, 54mp,foarte aproape de metrou COSTIN GEORGIAN,cu gresie si faianta mai veci,necesita renovare,reabilitat termic,cu geamuri si balcon inchis cu termopan,scara curata,cu cadastru si intabulare.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 60.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Apartament 2 camere amplasat in zona Basarabia - Diham, confort 1, decomandat, etaj 8/10, suprafata 54 mp, an constructie 1984, fara imbunatatiri, intabulat, aer conditionat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, usa metalica, pret negociabil.

[+]  La Tine Acasa(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 76.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Vanzare apartament 2 camere amplasat in zona Basarabia - intrare Stadionul National, confort 1, decomandat, etaj 1/7, suprafata 62 mp, an constructie 2007, mobilat, utilat, bloc curat, civilizat, aer conditionat, apometre, repartitoare, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, usa metalica.

[+]  La Tine Acasa(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 62.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan costin georgian, reper metrou costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1975, bloc ce urmeaza a fi reabilitat,avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213494.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 75.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper spitalul judetean ilfov, confort 1 decomandat, avand suprafata de 53 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2211514.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 64.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1970.bloc ce urmeaza a fi reabilitat. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel, fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213331.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper national arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 54 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213117.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parcul petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1968, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc, lemn; incalzire: termoficare; pereti: var/huma; podele: parchet; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213140.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 53.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona titan - bd basarabia, reper metrou costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje, construit in anul 1975,bloc ce urmeaza a fi reabilitat anul viitor,supravegheat video, avand 4 apartamente pe palier,scara curata,luminoasa,vecini linistiti,zona cu multa verdeata. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: lemn; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: gresie,linoleum; usa intrare: lemn,acesta fiind perfect pentru persoanele care vor sa isi renoveze apartamentul dupa propriul gust blocul se afla intr-o zona verde (cu multi copaci si multe parculete de cartier) si este situat in al 2-lea rand de blocuri de la bulevard,deci zgomotul este mult atenuat.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.pretul este negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1113397.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 2 camere in zona campia libertatii reper basarabia, confort 1 decomandat avand suprafata de 51 mp cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 6 intr-un imobil anvelopat cu 10 etaje construit in anul 1968 avand 4 apartamente pe palier. apartamentul are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: termopan; incalzire: termoficare; pereti: faianta lavabil; podele: parchet gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta . proprietatea se afla intr-o zona excelent deservita de mijloacele de trasport in comun, in imediata apropriere gasim nu mia putin de 3 parcuri dintre care cel mai important este parcul alexandru ioan cuza. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun statie de metrou centre comerciale supermarketuri piete agroalimentare si parcuri reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper directia taxe si impozite, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 52 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2212984.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 70.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in , reper arena nationala, confort 1 decomandat, avand suprafata de 61 mp, nu are balcon locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1965, reabilitat. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal,mobilat,utilat si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213496.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.500 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parc gheorghe petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 50 mp. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1975, bloc reabilitat.apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213267.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in titan campia libertatii, reper parc gheorghe petrascu, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 55 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1983, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, glet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2213268.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia national arena, reper campia libertatii, confort 1 decomandat, avand suprafata de 53 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1962, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: rre13269.

[+]  Vectorial Broker(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 59.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona campia libertatii-baba novac, reper parc ior, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 51 mp, cu un balcon si baie cu geam. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1976, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; pereti: faianta, var/huma; podele: nefinisat; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou (titan la 12 minute), centre comerciale ( park lake mall, si national arena), supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1213053.

[+]  Vectorial Broker(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 57.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in basarabia in planul 2 la 7 minute de mers pe jos pana metroul costin georgiana. apartamentul este confort 1, semidecomandat, avand suprafata de 48 mp, cu o baie si un balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968, avand 3 apartamente pe palier. terasa este refacuta. apartamentul are imbunatiri medii si se poate vinde partial mobiliat si complet utilat.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1216780.

[+]  Vectorial Broker(A)
17.06.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 63.000 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 2 camere in zona basarabia, reper costin georgian, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 49 mp, cu balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1969. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga3016049.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Ababei Roxana
Telefon: 0724900100
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact