Rosu Vanzari Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 5

  Pagina 1 din 1  
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , ROSU
Vuvi Home-Top Sales Casa se poate achizitiona dupa cum urmeaza: Plata integral cash Plata integral credit ipotecar Plata in rate cu avans de minim 35% Foarte important,casa este prevazuta cu 2 placi de beton(Intre parter si etaj,dar si intre etaj si pod) Casa foarte solida,constructie din cadre de beton si zidarie cu caramida Centrala pe gaz,Immergas prin condensare. Casa este situata pe o strada doar pentru riverani,o starda exclusiv de case plina cu verdeata si pomi. Va prezentam o casa superba individual mobilata cu bun gust. Casa se vinde mobilat/utilat actualul proprietar va lua din casa doar obiectele personale. Desfasurare Imobil:3 dormitoare,2 bai,1Wc de serviciu Parter-Hol,Wc Serviciu,Living,Bucatarie,Zona de luat masa,Debara,Terasa Etaj-Dormitor,Dormitor,Dormitor Matrimonial cu Baie(Cu dus Scandinav)si Balcon Logie,Baie cu cada,Hol Pod- Cu scara pliabila,un spatiu extraordinar pentru depozitare foarte generos. Finisaje-Tamplarie Gealan,Gresie,Faianta,Parchet,Obiecte Sanitare,Usi Curtea casei este foarte frumos amenajata,avand o zona verde cu gazon si braduti. Intrarea in curte respectiv parcarea pentru masina este pavata cu pavele din beton. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie cu mare drag!

[-]  Vuvi Home(A)
Telefon: 0771169294
Agent: Tenea Chivuta
Exclusivitate
Vanzari Case / vile
Pret: 150.000 EURO - Bucuresti , ROSU
Vuvi Home-Top Sales Foarte important,casa este prevazuta cu 2 placi de beton(Intre parter si etaj,dar si intre etaj si pod) Casa foarte solida,constructie din cadre de beton si zidarie cu caramida Centrala pe gaz,Immergas prin condensare. Casa este situata pe o strada doar pentru riverani,o starda exclusiv de case plina cu verdeata si pomi. Va prezentam o casa superba individual mobilata cu bun gust. Casa se vinde mobilat/utilat actualul proprietar va lua din casa doar obiectele personale. Desfasurare Imobil:3 dormitoare,2 bai,1Wc de serviciu Parter-Hol,Wc Serviciu,Living,Bucatarie,Zona de luat masa,Debara,Terasa Etaj-Dormitor,Dormitor,Dormitor Matrimonial cu Baie(Cu dus Scandinav)si Balcon Logie,Baie cu cada,Hol Pod- Cu scara pliabila,un spatiu extraordinar pentru depozitare foarte generos. Finisaje-Tamplarie Gealan,Gresie,Faianta,Parchet,Obiecte Sanitare,Usi Curtea casei este foarte frumos amenajata,avand o zona verde cu gazon si braduti. Intrarea in curte respectiv parcarea pentru masina este pavata cu pavele din beton. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie cu mare drag!

[+]  Vuvi Home(A)
22.11.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 765.000 EURO - Bucuresti , ROSU
Vila exclusivista pe marginea laculului (Lacul Morii).Proprietatea imobiliara propusa spre vanzare se afla intr-o zona retrasa,foarte linistita,cu o suprafata de teren generoasa , avand toate utilitatile.Imobilul de lux detine 6 camere, 2 dormitoare, D+P+E1,constructie 2009, supr. totala : 554mp, supr. utila : 379mp, supr. teren : 612mp, desch. sosea 23m, desch. lac 40m, dressing,o bucatarie, 3 bai,piscina interioara,piscina exterioara,crama.Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati. Pentru mai multe oferte similare accesati website ul agentiei www.flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
20.11.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 225.000 EURO se accepta credit, mobilata modern, utilata , - Bucuresti , ROSU
Se ofera spre vanzare vila moderna , singur curte , P+E1+M inalta, cu 2 intrari formata din 6 camere , 2 bucatarii inchise , 4 bai cu geam , 2 jacuzi, 2 balcoane, 2 terasa, 1 balcon inchis, 2 holuri, camera tehnica, camara, 2 dressinguri, si mansarda open space, pozitionata excelent pe un teren de 500mp, cu amprenta de 100mp, S 300mp, constructie 2010, la cheie, anvelopata, structurata, lindab, singur curte, toate utilitatile, comuna Chiajna, sat Rosu, judetul Ilfov, la 1km cartier Militari, la intersectia str Gura Leului nr 35A cu str Cpt Ion Ionescu, curte amenajata cu alei beton amprentat, 2 locuri parcare, garaj, foisor hexagonal , gratar, bucatarie de vara 30mp si beci, spatiu verde cu pomi, flori, vila este ideala pentru locuit sau pentru investitie, locul unde poti spune acasa , cu living spatios si luminos cu dormitoare generoase mobilata modern pe comanda, utilata complet nou, , camere de luat vederi, alarma merita vazuta, vila imbina armonios eleganta si functionalitatea acesta diferentiindu se prin designul si finisajele premium folosite. Localizarea permite acces facil la mijloace de transport, , zona linistita, cablu, internet, interfon, cadastru, intabulare, se accepta credit, 225000euro, mai multe poze si schite la cerere,

[+]  Acasa Agentie Imobiliara(A)
05.11.2020
Vanzari Case / vile
Pret: 599.000 EURO - Bucuresti , ROSU
Vila moderna, 7 camere, 4 dormitoare, D+P+1+M, in casa duplex, CE clasa A, beton / caramida, 750mp, constr. intre 2001 si 2010, desch. sosea 17 m, semiutilat, o bucatarie, un balcon, 5 bai, intabulare, cadastru, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, loc parcare, asfalt, bucatarie inchisa, geam baie, apometre, piscina.

[-]  SBS Real Estate(A)
Telefon: 0745100205
Agent: Serban Bogdan
  Pagina 1 din 1  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact