Sos Berceni Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 18

  Pagina 1 din 1  
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 103.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 sporit decomandat, avand suprafata de 100 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 10, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1981, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814035.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 68.500 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper grand arena, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 88 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1980, avand 5 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2814225.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper emil racovita, confort 1 decomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1974. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; podele: parchet; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2914862.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 129.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper aparatorii patriei, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 84 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816316.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 92.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper inst. de boli cerebro-vasculare, confort 1 decomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816358.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 122.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in zona metroului piata sudului, reper delta vacaresti, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1986. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816109.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in zona aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 2, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, tapet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816739.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper lunca barzesti, confort 1 sporit semidecomandat, avand suprafata de 91 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 6, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1981, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este partial imbunatiatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815656.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 88.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper piata sudului, confort 1 decomandat, avand suprafata de 85 mp, cu 2 bai. locuinta este situata la etajul parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1984, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este fara imbunatatiri, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: mocheta; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2815226.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 105.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in berceni, reper gradinita 225, confort 1 decomandat, avand suprafata de 87 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1975, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de scoala, gradinita, liceu, mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2916982.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 115.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere (transformat in 3 camere) in berceni, reper oraselul copiilor, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 87 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1982. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2915779.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 67.500 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
la 1 min de metrou Aparatorii Patriei, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 6 / 9, confort I, semidecomandat, 83mp., supr. utila , o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, mijloace de transport, strazi asfaltate, Aparatorii Patriei, Sos Berceni, 4 camere, semidecomandat, 6/9, stradal, fara inbunatatiri, metrou Aparatorii Patriei foarte aproape, piata, ratb, magazine, farmacii, banci, zona civilizata, accepta credit, negociabil

[+]  Marvis House Invest(A)
16.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 74.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
la 3 min de metrou Piata Sudului, 4 camere, parter / 8, confort I, semidecomandat, 104mp., constr. 1984, supr. utila : 97mp., o bucatarie, un balcon, 2 bai, intabulare, cadastru, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, Apartament situat stradal pe Sos. Berceni, la numai cateva minute fata de Metrou Piata Sudului / Mall Sun Plaza, acces RATB autobuz, tramvai, linii spre centrul orasului. Renovat, curat, contorizat, pretabil spatiu comercial, birouri, locuinta. Zona linistita, spatii verzi, scara intretinuta. Instalatii, calorifere si usi schimbate., accepta credit, negociabil

[+]  Marvis House Invest(A)
14.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
Va prezentam un apartament de 4 camere deosebit, situat intr-o zona buna a Bucurestiului. Proprietatea este unica prin eleganta sa, atentia la detaliu si finisajele cu totul speciale, iar ca bonus, pentru a putea oferi stilul de viata mult visat, imobilul dispune de o gradina privata cu acces direct din living, de o suprafata foarte generoasa (141 mp) In apropiere regasim absolut tot ce este necesar pentru a ne satisface nevoile zilnice, supermarket, mall, scoli,gradinita, transport in comun, sala fitness, etc. Detalii tehnice: - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren EPS 80, de 10cm - Centrala termica individuala 24 kw - Obiecte sanitare Romstal si Ideal Standard - WC incastrat in perete, Dus italian cu perete din sticla - Tamplarie PVC Salamander cu geam tripan (3 randuri de sticla) si 7 camere de izolare - culoarea Gri Antracit - Usi interior import Italia/Grecia, usa exterioara Metalica cu sistem antiefractie - Parchet Laminat 12mm Egger/Gazzotti, Gresie+Faianta Mirage/Marazzi Se accepta credit Achizitie direct de la dezvoltator. Recomandam vizionare! Comision 0! 0732353312

[+]  Habitat Group(A)
14.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
Un nou complex rezidential, care se ridica la cele mai inalte standarde, ale calitatii. Ansamblul este situat in imediata apropriere de Bulevardul Brancoveanu, cu un regim de inaltime de p+8 si cu un numar de 448 de unitati, compus din garsoniere, apartamente 2 camere tip studio, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si cu o compartimentare ideala. Detalii: -Parchet 12 mm, trafiic intens Austria -Tamplaria pvc, antracit, 6 camere, cu geamuri tripan, Salamander -Centrala termica in condensatie 24 kw -Obiecte santiare Ideal Standard -Finisaje lux, Italia -Posibilitate achizitionare loc de parcare, acoperit sau exterior -Acces securizat Reprezentant de vanzari dezvoltator, nu se percepe comision. Oferim asistenta gratuita, pentru intocmirea dosarului bancar. Apartamentul va fi predat la cheie, cu toate bransamentele (Enel, Engie, Apanova ). Poze cu titlu de presentare, ale aceluiasi dezvoltator. Comision 0% 0732353312

[+]  Habitat Group(A)
10.05.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
ID 292979 Apartament 4 camere Berceni - Soseaua Berceni, confort 1, semidecomandat, etaj 9/10, suprafata 82 mp, an constructie 1981. Are ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, usa metalica, bloc reabilitat termic. Caracteristici: Nr. camere: 4 Suprafaţa totala: 82 mp Compartimentare: Semidecomandat Confort: 1 Etaj: 9/10 Nr. băi: 2 Nr. balcoane: 1 An construcţie: 1981 Nr. Locuri parcare: 0 Bloc reabilitat: Da Sistem incalzire: Termoficare Usa intrare: Metal Ferestre: PVC Podele: Parchet, Gresie Vedere: Spate Pereti: Vopsea lavabila, Faianta Geam Baie: Nu

[+]  Performance Vision Contact(A)
27.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 96.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in aparatorii patriei, reper universitatea spiru haret, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 80 mp, cu 2 bai si un balcon. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje,cu etaj tehnic deasupra, construit in anul 1986. apartamentul a fost renovat in totalitate, instalatii electrice/ sanitare schimbate, usi lemn interior, parchet, usa metalica, mobila noua in toate camerele neutilizata. finisajele impreuna cu restul elementelor decorative, accesorii cat si mobila de calitate au fost create astfel incat sa creeze un tot unitar in armonie si sunt incluse in pret. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816391.

[+]  Vectorial Broker(A)
22.01.2021
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 118.000 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 4 camere in zona piata sudului, reper hotel corvaris, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 90 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. locuinta este situata la etajul 5, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1981. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: ferestre: pvc; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga2816941.

[-]  Vectorial Broker(A)
Telefon: 031 420.32.72
Agent: Crisan Ana
Telefon: 0724900100
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact