Inchirieri Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 6746

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 338   >
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 320 EURO inclusiv contract, lei sau euro - Bucuresti , GORJULUI
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, confort 1, decomandat, situat, la doar 3 minute de METROU GORJULUI si Piata GORJULUI, la etajul 5/8, cu orintare nord est. Blocul este construit in 1980, are scara curata, cu 2 lifturi si interfon, amplasat semistradal, ideal pentru cei care cauta o ZONA VERDE si linistita. AVANTAJ: LOC PARCARE ADP. Apartamentul se inchiriaza MOBILAT, UTILAT COMPLET, cu imbunatatiri CLASICE, g., f., linoleum stil parchet, t., u.m si CONTORIZAT apometre, repartitoare, pentru costuri minime de intretinere. Este dotat cu 2 aparate de AER CONDITIONAT pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa in zilele caniculare, masina de spalat rufe automata, aragaz, combina frigorifica, HOTA cu aerisire externa, cuptor cu microunde. Imobilul este SPATIOS, avand o suprafata utila de 53mp si 60mp construiti, CONFORT 1 si decomandat. In compartimentarea acestuia regasiti: 1 BUCATARIE MARE, inchisa, forma patratoasa, cu spatiu pentru luat masa, 1 BALCON INCHIS cu termopan cu intrare din sufragerie pe bucatarie, 1 sufragerie cu canapea extensibila cu functia pat si BIROU pentru lucru sau studiu, 1 dormitor cu pat MATRIMONIAL, 1 baie cu cada si hol spatios la intrare. De acasa ajungeti usor catre majoritatea zonelor de interes si transport public: fiind la doar 3 minute de mers pe jos de METROU si PIATA GORJULUI, Carrefour, Profi, scoala 309 pe strada Moinesti, gradinita, cresa, statia STB 136,137,138,236,336,61,62, LIDL, parculet joaca pt copii, etc. Ajungeti in 10 – 15 minute la Metrou Lujerului, Piata Veteranilor, tramva 41 Virtutii, Cora Lujerului, Mall Plaza, Parc Politehnica, Liceul Tudor Vladimirescu, Institutul Politehnic, etc. Se inchiriaza cu 320 euro/luna, usor discutabil inclusiv contract sau in LEI, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[-]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Telefon: 0730885885
Agent: Acasa Imobiliare
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 600 EURO usor discutabil, inclusiv loc de parcare subteran - Bucuresti , UNIRII
Va oferim spre inchiriere, un apartament de 2 camere, MODERN, LIBER, LA CHEIE, DE LUX, situat ULTRACENTRAL, zona UNIRII, vis-a-vis de LOCANTA JARISTEA, pe str. George Georgescu, nr. 37, la etajul 1/4. Blocul este ANVELOPAT, clasa energetica A, construit in 2016, cu scara curata, lift, interfon si PROTEJAT cu camera de supraveghere. Avantaje: LOC DE PARCARE SUBTERAN in proprietate, cu acces pe baza de telecomanda si iesire directa catre liftul de la subsol, BOXA in PROPRIETATE de 5mp, tot la subsol si boxa in folosinta pe palier cu intrare si de pe palier si din apartament. Apartamentul se inchiriaza COMPLET MOBILAT MODERN SI UTILAT COMPLET, exact ca in poze, cu multiple imbunatatiri, g.,f.,p.,t.,u.m., usi interioare NOI, instalatii eletrice, sanitare si termice NOI precum si rulouri exterioare electrice pe baza de telecomanda, pentru antifonare si intimitate. Este dotat cu CENTRALA PROPRIE PE GAZ cu termostat de ambient WI-FI, AER CONDITIONAT SMART, combina frigorifica, masina de spalat vase, masina automata de spalat rufe, plita, cuptor, HOTA, inclusiv TV LCD cu DIAGONALA de 135cm SMART,s.a. Este locul unde poti spune ACASA ! Este CONFORT 1, semidecomandat, cu o S.ut de 52mp, S.c de 68mp si se compun dintr un living open space cu bucataria si holul de intrare, creand un SPATIU GENEROS si LUMINOS, 1 BALCON deschis cu intrare DUBLA atat din living cat si din dormitor , 1 baie cu cada si geam pentru aerisire, 1 DORMITOR MATRIMONIAL de 13mp. Merita vazut! Pretul este de 600 euro/luna, usor discutabil inclusiv loc parcare subteran si boxa. Pentru mai multe poze sau detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , FAVORIT
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, confort 1, semidecomandat, etaj 3/4, LIBER, cu orientare estica, pe mijloc, situat in zona Drumul Taberei, intrare din strada Marcu Mihaela Ruxandra, nr. 2, vedere spatele blocului. Blocul este construit in 1969, ANVELOPAT, cu scara curata, si pozitionat semistradal, intr-o ZONA VERDE si linistita. Locul unde poti spune ACASA! Apartamentul se inchiriaza MOBILAT si UTILAT COMPLET, CLASIC, cu imbunatatiri CLASICE, LIBER pentru MUTARE imediata. Este CONTORIZAT, apometre, CLASA ENERGETICA A, pentru costuri minime de intretinere. Imobilul este CONFORT 1, SEMIDECOMANDAT si se intinde pe o S.ut de 50mp, S.c de 58mp. In compartimentarea acestuia regasiti si 1 BUCATARIE, 1 sufragerie de trecere catre dormitor cu canapea extensibila cu functia pat, 1 BALCON inchis cu termopan cu intrare din sufragerie, 1 baie cu cada. 2 DEBARALE si dormitorul cu pat. Merita vazut! De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: la doar 3 minute de METROU DRUMUL TABEREI, STATIA ORIZONT sau STATIA FAVORIT, statia STB Orizont 105,168,368,690,80, gradinita, scoala, liceu, parc Orizont, Shop and Go, Megaimage, la 6 minute AFI COTROCENI, piata Moghioros, etc. Se inchiriaza cu 300 euro/luna, mai multe poze la cerere, iar pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0730885885. Va asteptam la vizionare!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 380 EURO loc de parcare subteran 40euro/luna - Bucuresti , PRECIZIEI
Avem placerea de a va oferi spre PRIMA INCHIRIERE, un apartament de 2 camere, mobilat si utilat complet NOU, LA CHEIE, situat in Cartierul Rezidential Rotar Park 2, la 5 minute de statia STB Iuliu Maniu sau METROU Preciziei, pe str. Osiei, nr. 18, la etajul 9/10, cu vedere panoramica. Blocul este construit NOU, in 2022, clasa energetica A, cu 2 lifturi si inclusiv LOC de PARCARE subteran, la minus 2, la cererea dvs. Locuinta va ofera toate FACILITATILE si CONFORTUL: centrala proprie pe gaz, aer conditionat, hota, aragaz, combina frigorifica, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, aspirator, TV LCD si este complet contorizat, pentru costuri minime de intretinere. Este locul in care iti poti incarca bateriile dupa o zi de munca sau de studiu. Apartamentul este spatios si luminos, confort 1, DECOMANDAT, cu o S.ut. de 51mp si S.c. de 60mp. Este modern amenajat si bine compartimentat: 1 balcon tip logie, cu masuta pentru cafea si 2 scaune pentru un moment de RELAXARE; 1 baie cu cada si multiple spatii de depozitare; 1 hol cu pantofar, curier si oglinda incorporate, 1 bucatarie complet utilata, 1 dormitor matrimonial cu 2 noptiere si dressing, 1 sufragerie cu un coltar extensibil, bibliotenca cu spatii depozitare, masuta tip birou, etc. De acasa ajungeti pe jos la mijloacele de transport in comun sau alte zone de interes: 5 minute statia STB Iuliu Maniu sau Metrou Preciziei sau 2 statii STB pana la Metrou Pacii, McDonalds, Metro Militari, MegaImage, etc. Se inchiriaza la pretul de 380 euro/luna si la cererea dvs., pentru 40euro/luna, loc de parcare subteran la minus 2. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885 si stabilim impreuna o vizionare.

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 280 EURO se poate achita in lei sau euro - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Va oferim spre inchiriere un apartament de 2 camere, confort 1, DECOMANDAT, LIBER si pregatit pentru mutare imediata, situat semistradal, pe str. Sergent Latea Gheorghe, la etajul 3/8 in Cartierul DRUMUL TABEREI, intr-o zona linistita si verde. Blocul este construit in 1983, cu scara curata si 2 lifturi. Apartamentul a fost renovat acum 6 ani, cu imbunatatiri clasice, g,f,p,t,u.m, COMPLET MOBILAT si UTILAT, CONTORIZAT, pentru costuri minime la intretinere si acces la cablu si internet, trebuie doar sa deschideti partida. Locuinta are o S.ut. de 52mp si o S.c de 60mp. De acasa aveti acces facil catre mijloace de transport in comun: statia tramvai 41 Ghencea, statia STB, metrou linia M5 Parc Drumul Taberei si alte zone de interes: gradinita, scoala, Parc Moghioros, parculet, stadion, Profi, MegaImage, Auchan, Carrefour, Kaufland, s.a.. Pretul de inchiriere este de 280 euro/luna sau echivalentul in lei. Pentru mai multe poze, detalii sau a merge la o vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885.

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO inclusiv loc de parcare teran, la cerere coltar - Bucuresti , GORJULUI
Avem placerea de a va oferi spre inchiriere un apartament de 2 camere, LIBER, LA CHEIE, intr-o vila cu intrare si scari SEPARATE, la etajul 1/pod, cu orientare nord-vest. Construita in 2017, ANVELOPATA, clasa energetica A si amplasata intr-o ZONA VERDE si linistita, semistradal, intre Metrou, Piata GORJULUI si Pacii, Autogara Militari, zona Apusului. Se inchiriaza cu TOATE UTILITATILE, recent renovat, mobilat pe comanda de la MOBEXPERT si utilat MODERN, LUX, inclusic cu LOC DE PARCARE teran, zona SUPRAVEGHEATA VIDEO. Comfortul termic este asigurat de o CENTRALA pe gaz si un aparat de aer conditionat, fiind si CONTORIZAT complet (gazometru si apometre) pentru costuri reduse de intretinere. Este dotat cu: combina frigorifica, CUPTOR electric cu plita, ventilator de aerisire, masina de spalat rufe, aspirator, TV LCD, cablu, internet, rooter Wi-Fi DIGI, s.a. LA CERERE: se poate aduce un coltar sau o canapea, masa si scaune. Locuinta este SPATIOASA, confort 1 si se intinde pe o S.ut. de 58mp, S.c. de 70mp. In compartimentarea acesteia regasiti: o bucatarie echipata complet, OPEN SPACE cu sufrageria, 1 BALCON de 8mp, ideal ca SPATIU DE RELAXARE, 1 sufragerie cu birou pentru lucrul sau studiul DE ACASA, dulapuri depozitare si biblioteca, 1 dormitor MATRIMONIAL, 1 hol si 1 baie cu cada si geam pentru aerisire. Este locul unde iti poti incarca bateriile cand ajungi acasa! De acasa aveti acces facil catre majoritatea zonelor de interes si transport public: MegaImage, Profi, Penny, Auchan, LIDL, statia STB 136, 137, 138, 236, 336, 61, 62, PARC PACII, 6 minute Metrou Pacii, 6 minute Metrou Gorjului, scoala, gradinita. Apartamentul se inchiriaza cu 450 euro/luna sau lei, inclusic loc de parcare teran, iar pentru mai multe detalii si a merge la vizionare, ma puteti contacta atat telefonic cat si pe whatsapp la 0730885885. Merita vazut!

[+]  Acasa Imobiliare Top Expert SRL(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , ALEXANDRU OBREGIA
Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere de inchiriat, 55m2, confort 1 decomandat, amenajat recent cu finisaje moderne, mobilier nou, modern, utilat cu: centrala proprie, aer conditionat. Agent Biriu Alin Cod anunt: AI0414387 Comision 50%

[+]  SBN ESTATES(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , UNIRII
Se ofera spre inchiriere apartament doua camere decomandat Bulevardul Unirii- vedere bulevard.Recent renovat, terasa spatioasa. Agent Biriu Alin Cod anunt:AI0414348 Comision 50%

[+]  SBN ESTATES(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , MILITARI
Se ofera spre inchiriere apartament renovat utilat si mobilat complet,etaj 6/8. Este situat la 5 minute de statia de metrou Veteranilor si Gorjului, 2 minute de statia de Stb Rasaritului , 2 minute de piata Veteranilor . Complet mobilat si utilat. Agent Biriu Alin Cod anunt: AI0414353 Comsion 50%

[+]  SBN ESTATES(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 630 EURO - Bucuresti , UNIRII
COD: ai 0412566 Se ofera spre inchiriere un apartament mobilat si utilat complet cu 2 camere, in imediata apropiere a pietelor Alba Iulia si Unirii, in bloc nou tip boutique la etajul 3 / 4, semidecomandat, constructie finalizata, 67mp, supr. utila : 59mp, o baie, o bucatarie, un balcon. Apartamentul dispune de centrala termica proprie si optional se poate inchiria si un loc de parcare. Va asteptam la vizionare!

[+]  Circle Group Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 329 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Se ofera spre inchiriere apartament 2 camere la 5 minute de metrou, Complet mobilat si utilat, repartitoare si apometre. Agent Biriu Alin Cod anunt:

[+]  SBN ESTATES(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 420 EURO - Bucuresti , BANEASA
Cod anunt: ai0414252 Se ofera spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Baneasa/ Greenfield. Apartamentul este complet mobilat și utilat, dispune de centrala termica proprie si loc de parcare inclus in pret. Apartamentul se afla la parter din 2, are o suprafata de 45 mp și este semidecomandat, merita vazut! Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie. Comision 50%

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 375 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Piata Victoriei-stradal pe B-dul Banu Manta, in bloc construit in 1986, reabilitat termic, decomandat, suprafata utila 60mp, balcon mare, cca. 8mp, etaj 8/p+10, lift, mobilat si utilat (frigider, aragaz, masina de spalat, aere conditionate, G+F, usa metalica, termopane, interfon). In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, statie STB in apropiere, Primaria Sector 1, Piata Victoriei - Guvern, Parcul Kiseleff, Spitalul Filantropia, Piata 1 Mai, centre comerciale, centre medicale, gradinita, biserica, piete alimentare, magazine, parcuri, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, situat in apropiere de Bulevardul Decebal, la doar 5 minute de mers pe jos la metrou, zona exceptionala cu acces rapid la toate terasele de pe Decebal si la Bulevardul Alba Iulia si B-dul Unirii, suprafata utila 66 mp, nemobilat, bucatarie mobilata si utilata conform foto, parter, decomandat, imbunatatiri, disponibil imediat, negociabil. Se preteaza cu prioritate, pentru firme de orice tip (contabilitate, cabinet medical sau de avocatura etc.), dar si ca spatiu locuinta. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun si metrou, cafenelele si restaurantele de pe Bulevardul Decebal, Unirii, Piata Alba Iulia, Piata Muncii. Mall Vitan, centre comerciale, banci, scoala, magazine, centre medicale, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere in zona P-ta Unirii, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, situat intre magazinul Unirea si Tribunalul Nou, la numai 200m de metrou Piata Unirii si 100mp de Tribunalul Nou, spatios si luminos, suprafata totala 70 mp, decomandat, etaj 2, proaspat renovat, mobilat nou conform foto, utilat,vecini deosebiti, disponibil imediat, garantie 900 Euro. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Magazinul Unirea, Tribunalul Bucuresti, Biblioteca Nationala Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 2 camere, stradal pe Calea Floreasca in apropiere de Spitalul de Urgenta Floreasca si Sfanta Maria, la numai cateva minute de metrou statia Stefan cel Mare, decomandat, suprafata utila 63mp, mobilat si utilat conform foto, inaltimea camerelor 3,35m, centrala proprie, izolat termic si fonic, parchet stejar masiv, internet, sistem alarma, grilaj fier forjat la geamurile stradale, geamuri termopan cu 5 camere, dresing amenajat pentru depozitare, etc. In apropiere puteti gasi toate mijloacele de transport in comun, metrou statia Stefan cel Mare, Piata Floreasca, Barbu Vacarescu, Dorobanti, Stefan cel Mare, zona Tei, magazine, supermarketuri, banci, cafenele, restaurante, scoli, parcuri,spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere in zona Floreasca, stradal pe Calea Floreasca, langa Spring Time si Trattoria Il Calcio, etaj 1/p+3, bloc reabilitat, suprafata utila 48mp, semidecomandat, mobilat si utilat conform foto, aer conditionat,electrocasnice noi, zona linistita. Contract inregistrat ANAF, minimum 1 an. In vecinatate se afla metrou statia Aurel Vlaicu (5 statii de autobuz) sau Stefan cel Mare (3 statii de autobuz), toate mijloacele de transport STB, Parcul Floreasca, Dorobanti, McDonald s, Kaufland, Farmacia Tei, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, cafenele, restaurante, centre comerciale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , AVIATOR POPISTEANU
Avem deosebita placere de a va propune un apartament deosebit de 2 camere, la PRIMA INCHIRIERE dupa renovare totala 2022, finisaje de inalta calitate, in zona Calea Grivitei-MedLife, la doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, intrare stradala, bloc reabilitat termic, cu scara foarte curata si vecini deosebiti, etaj 3/p+7, semidecomandat, suprafata totala este de 52mp, camere luminoase si spatioase (living 18 mp, dormitor 12 mp), mobilat si utilat modern, totul NOU, termopan, instalatii electrice si sanitare noi, balcon inchis in termopan, cu doua usi de acces, prin bucatarie si living, etc. Apartamentul se afla intr-o zona verde , foarte curata si linistita cu parculet de joaca in fata blocului. In vecinatate se afla Hyperclinica MedLife, metrou, mijloacele de transport (statie RATB 65, 86,105), centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, gtadinite, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Apartamentul arata mult mai bine in realitate decat in foto! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate! Voi reveni curand cu mai multe poze si cu toata mobila.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb, LUX DE CALITATE, situat pe B dul Unirii, in apropiere de Rond Piata Alba Iulia, scara curata, vedere frumoasa,zona de entertainment cu terase, toate facilitatiile: scoala, gradinita, biserica, magazine, etc., etajul 6/p+9, suprafața totala 60 mp, decomandat, renovat recent, mobilat si utilat Premium, conform foto, 1 baie, 2 balcoane, hol mare patrat, debara, balcoane inchise, termopan, dotat full: masina de spalat rufe, uscator rufe, aer conditionat pentru. incalzire si racire, micro, cuptor electric, hota, plita electrica, combina frigorifica, expresor cafea, tv-uri smart samsung, mobila din mdf vopsit, coltar extensibil cu lada, pat din catifea cu lada, dresinguri, contract anaf, fara animale, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
06.10.2022
Inchirieri Apartamente 2 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , GRIVITEI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 2 camere, etajul 1, foarte curat, intrare stradala, in zona Calea Grivitei- MedLife si la doar 5 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, mobilat si utilat modern, conform foto, termopan, parchet lemn masiv nou, instalatii electrice si sanitare noi, etc. Se afla in bloc reabilitat termic, cu scara foarte curata si vecini deosebiti. Suprafata totala este de 50mp, camerele sunt luminoase si spatioase ( living 18 mp, dormitor 12 mp), balconul este luminos, inchis in termopan, cu vedere spre case (verdeata) si cu doua usi de acces, prin bucatarie si living. Apartamentul se afla intr-o zona verde, foarte curata si linistita. In vecinatate se afla Hyperclinica MedLife, metrou, mijloacele de transport (statie RATB 65, 86,105), centre comerciale, parculet de joaca in fata blocului, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate! Apartamentul arata mult mai bine in realitate decat in poze!

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 338   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2022 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact