Soseaua Nordului Vanzari Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 13

  Pagina 1 din 1  
24.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 700.000 EURO Neg. - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Nordului Ap 4 cam lux 260mp, vedere superba parc, imobil 2020, posibilitate achizitionare etaj intermediar / Penthouse- Duplex, fiecare dormitor cu baie proprie, dressing, lift ultrasilentios, receptie, parcare subterana.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Sebastian Ganciu
24.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 277.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament situat intr-un imobil cu arhitectura si design deosebit construit dupa un concept rezidential exclusivist. Imobilul dispune la etajul 1 de piscina indoor, spa, fitness, iar la parter dispune de o receptie si o zona special amenajata pentru vizitatori cu canapele si de asemenea, de o galerie comerciala oferind urmatoarele servicii: banca, farmacie, beauty salon. Apartamentul este compus din 4 camere, un living de 28 mp cu terasa de 10 mp, un dormitor matrimonial de 19 mp cu baie proprie, doua dormitoare de aproximativ de 20 mp si 18 mp, baie si bucatarie. Acesta are incalzire in pardoseala. Pretul apartamentului este de 277000 euro+TVA. Se poate achizitiona si un loc de parcare separat cu pretul de 29500 euro+TVA.

[+]  Businessland Company SRL(A)
24.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 505.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Comision 0% pentru un apartament situat intr-un imobil cu arhitectura si design deosebit construit dupa un concept rezidential exclusivist. Imobilul dispune la etajul 1 de piscina indoor, spa, fitness, iar la parter dispune de o receptie si o zona special amenajata pentru vizitatori cu canapele si de asemenea, de o galerie comerciala oferind urmatoarele servicii: banca, farmacie, beauty salon. Apartamentul este compus din 4 camere, un living generos de 52 mp cu terasa de 10 mp oferind o priveliste superba catre Parcul Herastrau, un dormitor matrimonial de 20 mp cu terasa de 10 mp, dressing si baie proprie, doua dormitoare de aproximativ de 32 mp si 28 mp cu bai proprii, grup sanitar si bucatarie de 16 mp. Acesta are incalzire in pardoseala. Pretul apartamentului este de 505000 euro+TVA. Se poate achizitiona si un loc de parcare separat cu pretul de 29500 euro+TVA.

[+]  Businessland Company SRL(A)
22.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 560.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau Soseaua nordului ( Embassy ), apartament cu 4 camere confort 1 decomandat, etaj 4/6, suprafata totala 250 mp ; suprafata urila 175 mp + 48 mp 2 terase, 3 grupuri sanitare si 3 dormitoare, se vinde complet mobilat si utilat, 2 locuri de parcare in subteran incluse, paza si monitorizare video. Pentru mai multe oferte similare accesati website ul agentiei www.flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
06.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastrau lux ap 4 camere, situat intr-o zona exclusivista in apropiere de sos nordului. Dispune de 3 dormitoare, 3 bai-jacuzzi, dressing, 4 balcoane, etaj 1 / 5, decomandat, constr. 2012, supr. utila : 140mp, mobilat si utilat Podea stejar si nuc living , camere copii pictate manual, clime cu invertor samsung, interfon si portar, lift in apropiere de parc, scoala, gradinita, centrala termica, tv, cablu TV, internet, proaspat renovat, instalatii noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare. Merita vazut! negociabil

[+]  Smart UP Solutions (A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 700.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Plin de rafinament, magnificul Lounge al celui mai nou proiect din Herastrau este rece, calm și contemporan. Intrarea privată, holul cu o înălțime dublă, în stilul unui hotel, acest lobby ne duce cu gandul la cele mai luxoase hoteluri. Culorile și texturile oferă o introducere subtilă în designul interior al reședințelor, reflectând standardele excepțional de ridicate ale apartamentelor WIN Herastrau. Locul perfect pentru a întâmpina oaspeții și a-i prezenta în tot ceea ce WIN Herastrau are de oferit.Apartamentele au fost proiectate meticulos pentru a maximiza priveliștile și spațiul interior. Luminoase și aerisite, cu geamuri de la podea până la tavan și cu vedere panoramică, apartamentele au pereți despărțitori care separă zona dormitorului, ideal pentru oaspeți.Conceptul de design interior creează o identitate puternică și unică, care leagă modelul de arhitectura exterioara și interioara, în timp ce elementele de calitate și detaliile personalizate se combină pentru a crea un apartament cu caracter și stil.Aceste apartamente au fiecare o logie sau doua, cu vedere panoramică asupra complexului, dar si cu vederi uimitoare asupra parcului de 1000 mp aflati in interiorul complexului.WIN Herastrau este rezultatul unui proces de proiectare aprofundat și a unei explorări detaliate a fiecărui aspect al proiectării, construcției și performanței clădirilor. Proiectat prin practica arhitectonică câștigătoare, rezultatul este o clădire izbitoare care este finisată la cele mai precise specificații, așezată într-un mediu de viață superb, oferind cele mai înalte standarde de viață.Piațetele oferă o evadare pașnică din rutina de zi cu zi, fiind un loc sociabil de întâlnire, cu locuri separate, locuri de recreere și joacă. În inima plină de viață a zonei de Nord, există o mulțime de spații pentru a vă relaxa și a vă bucura de un aer curat în propriul spatiu verde, în timp ce faceți planuri pentru lucrurile importante din viață.La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.

[+]  ANG Imobiliare(A)
05.11.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 292.600 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 6 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 400.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Avem placerea sa va prezentam cel mai nou complex din zona Herastrau, asa incat pana in primavara anului viitor va puteti muta in casa mult visata.Ne-am gandit sa va prezentam acest superb apartament, situat la ultimul etaj al imobilului, inconjurat de terase, si care are o vedere spectaculoasa.Apartamentul este generos, fiind alcatuit din 4 camere. Compartimentarea lui este una extrem de clara si simpla in acelasi timp, fiindca fiecare camera este decomandata, avem un hol de acces spatios, pe partea dreapta prima baie, langa care este asezat dormitorul mic, apoi este dormitorul principal, care are geamuri inalte si iesire directa in terasa superba. De asemenea acest dormitor beneficiaza de dressing propriu, tot dormitorul avand o suprafata de 27 mp utili.Bucataria este inchisa, de asemenea are ventilatie naturala si iesire spre terasa, iar ce de al doilea dormitor care are baie prorie si pozitie spre vest , este cea mai luminoasa camera din acest minunat apartament.Daca doriti sa vedeti cel mai spectaculos view al unui apartament situat la etajul 5, ne puteti contacta oricand.

[+]  ANG Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 438.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
In cazul in care sunteti doritor de o zona exclusivista va punem la dispozitie acest apartament tip Penthouse, de 4 camere si 4 bai, situat la etajele 5+6 intr-un imobil construit atent pana la cele mai mici detalii, din zona Herastrau, localizat pe Soseaua Nordului, la doar cateva minute de Promenada Mall unde este prezenta si statia de metrou Aurel Vlaicu.Cu siguranta daca va avantajeaza aceasta locatie, ati auzit de Parcul Herastrau si restaurantele de top, unde va puteti rasfata familia sau partenerul de viata, fiind nevoit sa parcurgeti doar cateva minute de mers pe jos pana la acestea.Ceea ce face cu adevarat acest apartament sa fie deosebit, este datorita luminozitatii de care beneficiati in cea mai mare parte a zilei, dar si finisajele de inalta calitate care isi pun amprenta asupra acestui apartament, nefiind nevoie de o alta investitie in acesta, vanzarea acestuia realizandu-se cu tot mobilierul pe care il regasiti in pozele atasate.Complexul beneficiaza de piscina privata, atat pentru copii cat si inca una destinata adultilor.

[+]  ANG Imobiliare(A)
28.10.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 580.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Pasiune, siguranta, armonie si frumusete- sunt doar cateva aspecte care caracterizeaza cel mai nou si exclusivist ansamblu rezidential din cea mai ravnita zona a Bucurestiului- zona Herastrau.Stiind ca locatia reprezinta unul din cele mai importante criterii de selectie in ceea ce priveste alegerea unei locuinte, precizam ca noul ansamblu de locuinte va fi situat in imediata apropriere a Parcului Herastrau/Sos Nordului, Ambasada Chinei, Centru Comercial Promenada Mall, si sediile celor mai mari companii multinationale.Proiectat pe o suprafata de aproximativ 10000 mp, noul proiect rezidential va include 5 clădiri (2S+DS+P+5E), unde fiecarui apartament i s-a acordat cate un concept aparte, gandit pana la cel mai mic detaliu, dar ca in ansamblu sa formeze un nou etalon al segmentului rezidential din Bucuresti.Cele 252 de locuinte, ce vor fi finalizate in 2020, se vor bucura de finisaje de cea mai buna calitate, spatii vitrate mari, logii intime si compartimentari inteligente, ca dumneavoastra sa va simtiti ca acasa- confortabil si in siguranta. La capitolul confort, noul complex ofera numeroase facilitati in interiorul ansamblului, astfel devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti: servicii de infrumusetare, barber shop, sali de fitness, loc de joaca pentru copii, supermarket, parculet amenajat special pentru locatari, zona de intalniri cu prietenii, curatatorie chimica, spalatorie auto si peste 400 locuri de parcare.Iar pentru ca intreg conceptul nu poate fi descris in doar cateva cuvinte, ne oferim sa venim la dvs pentru a va face o prezentare mai ampla, si va garantam ca acest proiect merita toata atentia dvs!Ne bucuram sa facem parte din echipa de vanzari a dezvoltatorului, iar pentru achizitionarea oricarui apartament din cadrul complexului, comisionul este 0%.Zona Herastrau beneficiaza de un acces extrem de usor la toate mijloacele de transport si se aduna la toate punctele de interes importante ale orasului, fiind una dintre cele mai exclusiviste zone din partea de nord a Bucurestiului, inconjurata de Parcul si Lacul Herastrau. Restaurante, baruri și cluburi de noapte, școli și centre comerciale sunt doar câteva dintre atracțiile zonei vecine Herastrau

[+]  ANG Imobiliare(A)
29.09.2020
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 340.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
ANG Holding va propune un apartament de 4 camere in Herastrau pozitionat la etajul 2/6 intr-un imobil construit in 2007.Apartamentul are o suprafata de 165 mp dispune de 3 dormitoare, un livimg, 3 bai, bucatarie si 2 terase.In acest pret este inclus un loc de parcare subteran.Pentru informatii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 350.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Proiectat de catre ‘ De Silva Residences ‘ , FIRST Herastrau intruchipeaza tot ceea ce este mai frumos in zona Herastrau, fiind un plus pentru zona Soseaua Nordului.Alcatuit din apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthous - uri, First Herastrau este un proiect plin de caldura dar totodata cu un design revigorant si original.First Herastrau aduce o noua influenta arhitecturala zonei, imbinand stilul nou cu arhitectura specifica pe care o regasim in cladirile din New York.Profitand de tot ce poate oferi o noua cladire, First Herastrau incorporeaza o îmbinare unică şi inovatoare între arhitectura veche şi cea modernă pentru a crea o prezenta sofisticata in zona.Facilitatile multiple, parcarea subterana asigura ca cei care vor locui in First Herastrauau tot ce ce au nevoie la fiecare ora din zi. Rezultatul este o cladire diferita in inima unui cartier ravnit.Arhitectura First Herastrau se bazează pe un respect pentru contextul Ramada North, în timp ce se avansează cu un modernism articulat, ceea ce ii da o linie asimetrica zonei.Acest pret este pentru plata la minim 80% din pretul apartamentului.Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

[+]  ANG Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 4 camere
Pret: 672.000 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Proiectat de catre ‘ De Silva Residences ‘ , FIRST Herastrau intruchipeaza tot ceea ce este mai frumos in zona Herastrau, fiind un plus pentru zona Soseaua Nordului.Alcatuit din apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthous - uri, First Herastrau este un proiect plin de caldura dar totodata cu un design revigorant si original.First Herastrau aduce o noua influenta arhitecturala zonei, imbinand stilul nou cu arhitectura specifica pe care o regasim in cladirile din New York.Profitand de tot ce poate oferi o noua cladire, First Herastrau incorporeaza o îmbinare unică şi inovatoare între arhitectura veche şi cea modernă pentru a crea o prezenta sofisticata in zona.Facilitatile multiple, parcarea subterana asigura ca cei care vor locui in First Herastrauau tot ce ce au nevoie la fiecare ora din zi. Rezultatul este o cladire diferita in inima unui cartier ravnit.Arhitectura First Herastrau se bazează pe un respect pentru contextul Ramada North, în timp ce se avansează cu un modernism articulat, ceea ce ii da o linie asimetrica zonei.

[-]  ANG Imobiliare(A)
Telefon: 031.101.06.65, 0724923177
Agent: Alexandru Manea
Telefon: 0724923177 ; 0755168839
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact