Magurele Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 16

  Pagina 1 din 1  
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 84.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
NEGOCIABIL ,LUICA, VANZAR CASA 3 CAMERE, BAIE, BUCATARIE ,GRESIE ,FAIANTA ,TERMOPAN, USE METALICA, APA, CURENT, GAZE, CENTRALA TERMICA. CASA DIN CARAMIDA, TEREN 270 MP, AMPRENTA 65 MP ,DESCHIDERE 10 M, CADASTRU, INTABULARE .

[-]  Columbia Imobiliar(A)
Telefon: 0720039035, 0761609243
Agent: Columbia Imobiliar
Telefon: 0720039035
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 127.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vanzare imobil Magurele zona centrala Teren: 3.150 mp (integral in intravilan) Deschidere: 15 m (pe partea din spate latimea se mareste) Localizare: Str. Raului foarte aproape de padure (aprox. 150 m) In apropiere de Primaria Magurele / Institutul pentru Fizica Pamantului Imobil compus din patru constructii: 1. Casa P+M - aprox. 150 mp Parter: sufragerie, birou, baie, bucatarie, hol Mansarda: doua dormitoare, baie, hol 2. Anexa locuibila: sufragerie, dormitor, WC, pivnita 3. Anexa 4. Anexa Toate utilitatile (apa, canal, gaze, canalizare) inclusiv fosa si put, cablu TV, Internet, strada asfaltata. Pentru mai multe informatii/vizionare va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 75.000 EURO Pretul este discutabil - Bucuresti , MAGURELE
Vila de 172 mp utili, P+1+M, in complex rezidential, foarte aproape de centrul orasului. Complexul este situat in Magurele si dispune de toate utilitatile. Vila dispune de garaj propriu.La parter se afla bucataria cu iesire pe terasa, o baie si garajul auto.La etaj sunt 3 camere spatioase si o baie ce le deserveste.La mansarda accesul se face pe scara normala si se afla un spatiu deschis ce poate fi compartimentat si amenajat la cerinta clientului.Pret : 75.000 Euro, TVA inclus.Acesta este usor negociabil la plata cash.Pretul pe mp este de doar 436 Euro, la cheie !

[+]  Autex Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 225.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vila cu piscina si curte generoasa de 1300 mp . Va oferim spre vanzare o proprietatea deosebita ce este situata in orasul Magurele si unde va puteti bucura intotdeauna de confortul unei case moderne, calde si primitoare. Aici gasiti practic tot ce aveti nevoie : o locuinta solida si deschisa, o curte amenajata cu o diversitate de pomi si gazon verde, garaj pentru autoturism si sa nu uitam de piscina acoperita si incalzita de care va puteti bucura in zilele calduroase de vara. Din punct de vedere constructiv casa este alcatuita astfel : La Parter intram pe hol si continuam cu Living, bucatarie, baie cu dus, terasa acoperita, garaj si pivnita. La Etaj sunt 3 dormitoare, baie,dressing si balcon. Piscina exterioara acoperita de 55 mp, cu dimensiunile de 5X11mp.cu pompa de incalzire+racire. Vila a fost finalizata in 2006 cu teren 1300 mp . Constructia este din beton si caramida porotherm,tamplarie termopan,centrala pe gaze,put forat+retea oras,dedurizator,canalizare. Sistem CCTV+ Alarma. Aer conditionat. Se vinde partial mobilata cu mobila stil IKEA. --- Actele sunt la zi in vederea vanzarii imediate. Va asteptam cu drag la vizionarea acestei locuinte deosebite !

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 320.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vila spatioasa situata Central in orasul Magurele, plus hala de productie. Imobilul este construit pe 3 nivele, P+1+M cu o suprafata utila de 200 mp. La parter se afla o terasa de 40 mp, living de 30 mp, camera de 21 mp, bucatarie 20 mp si baie. La etaj sunt 3 dormitoare si 2 bai. Unul dintre dormitoare este matrimonial cu baie si dressing. Curtea este de 1600 mp si este amenajata cu gazon, pomi fructiferi si loc de joaca pentru copii. In curte este construit si un grup sanitar foarte util pe timp de vara. Hala de langa imobil are o suprafata de 150 mp din care 120 mp hala open-space si 30 mp, birou si grupuri sanitare. Pentru detalli si vizionarea proprietatii, va stam la dispozitie la numarul de telefon din anunt. --- Actele sunt la zi, in vederea vanzarii.

[+]  Autex Imobiliare(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 87.500 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Casa individuala pe parter in Magurele cu 3 camere, terasa si teren de 450 mp. Casa este finalizata si pregatita pentru a-si primi noii proprietari. Este construita din caramida Porotherm, izolata su polistiren grafitat de 10 cm Eps 80 si luminata prin geamuri de calitate, Salamander de tip tripan. Este compartimentata inteligent in 3 camere, living si 2 dormitoare, hol, bucatarie, baie si terasa de 20 mp. Se vinde la cheie cu toate utilitatile : curent, gaze, apa si canalizare. Toate actele sunt la zi si pregatite in vederea vanzarii. --- Va invitam sa ne sunati pentru vizionare si detalii suplimentare despre proprietate. Comision O, direct proprietar.

[+]  Autex Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 238.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Va oferim spre vanzare aceasta proprietate deosebita ce se remarca prin bun gust si calitate. Vila ofera pe langa finisajele de calitate superioara si un teren mai mult decat generos, in suprafata de 1050 mp. Aceasta este construita pe 2 nivele P+M fiind compartimentata modern astfel : La Parter se afla un living luminos cu semineu, un dormitor matrimonial cu baie proprie, o camera ce poate fi folosita ca birou sau ca dormitor, si bucatarie cu iesire catre locul de recreere din spatele vilei. La Etaj se afla doua camere, un hol spatios si o baie dotata modern cu o cada cu hidromasaj. Terenul de care dispune imobilul este de 1050 mp, spatiu suficient pentru amenajarea unei gradini de poveste, in care se pot imbina armonios utilul si confortul traiului la curte cu frumusetea unei gradini plina de verdeata si flori multicolore. Accesul la miloacele de transport se face foarte usor, statia de autobuz fiind chiar langa casa, la doar 30 de metri. Va asteptam cu drag sa vedeti ceea ce aceasta casa va poate oferi, zi de zi.

[+]  Autex Imobiliare(A)
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 90.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
De vanzare casa,compusa din: -subsol (garaj pt 2 masini,camera tehnica si crama) -parter(dormitor,living,baie,bucatarie,2 holuri si 2 terase exterioare) -etaj 1(2 dormitorare cu bai proprii,hol,terasa)si etaj 2(doua dormitoare matrimoniale,hol) -pod locuibil necompartimentat. Suprafata construita 540mp,suprafata teren 540mp cu deschidere dubla. Strada este asfaltata,utilitatile sunt langa constructie(gaze,apa,curent electric). Zona este in plina dezvoltare,sunt case construite si in constructie. Este ampalsata la circa 300m de Soseaua Magurele. Proiect si autorizatie. Pret=90000EURO

[+]  Van Mili Imob(A)
07.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Sos Magurele- Cartieru Florilor, zonz in plina dezvoltare, numai vile noi, gaze si curent trase, vila deosebita , facuta cu mult gust, numai finisaje de calitate.Vila are la parter un living generos, bucatarie deschisa, baie, camera centralei+o terasa generoasa pe toata latimea casei , iiar la etaj sunt 3 dormitoare , unul matrimonial cu baie mare si dresing, plus doua dormitoare cu o baie comuna pe hol.Baile au gresie si faianta plus obiectele sanitare montate, centrala termica cumparata si caloriferele de rigoare Vila se poate achizitiona la stadiul actual la pretul de 145000 euro sau la cheie 165000

[+]  Athos Company(A)
06.12.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 98.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Casa in oras Magurele, foarte aproape de centru, in Cartierul Zodiac. Constructie 2016, realizata din lemn+ OSB+ rigips, 1 living si are 3 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie, scara interioara din lemn, termopane, calorifere , terasa inchisa cu lambriu-in spatele casei- cu iesire din bucatarie, beci, put, fosa septica, curent electric, centrala termica noua (2020) pe gaz, cablu Net/ TV, placa ciment turnata in curte, la strada pt magazin/garaj (inclusa in proiectul casei), aer conditionat, interioar stare foarte buna. - Se accepta toate modalitatile de plata, pret negociabil. - Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta oricand telefonic sau pe whatsapp - Comision Alfa Imobiliare 2% - Tranzacţionarea cu noi iti aduce urmatoarele beneficii: - Alfa Imobiliare ofera consultanta si suport gratuit pe toata durata procesului de cumparare de la antecontract pana la finalizarea acestuia inclusiv relatia cu Banca si Notariat. - Alfa Imobiliare faciliteaza accesarea unui credit ipotecar sau Noua Casa - Recomandare diversi parteneri - Transport mobila, Echipa renovare, Mobila comanda;

[+]  Alfa Imobiliare(A)
13.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 74.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
cv0357771 Va propunem spre vanzare 4 camere, 3 dormitoare, in casa/vila, CE clasa A, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 155mp, constr. 2017, supr. totala : 170mp, supr. utila : 140mp, supr. teren : 200mp, amprenta sol: 70mp, utilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, piata, scoala, gradinita, loc parcare, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre, accepta credit, usor discutabil. Va asteptam cu drag la vizionare!

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
13.10.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 95.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Alfamar Grup Imobiliare va prezinta spre vanzare o vila cu 4 camere, P+M, constructie finalizata in anul 2017, cu o suprafata de 150mp, deschchidere la sosea 17m, deschidere dubla, 2 bai, in apropiere de transport in comun, magazine, mall, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, centrala termica, cu geam la baie, alarma, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, loc parcare. Vila este organizata ca doua apartamente de 2 camere independente cu intrari separate. Va invitam la vizionare!

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
16.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 119.000 EURO - Bucuresti , TURNU MAGURELE
Casa sect4, teren 141mp, 3 camere+dressing, 2 locuri de parcare,curte amenajata ci gazon tip rulou si instalatie de udat, utilitati la retea Bucuresti, fibalizare in primavara 2021, 4 camere, 2 dormitoare, P+1, CE clasa A, beton/bca/caramida, in constructie, 123mp, constr. 2021, supr. totala : 250mp, supr. utila : 104mp, supr. teren : 141mp, amprenta sol: 123mp, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, loc parcare, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, asfalt, apometre

[+]  Habitat Group(A)
15.09.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 85.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Gata de Mutat! P+1+M, 5 Camere, bucatarie inchisa, 3 bai, 115 mp + 60 mp mansarda open space, curte libera 120 mp, in Complex de Vile Insiruite. Toate utilitatile orasului: curent, apa, canal, gaze. STB 800 m Giratoriu Atomistilor: 426, 427, 428, 464. La 500 m de Marasesti. Potrivit pentru Rezidential. Vanzare 85.000 Euro finisata pe exterior si tencuita in interior, cu geamuri si usi 110.000 Euro la cheie cu finisaje la alegere, curte libera 120 mp Pret cu TVA inclus. Comision 0, direct dezvoltator.

[+]  MoveIT Imobiliare(A)
24.08.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 109.000 EURO - Bucuresti , MAGURELE
Vila tip mediteranean cu 4 camere, dormitor matrimonial, 3 bai, bucătărie, spaÈ›iu de depozitare, living generos de 40mp,terasă. Curte proprie 190mp. Utilități : apa , canalizare, curent trifazic, gaze naturale. ConstrucÈ›ia din cărămidă protherm, cu perete individual È™i izolaÈ›ie din polistiren de 10cm între case, oferă avantajele unui single, iar spaÈ›iul util de 128mp oferă tot confortul de care aveÈ›i nevoie; amprenta fiind de 82,5mp. La exterior construcÈ›ia are izolaÈ›ie cu polistiren de 10cm, vopsea decorativă È™i elemente de design din piatra naturală de cea mai bună calitate. La interior este tencuita È™i gletuita, fără pereÈ›i din rigips!! Centrala si calorifere incluse ! ReÈ™edinÈ›a situată la doar 700ml de centura BucureÈ™ti , între localitățile Bragadiru È™i Măgurele, oferă un mediu de vis, liniÈ™tit, retras, perfect pentru viata de familie. PreÈ›ul este negociabil, direct dezvoltator. Pentru mai multe detalii va aÈ™teptăm la vizionare.

[+]  Strata Real Estate(A)
12.08.2021
Vanzari Case / vile
Pret: 147.000 EURO Negociabil - Bucuresti , MAGURELE
Proiectul este finalizat în 2021. 2 balcoane Casa se preda cu lavabila de culoare alba, iar parchetul, instalaÈ›ia sanitara È™i uÈ™i se pot alege de către client. Se preda cu toate utilitățile racordate. Zona foarte bună în plina dezvoltare. Se accepta plata prin credit sau Cash. Mansarda se poate compartiment conform cererii clientului Daca v am convins haideÈ›i la o vizionare. Ga300

[-]  Gold Alex Imob(A)
Telefon: 0775124833
Agent: Doc Alexandru
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact