Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2177

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 109   >
29.01.2023
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , FAVORIT
j gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, proaspat renovat,

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Mihai Alexandru
Telefon: 0764660900
29.01.2023
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , APUSULUI
Loc de parcare ADP in fata scarii, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, proaspat renovat,

[+]  Complet Servicii Imobiliare(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.750 EURO Plus TVA. - Bucuresti , PRIMAVERII
Primaverii Herastrau apartament exclusivist 3 camere, 3 bai, et 1 singur pe nivel, suprafata utila 185mp, living 80mp, suprafata totala 240mp include si cele 3 terase ce beneficiaza fiecare de vedere splendida. Amenajat cu materiale de o inalta tinuta, mobilat si utilat complet lux, bucatarie ultraechipata, dressing-uri, fiecare dormitor are baie proprie si terasa, living cu o terasa impozanta deosebita, climatizare, internet, parcare subterana cu acces cu telecomanda, monitorizare si paza. Nu se aplica mentenanta.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Herastrau lux, locatia va ofera intimitate, confort, liniste si mult aer curat.Apartamentul are 3 camere, suprafata utila 160mp, decomandat, et 2, finisaje de lux, este mobilat complet si este compus dintr-un living foarte spatios, bucatarie mobilata si utilata , 2 dormitoare cu bai proprii, plus 1 baie de servici, 3 balcoane cu vedere libera, 1 loc de parcare in subteran .Imobilul dispune de paza permanenta .

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Herastau ap 3 camere Sos Nordului Cartierul Francez, 3 bai, mobilat si utilat complet, hota, combina frigo, masina spalat vase, masina spalat rufe, 3 x AC, TVx2, centrala proprie, et 2/3, 2 balcoane, lift, garaj subteran. Prima inchiriere. Caracteristici, dotari Optiuni interior Apometre Centrala Internet Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Masina de spalat Termopan Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica Optiuni exterior Lift Loc parcare

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Mosilor Ap 3 camere, an 2016, etaj 1, suprafata 65mp, centrala proprie, mobilata si utilat, semidecomandat, posibiitate garaj.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.900 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Primaverii Penthouse modern, cu finisaje calitative, care indeplineste criteriile unui stil de viata exclusivist. Apartamentul de 3 camere este spatios, cu o terasa de 90 mp, fiind situat la etajul 6 in cadrul unui bloc select, tip boutique, in zona Primaverii, foarte aproape de parcul Herastrau. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat. In pretul de inchiriere este inclus si un loc de parcare subteran. o Living-ul formeaza impreuna cu zona de dining un spatiu generos, neintrerupt. o Spatiile vitrate mari imbraca perfect privelistea catre terasa. o Bucataria este complet mobilata si utilata. o Cele doua dormitoare sunt primitoare si luminoase. Zona in care este amplasat imobilul este una dintre cele mai linistite si exclusiviste zone ale Capitalei, in vecinatati aflandu-se numeroase puncte de interes: Parcul Herastrau, Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Piata Presei Libere, Aeroportul Baneasa, dar si numeroase restaurante de renume din Bucuresti. Consumul pentru: energie electrica, gaze si apa sunt contorizate separat. Pret chirie/luna: 3.000 EUR+TVA Garantie: o luna

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.150 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Stefan cel Mare - Suprafata 123 mp Decomandat Mobilat Utilat Apartament 3 camere dotat si utilat complect , incalzirea se face cu centrala complexului , contorizat,ap.aer conditionat , masina spalat cu uscator. Detalii suplimentare Apartamentul este pe firma inchirierea se face cu contract si factura si NU se aplica TVA. .Perioada lunga cel putin 1an .Plata la inceput 2 luni+o luna garantie .Pretul negociabil Ap.este la etaj 8 din 11 .

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.050 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament cochet, spaÅ£ios ÅŸi extrem de luminos, situat in vila cu 2 etaje, in zona centrală Capitale. Acces imediat la metrou, zona parc, cât ÅŸi cafenele ÅŸi restaurante (maxim 5 minute distanta de mers pe jos). Apartamentul este situat la etajul 2, existând doar 2 apartamente pe scara respectiva, cu interfon video pentru acces. Cu o suprafaţă de 70 mp utili, apartamentul este compus astfel: - un dormitor complet mobilat, cu balcon cochet; - zona living complet mobilata, cu balcon terasa stil franÅ£uzesc unde se parte servi masa pe timp de primavara/vara; - zona dining cu chicineta (frigider, plita electrica); - hol intrare spaÅ£ios (exista inclusiv o zona de hol ÅŸi înainte de intrarea în apartament, care este privata ÅŸi poate fi utilizată ca zona de hol depozitare); - baie cu cabina dus, inclusiv maÅŸină spălat rufe; - apartamentul are AC ÅŸi centrală proprie Viessmann. O zona extrem de linistita seara si in weekenduri, cu posibilitate parcare pe strada, fiind o zona fara trafic intens.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , NITU VASILE
Va propunem pt inchiriere un apartament de 3 camere,decomandat,complet mobilat ,utilat,situat la parter inalt,cu balcon,recent renovat si igienizat,,dotat cu aer conditionat si centrala proprie,incalzire in pardoseala,,parcare,boxa.

[+]  Amber Forge(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 303 EURO - Bucuresti , BRAGADIRU
Va prezentam in vederea inchirierii un apartament de 3 camere,cu balcon si living open-space,spatios,ideal pt familii,loc parcare,situat la 100m mijloc de transport.

[+]  Amber Forge(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , STIRBEI-VODA
Agentia SM FAST IMOB va propune spre inchiriere Apartament 3 camere-Stirbei Voda-Cismigiu-Ultracentral- -Sala Palatului-Luterană- Strada Stirbei Voda, semidecomandat, an constructie 1946, et. 7/8, supr. 60 mp, termopan, aer conditionat, mobilat, utilat. Apartament UNIC ca Design in Bucuresti: 60 M util, 22 M terasa fata, 5 M terasa spate, 2 boxe, una subsol si una mansarda renovata complet.Tot apartamentul a fost renovat complet, de la zero in vara 2022: instalatie electrica, finisaje complete, mobila noua in tot apartamentul + covoare persane si romanesti. Bloc 1946, risc seismic U2 (urgenta 2) --- AGENTIE --- Pret: 900 E Comision: 50% ID Anunt: S1386

[+]  S&M Fast Imob(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , BASARAB
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, in zona Calea Grivitei- Intersectie cu Bulevardul Titulescu-Pasaj Basarab, la numai doua minute de mers pe jos pana la statia de metrou Basarab, in bloc reabilitat termic (anvelopat), suprafata totala de 60mp, suprafata utila 57 mp, semidecomandat, nemobilat, bucatarie utilata, recent renovat, aer conditionat, termopan, parchet, gresie, faianta, balcon inchis in termopan, disponibil imediat. In vecinatate se afla Pasaj Basarab, metrou Basarab (trei intrari de metrou: liniile M1 si M4), Gara de Nord, toate mijloacele de transport la cateva zeci de metri de imobil, centre comerciale, centre medicale, gradinita, biserica, piete alimentare, magazine, parcuri, etc. Marele avantaj: legatura imediata cu toate zonele Bucurestiului, aeroporturi (autobuz 780) si la numai cateva minute de mers pe jos la Gara de Nord si Gara Basarab. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii, stradal, situat intre Tribunal si Zepter , la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 7 si 8 intr-un imobil de 9 nivele plus etaj tehnic, suprafata utila 130 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat lux standard occidental, AC, antena TV satelit si cablu TV, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, loc de parcare, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Decebal si Piata Alba Iulia, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 640 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, stradal pe Bulevardul Decebal, la numai 4 minute de mers pe jos la metrou Piata Muncii, spatios si luminos, suprafata utila 92 mp, decomandat, etaj 4/p+7, nemobilat, bucatarie mobilata, utilata cu aragaz si hota, complet renovat, 2 grupuri sanitare, 3 aparate de aer conditionat, disponibil imediat, etc. In vecinatate se afla metrou Piata Muncii,mijloacele de transport STB, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Mall Vitan, cafenele, restaurante, Mega Image, Sanador, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Se preteaza pentru locuinta si activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 430 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
calea calarasilor, delea noua, , stradal, 4/8, dec, 85 mp, 2 gr sanitare,amenajat, mobilat si utilat, reabilitat, liber, fara animale,urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
pantelimon , str zambila ionita, nr 33A, 3/10, dec, 68 mp, amenajat recent complet , inst npi, totul nou, mobilat si utilat, prima inchiriere, lcd, liber, contract, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 475 EURO - Bucuresti , PIPERA
Voluntari,Matei milo 126A , va prezentam spre inchiriere 2 apartamente de 3 camere dec,unul la parter, cu terasa de 8 mp si celalalt la et 2/2 cu suptafata de 85 mp 2 gr sanitare bloc 2018, bucataria mobilata si utilata , loc parcare , boxa, liber, urgent

[+]  Inter Prod Comert (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
lujerului , aleea baia de aries, 2/4, semidec. 65 mp, amenajat, mobilat, utilat modern, . zona linistita, liber, urgent .contract anaf, tel. 0722519460

[+]  Inter Prod Comert (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , GARA DE NORD
Calea Grivitei . colt cu b dul Dacia , 1/5 , dec , 85 mp, amenajat, centrala, an constructie 1945, lift, nemobilat, pretabil birouri, locuinta, salon, urgent

[-]  Inter Prod Comert (A)
Telefon: 0722519460
Agent: Despina Enache
Telefon: 0722519460
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 109   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact