Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2771

« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 139   >
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Inchiriere apartament 2 camere zona Berceni-Grand Arena, etaj 2, an ctie 2019, 56 mp, 3 min Stb, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica proprie. Mobilat si utilat complet, totul nou, prima inchiriere. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr 0785887330

[-]  Habitat Group(A)
Telefon: -
Agent: CRISTINA TOMAS
Telefon: 0785887330
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Smart Estate va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Brancoveanu, Eroii Revolutiei, unde confortul si finisajele sunt la ele acasa. Datorita pozitiei foarte buna, apartamentul ofera acces facil atat la mijloacele de transport in comun cat si la statia de metrou Eroii Revolutiei. Apartamentul este situat la etajul 3/9 iar blocul beneficiaza de lift. In zona regasim scoli, gradinite etc. Apartamentul este mobilat si utilat. Mutare Imediata !!! Pentru vizionari va rugam sa ne contactati - 0738.187.487 - Andrei Stefan

[+]  Habitat Group(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 335 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam spre inchiriere Apartament de 2 camere semidecomandat in zona Berceni, Brancoveanu. S.T.B la 3 minute de mers pe jos. - Apartament 2 camere, balcon - finisaje de lux. - Imobil de locuinte P+5E. - Utilitati complete (curent, gaze, apa, canalizare, internet+tv). - Supraveghere video 24/7, acces restrictionat atat pietonal cat si auto. Finisaje: - Constructia noua structura blocului este realizata pe cadre de beton armat. - Pereti int+ext din caramida Porotherm, izolatie exterioara din polistiren de 12cm. vata minerala ignifuga. - Centrala termica individuala 24 kw in condensatie. - Obiecte sanitare incluse. - Tamplarie pvc 7 camere, Salamander tripan. - Usi interior lemn, usa exterioara metalica cu sistem antiefractie. - Parchet laminat 12mm, gresie + faianta. - Glafuri interior-exterior, interfon. Vecinatati: Grand Arena, Selgros, S.T.B, sala fitness, sala aerobic, piata, magazine, scoala, gradinita, farmacii, unitati spitalicesti, restaurante, pizzerii, saloane de coafura si cosmetica parcuri/locuri de joaca. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Apartamentul se inchiriata complet mobilat si utilat Posibilitate parcare supraterana Recomandam vizionare Dragu Ciprian tel 0734946514 Pentru vizionari va rugam sa ne contactati - 0734946514 - Dragu Ciprian

[+]  Habitat Group(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 460 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Smart Estate va propune catre inchiriere o un apartament cu 2 camere, care face parte dintr-un coplex de lux compus din 14 imobile. Complexul dispune de paza si supraveghere video 24/24, fiecare imobil este prevazut cu lift. Apartamentul are 58mp utili, mobilat, utilat si dispune si de loc de parcare. Aveti mijloc de transport la 2 minute de mers, unitati de invatamant, Grand Arena, Oraselul Copiilor, Dedeman, Selgros, Metro, Jumbo, etc.

[+]  Habitat Group(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , ROND BABA NOVAC
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Dristor-Baba Novac, mobilat si utilat conform foto, decomandat, etaj 3, scara curata, zona linistita, la numai un minut de mijloacele de transport (statie 311,70,79) si zece minute de mers pe jos la metrou, contorizat, lift, usa metalica, parchet, termopane, masina spalat, disponibil imediat. In vecinatate se afla Rond Baba Novac, Decebal, Mall Vitan, Park Lake, metrou Dristor, toate mijloacele de transport, parcuri, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii,va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , CISMIGIU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa compusa dintr-un apartament de 2 camere, in zona Piata Romana, la numai zece minute de mers pe jos pana la metrou Piata Romana, Parcul Cismigiu, Universitatea Naționala de Muzica ( Conservatorul Ciprian Porumbescu ) si Gara de Nord, suprafata utila de 65 mp, decomandat, foarte curat, proaspat renovat total, luminos si spatios, mobilat si utilat ca in poze, centrala proprie, termopan, etc, liber. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Piata Romana, Parcul Cismigiu, Gara de Nord, Universitatea Nationala de Muzica ( Conservatorul Ciprian Porumbescu ) supermarketuri, centre comerciale, scoala, magazine, restaurante, cafenele, piete, parcuri, etc. Se accepta si studentii care vor locui pana iau vacanta. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA MUNCII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, in zona Mihai Bravu, stradal, la numai 2 minute de mers pe jos la metrou Piata Muncii, spatios si luminos, suprafata utila 65mp, decomandat, mobilat si utilat modern, acces stradal, contorizat, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou Piata Muncii Decebal, Mall Vitan, Piata Alba Iulia, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, farmacii, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 2 camere, in zona Calea Mosilor, in apropiere de Restaurantul Burebista, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, zona deosebita de frumoasa si linistita, ceea ce este un avantaj, deoarece este ferit de galagie si praf, foarte curat, luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat ca in poze, aer conditionat, termopan, patchet, repartitoare, apometre, negociabil, disponibil imediat. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Universitate la zece minute de mers pe jos, Piata Obor, Veranda Mall, supermarketuri, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, restaurante, piete, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Merita vizionat acum! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!!.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 2 camere, pe Calea Mosilor, in apropiere de Pizza Hut, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, foarte curat, luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat modern ca in poze, aer conditionat, termopan, patchet, repartitoare, apometre, negociabil, disponibil imediat. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport - la 1 minut distanta, la cateva minute de mers pe jos la metrou, Piata Obor, Veranda Mall, supermarketuri, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, restaurante, piete, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Merita vizionat acum! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!!.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere in zona Unirii- Zepter, in apropiere de Rond Piata Alba Iulia, stradal pe Bulevardul Unirii langa Zepter, spatios si luminos, decomandat, suprafata totala 75 mp, renovat, nemobilat, bucatarie utilata 3 balcoane, disponibil imediat, etc. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Mall Vitan, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere in zona Unirii, stradal pe Bulevardul Unirii, in apropiere de Rond Piata Alba Iulia, spatios si luminos, decomandat, suprafata utila de 70 mp, decomandat, cu vedere integral la bulevard, situat la etajul 2/p+9. Dispune de bucatarie utilata, gresie, faianța, parchet, 3 aparate aer conditionat si este disponibil imediat, etc. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Mall Vitan, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Apartamentul este pretabil pentru firme mici, start-up, avocați, mediatori, birouri. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 2 camere stradal, pe Calea Dorobantolor, in apropiere de Piata Dorobantilor, la doar 7-8 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, spatios si luminos, foarte curat, in bloc din 1987, la etajul 1, decomandat, suprafata totala 55 mp, mobilat si utilat modern, combina frigorifica, masina spalat automata, plita gaz ,cuptor cu rotisor pe gaz, tv led, pat matrimonial mare 2 persoane cu saltea 2m/2m dormitor, canapea extensibila living, renovat, parchet, gresie, faianta, termopan, usa metal, ferestre PVC cu geam termopan, 2 aparate aer conditionat, disponibil imediat. Posibilitate de parcare in zona se gaseste usor. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Liceul Caragiale, gradinite si scoli de calitate, Universiatea ASE ,Piata Dorobanti,parcul cu spatii verzi, centre comerciale, magazine, parcuri, spitale, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , IZVORUL RECE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, un apartament deosebit de 2 camere, in zona Pache Protopopescu, strada Plantelor intersectie cu strada Stefan Mihaileanu, Sectorul 2, la parterul unui bloc cu 4 etaje, suprafata utila 70 mp, mobilat si utilat modern pentru birouri, renovat, instalatie de incalzire cu centrala termica proprie, instalatie electrica noua, gemuri termopan cu rulouri, usa metalica, parchet din lemn masiv de stejar, usi interioare din lemn, televizor, frigider, office, mobiler, scune, dulapuri, etc. Este un apartament compus din hol intrare, doua camere pentru birou, baie, un alt hol pentru depozitat diverse , frigider, bucatarie si balcon inchis pentru depozitat, plus boxa la subsolul blocului tot pentru depozitat. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Universitate la zece minute de mers pe jos sau Piata Iancului, supermarketuri, magazine, parcuri, restaurante, piete, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Merita vizionat acum! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!!.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Piata Muncii, la 200 m de mers pe jos la metrou Piata Muncii, stradal pe Calea Calarasilor, la parter/ p+8, suprafata utila 64 mp, foarte spatios si luminos, decomandat, vecini civilizati, centrala termica, aer conditionat in fiecare camera, usa metalica, usi interioare noi, gresie, parchet, termopan, renovat complet in 2019, nemobilat. Apartamentul este pretabil pentru birouri. Jumatate din apartamentele din bloc sunt firme. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale,piata, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, intr-un superb complex cu piscina, vis a vis de Parcul Herastrau, pe Soseaua Nordului, decomandat, luminos și spațios, suprafața utila 60mp, la parter, in imobil construit dupa anul 2000, semimobilat, bucatarie utilata cu electrocasnice incorporate, living mare generos, dormitor, baie cu cada, 1 balcon inchis, loc de servit masa, etc. Proprietatea dispune și de o boxa generoasa in subteran- spațiu de depozitare perfect. Se pretează pentru LOCUINȚA si/sau BIROU. In imediata apropiere se afla Parcul Herastrau, Spital Ponderas, Hipermarket Carrefour, farmacii, gradinite private și de stat, statie autobuz, statie metrou, centre comerciale, scoli, etc. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 230 EURO - Bucuresti , DRUMUL GAZARULUI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, situat in zona Soseaua Giurgiului, decomandat, suprafața totala 55mp, la etajul 4, nemobilat, neutilat, balcon inchis in termopan, zona civilizata, disponibil imediat. In apropiere (circa 100m) sr afla scoala generala, statie STB foarte aproape ( statia Drumul Gazarului), centre comerciale,magazine, mici parcuri cu locuri de joaca, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, piete,etc. Se preteaza pentru locuinta si/sau birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, in zona 13 Septembrie , Prosper Plaza, spatios si luminos, suprafata utila 70mp, parter, decomandat, mobilat si utilat ca in poze, usa metalica, aer conditionat, contract de inchiriere inregistrat. Cartier cu spatii verzi si locuri de joaca, Parcul Sebastian foarte aproape. In vecinatate se afla mijoacele de transport in comun, centre comerciale, piata agroalimentara, parc, magazine, spitale, scoala, gradinita, etc. Se poate inchiria si pe termen mai scurt si cu posibilitate de cumparare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 2 camere stradal, pe Calea Moșilor, in apropiere de Restaurantul Burebista, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, cu intrare stradala si vedere in spate, ceea ce este un avantaj, deoarece este ferit de galagie si praf, foarte luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, mobilat si utilat ca in poze, aer conditionat, repartitoare, etc, disponibil imediat. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Universitate la zece minute de mers pe jos, Piata Obor, Veranda Mall, supermarketuri, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, restaurante, piete, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Merita vizionat acum! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!!.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , DOAMNA GHICA
Best Home Estate va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, situat langa Parc Plumbuita, pe Aleea Sinaia 18, zona Doamna Ghica, la 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Obor. Are statie RATB in apropiere. Este situat la etaj 3/10, are suprafata 40mp utili, mobilat si utilat. Are loc de parcare. Pentru mai multe informatii si vizionari, contactati-ne la 0752900223!

[+]  Best Home Estate (A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.400 LEI - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Se inchiriaza apartament 2 camere in complex rezidential nou, la cateva minute distanta metrou Dimitrie Leonida. Este decomandat, la parter/5 ,suprafata utila 45mp, mobilat si utilat complet, totul nou. Pentru vizionari si informatii , sunati la 0752900223!

[-]  Best Home Estate (A)
Telefon: 0752900223
Agent: Toma Corina Broker Imobiliar ABI
« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 139   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact