Militari Vanzari Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 33

2 »
  Pagina 1 din 2   >
05.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 45.700 EURO - Bucuresti , MILITARI
Bloc nou strada Babesti la 700 m de statia de metrou Pacii, etaj P/5, suprafata utila 36.7 mp, decomandata.Garsoniera se preda finisata la cheie, finisajele sunt incluse in pret.FInisaje: Centrala termica Immergas, Tamplarie marca Salamander, gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare de la baie sunt la alegerea clientului.

[-]  IMOZONE SRL(A)
Telefon: 0742400300
Agent: IMOZONE BUSSINES CONSULTING
Telefon: 0742.400.300
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 41.200 EURO - Bucuresti , MILITARI
Comision 0% Direct Dezvoltator Finalizare la cheie Bloc cu lift Sector 6 (Apa/Canalizare/Gaze/Curent Electric) Vuvi home va prezinta un deosebit imobil tip garsoniera,bucatarie inchisa, cu o suprafata utila de 34,35 mp2,etaj1. Imobilul face parte dintr-un bloc foarte bine gandit arhitectural ,modern cu o calitate a lucrarilor foarte inalta. Bloc exclusivist unde confortul este prioritar pentru a implini orice necesitate. Dezvoltam acest proiect folosind materiale premium pentru izolatia termica, rezistenta structurii ,finisajele interioare cat si securitate, pentru a reduce costurile viitoare pentru utilitati, pentru a spori siguranta si a imbunatati viata ta de zi cu zi. Proiect alcatuit din apartamente cu 1,2,3 camere,apartamente cu curte si terasa proprie. Imobilul beneficiaza de un acces foarte facil fiind situat la numai 3/4minute de Bld. Iuliu Maniu . Transportul in comun este la doar cateva minute de bloc,deasemenea statia de metrou Pacii fiind in apropiere. In imprejurimi gasim nenumarate centre comerciale,farmacii,restaurante,sali de sport etc.(Auchan/Kaufand/Lidl/Metro/Praktiker/Decathlon) Facilitatile multiple asigura celor care vor locui in blocul nostru tot ceea ce au nevoie la fiecare ora din zi si din noapte. Pentru alte detalii Vuvi Home va sta la dispozitie cu mare drag!

[+]  Vuvi Home(A)
05.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , AUTOGARA MILITARI
Comision 0% Direct Dezvoltator Finalizare la cheie Bloc cu lift Sector 6 (Apa/Canalizare/Gaze/Curent Electric) Vuvi home va prezinta un deosebit imobil tip garsoniera,bucatarie inchisa, cu o suprafata utila de 35 mp2,etaj1. Imobilul face parte dintr-un bloc foarte bine gandit arhitectural ,modern cu o calitate a lucrarilor foarte inalta. Bloc exclusivist unde confortul este prioritar pentru a implini orice necesitate. Dezvoltam acest proiect folosind materiale premium pentru izolatia termica, rezistenta structurii ,finisajele interioare cat si securitate, pentru a reduce costurile viitoare pentru utilitati, pentru a spori siguranta si a imbunatati viata ta de zi cu zi. Proiect alcatuit din apartamente cu 1,2,3 camere,apartamente cu curte si terasa proprie. Imobilul beneficiaza de un acces foarte facil fiind situat la numai 3/4minute de Bld. Iuliu Maniu . Transportul in comun este la doar cateva minute de bloc,deasemenea statia de metrou Pacii fiind in apropiere. In imprejurimi gasim nenumarate centre comerciale,farmacii,restaurante,sali de sport etc.(Auchan/Kaufand/Lidl/Metro/Praktiker/Decathlon) Facilitatile multiple asigura celor care vor locui in blocul nostru tot ceea ce au nevoie la fiecare ora din zi si din noapte. Pentru alte detalii Vuvi Home va sta la dispozitie cu mare drag!

[+]  Vuvi Home(A)
Exclusivitate
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
Vuvi Home-Top Sales Va propunem spre vanzare o garsoniera mobilat-utilat. Imobilul este situat pe strada Rezervelor exact langa piscina Aqua Ballroom Militari. Accesul catre imobil este foarte facil atat cat cu transportul in comun dar si masina personala. In imediata apopiere va puteti bucura de nenumarate centre comerciala(Lidl,Auchan,Penny Market,Profi,Mega Image),Restaurante,Farmacii,Barber Shop etc. La doar 3 minute de bloc se regasete ceea mai cocheta gradinita din zona. Imobilul se vinde exact ca in poze mobilat-utilat,viitorul proprietar se poate muta foarte rapid. Balconul este inchis cu geam termopan,incalzirea se realizeaza prin centrala proprie Immergas. Consturile de intretinere sunt foarte mici. Toate actele pregatite pentru vanzare! Pentru alte detalii va stam la dispozitie cu mare drag!

[+]  Vuvi Home(A)
05.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 29.500 EURO - Bucuresti , MILITARI
Vuvi Home-Top Sales Comision 0 % Predare la cheie Direct dezvoltator Plata cash 29500 euro Blocul este situat pe strada Tineretului,in zona capatului Stb. Vuvi Home va propune un imobil tip garsoniera cu vanzare directa de la dezvoltator. Imobilele noastre dispun de un confort sporit unde calitatea materialelor dar si executia sunt la un nivel foarte inalt. Imobilul se preda la cheie : Gresie,Faianta,Parchet,Usi,Centrala termica,Obiecte sanitare. Imobilul dispune de absolut toate utilitatile: Apa,Canalizare,Gaze,Curent Electric. In apropiere se afla : Centre comerciale-Penny Market ,Lidl,Auchan,Profi,Mega Image. Farmacii - Sensiblu,Milena etc. Spa&Wellness-WorldClass,Militari Wellness,Piscina Aqua Garden. Transport in comun : 137,138,178(Metrou Pacii) Restaurante-Roz cafe,Leon Gourmet Bakery,Cofetăria Liana,Petritis Gyros,Trenta Pizza etc. Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie cu mare placere !

[+]  Vuvi Home(A)
05.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Gorjului, confort 1/decomandata, 3/4 etaj, 38.mp, an 1981, aproaape de Scoala 310, sectia 21 politie, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica,

[+]  Casa Bucur Consult(A)
05.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 46.900 EURO - Bucuresti , MILITARI
De vanzare garsoniera dubla ( 2 camere ) semidecomandat, 43mp , situata in Militari Residence pe strada Rezervelor. Etaj 4/7 , total utila si mobilata . Centrala proprie , la 2 minute fata de capatul linie STB AL 138, 178, 278 Confort 1 , an constructie 2015. Rand de blocuri dispus cu bariera cu telecomanda . Loc de parcare + interfon.

[+]  Marvis House Invest(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 41.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Iuliu Maniu cf.1,decomandat, et.5/10, situata la cin ci minute de metrou, bloc reabilitat termic, situata intr-un bloc mixt cu o singura garsoniera pe etaj, termopan, usa metalica, parchet, gresie, faianta,cadastru, intabulare.

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 47.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Oferim spre vanzare garsoniera semidecomandata, situata la etajul 3/5 intr-un bloc nou pe str. Oboga, Militari.Aceasta dispune de toate utilitatile, are o suprafata totala utila de 35 mp si este impartita astfel: Living – 23.80 mp; Bucatarie inchisa – 4.95 mp; Hol – 2.40; Baie – 3.35 mp;Posibilitate achizitionare loc de parcare subteran sau suprateran.Locaţia în care se dezvolta imobilul aduce un plus datorita apropierii de statia de metrou PACII (4 minute), fata de centrele comerciale Lidl si Kaufland, dar si de numeroase puncte de interes(parcuri, gradinite, scoli, banci, mijloace de transport in comun, etc..) din zona.

[+]  IMOZONE SRL(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 41.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari zona Gorjului, etaj 2 / 4, supr. utila : 28mp, utilata, centrala proprie, parchet, termopan, gresie, faianta,zona linistita, Pentru mai multe oferte similare accesati website ul agentiei www.flanda.ro,

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 43.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari lujerului garsoniera et 3/4, suprafata 32 mp, dec, centrala proprie, apometre, aer conditionat, usa metalica, mobilata si utilata, termopan, parchet, gresie, faianta. Pentru mai multe oferte accesati website ul agentiei www.flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 34.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Peny Market ,zona Residence, cf.1,decomandat,et.2/3, suprafata 39,11 mp, centrala proprie pe gaz, mobilat si utilat complet, termopan, usa metalica, gresie, faianta, loc de parcare proprietate personala, trecut in contractul de vanzare-cumparare, aer conditionat,ideal investitie inchiriere fiind deja mobilat si utilat cu electrocasnice.Statie de RATB la cateva minute de bloc, zona linistita. Puteti vizualiza Turul Virtual al proprietatii pe site-ul agentiei !!!

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 33.100 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari la aproximativ 10 minute de complex Apusului garsoniera confort 1 decomandat,suprafata 36 mp, etaj 1/3.Complex rezidential, cu finisaje perfecte și dotări complete! Centrală termică și obiecte sanitare complete.Toate apartamentele dispun de un loc de parcare intabulat pe numele proprietarului, loc de parcare inclus in pretul apartamentului. Puteti vizualiza Turul Virtual al proprietatii pe site-ul agentiei flanda.ro . Oferim consultanta gratuita in obtinerea unui credit !!!

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Valea Lunga, cf.1,decomandat,Parter/4, termopan, centrala proprie pe gaz,usa metalica, cadastru,intabulare, zona linistita, statia de metrou Gorjului la opt minute de mers pe jos, magazin Mega Image in apriopriere, piata,etc.

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 45.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Valea Lunga garsoniera confort 1 decomandat etaj 9/10 , suprafata 38 mp, gresie, faianta, termopan, usa metalica, parchet. Pentru alte oferte similare accesati website-ul agentiei noastre flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
02.12.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 35.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Valea Lunga ( Liniei ) garsoniera confort 1 decomandata, etaj 2/4,suprafata 31 mp, gresie,faianta,parchet,termopan,usa metalica.Centrala termica proprie,aer contionat.Se vinde complet mobilata si utilata .Blocul se afla la aprox 5 minute de statia de metrou. Puteti vizualiza Turul Virtual al proprietatii pe site-ul agentiei flanda.ro !!!

[+]  Flanda Imobiliare(A)
28.11.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 44.760 EURO - Bucuresti , MILITARI
Oferim spre vanzare garsoniera semidecomandata, situata la etajul 2/5 intr-un bloc nou pe str. Oboga, Militari.Aceasta dispune de toate utilitatile, are o suprafata totala utila de 35 mp si este impartita astfel: Living – 23.80 mp; Bucatarie inchisa – 4.95 mp; Hol – 2.40; Baie – 3.35 mp;Posibilitate achizitionare loc de parcare subteran sau suprateran.Locaţia în care se dezvolta imobilul aduce un plus datorita apropierii de statia de metrou PACII (4 minute), fata de centrele comerciale Lidl si Kaufland, dar si de numeroase puncte de interes(parcuri, gradinite, scoli, banci, mijloace de transport in comun, etc..) din zona.

[+]  IMOZONE SRL(A)
27.11.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 53.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Veteranilor garsoniera, etaj 2 / 8, confort I, semidecomandat, constr. 1977, supr. utila : 38mp, o baie, o bucatarie, un balcon, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica in apropiere de metrou, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, transport in comun. Pentru mai multe oferte similare accesati website ul agentiei www.flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
27.11.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 55.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Orsova garsoniera confort 1 decomandat,et 3/4, 40 mp, an constructie 1989, gresie, faianta, usa metalica, termopan, parchet, aer conditionat.Acces facil la mijloacele de transport,la doar 5 minute de mers pe jos de tramvaiul 41,10 minute de gura de metrou Lujerului.In imediata apropiere gasiti scoli,gradinite,supermarketuri .Se vinde mobilata si utilata.Garsoniera este in prezent inchiriata si exista posibilitatea de a fi preluata cu chiriasul. Pentru alte oferte similare accesati website-ul agentiei noastre flanda.ro

[+]  Flanda Imobiliare(A)
27.11.2020
Vanzari Garsoniere
Pret: 49.350 EURO - Bucuresti , MILITARI
Militari Dezrobirii garsoniera confort 1 decomandat etaj 3/4,suprafata 40 mp.Garsoniera se afla intr-o zona linistita la 10 minute de statia de metrou Gorjului.Piata, scoala si gradinita in apropiere.Se vinde mobilata si utilata, asa cum arata in fotografii. Ideala investitie inchiriere. .Libera. Pentru alte oferte similare accesati website-ul agentiei noastre flanda.ro

[-]  Flanda Imobiliare(A)
Telefon: 0720592299; 0774076822
Agent: Alexandra Mogoseanu
Telefon: 0774076822
2 »
  Pagina 1 din 2   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact