Otopeni Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 15

  Pagina 1 din 1  
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 345.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Cristian NEAMÈšU ^Global Home Romania^ Real Estate Broker^ Facilitati: - Vilă superba 5 camere, usor retrasă de la strada principală - terasa - curte - acces direct - 2 locuri de parcare - confort maxim O nota de eleganta combinata cu elemente decorative de calitate, creeaza intotdeauna ambientul perfect pentru oricine, indiferent de varsta, sex sau chiar si categorie sociala. Ne dorim insa combinatia perfecta, armonioasa, intr-o "relatie" de lunga durata cu... o casa !!! Fii tu locatarul acestei minunate Vile, creată special pentru o familie chiar numeroasă cu stil sau destinata unui cuplu discret ce iubeste viata la casa, intr-un ambient elegant, cald si reconfortant. Se spune ca reclama este mama comertului. Dar comertul este eficient atunci cand produsul este de calitate. Si, in cele ce urmeaza, va vom prezenta in prea putine cuvinte ceea ce este necesar sa vizualizati si sa simtiti chiar in interiorul propriului vostru viitor camin. Accesul in proprietate se face direct din strada, acolo unde esti intampinat de miros de munte, gratie minunatelor spatii verzi. Nu vei fi dezamagit de ceea ce vazusesi in fotografii, ba din contra. Te asigur ca atmosfera este mult mai calda, inca de la intrare, caci casa a fost creată intr-o maniera distinsa si deosebit de calda. La intrare, esti intampinat de un mesaj de "bun-venit", la fel de prietenos ca si restul casei. Zona de zi este diferentiata prin mărimea generoasă, cu lumină naturală din abundență, de unde nu îÈ›i mai vine să pleci. Orientată catre rasarit, casa dispune de o terasă elegantă amenajată pentru relaxarea de dupa o zi obositoare, atmosfera fiind desavarsita prin vederea superba, verde, completata de cantecul pasarilor din arealul curÈ›ii interioare. Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma puteÈ›i suna oricand: - luni - vineri - 09.00 - 18.00; - sambata - 10.00 - 16.00. Nota- Primele poze sunt cu titlu de prezentare, la fel va arata si casa care este de vanzare si in constructie acum, avand termen de finalizale luna august-septembrie 2022

[-]  Global Home Romania(A)
Telefon: 0745622521
Agent: Cristian Neamtu
Telefon: 0753365041
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 385.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Cristian NEAMÈšU ^Global Home Romania^ Real Estate Broker^ Facilitati: -6 camere, 5 dormitoare, P+1E+M, in casa/vila, CE clasa A, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 300mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 300mp, supr. teren : 500mp, desch. sosea 15m, utilat, o bucatarie, 3 bai, 2 balcoane, intabulare, cadastru, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, asfalt, apometre. O nota de eleganta combinata cu elemente decorative de calitate, creeaza intotdeauna ambientul perfect pentru oricine, indiferent de varsta, sex sau chiar si categorie sociala. Ne dorim insa combinatia perfecta, armonioasa, intr-o "relatie" de lunga durata cu... o casa !!! Fii tu locatarul acestei minunate Vile, creată special pentru o familie chiar numeroasă cu stil sau destinata unui cuplu discret ce iubeste viata la casa, intr-un ambient elegant, cald si reconfortant. Se spune ca reclama este mama comertului. Dar comertul este eficient atunci cand produsul este de calitate. Si, in cele ce urmeaza, va vom prezenta in prea putine cuvinte ceea ce este necesar sa vizualizati si sa simtiti chiar in interiorul propriului vostru viitor camin. Accesul in proprietate se face direct din strada, acolo unde esti intampinat de miros de munte, gratie minunatelor spatii verzi. Nu vei fi dezamagit de ceea ce vezi in fotografii, ba din contra. Te asigur ca atmosfera este mult mai calda, inca de la intrare, caci casa a fost creată intr-o maniera distinsa si deosebit de calda. La intrare, esti intampinat de un mesaj de "bun-venit", la fel de prietenos ca si restul casei. Zona de zi este diferentiata prin mărimea generoasă, cu lumină naturală din abundență, de unde nu îÈ›i mai vine să pleci. Orientată catre rasarit, casa dispune de o terasă elegantă amenajată pentru relaxarea de dupa o zi obositoare, atmosfera fiind desavarsita prin vederea superba, verde, completata de cantecul pasarilor din arealul curÈ›ii interioare. Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma puteÈ›i suna oricand: - luni - vineri - 09.00 - 18.00; - sambata - 10.00 - 16.00.

[+]  Global Home Romania(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 280.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Cristian NEAMTU ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker - Luxury Vă prezentăm un spectaculos ansamblu rezidential in imediata apropiere a padurii Tunari. Intins pe o suprafata de aproximativ 2.500 mp, ansamblul este compus din 6 case. Avand un regim de inaltime de P+1+M, complexul beneficiaza de o pozitionare ideala – 100 m pana la padurea Tunari, 50 m pana de strada principala. Fiecare casa are o curte generoasa – variante de case cu 306 mp sau 360 mp de teren. Ele sunt structurate astfel: Parter – bacatarie open space, living, baie, spatiu de depozitare, camera tehnica si un birou / dormitor. De asemenea 2 terase amenajate : prima in suprafata de 22 mp cu iesire din living È™i/sau bucatarie ; a doua in suprafata de 9 mp cu iesire din birou/dormitor. Etaj – 2 dormitoare cu baie comuna, un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. Masarda open space – exista un spatiu generos de aproximativ 80 de mp care va avea posibilitatea de amenajat baie proprie. acesta poate fi folosit ca spatiu de depozitare / loc de joaca pentru cei mici / amenajare alte dormitoare. Manasarda are luminatoare în acoperiÈ™ marca Velux. Dotari Finisajele vor fi de calitate superioara: – incalzire in pardoseala la parter, etaj si mansarda cu grup de amestec si pompa Willo; – termostat in fiecare camera; – usa de la terasa mare va fi cu usi glisante; – glafurile, scarile si terasa vor fi imbracate in marmura „Triesta” – tamplarie Salamander cu geam tripan; – feronierie Roto; – pregatire parte electrica pentru panouri solare, lumini exterioare, camere video si alarma; – etc. Proiectul se va finaliza în luna august 2022. Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, mă puteÈ›i suna oricand: - luni - vineri - 09.00 - 20.00; - sambata - 10.00 - 20.00.

[+]  Global Home Romania(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 175.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Cristian NEAMÈšU ^Global Home Romania^ Real Estate Broker^Luxury O nota de eleganta combinata cu elemente decorative de calitate, creeaza intotdeauna ambientul perfect pentru oricine, indiferent de varsta, sex sau chiar si categorie sociala. Ne dorim insa combinatia perfecta, armonioasa, intr-o "relatie" de lunga durata cu... o casa !!! Fii tu locatarul acestei minunate case, creată special pentru o familie chiar numeroasă cu stil sau destinata unui cuplu discret ce iubeste viata la casa, intr-un ambient elegant, cald si reconfortant. Se spune ca reclama este mama comertului. Dar comertul este eficient atunci cand produsul este de calitate. Si, in cele ce urmeaza, va vom prezenta in prea putine cuvinte ceea ce este necesar sa vizualizati si sa simtiti chiar in interiorul propriului vostru viitor camin. Te asigur ca atmosfera este mult mai calda, inca de la intrare, caci casa a fost creată intr-o maniera distinsa si deosebit de calda. La intrare, esti intampinat de un mesaj de "bun-venit", la fel de prietenos ca si restul casei. Zona de zi este diferentiata prin mărimea generoasă, cu lumină naturală din abundență, de unde nu îÈ›i mai vine să pleci. Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta. Pentru orice detalii suplimentare si programarea unei vizionari, ma puteÈ›i suna oricand: - luni - vineri - 09.00 - 20.00; - sambata - 10.00 - 18.00.

[+]  Global Home Romania(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 235.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Va supunem atentiei un proiect deosebit localizat in zona centrala a orasului Otopeni, pe o strada foarte linistita, fara trafic, care beneficiaza de iluminat public. Imobilul de 5 camere este compus din parter si mansarda si se va edifica pe un teren de 314 mp. Suprafata desfasurata a vilei este de 176 mp, avand o suprafata utila de 132 mp. Parter: In zona de parter se gasesc un living generos in suprafata de 33 mp, cu zona de bucatarie si dining, un dormitor de 12 mp si o baie de 4.35 mp. De asemenea, la parter sunt localizate o camera tehnica, unde este amplasata centrala termica si un spatiu de depozitare de circa 3 mp, pozitionat sub scara. Holul de intrare este generos, permitand amplasarea unui spatiu de depozitare Mansarda: Zona de mansarda va contine 3 dormitoare, cu suprafete intre 12.25 si 14.88 mp si doua bai de 4.51 mp. Intre cele 3 dormitoare se afla si cel matrimonial care va avea propria baie, un dresing in suprafata de 4.30 mp si acces la o terasa de 5.85 mp Finisaje: Vila va beneficia de finisaje premium, incalzire prin pardoseala, ferestre laterale Salamander cu 7 camere cu geam tripan, ferestre Velux pentru mansarda. Utilitati: Imobilul va dispune de toate utilitatile: curent electic, gaze, apa si canalizare, toate din reteaua publica a orasului Otopeni. Alte informatii: - 2 locuri de parcare - cablare pentru Internet si TV Va asteptam cu drag pentru o vizionare a zonei.

[+]  Elemental Estate SRL(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 348.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Vila mare, noua, finsaje de lux in Otopeni. Vila are in total 350 mp ( 300 utili si 50 mp de terase si balcoane ), desfasurati pe 3 nivele: parter (129 mp ), etaj ( 120 mp ) si mansarda ( 98 mp ). Terenul are 451 mp cu amprenta la sol a casei de 151 mp utili. Curtea libara are deci o suprafata de 300 mp. Vila este alimentata cu apa dintr-un put forat la 52 m adancime, din al treilea strat acvifer. Vila este racordata la fosa septica si la canalizarea realizata in cadrul Complexului. Acesta va fi racordata la canalizarea orasului in 2016 - 2017. Vila este racordata la serviciile de telefonie, TV si internet . Va invit sa vizitati aceasta vila , cu spatii interioare generoase si curte mare. Vila se afla amplasata intr-un complex rezidential ( cu 18 vile ), intre Sos. Odai si DN 1. Accesul la vila, se face pe un drum privat, asfaltat. In fiecare vila este instalat un sistem de alarma si apelare telefonica in caz de efractie. Parterul vilei este constituit din : -hol de intrare -WC de servici - living si dining de 40mp -bucatarie 13 mp -camara -camera tehnica include centrala proprie, masina de spalat, masina de uscat, instalatia de dedurizare, pompa foraj apa potabila . -Terasa de 21 mp, acoperita cu parasolar . La parterul vilei se afla un garaj inchis pentru o masina. A doua masina poate parca in fata garajului. In curte, cu intrare separata, exista un garaj acoperit, pentru alte doua masini. In curtea vilei se afla o piscina ( 3, 5x 8 m ), un foior acoperit, o magazie de scule si multa vegetaie, gazon si arbusti. Etajul vilei este constituit din : Dormitorul matrimonial 19 mp, dressing 8 mp si o baie 7mp si balcon. Sunt inca 2 dormitoare de 19 mp fiecare si un birou de 13 mp, care sunt deservite de o baie comuna. Mansarda vilei are 98 mp. Proprietarul pentru mansarda a preferat un openspace cu 3 zone de interes: -zona pentru sport cu cateva aparate de fitness -zona de relaxare cu masa de biliard si sauna - zona de odihna cu cateva fotolii.

[+]  SBS Real Estate(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
5 camere, 4 dormitoare, P+1, in casa individuala, beton/bca/caramida, in constructie, 201mp, constr. 2020, supr. totala : 201mp, supr. utila : 160mp, supr. teren : 566mp, amprenta sol: 100mp, desch. sosea 20m, o bucatarie, un balcon, 3 bai, electricitate, gaze, loc parcare, geam baie, strada neasfaltata

[+]  House Providers (A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 135.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Otopeni - 23 August - Zona Putna, imobil P + 1E + Pod constructie caramida Porotherm, anvelopat, finalizat în anul 2022, oferă spre vânzare două unități locative (în oglindă) în două variante: 1 = imobil tip duplex 3 camere finisat la cheie; 2 = imobil tip dulplex 3 camere finisat la gri cu materiale pe care se poÈ›i alege după bunul plac ( gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, uÈ™ile È™i scara din interior). Mijloace de transport în comun staÈ›ia de autobuz cca 150m, iar in imediata apropiere se afla centre comerciale LIDL, Penny Market, Mega Image. Utilități executate, apă Veolia; energie electrica; gaze; fibră optică. Imobilul este impartit astfel: Parter: - Hol; - Grup sanitar; - Bucătărie; - SpaÈ›iu depozitare; - Living; - Ghena; - Terasa; Etaj: - Hol; - Baie 4,5mp; - Dormitor 16,09 m + baie 4,5mp; - Dormitor 12,20 m + baie 5,19 mp; - Dresing 4,51 mp; - Balcon. POD - spaÈ›iu depozitare 40,27 mp. Suprafata totala de teren este de 425 mp, - 50%/unitate. Pret: 135000 Euro.

[+]  Maximus Imobiliare(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 270.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Otopeni - 23 August - Zona Putna, imobil 6 camere P + 1E + Pod, structura de beton, cu caramida Porotherm, anvelopat, finalizat în anul 2022, compus din două unități locative (în oglindă), potrivit pentru 2 familii si/sau una locuit si alta pentru birouri. Accesul catre marile centre comerciale Baneasa este facil, iar in apropiere se afla magazinele: Lidl, Penny Market, Mega Image. Mijloace de transport în comun: staÈ›ia de autobuz cca 150m. Descriere/unitate: 3 cameretip dulplex, finisat la cheie/ la gri, cu materiale pe care se poÈ›i alege după bunul plac (gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, uÈ™ile È™i scara din interior) si este impartit astfel: Parter - Hol - Grup sanitar; - Bucătărie; - SpaÈ›iu depozitare; - Living; - Ghena; - Terasa; Etaj - Hol; - Baie 4,5mp; - dormitor 16,09 m + baie 4,5mp; - dormitor 12,20 m + baie 5,19 mp; - dresing 4,51 mp. POD/unitate 40,27 mp. Suprafata totala de teren este de 425 mp, - 50%/unitate. Utilități executate: apă Veolia; energie electrica; gaze; fibră optică.

[+]  Maximus Imobiliare(A)
27.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 145.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Otopeni - 23 August - Zona Putna, imobil P + 1E + Pod, construcÅ£ie beton cu caramidă Porotherm, anvelopat, finalizat în anul 2022, oferă spre vânzare două unități locative (în oglindă) în două variante după cum urmează: 1 = imobil tip duplex 4 camere finisat la cheie; 2 = imobil tip dulplex 4 camere finisat la gri cu materiale pe care se pot alege după bunul plac (gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, uÈ™ile È™i placare scara din interior). Utilități executate, apă Veolia; energie electrica; gaze; fibră optică. Duplexul este impărÅ£it astfel: Parter - Hol - Grup sanitar; - Bucătărie; - SpaÈ›iu depozitare; - Living; - Ghena; - Terasa; Etaj - Hol; -dormitor 13 mp; - dormitor 12,44 m + baie 4,5mp; - dormitor 12,20 m + baie 5,19 mp; - dresing 4,51 mp; - balcon 2,93 mp. Pod = spaÈ›iu depozitare 40,27 mp. Suprafata totala de teren este de 425 mp, - 50%/unitate. Mijloace de transport în comun staÈ›ia de autobuz cca 150m. Accesul către centrul comercial Băneasa este facil, iar in imediata apropiere se află magazinele LIDL, Penny Market, Mega Image.

[+]  Maximus Imobiliare(A)
23.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 272.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Otopeni Vila P+1, constructie 2013, supr 233mp, piscina, foisor, curent trifazic, încălzire in pardoseala. Mobilata si utilata, terasa mare la parter catre piscina si foisor, balcoane la etaj, living cu semineu, 4 dormitoare din care 1 dormitor la parter, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. centrala termica, termopan, aer conditionat, parchet, gresie, faianta.

[+]  Smart UP Solutions (A)
11.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 350.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
OTOPENI VILA 2007 - P+2 , supr. totala : 387 mp. , supr. utila : 310 mp. , supr. teren : 480 mp. , 8 camere , amprenta sol: 145 mp. , utilat , o bucatarie , 4 bai , 5 terase , gresie , faianta , parchet , aer conditionat , tamplarie termopan , alarma , centrala termica , cablu TV , internet , cu toate utilitatile , instalatii electrice , sanitare si termice noi , tamplarie interioara noua , cu multiple amenajari , loc parcare .

[+]  Smart UP Solutions (A)
04.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 990.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
De vanzare Vila de Lux complet mobilata si utilata cu finisaje premium. Pret 990000 Euro.

[+]  Avangarde Business Invest (A)
01.11.2022
Vanzari Case / vile
Pret: 210.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Este vorba despre 4 locuinte indiviuduale, in regim de inaltime P+1+Pod, 5 camere, 3 bai cu suprafata utila de 141mp si o suprafata construita de 167mp. Suprafata de teren aferenta locuintelor este 250 si 300 mp. Locuintele pot fi livrate finisate complet (gama Delta Studio / Porcelanosa) sau la alb, caz in care se aplica o reducere de 10.000 de euro.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 276.000 EURO - Bucuresti , OTOPENI
Va propunem spre achizitie un Camin deosebit un loc in care te simti cu adevarat ACASA ! Vila are un design modern si fost reamenajata integral in 2014 sub atenta supraveghere a Proprietarului cu finisaje premium ( constructia initiala era din 2007).Pentru finisaje s-au folosit materiale de calitate superioara iar instalatiile si baile sunt din gama PREMIUM - Lux. Vila dispune de 6 camere amplasate pe Parter + 2 nivele , cu o terasa superba amplasata la ultimul etaj. Ea poate fi folosita atat unitar de catre o singura familie sau de catre doua familii existand amenajate 2 bucatarii ( un apartament dispus pe parter si un apartament dispus pe doua nivele ). Curtea ofera o zona de relaxare cu un foisor amenajat si dispune de sistem automatizat de irigare a gradinii. Daca va doriti confortul unei case in care sa te simti cu adevarat ACASA , va asteptam la o vizionare!

[-]  Nova Group Consult(A)
Telefon: 0744559389, 0722725700
Agent: Nova Group
Telefon: 0744.559.389 / 0722.725.700
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact