Armeneasca Vanzari Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 4

  Pagina 1 din 1  
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 205.000 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Apartament de vânzare unicat pe piaÈ›a actuală, 5 camere, doua bai, localizat ultracentral, în zona PiaÈ›a Universității, Rosetti, vav de Biserica Armenească de pe Bulevardul Carol I, etaj 2/6, bloc consolidat. Apartamentul oferă o suprafață de 160 mp utili, 2 băi, bucătărie foarte spaÈ›ioasă, boxă la subsol de 7 mp, parcare subterană, două scări de acces, arhitectură occidentală deosebită, blocul deÈ›ine curte interioară spaÈ›ioasă È™i intimă, un singur apartament pe etaj, lift funcÈ›ional. Încalzirea È™i apa caldă menajeră este asigurată de centrala termică proprie, izolaÈ›ia termică si fonică este asigurată de termopane de calitate. Cel mai mic dormitor vă asigură confortul unei suprafeÈ›e de 17 mp iar bucătăria închisă vă oferă un spaÈ›iu de lucru de 12 mp. LocaÈ›ia oferă siguranță È™i acces facil către cele mai importante obective financiare, turistice È™i culturale ale Capitalei, Teatrul NaÈ›ional, Intercontinental, Centrul Vechi etc. Apartamentul este liber, deÈ›ine îmbunătățirile menÈ›ionate in anunÈ›, finisaleje fiind lăsate la latidudinea viitorilor proprietari!

[-]  Nord Estates(A)
Telefon: 0755 172 172
Agent: Laurentiu Nedianu
29.11.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 149.999 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Va prezentam pentru vânzare un apartament cu 5 camere, 3 dormitoare, 2 bai, situat la etajul 2 / 5, într-un bloc mixt. Acesta se află intr-o constructie finalizata in anul 1936 si are suprafata utila de 110mp. Este frumos, spaÈ›ios È™i bine compartimentat si a fost renovat cu materiale de construcÈ›ie de calitate. Pentru detalii È™i vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
11.10.2021
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 149.000 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Armeneasca- 142 mp compartimentati in 4 camere plus un hol central( locuibil), doua grupuri sanitare, bucatarie si camera de serviciu. Apartamentul este situat la etajul intai al unui imobil construit in 1935, ce are 4 etaje, este dotat cu centrala termica si aer conditionat, este curat si foarte bine intretinut. Fara probleme juridice, liber si disponibil imediat, pozitie excelenta.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 5+ camere
Pret: 240.000 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Apartament de vânzare unicat pe piaÈ›a actuală, localizat ultracentral, în zona PiaÈ›a Universității, Rosetti, vav de Biserica Armenească de pe Bulevardul Carol I, etaj 2/6, intr-o clădire ce nu este prezintă risc seismic (bloc consolidat), compus din 5 camere, cu caracteristici unice. Apartamentul oferă o suprafață de 160 mp utili, 2 băi, bucătărie foarte spaÈ›ioasă, boxă la subsol de 7 mp, parcare subterană, două scări de acces, arhitectură occidentală deosebită, blocul deÈ›ine curte interioară spaÈ›ioasă È™i intimă, un singur apartament pe etaj, lift funcÈ›ional. Încalzirea È™i apa caldă menajeră este asigurată de centrala termică proprie, izolaÈ›ia termică si fonică este asigurată de termopane de calitate. Cel mai mic dormitor vă asigură confortul unei suprafeÈ›e de 17 mp iar bucătăria închisă vă oferă un spaÈ›iu de lucru de 12 mp. LocaÈ›ia oferă siguranță È™i acces facil către cele mai importante obective financiare, turistice È™i culturale ale Capitalei, Teatrul NaÈ›ional, Intercontinental, Centrul Vechi etc. Apartamentul este liber, deÈ›ine îmbunătățirile menÈ›ionate in anunÈ›, finisaleje fiind lăsate la latidudinea viitorilor proprietari!

[-]  Nord Estates(A)
Telefon: 0755 172 172
Agent: Laurentiu Nedianu
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact