Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 5952

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 298   >
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , TITAN
Inchiriere apartament 2 camere in zona Complex Edenia. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si Metrou Titan. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Park Lake, Mega Image,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[-]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
Telefon: 0730464260
Agent: Oana Dumitru
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , TITAN
Inchiriere apartament 2 camere in zona Titan(IOR). Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul Titan. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image, ParkLake,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , TITAN
Inchiriere apartament 2 camere in zona Titan, Bd. 1Decembrie 1918. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul 1Decembrie 1918. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image, ParkLake,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , RAMNICU SARAT
Inchiriere apartament 2 camere in zona Piata Ramnicul Sarat. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul Dristor. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image, ParkLake,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , 1 DECEMBRIE
Inchiriere apartament 2 camere in zona Titan(Rasarit De Soare). Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul 1 Decdmbrie. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image,Auchan, ParkLake,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
Inchiriere apartament 2 camere in zona Hercesa. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul Titan. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image, MegaMall,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
Inchiriere apartament 2 camere in zona Bd. Basarabia. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, precum si Metroul Titan. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image, MegaMall,Lidl), farmacii, scoli si gradinite, parculete. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 390 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Apartamentul are o structura decomandata ,este pozitionat la etaj 4/8 si are o suprafata utila de 65mp. Apartamentul este compus din: dormitor, living spatios,baie,hol, bucatarie si balcon. Acesta se inchiriaza mobilat si utilat complet , perfect pentru o viata linistita impreuna cu familia dumneavoastra. Acesta dispune de :aragaz, cuptor electric, frigider, masina spalat ,totul de cea mai buna calitate. Imobilul dispune de interfon, zona linistita, scara anvelopata, supraveghere video Ca si locatie, avem statia STB 385 la 5 minute de mers pe jos, metrou Orizont la 15 minute, Prosper la 10 minute . In apropiere se gasesc scoli, gradinite, magazine, restaurante. Se inchiriaza pe termen lung. Pentru mai multe detalii va rog sunati. Video cu apartamentul disponibil

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PRELUNGIREA GHENCEA
Se inchiriaza apartament cu 2 camere la parter, intr-un bloc nou cu patru nivele (p+4) in complexul rezidential HERA Residence din str. Verii 23, Cartierul Latin, Prelungirea Ghencea. Apartamentul este decomandat, complet mobilat si utilat, nou si modern. Usa metalica, internet, cablu TV. Primul chirias. Loc de Parcare !! Apartamentul este pozitionat intr-o zona linistita de blocuri si vile cu loc de joaca pentru copii si parcare, la 2 min. de mers pe jos pana in statia STB. In imediata apropiere se afla magazinele Mega Image, Profi, Penny. In zona se afla restaurante, cofetarii, brutarie, macelarie, aprozar, sala de sport, frizerie, cab.veterinar si alte servicii. Pentru detalii si vizionari va rog sunati !

[+]  Imobiliarez(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Real Estate Partner va propune spre inchiriere un apartament 2 camere decomandata, situat pe Bld Decebal, zona Dristor. Apartamentul este situat la etajul 2/4 si are o suprafata de 53 mp. Se inchiriaza complet moblat si utilat.

[+]  Real Estate Partner(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , FOISORUL DE FOC
Real Estate va propune spre inchiriere un spatiu pentru birouri situat intr-un imobil nou, nemobilat, la et 2/3, cu suprafata de 56 mp in zona Pache Protopopescu - Foisorul de foc. Imobuilul este amplasat in zona de vile, retrasa de la drumul principal, la 7 min de statia de metrou Iancului, 7 min Mega Image - Maior Coravu. Apartamentul are gresie, termopan, centrala de gaz, aer conditionat, interfon, baie direct aerisita cu gresie si fainta. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

[+]  Real Estate Partner(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Inchiriere studio, suprafata 50 mp, mobilat-utilat lux, situata la etajul 3/5, intr-un imobil construit in anul anul 2009, monitorizat video, sistem alarma, centrala termica. Beneficiaza de parcare subterana si boxa. Se afla langa Parcul Carol, la 8 minute de mers pe jos de statia de metrou Tineretului. Contract ANAF Exclus animale de companie! Beneficiaza de toate facilitatile zonei, multiple centre comerciale, mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, piata, parc, toate la cateva minute distanta de mers pe jos. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Inchiriere apartament 2 camere, etajul 3/10, anul constructiei 1979, bloc anvelopat termic, monitorizat video, fara datornici la intretinere, scara curata, zona verde cu pomi in fata balconului. Se afla in spatele Iladrino, la 10 min de metrou Piata Iancului si 5 minute de Mega Mall, statia STB Victor Manu langa scara. Se inchiriaza complet mobilat-utilat (mobila noua), AC si frigider noi. Pentru alte detalii/vizionari va rog sa ma contactati.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , OBOR
Apartament 2 camere decomandat, 5 minute metrou Obor, mobilat, utilat complet (aragaz, frigider, masina de spalat, aer conditionat), renovat (gresie, faianta, termopan, usa metalica) suprafata 53 mp, etaj 10/10, terasa este refacuta, bloc reabilitat termic. Ideal pentru cei care cauta o locatie cu acces facil la mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, piete, parcuri, supermarket-uri si mall-uri. Exclus animale de companie. Conditii de inchiriere: 1 luna chirie + 1 luna garantie.

[+]  Neata Costin Alexandru PFA(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Apartament 2 camere decomandat de inchiriat, localizat pe Bulevardul Unirii stradal, intersectie cu Mircea Voda, langa Tribunalul Bucuresti, Aproape de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, foarte spatios 73mp, etaj 4/7 in bloc monolit. Apartamentul este mobilat de caliate, utilat, bucatarie inchisa, vedere spate, liber.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Apartament de lux disponibil pentru inchiriere, doua camere cu terasa, dressing si parcare subterana, pozitionat exceptional in cartierul Francez, complexul Persepolis, soseaua Nordului si parcul Herastrau. Apartamentul dispune de sistem de climatizare automat, mobiliet de calitate superioara, electronice si electrocasnice, WiFi, dressing cu dublu acces, terasa, spatioasa amenajata. Facilitati: piscina, lounge, paza si monitorizare, acces bariera. Disponibilitate pentru mutare rapida.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 540 EURO - Bucuresti , SOS STRAULESTI
Apartament (absolut) nou de inchiriat, 2 camere, 2 bai, in complexul rezidential Art Property City dezvoltat de Bog’Art si OMV la standarde inalte de calitate, decomandat, dressing pass-through, suprafata construita 77.42 mp (62mp utila), etaj 7/9, terasa 15 mp, vedere panoramica cu orientare sud-vest, parcare subterana, terasa superba roof-top, langa scoala privata germana! Se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie mobilata si utilata, bai mobilate si utilate, AC, sistem de iluminare si electrice amenajate. Pretul include locul de parcare subteran si boxa.

[+]  Nord Estates(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 820 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament de lux disponibil pentru inchiriere, doua camere cu terasa, dressing si parcare subterana, pozitionat exceptional in cartierul Francez, complexul Persepolis, soseaua Nordului si parcul Herastrau. Apartamentul dispune de sistem de climatizare automat, mobilat si utilat, electronice si electrocasnice, WiFi, dressing cu dublu acces, terasa, spatioasa amenajata. Facilitati: piscina, lounge, paza si monitorizare, acces limitat. Disponibilitate pentru mutare rapida.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
Apartament 2 camere de inchiriat in Aviatiei, pe Soseaua Nicolae Caramfil, vav de Cartierul Francez si spitalul Ponderas, foarte spatios, 65mp, mobilat si utilat complet, etaj 4/4, bloc reabilitat termic, fara lift, constructie 1997. Apartamentul ofera o vizibilitate panoramica, fiind orientat catre S-V. Parcarea se poate face chiar in fata blocului pe artera de parcare. Imbunatatiri multiple, termopan, rulouri exterioare, bucatarie mobilata etc.

[+]  Nord Estates(A)
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 250 EURO fix - Bucuresti , BASARAB
Va propunem pentru inchiriere un apartament cu 2 camere confort 1 semidecomandat situat stradal pe Calea Grivitei cu o vedere superba catre Pasajul Basarab. Metroul Basarab este chiar la iesirea din bloc iar celelalte mijloace de transport(autobuze, troleibuze, tramvai 1/10) sunt la 2minute. Se afla la etajul 7/8 in bloc reabilitat termic cheltuielile cu intretinerea fiind minime. Apartamentul este mobilat si utilat, proaspat zugravit. Este liber, va puteti muta imediat, Chiria este de 250Euro/luna, se achita anticipat si se solicita si 250Euro garantie. Se doreste inchiriere pe termen lung, minim 1an. Se inregistreaza contractul la A.N.A.F. Comisionul intermediarului este de 125Euro(50% din chirie),

[-]  Elena Simeanu PFA(A)
Telefon: 0734707748
Agent: Elena Simeanu
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 298   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact