Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 5230

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 262   >
07.12.2021
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , VALEA OLTULUI
Bloc pozitionat stradal cu vedere spate, situat pe raza Sector 6 in apropierea mijloacelor de trasport si utiliatatilor, amenajat integral inclusiv centrala, mobilat si utilat modern, disponibil imediat.

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Ofelia Curcan
Telefon: 0744682007
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup, va prezinta un apartament de 2 camere(62mp) situat in zona Ultracentrala, langa P-ta Victoriei si in apropierea Parcului Kiseleff. Imobilul are urmatoarele dotari:TV LG / Panasonic pt. fiecare cameraMasina de spalat IndesitCuptor grillFrigider WhirlpoolAer conditionat SAMSUNG pt. fiecare cameraCentrala proprie AristonMobilat util si modernParchet masivUsi lemn masivBalcon mareSe doreste contract pe temen lung.Accesul se face usor catre Metrou Piata Victoriei, Metrou Gara de Nord, Parcul Kiseleff, Bd Titulesc, Bd Iancu de Hunedoara, Strada Buzesti, Calea Victoriei, Bd Ion Mihalache etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , DAMAROAIA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, decomandat, situat la parterul inalt al unui bloc nou construit in anul 2009 ce detine tot ceea ce are nevoie: paza permanenta, parcare, sala de fitness si loc de joaca indoor pentru copii, piscina exterioara - toate acestea la discretia locatarilor imobilului.Apartamentul se prezinta ultrafinisat si mobilat complet, de lux (mobilierul este din lemn masiv de cires). Este utilat complet cu aparate de aer conditionat, videointerfon, TV, vesela pentru servit masa, masina de spalat rufe, frigider, aragaz, hota, cuptor electric), nefacand rabat de la eleganta stilului.Camerele se pot bucura atat de maximum de lumina, avand ferestrele largi si acces catre peisaje naturale, cat si de intimitate si intuneric complet, la dispozitia dumneavoastra cu ajutorul obloanelor electrice.Apartamentul dispune si de centrala proprie.In timp ce living-ul face schimb de impresii de eleganta cu bucataria atent proiectata, dormitorul iti sopteste pasii catre un dressing inspirativ dotat cu mobilier la fel de nobil precum si partile expuse din stilul apartamentului.Blocul se afla pe o strada linistita, foarte aproape de lacul Baneasca, iar in imediata apropiere exista Mega Image, Lidl, benzinarii si statii pentru transport in comun.Rapotul calitate / pret foarte bun.Va asteptam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , SALA PALATULUI
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere decomandat situat intr-un bloc din 1975 in vecinatatea Salii Paltului. Apartamentul este renovat de curand, curat, mobilat. Bucataria este inchisa, are aragaz, frigider, hota, masina de spalat rufe. Dormitorul este cu pat de mijloc. Sufrageria este mobilata modern, are tv.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un ap de doua camere decomandat, renovat recent, mobilat, utilat lux. Apartamentul se afla situat chiar in centrul Bucurestiului. Apartamentul este recent zugravit, canapele si fotoliile sunt noi, parchetul raschetat si mobila de calitate. Dormitorul este utilat cu pat de mijloc nou cu saltea noua, dulap pentru haine.Apartamentul este dotat cu aragaz, frigider, masina de spalat si aer conditionat, net. Blocul este racordat la centrala de bloc si nu sunt probleme cu caldura si apa calda.Balconul este inchis cu geamuri termopan.Apartamentul arata exact ca in poze. Blcul este construit in anul 1970 si nu figureaza cu risc seismic.Se percepe o luna chirie si o luna garantie.Fara animale de companie.Va invitam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere in Complexul Central Vasile Lascar un apartament de 2 camere prima inchiriere, bucatarie inchisa , mobilata, utilata. Apartamentul are o suprafata utila de 58,8 mp si o terasa de 5,6 mp. Suprafata totala apartament 64,4 mp.Vederea este pe spatele blocului, deci este liniste si nu se aude zgomotul masinilor.Bucataria inchisa in suprafata de aprox 10 mp si este mobilata si utilata. Are frigider nou de 270 l marca Samsung, masina de spalat rufe marca LG, masina de spalat vase marca Electrolux, aragaz marca Electrolux si cuptor electric marca Electrulux, hota marca Veko, si centrala termica in condensati e marca Buderus cu incalzire in condensatie si perdea.Sugrageria este in suprafata de 24,5 mp, este dotat cu aparat de aer conditionat nou, perdea si draperii.Dormitorul este in suprafata de 16,5 mp, este dotat cu aparat de aer conditionat nou, perdea si draperii.Terasa este in suprafata de 5,6 mp cu vederea pe spate.Baia este cu cada si este cu gresie si fainta, totul nou.Apartamentul dispune de un loc de parcare la demisol foarte usor accesibiul.Fara animale de companie. Se percepe o chirie lunar si o chirie garantie.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere in suprafata de 52 mp cu o terasa generoasa, mobilat si utilat, in bloc nou.Apatamentul este situat la 200 m pana la statia de metrou Stefan cel Mare. Casa scarii si holurile de la intrare in apartament sunt placate cu gresie. Apartamentul este situat la la etajul 3/10. Apartamentul are parchet in living, dormitor si hol.Livingul este dotat cu canapea extensivila, fotolii, masute, aprat de aer conditionat, net. Terasa este de 8 mp.Bucataria este open space, dotata si utilata cu frigider nou, aragaz nou, hota noua.Incalzirea se face cu centrala proprie prin pardoseala inclusiv pe hol si la baie.Dormitorul este dotat cu pat de mijoc, dressing, birou si aer conditionat.Baia este cu gresie si faianta. Baia are cada cu dus. Apartamentul are si masina de spalat rufe noua.Parcarea este la -2 si accesul se face prin telecomanda si accesul se face cu liftul. Intrarea/iesirea din parcare se face prin telecomanda. Locul de parcare este asezat strategic deoarece lateral stanga si lateral dreapta nu sunt parcate masini. Locul de parcare este situat foarte aprape de lift.Accesul la apartament este securizat.Se percepe o luna chirie pentru luna in curs si o luna garantie.Prezinta avantajul ca musafirii pot parca si in fata blocului, accesul se face prin bariera si se perce o taxa de 5 lei/ora.De preferinta nefumatori si fara animale de companie .Va invitam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 265 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere confort 1, mobilat, utilat complet la 100 m pana la statia de metrou Brancoveanu.Blocul este din 1983, reabilitat termic, cu acces direct din bulevard cu scara foarte curata.Apartamentul este situat la etajul 7 din 8, spatios, luminos, calduros, mobilat complet, curat. Este foarte bine pozitionat langa statia de metrouBranconeanu, Oraselul Copiilor, mc Donalds, magazine, farmacii, etc.Sufrageria este dotata cu canapea extensibila, fotolii, birou.Dormitorul are pat matrimonial, sifonier, noptiere si tot ce trebuie.Bucataria este utilata cu aragaz si frigider nou, hota.Balconul este inchis si este dispus la sufragerie.Baia este cu cada, are gresie si fainata. Masina de spalat este montata in holul de langa baie. Apartamentul are vederea pe spate si este ferit de zgomotul de la bulevard. Fără animale de companie si o luna garanție.Va invitam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 500 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 2 camere, 50 mp utili, decomandat, situat la etajul 8 din 9 al unui imobil situat Ultracentral, la doar 2 minute de Calea Victoriei, 4 minute de Gradina Cismigiu si la doar 9 minute mers pe jos de statia de Metrou Universitate.Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispune de aer conditionat, 2 balcoane iar bucataria este utilata si mobilata complet. Bucataria are inclusiv vesela si tacamuri.Pentru vizionare nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 415 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere total decomandat, mobilat, utilat, lux.Fara aanimale de companie.Se percepe o chirie lunar si una garantie.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
ÎNCHIRIEZ APARTAMENT CU DOUA CAMERE, SEMI-DECOMANDAT IN ZONA BRANCOVEANU, CU SUPRAFATA DE APROXIMATIV 40 DE MP, INTR-UN BLOC CU 4 ETAJE CONSTRUIT IN ANUL 1974, SITUAT LA PARTERUL ACESTUIA. APARTAMENTUL ESTE POZITIONAT INTR-O ZONA PLINA CU VERDEATA, CU PARCURI DE JOACA PENTRU COPII, ORASELUL COPIILOR SI MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN LA DOAR CATIVA METRI DE BLOC ( STATIA RATB LA 2 MIN. DE MERS PE JOS DE LA BLOC ; STATIA DE METROU BRANCOVEANU SE AFLA LA APROXIMATIV 4 STATII DE AUTOBUZ ). APARTAMENTUL A FOST RENOVAT DE CURAND SI SE INCHIRIAZA MOBILAT-UTILAT EXACT CUM SE VEDE IN POZE. PENTRU ALTE INFORMATII, POZE VA STAU LA DISPOZITIE. ROG SI OFER SERIOZITATE VIITORILOR CHIRIASI.

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , METALURGIEI
BUNA ZIUA! OFER SPRE INCHIRIERE AP 2 CAMERE, SITUAT LA METROU DIMITRIE LEONIDA, BD METALURGIEI, NR. 468-472 (VIS A VIS DE MONACO TOWERS). APARTAMENTUL ESTE DECOMANDAT, 58 MP, COMPLET MOBILAT, UTILAT. AVAND 2 BALCOANE (ATAT LA LIVING CAT SI LA DORMITOR). PRET: 350 EURO/LUNA. LA SEMNARE SE PERCEPE 1+1 GARANTIE. MULTUMESC! O ZI EXCELENTA TUTUROR!

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 375 EURO - Bucuresti , BERCENI COMUNA
APARTAMENTU SE AFLA IN APROPIERE DE METRO, LA 400 M DE DIMITRIE LEONIDA, APARTAMENTU ARE O SUPRAFATA DE 50 M, SE AFLA LA ET4 DIN 5, MAI MULTE DETALII LA TEL, .

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
INCHIRIEZ AP 2 CAMERE, MOBILAT/ULTILAT NOU, RENOVAT. APARTAMENTUL ESTE LA 3 STATII RATB DE METROU PIATA SUDULUI, LANGA PIATA CULTURAL, ESTIMATIV 7 MINUTE PANA LA METROU. - gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, centrala termica,

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , DRUMUL GAZARULUI
APARTAMENT 2 CAMERE, 50MP, STRADAL, COMPLET RENOVAT, JACUZZI, MOBILAT SI UTILAT ULTRA MODERN, PLASMA TV, AC, BUCATARIE COMPLET UILATA, GRESIE, FAIANTA, PARCHET, TERMOPAN, USA METALICA, ZONA LINISTITA CONFORT: 1 TIP IMOBIL: BLOC DE APARTAMENTE NUMăR BăI: 1

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 260 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
OFER SPRE INCHIRIERE APARTAMENT CU 2 CAMERE, SITUAT IN ZONA BERCENI. APARTAMENTUL ARE O SUPRAFATA UTILA DE 47MP, ESTE SEMIDECOMANDAT, MOBILAT SI UTILAT COMPLET, ETAJ 8/9, DISPUNE DE AER CONDITIONAT, LIBER, GARANTIE 1 LUNA + CHIRIA LUNII IN CURS. PENTRU MAI MULTE DETALII SI VIZIONARI, VA ROG SA MA CONTACTATI.

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , RESITA
APARTAMENTUL ESTE SITUAT LA ETAJUL 4/4 LÂNGÄ‚ PIAÈšA REȘIÈšA, ÎN APROPIEREA FARMACIILOR, ȘCOLILOR, MEGA IMAGE, PENNY MARKET, STANLEYBET, FORNETTI, PATISERIE, MAGAZINE ALIMENTARE, AUTOBUZE (381, 102, 116, 220), TROILEBUZE (76) ETC. APARTAMENTUL ESTE UTILAT CU FRIGIDER, ARAGAZ, ASPIRATOR, FIER DE CÄ‚LCAT, TELEVIZOR, USCÄ‚TOR RUFE, TERMOPANE, PARCHET, APA RECE ȘI CALDÄ‚. CAUT PERSOANE FÄ‚RÄ‚ ANIMALE DE COMPANIE ȘI NEFUMÄ‚TOARE. ADRESA: STRADA REȘIÈšA, NR. 2, SECTOR 4 VÄ‚ ROG SUNAÈšI ÎN INTERVALUL 11: 00-15: 00.

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 290 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
INCHIRIEZ APARTAMENT CU 2 CAMERE, BLOC STRADAL, REABILITAT, COMPLET MOBILAT SI UTILAT. STATIE STB IN FATA BLOCULUI, 4 STATII DE MASINA PANA LA METROU EROII REVOLUTIEI. MAI MULTE DETALII LA TELEFON.

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
APARTAMENT MANSARDAT NOU (NU S-A MAI LOCUIT IN EL) IN COMPLEXUL VIVANDO UNIRII DIN CENTRUL BUCURESTIULUI CU PAZA 24/24 SI PARCARE PRIVATA. COMPLEXUL ESTE SITUAT LA 3 MINUTE DE MERS PE JOS DE PARCUL CAROL SI 10-12 MIN DE METROU PIATA UNIRII, INTR-O ZONA LINISTITA, DEPARTE DE ZGOMOTUL STRAZII. ESTE DOTAT CU CAMERE DE SUPRAVEGHERE VIDEO SI SPATIU COMUN (2 CURTI INTERIOARE). DOTARI: COMPLET MOBILAT SI UTILAT LUX; PARCHET LEMN MASIV; 7 FERESTRE VELUX; AER CONDITIONAT FERROLI DUBLU SPLIT; MASINA DE SPALAT CU USCATOR WHIRLPOOL; PLITA ELECTRICA GORENJE POZITIONAT CATRE EST, IAR LUMINA ESTE SUPERBA IN ORICE MOMENT AL ZILEI. ACCES MAGAZINE/GRADINITE/LOCURI DE JOACA PENTRU COPII. DISPONIBIL IMEDIAT.

[+]  Marvis House Invest(A)
08.12.2021
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , METALURGIEI
INCHIRIEZ APARTAMENT 2 CAMERE IN BLOC NOU (KRISTAL RESIDENCE FAZA II), ET 2/8, COMPLET MOBILAT SI UTILAT, COLABORARE DESIGNER INTERIOR, FOARTE LUMINOS, BALCON. DOTARI: AER CONDIțIONAT, CENTRALA TERMICA ARISTON-TERMOSTAT WI-FI, ELECTROCASNICE (FRIGIDER, MAșINă DE SPăLAT, CUPTOR, PLITA), 2 X SMARTTV SAMSUNG, CANAPEA EXTENSIBILA, TOATE NOI. APARTAMENTUL BENEFICIAZA SI DE LOC DE PARCARE. IN APROPIERE: LIDL, MEGA, AUCHAN, METRO, GRAND ARENA, MALL SUNPLAZA, GRADINITE, SCOLI IN ZONA, SOS. BERCENI - PIATA BERCENI, SPITALUL BAGDASAR ARSENI, SPITALUL SF LUCA. TRANSPORT: METROU, 12 MINUTE DE MERS PE JOS LA STATIA DE METROU APARATORII PATRIEI. STB 125, 141, 220, 232, 312,313MENTIONEZ CA ESTE LA PRIMA INCHIRIERE.

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Dumitru Madalin
Telefon: 0785.225.855
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 262   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact