Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1041

« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 53   >
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 899 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii, stradal, situat intre Tribunal si Zepter , la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 7 si 8 intr-un imobil de 9 nivele plus etaj tehnic, suprafata utila 130 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat lux standard occidental, AC, antena TV satelit si cablu TV, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, loc de parcare, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Decebal si Piata Alba Iulia, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii-Fantani, stradal, situat intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 6 si 7 intr-un imobil de 9 nivele, suprafata utila 110 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat si utilat modern, etc. Acces rapid catre Centrul Istoric, toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , COPOSU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere decomandate, situat la Piata Unirii, lângă magazinul Unirea, stradal, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara liniÈ™tita È™i curata, spatios si luminos, la etajul 2, mobilat È™i utilat lux, disponibil imediat. Este compus din doua dormitoare, doua balcoane, hol, doua bai, o bucatarie È™i un living. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric,centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, transformat din 4 camere, situat la Piata Unirii, langa Metrou Piata Unirii, stradal pe Bulevardul Unirii, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara linistita și curata, spatios si luminos, la etajul 7, suprafata utila 105mp, semidecomandat, mobilat și utilat modern, gresie, faianta, usi interioare din lemn, usa metalica, geam termopan, aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz, hota, loc de parcare, tv, lift modern digital din 2019, disponibil imediat. Configuratia initiala a fost de 4 camere, iar acum sunt doua dormitoare spatioase si un living generos , o baie enorma de 24 mp cu jacuzzi, formata din unirea vechii bai si a celui de-al treilea dormitor si o bucatarie deschisa cu holul. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric, centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii-Fantani, stradal, situat intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului, la numai trei minute de mers pe jos la metrou Piata Unirii, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajul 1, intr-un imobil de 5 nivele, suprafata utila 96 mp, mobilat si utilat modern ca in poze, 2 bai (cada/dus), 2 balcoane cu vedere atat la bulevard, cat și in spate, o bucatarie cu camara, spatii de depozitare, aer conditionat, TV , frigider, masina de spalat, cuptor, cuptor cu microunde, disponibil imediat, etc. Apartamentul a fost foarte bine intretinut si este in stare perfecta. Pretabil pentru locuit, birou, cabinet dentar, avocatura, notariat, salon de infrumusetare, etc. Acces rapid catre Centrul Istoric, toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metroul Piata Unirii, Piata Constitutiei, Unirea Shopping Center, centre comerciale, cafenele si restaurante, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca-100 m de lacul Floreasca,10 min de metrou, apartament LUX, 3 camere in bloc nou, constructie 2015, cu terasa si vedere la lac, doua apartamente pe nivel, etajul 1/p+4, suprafata totala 116 mp, din care terasa 9 mp + balcon 2 mp, decomandat, nemobilat, incalzire in pardoseala in bai, calorifere aluminiu, rulouri electrice, garaj la demisol, etc. Apartamentul este alcatuit dintr-un living spatios de 31 mp, 2 dormitoare de 20.03 mp (cu baie matrimoniala) si respectiv 13,79 mp, bucatarie de 15,57 mp (nemobilata, neutilata, cu exceptia unui frigider), 2 bai. Se prefera firme (posibilitate stabilire sediu social si punct de lucru), dar la cerere se poate mobila si utila. Se poate ceda si contractul pentru salon de infrumusetare la pretul de 15000E. Se preteaza pentru locuinta, activitati specifice de birou, salon de infrumusetare, etc. Se afla intr-o zona cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca. In vecinatate avem Promenada Mall, Hypermarketuri, Spitale, Dorobanti, Barbu Vacarescu, mijloace de transport in comun: metrou Aurel Vlaicu, autobuzele 135, 182, 282, 605, etc.. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , MC DONALDS DRISTOR
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, situat pe B-dul Mihai Bravu, stradal, in zona Dristor, vizavi de Kaufland, la numai 5 minute de mers pe jos pana la metrou , in apropiere de Mall Vitan, spatios si luminos, in imobil reabilitat termic, foarte curat, partial mobilat si utilat, semidecomandat, costuri mici la intretinere, vecini linistiti, disponibil imediat. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, liceu , loc de joaca in fata blocului, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp,bloc constructie 2001,etaj 8/ p+10,2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Unirii-in apropiere de rond Piata Alba-Iulia, stradal pe Bulevardul Decebal-Ruby Tuesday , cu vedere stradala, spatios si luminos, etaj 3/p+8, in bloc constructie 1994, decomandat, suprafata totala de 83 mp, renovat, bucatarie utilata, nemobilat, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane inchise, 2 spatii de depozitare, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, aer conditionat, acces mixt, usa metalica, interfon, iluminat exterior, paza la intrarea in bloc. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Mall Vitan, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb, luminos È™i spaÈ›ios, de 3 camere, situat in zona Herastrau-Cartierul Francez, decomandat, suprafaÈ›a utila 140 mp, living generos de 70 mp, liber de mobilier, cu ieÈ™ire pe balcon, un dormitor matrimonial cu pat 180x200 È™i un dresing de 3m si un dormitor liber, nemobilat, cu ieÈ™ire pe balconul propriu, bucatarie utilata; doua bai generoase, din care una este cu cabina de dus È™i cealaltă cu cada pe centru, bideu,centrala termică proprie, doua balcoane închise, loc parcare in subteran, inchis, boxa aferenta, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Mall Promenada, Mega Image, Profi, banci, piata, Parcul Herastrau, scoli, gradinite, magazine, restaurante, cinematografe, supermarket, clinici, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 399 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, spatios si luminos in zona Vitan Mall, la numai 1 minut de pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, suprafata utila 80 mp, etajul 2, nemobilat, bucatiarie utilata, aer conditionat, 2 bai , 2 balcoane, negociabil, disponibil imediat. O sa fie proaspat renovat. In vecinatate se afla Mall Vitan, metrou la zece minute, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, pub-uri, centre comerciale, scoala, magazine, mici parcuri cu locuri de joaca, la cateva minute de parcul Tineretului, gradinite, scoli, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, piete, etc. Se inchiriaza cu contract ANAF, 1 luna garantie + luna in curs. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 690 EURO - Bucuresti , BANEASA
Iti doresti sa locuiesti intr-o zona exclusivista, aproape de padure, de aeroport, de fite? Ai posibilitatea acum. Inchiriezi acest apartament. Mare, dormitoare cu baie proprie fiecare, wc de serviciu, dressing, luminos, calduros. Zona extrem de linistita.

[+]  IRVANA FACE LIGHT SRL (A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TITAN
A003 Apartament 3 camere - Adama Evocasa Titanium - str. Postavarul 3C - Metrou Nicolae Grigorescu (5-7 minute), unul din cele mai cautate blocuri din Sectorul 3, centrala proprie, scara impecabila, vecini de calitate, semidecomandat, 70mp, etaj 6/12, doua dormitoare mobilate - pat dublu plus dulap, iar in living o canapea. Bucatarie mobilata si utilata, plita, cuptor, hota, frigider. Contact nonstop pe telefon sau whatsapp. Chiria se stabileste in LEI.

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TITAN
A003 Apartament 3 camere - Adama Evocasa Titanium - str. Postavarul 3C - Metrou Nicolae Grigorescu (5-7 minute), unul din cele mai cautate blocuri din Sectorul 3, centrala proprie, scara impecabila, vecini de calitate, semidecomandat, 70mp, etaj 6/12, doua grupuri sanitare, doua dormitoare mobilate - pat dublu plus dulap, iar in living o canapea. Bucatarie mobilata si utilata, plita, cuptor, hota, frigider. Contact nonstop pe telefon sau whatsapp. Chiria se stabileste in LEI - contrct inregistrat Anaf.

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Apartament 3 camere Metrou Dristor (3min) KFC Mihai Bravu - strada Laborator, confort Lux, 80mp, parter, doua grupuri sanitare, beci, terasa, loc de parcare rezervat, centrala proprie, renovat complet, mobilat lux, utilat premium. Vizionari la orice ora!

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TITAN
A003 Apartament 3 camere - Adama Evocasa Titanium - str. Postavarul 3C - Metrou Nicolae Grigorescu (5-7 minute), unul din cele mai cautate blocuri din Sectorul 3, centrala proprie, scara impecabila, vecini de calitate, semidecomandat, 70mp, etaj 6/12, doua gruprui sanitare, doua dormitoare mobilate - pat dublu plus dulap, iar in living o canapea. Bucatarie mobilata si utilata, plita, cuptor, hota, frigider. Contact nonstop pe telefon sau whatsapp. Chiria se stabileste in LEI.

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 370 EURO - Bucuresti , TITAN
A003 Apartament 3 camere - Adama Evocasa Titanium - str. Postavarul 3C - Metrou Nicolae Grigorescu (5-7 minute), unul din cele mai cautate blocuri din Sectorul 3, centrala proprie, scara impecabila, vecini de calitate, semidecomandat, 70mp, etaj 6/12, doua dormitoare mobilate - pat dublu plus dulap, iar in living o canapea. Bucatarie mobilata si utilata, plita, cuptor, hota, frigider. Contact nonstop pe telefon sau whatsapp. Chiria se stabileste in LEI, la 5 min de metrou Nicolae Grigorescu, 3 camere, etaj 6 / 12, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, 70mp, constr. 2008, supr. utila : 70mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, bucatarie inchisa, centrala termica proprie

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
A 004 Apartament 3 camere 60mp plus curte 220mp, Berceni - Aparatorii Patriei - Popesti Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida (15 minute), str. Amurgului, confort 1, 60 mp, semidecomandat, mansarda in duplex, acces curte, magazie proprie, mobilat complet, utilat in totalitate, centrala proprie. 1+1 garantie. Pentru tur virtual si video contact pe WhatsApp. Video: www.youtube.com/watch?v=vFaYBTXAWfY Tur virtual: https://360.goterest.com/sphere/popesti-3-camere-mansarda, la mai mult de 10 min de metrou Dimitrie Leonida, 3 camere, 2 dormitoare, / 2, 2, confort I, in casa duplex, semidecomandat, 60mp, constr. 2008, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, centrala termica proprie

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Salajan)
A 006 Apartament 3 camere Titan - Piata Salajan, Metrou Nicolae Grigorescu (5min), str Patriotilor, confort 1, decomandat, etaj intermediar, 70 mp, mobilat modern, utilat complet, proaspat zugravit. Loc de parcare ADP langa scara blocului! Pentru tur virtual si video contact nonstop pe WhatsApp,

[-]  Smart Invest Real Estate(A)
Telefon: 0774429021
Agent: SMART INVEST
« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 53   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact