Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2196

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 110   >
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , DACIA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, situat la etajul 3 din 4 al unui imobil din zona Ultrancentrala, in zona Romana - Dacia - Piata Gemeni.Apartamentul este de tip nedecomandat si este complet utilat si mobilat pentru locuit, fiind dotat cu plita electrica, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, TV, aer conditionat.Apartamentul este liber si se preteaza atat pentru locuit, in varianta mobilat si utilat, dar si ca spatiu pentru firme, cabinete, putand fi eliberat de mobilier, conform cu nevoile dumneavoastra..Imobilul in care se afla apartamentul este situat avantajos ultracentral, stradal, cu acces imediat la STB si la doar 13 minute de mers pe jos de metrou Piata Romana. De asemenea, nu este expertizat cu niciun grad de risc seismic.In apropiere se regasesc la indemana piata Gemeni, statii pentru transportul in comun, cat si parcul Ioanid si Gradina Icoanei ca oaze de liniste si cantec de pasarele pentru momente de revedere cu primavara vitalizanta!Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Alina Linte
Telefon: 0751043011
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 470 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament de 2 camere, nemobilat, complet renovat, situat Ultracentral langa Piata Victoriei!Apartamentul se afla la etajul 2 intr-o vila S+P+2+M, cu lift, este semidecomandat, are 55 mp utili si se compune din 2 camere, bucataria este openspace cu livingul, baie si hol. Este complet renovatfiind dotat cu termopane, parchet laminat alb, spoturi de lumina, cu AC si centrala termica proprie.Apartamentul se inchiriaza nemobilat si se preteaza ideal pentru firma, birouri dar si pentru locuit.Accesul se face imediat catre: Metrou Piata Victoriei, Strada Buzesti, Calea Victoriei, Metrou Gara de Nord, Calea Grivitei, Bd Dacia, Lascar Catargiu, Bd Nicolae Titulescu, Iancu de Hunedoara, Parcul Kiseleff, Bd Aviatorilor etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , ROMANA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, mobilat si utilat pentru locuit, situat Ultracentral chiar langa Metrou Piata Romana!Apartamentul se afla la etajul 1 din 7 al unui bloc construit in 1935, este semidecomandat cu 60 mp utili si se compuna din living dormitor, bucatarie, baie si un balcon deschis.Apartamentul se preteaza pentru locuit.Accesul se face imediat catre multiple puncte importante din Capitala: Metrou Piata Romana (la 2 minute mers pe jos), Piata Amzei, Rond Romana, Bd Dacia, Eminescu, Calea Dorobantilor, Piata Lahovary, Gradina Icoanei, Str George Enescu, C A Rosetti, Calea Victoriei, Piata Victoriei, Piata Universitatii, etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIPERA
Imobiliar Expert Grup va prezinta catre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in cadrul Belvedere Residences, Pipera.Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 2019, la etajul 5 din 10 si este complet mobilat si utilat pentru locuit, avand dotari si mobilier nou noute. Apartamentul este semidecomandat, are 47 mp utili si se compune din bucatarie open-space cu livingul, dormitor, baie, wc de serviciu, hol si balcon. Este dotat cu frigider, hota, aragaz, cuptor, masina de spalat rufe, TV, aparat de aer conditionat, centrala proprie.In Imediata apropiere se afla Soseaua Fabrica de Glucoza, Metrou Pipera (700 metri), Strada Gheorghe Constantinescu, Bd Dimitrie Pompeiu, Strada Barbu Vacarescu, Sos Petricani etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 590 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIPERA
Imobiliar Expert Grup va prezinta catre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in cadrul Belvedere Residences, Pipera.Apartamentul se afla intr-un imobil construit in anul 2018, la etajul 1 din 10 si este complet mobilat si utilat pentru locuit, avand dotari si mobilier nou noute. Apartamentul se afla la prima inchiriere.Apartamentul este semidecomandat, are 51 mp utili si se compune din bucatarie open-space cu livingul, dormitor, baie, hol si balcon. Este dotat cu frigider, hota, aragaz, cuptor, masina de spalat rufe, TV, aparat de aer conditionat, centrala proprie.In Imediata apropiere se afla Soseaua Fabrica de Glucoza, Metrou Pipera (700 metri), Strada Gheorghe Constantinescu, Bd Dimitrie Pompeiu, Strada Barbu Vacarescu, Sos Petricani etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , CANTEMIR
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament de 2 camere, renovat si luminos, mobilat si utilat complet, situat foarte aproape de Metrou Tineretului, pe Bd Dimitrie Cantemir.Apartamentul se afla la etajul 3 din 7 al unui imobil din Bd Dimitrie Cantemir, dispune de 2 camere, o bucatarie, o baie si un hol spatios, renovate in 2019, camerele se bucura de multa lumina naturala, sunt mobilate si utilate complet pt locuit. Apartamentul este utilat cu frigider, aragaz, masina de spalat rufe, aparat de aer conditionat, la cerere se poate pune TV.Imobilul a fost reabilitat dpdv termic astfel ca iarna este foarte calduros la costuri mici.La inchiriere se percepe 1 luna in avans + 2 luni garantie.In imediata apropiere se afla Bd Dimitrie Cantemir, Metrou Tineretului, Parcul Tineretului, Bd Marasesti, Calea Serban Voda, Parcul Carol I, Piata Unirii, Centrul Istoric etc.Va asteptam la vizionari!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, cu un total de 55 mp utili, decomandat, situat la parterul unui imobil avantajos situat in zona Ultracentrala, in imediata apropiere a Bulevardului Magheru si Hotelului Intercontinental.Apartamentul este partial mobilat, dispune de o bucatarie si se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firma/birouri. Este dotat cu 2 debarale/camare si a fost recent renovat.Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, de 48 mp utili, situat la etajul 1 al unui imobil situat in zona Dorobanti Stefan cel Mare.Apartamentul se inchiriaza mobilat, dispune de o bucatarie utilata si mobilata si este dotat cu aer conditionat, televizor, balcon si debara si se preteaza pentru locuit.Apartamentul este situat avantajos in zona Calea Dorobanti, Soseaua Stefan Cel mare, aproape de Stadionul Dinamo, Calea Floreasca, Metropolis Center. Accesul se face usor catre metrou Stefan Cel Mare, Piata Victoriei, Piata Romana.Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , DOMENII
va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat in zona domenii, aproape de piata domenii. blocul are regim mic de inaltime, cu 2 apartamente pe nivel. apartamentul este luminos, complet mobilat si echipat. disponobil imediat. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, parc, scoli, gradinita. id intern: 101.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 850 EURO negociabil - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Va propunem spre inchiriere un apartament modern cu 2 camere, situat in zona Piata Victoriei, intr-un bloc construit in anul 2017- prima inchiriere. Avand o suprafata utila de 60 mp la care se adauga 2 balcoane de cate 10mp fiecare, apartamentul este compartimentat intr-un living spatios cu bucatarie deschisa (total-36mp), dormitor(16, 3mp), o baie cu dus (4, 50mp) si hol. Dotari: aer conditionat, parchet lemn masiv, incalzire prin pardoseala, jaluzele exterioare electrice, interfon. Apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran.Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, statie Metrou, parc, scoli, gradinita. ID intern: 39.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Va propunem spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in bloc nou, zona Kiseleff parc. Apartamentul este situat la parter inalt, cu vedere spre gradina imobilului, accesul este securizat. Complet mobilat, dresing. Dotari/finisaje: aer conditionat, parchet lemn masiv, tamplarie geam termopan, interfon.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Apartament spatios, nou (prima inchiriere), situat intr-un bloc constructie 2016-2017. Apartamentul se compune din: hol de intrare foarte spatios, amenajat cu dressinguri, living, bucatarie inchisa(complet mobilata si echipata), dormitor, baie foarte spatioasa, cu aerisire naturala. Finisajele sunt de cea mai buna calitate. Accesul in imobil este securizat (interfon, alarma). Apartamentul dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO se adauga TVA - Bucuresti , BANEASA
Baneasa-langa Ambasada SUA. Apartamentul este spatios, luminos, cu o suprafata utila de 80mp la care se adauga o terasa de 10mp si este situat la etajul 3/4. Compartimentare: living-31mp- cu iesire pe terasa, dormitor cu baie proprie(20mp+7mp), bucatarie (12mp), hol acces si grup sanitar. Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie(Viessmann), aer conditionat centralizat, alarma, video-interfon. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
prima inchiriere, apartament 2 camere, situat in blocul max mara, langa hotel radisson. apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, dormitor, baie si bucataria foarte spatioasa, deschisa spre hol. apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina world class. id intern: 49.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in apropiere de arcul de triumf, zona maresal averescu, intr-un bloc construit in anul 2010. apartamentul este complet mobilat, decorat si finisat cu produse de cea mai buna calitate, este dotat cu sistem de climatizare in toate incaperile prin unitatiu montate in tavanul fals. sistemul de incalzire este prin pardoseala. dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. imobilul dispune de paza permanenta, acces securizat, mini sala de sport, spatiu de relaxare exterior amenajat cu piscina, spatiu de relaxare interior amenajat cu masa de biliard. disponibil imediat. id intern: 61

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Inchiriere apartament cu loc parcare. Prima inchiriere. Va propunem spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in zona sos. Stefan cel Mare-parcul Circului- spitalul Colentina, intr-un bloc construit in anul 2018. Imobilul are regim mic de inaltime, p+3, apartamentul fiind situat la etajul 1. Este compartimentat in hol de intrare, living cu bucatarie deschisa (20mp), baie, dormitor (14mp). Apartamentul este luminos, cu ferestre pana la pardoseala, ferit de zgomotul strazii - este pozitionat spre spatele imobilului/ curtea interioara. Dotari/finisje: parchet lemn triplu stratificat, tamplarie pvc cu geam termopan si cu deschidere oscilobatant, centrala termica proprie Viessmann, placaje premium in baie, izolatie fonica gipskarton (silentboard si piano) de la Knauf cu vata minerala basaltica. Dispune de loc de parcare exterior, in curtea interioara a imobilului. Acces rapid la statie de metrou, mijloace de transport in comun. Disponibil imediat. id intern: 121.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 770 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
FIRST RENTAL! Completely refurbished! 2room apartment, located in Max Mara building, near HOTEL RADISSON. The apartment consists of a living room with a balcony, a very spacious kitchen opened to the hall, bedroom and bathroom. The apartment is completely renovated and modernized (new furniture), bright, comfortable. The usable area is 67sqm plus a sunny balcony of 7sqm. World Class fitness club and pool is across the street. PRIMA INCHIRIERE, apartament 2 camere, situat in blocul Max Mara, langa HOTEL RADISSON. Apartamentul se compune din living cu iesire pe balcon, o bucatarie foarte spatioasa si deschisa spre hol, dormitor si baie. Apartamentul este complet renovat si modernizat(mobilier nou), luminos, confortabil. Suprafata utila este de 67mp la care se adauga un balcon, insorit, de 7mp. Vis-a-vis aveti acces la clubul de fitness si piscina World Class.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO neg - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Apartament de LUX amenajat , cu design modern la Parcul Circului. Apartamentul este la prima inchiriere intr-un imobil NOU, cu vedere si acces la Parcul Circului . Totul este NOU apartament la prima inchiriere ! Apartamentul are centrala proprie , dispune de aer conditionat si loc de parcare in garajul subteran.

[+]  Nova Group Consult(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , BARBU VACARESCU
Apartament de LUX amenajat , cu design modern la Parcul Circului. Apartamentul este la prima inchiriere intr-un imobil NOU, cu vedere si acces la Parcul Circului . Totul este NOU apartament la prima inchiriere ! Apartamentul are centrala proprie , dispune de aer conditionat si loc de parcare in garajul subteran. Complet mobilat / utilat, totul NOU, prima inchiriere. SUPER VIEW !

[+]  Nova Group Consult(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , RESITA
APARTAMENTUL ESTE SITUAT LA ETAJUL 4/4 LÂNGÄ‚ PIAÈšA REȘIÈšA, ÎN APROPIEREA FARMACIILOR, ȘCOLILOR, MEGA IMAGE, PENNY MARKET, STANLEYBET, FORNETTI, PATISERIE, MAGAZINE ALIMENTARE, AUTOBUZE (381, 102, 116, 220), TROILEBUZE (76) ETC. APARTAMENTUL ESTE UTILAT CU FRIGIDER, ARAGAZ, ASPIRATOR, FIER DE CÄ‚LCAT, TELEVIZOR, USCÄ‚TOR RUFE, TERMOPANE, PARCHET, APA RECE ȘI CALDÄ‚. CAUT PERSOANE FÄ‚RÄ‚ ANIMALE DE COMPANIE ȘI NEFUMÄ‚TOARE. ADRESA: STRADA REȘIÈšA, NR. 2, SECTOR 4 VÄ‚ ROG SUNAÈšI ÎN INTERVALUL 11: 00-15: 00.

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Dumitru Madalin
Telefon: 0785.225.855
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 110   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact