Sos Berceni Vanzari Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 58

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 91.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 sporit semidecomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si un balcon. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 5 etaje, construit in anul 2017, avand 0 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816308.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in piata sudului, reper scoala gimnaziala 113, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1980, avand 0 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816364.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 82.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 68mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1987, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta doar plata cash. id intern: pga2814463.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 84.500 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 68 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 1, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1983, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie, termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814683.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815120.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1986, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815269.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 72 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1982, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815662.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 112.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona piata sudului, reper sun plaza, confort 1 decomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1987. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816330.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 97.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in piata sudului, reper hotel corvaris, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1986, avand 0 apartamente pe palier. apartamentul este , are urmatoarele finisaje: si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816622.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 80.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in zona aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 decomandat, avand suprafata de 70 mp, cu 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1983. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816599.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 67.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, amplasare excelenta, stradal pe nitu vasile, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 57 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1964. apartamentul este renovat recent, este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pentru plata cash pretul este 65000 euro. id intern: pga2916131.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 83.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper izvorul rece, confort 1 decomandat, avand suprafata de 68 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1975. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de scoala, gradinita, mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916490.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 125.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, la numai 5 min de mers pe jos de oraselul copiilor, confort 1 decomandat, avand suprafata de 74 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc, lemn; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916242.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 58.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper penny - luica, confort 2 decomandat, avand suprafata de 45 mp, cu 1 baie, fara balcon. locuinta este situata la parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 2017. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. locul de parcare poate achizitiona separat, la pretul de 3000 euro. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916511.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 138.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, pe bd constantin brancoveanu, la 650 m de statia de metrou, confort 1 decomandat, avand suprafata de 84 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1987, avand 3 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje de lux: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc salamander; incalzire: centrala proprie ariston; pereti: faianta delta studio, lavabil; podele: parchet delta studio, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. instalatiile electrica (prize si intrerupatoare schneider) si sanitara pe ppr (aquaterm si grohe) sunt schimbate. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916600.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper gradinita 261 micul print, confort 1 decomandat, avand suprafata de 74 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, var/huma; podele: parchet, gresie, dusumea; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de scoala, gradinita, mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916498.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 118.800 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper grand arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 83 mp, cu 2 bai. dispune de curte proprie de 70 mp, cu foisor si magazie. locuinta este situata intr-un imobil tip bloc de 3 etaje, construit in anul 2019, avand 10 apartamente. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916508.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 100.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, strada imparatul traian, reper gradinita 261, confort 1 decomandat, avand suprafata de 82 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip de 8 etaje, construit in anul 1987. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; instalatiile electrica si sanitara schimbate, pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este fix si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916318.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 92.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, turnu magurele, vis a vis de grand arena, confort 1 decomandat, avand suprafata de 70 mp utili total, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1968. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2915447.

[+]  PGA Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 3 camere
Pret: 72.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper piata resita - luica, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1974. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de scoala, gradinita, mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916476.

[-]  PGA Imobiliare(A)
Telefon: 0216270069
Agent: Tone Laura
Telefon: 0724900100
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact