Floreasca Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 10

  Pagina 1 din 1  
02.12.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 78.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Propunem spre vanzare apartament 2 camere, Floreasca, str Banu Antonache, la 800 metri de zona de promenada de la Piata Dorobanti. Bloc din 1970, reabilitat termic, semidecomandat, suprafata utila 40 mp, etaj 3/3, balcon inchis. Mobilat si utilat complet. Usa metalica, termopan, aer conditionat, Pret negociabil. Parcul Floreasca la 100 metri. Parcul Herastrau si Verdi in apropiere. Kaufland Vacarescu la 800 metri. Promenada Mall este la 1800 metri, 3 minute cu masina conform google map. Ideal pentru o tanara ( tanar ) la inceput de drum in viata sau o pereche, iubitori de liniste si natura.

[-]  House Providers (A)
Telefon: -
Agent: Levon Aram
Telefon: 0744326278
02.12.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 77.900 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa. Daca sunteti in cautarea unui apartament care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! 2 camere, un dormitor, etaj 1 / 3, P+3E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 55mp, constr. 1964, supr. utila : 50mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, eliberabil Imediat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 84.900 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Un apartament primitor, unde ii vei putea spune acasa. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Daca sunteti in cautarea unui apartament care sa aiba ceva special, care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit, ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare! 2 camere, un dormitor, etaj 3 / 3, P+3E, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, 50mp, constr. 1965, supr. utila : 47mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, interior stare buna, bucatarie inchisa, apometre, eliberabil Imediat

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 93.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Va propunem spre vanzare un cochet apartament cu 2 camere, situat intr-un bloc cu doar 2 etaje din zona Floreasca. Apartamentul se vinde complet mobilat utilat si se preteaza pentru investitie- de 2 ani este inchiriat pe Airbnb si Booking). Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
27.11.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 183.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca Dinamic City apartament 2 camere confort 1 semidecomandat,etaj 4, suprafata 74.4 mp, doua balcoane 9 mp.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Pentru alte oferte similare accesati website-ul agentiei noastre flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
11.11.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 110.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Foundcom Properties ofera spre vanzare un apartament de 2 camere situat in zona Floreasca, Strada Fabrica de Glucoza, la o distanta de 5 minute de metrou Pipera in complexul Belvedere Residences, ansamblu rezidential construit dupa cele mai inalte standarde de calitate. Proprietatea este destinate celor care isi doresc sa o achizitioneze in scop investitional, avand in momentul de fata chiriasi pentru urmatoarele 11 luni (chirie 580 euro). Situata la etajul 6, proprietatea propusa spre inchiriere dispune de o suprafata totala utila de 51.59 mp dispunand si de un balcon generos cu vedere la curtea interioara. Compartimentarea este una inteligenta: zona de zi compusa din living generos si bucatarie open space dotata cu frigider, masina de spalat, cuptor, aragaz, hota si zona de noapte reprezentata de un dormitor matrimonial spatios cu spatii de depozitare generoase. De asemenea, proprietate dispune de 2 bai, una dintre acestea de serviciu. Confortul termic este asigurat de centrala proprie si un aparat de aer conditionat. Proprietarea dispune si de un loc de parcare ce poate fi achizitionat impreuna cu apartamentul. Din punct de vedere al sigurantei, apartamentul este dotat cu interfon, complexul dispunand de asemenea de supraveghere si paza 24/7. Proprietatea are in proximitate centre comerciale (Promenada, Mall Baneasa), parcuri (Herastrau, Verdi), restaurante, sali de fitness, magazine, unitati de invatamant si centre medicale. Pentru vizionari sau mai multe detalii privind proprietatea nu ezitati sa ne contactati.

[+]  Foundcom Properties(A)
19.10.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 77.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Freedom Group va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Floreasca in apropierea mijloacelor de transport in comun . Apartamentul se situeaza la etajul 2/3 ,intr-un bloc construit in anul 1960 , cu vecini linistiti.Performanta energetica a apartamentului este clasa energetica: A; consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 219.69; indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 79.84; consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati de luni pana duminica in intervalul orar 9-21.

[+]  Freedom Group(A)
19.10.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 73.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Freedom Group va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Floreasca in apropierea mijloacelor de transport in comun .. Apartamentul se situeaza la parter ,intr-un bloc construit in anul 1960 , cu vecini linistiti.Performanta energetica a apartamentului este clasa energetica: A; consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 219.69; indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 79.84; consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati de luni pana duminica in intervalul orar 9-21.

[+]  Freedom Group(A)
07.10.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 87.500 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Freedom Group va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Floreasca in apropierea mijloacelor de transport in comun. Apartamentul se situeaza la etajul 1/3 ,intr-un bloc construit in anul 1964 , cu vecini linistiti.Performanta energetica a apartamentului este clasa energetica: A; consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 219.69; indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 79.84; consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati de luni pana duminica in intervalul orar 9-21.

[+]  Freedom Group(A)
05.10.2020
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Freedom Group va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere situat in zona Floreasca in apropierea mijloacelor de transport in comun . Apartamentul se situeaza la etajul 3/4 ,intr-un bloc construit in anul 1960, cu vecini linistiti.Performanta energetica a apartamentului este clasa energetica: A; consumul total specific de energie primara [kWh/mp an]: 219.69; indicele de emisii echivalent CO2 [kg CO2/mp an]: 79.84; consum total specific de energie din surse regenerabile [kWh/mp an]: 0 Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-o zona deosebita ca aceasta nu ezitati sa ne contactati de luni pana duminica in intervalul orar 9-21.

[-]  Freedom Group(A)
Telefon: 0726460387
Agent: Andrei Moise
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact