Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1946

« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 98   >
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 890 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat in zona Dacia-Eminescu-strada Toamnei, in apropiere de Calea Mosilor, Piata Romana, Stefan cel Mare, Piata Rosetti, open space 112,42 mp, cu posibilitatea de recompartimentare, living generos de 63 mp, 3 grupuri sanitare, bucatarie 15 mp, logie 4,08 mp, parter /p+ 5, bloc construvtie 2010, renovat cu finisaje de foarte buna calitate, pardoseala din parchet masiv de stejar, centrala termica proprie, nemobilat, paza, disponibil imediat. Este situat central pe o strada linistita, accesibila zonei Piata Romana, 20 min de mers pe jos, Institutul Francez 7 minute, Mosilor 10 min si Stefan cel mare 10 min. Ideal pentru persoane care lucreaza de acasa. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport STB, Piata Rosetti, Piata Romana,Stefan cel Mare, Calea Mosilor, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale, banci, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 3 camere, situat in zona Piata Dorobanti, stradal pe Radu Beller, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Aviatorilor, decomandat, suprafata utila 100mp, etaj 1 /p+2, 2 bai, proaspat renovat, nemobilat, disponibil imediat. Este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurante, Mall Baneasa si Promenada, Aeroportul Otopeni), mijloace de transpot-autobuze si Metrou in apropiere. In vecinatate se afla parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, Primaverii, Piata Charles de Gaulee, Piata Dorobanti, Aviatorilor, Piata Victoriei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru cabinete, birouri, cat si pentru rezidenta!!! Se accepta sediul sau punct de lucru. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, in zona Unirii-Nerva Traian-stradal, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou Timpuri noi, noile cladiri de birouri si cateva minute la Piata unirii-Magazinul Unirea, spatios si luminos, suprafata totala 100mp, bloc constructie 2002, etaj3/p+8, decomandat, living spatios, bucataria deschisa, 2 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, mobilat modern si utilat conform foto, ,finisaje moderne si de foarte buna calitate, centrala proprie, aer conditionat, paza, un loc de parcare. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Decebal, Mall Vitan, metrou Timpuri Noi, toate mijloacele de transport STB, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 780 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Unirii, in bloc constructie 2000, decomandat, recent renovat, la prima inchiriere, suprafata utila 123 mp, etajul 7/p+9, 2 bai, 2 balcoane inchise si unul deschis, loc de parcare, nemobilat, bucatarie utilata, 2 dressing-uri pe holuri portar, supraveghere video, lift, disponibil imediat. Pret 790 Euro, negociabil. Se preteaza atat pentru locuit cat si pentru firma, cabinet de avocatura, executor judecatoresc, notariat, cabinete medicale, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului. ​In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, Piata Unirii, Tribunal Bucuresti, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Nerva Traian, Calea Calarasilor, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA DOROBANTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, un apartament deosebit de 3 camere pe Calea Dorobantolor, cu o poziţionare excelenta, in proximitatea Liceului Caragiale si a Pieţei Dorobanţi, la doar 7-8 minute de mers pe jos pana la statia de metrou, spatios si luminos, foarte curat, complet renovat şi utilat, decomandat, in bloc reabilitat termic, suprafata utila 72 mp, mobilat si utilat lux, disponibil imediat. Desi se afla in mijlocul unei zone de maxim interes, apartamentul beneficiaza de intimitate si liniste deplina. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Liceul Caragiale, gradinite si scoli de calitate, Piata Dorobanti, Universiatea ASE, Piata Aviatorilor, Primaverii, Piata Victoriei, supermarket, centre comerciale, magazine, parcuri, spitale, cafenele, restaurante, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, in zona Unirii-Nerva Traian, la numai 7 minute de mers pe jos la metrou Timpuri noi, noile cladiri de birouri si cateva minute la Piata unirii-Magazinul Unirea, situat intr-un bloc izolat termic, finalizat in 1991, spatios si luminos, suprafata totala 80mp, living generos de 20mp, dormitoare 13 mp, bucatarie 10mp, decomandat, mobilat modern si utilat conform foto, zona linistita, aer conditionat, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, termopane, gresie / marmura, parchet din lemn, etc . In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Decebal, Mall Vitan, metrou Timpuri Noi, toate mijloacele de transport STB, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, decomandat, spatios si luminos, situat stradal pe B-dul Unirii, in apropiere de Agentia Nationala pentru Locuinte si Tribunalul Bucuresti, bloc construit in anul 1996, suprafata totala de 80 mp, suprafata utila 73,19 mp, aer conditionat, parchet, usa metalica, termopane, nemobilat 450 Euro. Apartamentul se poate mobila, caz in care chiria va fi de 600 euro. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, Piata Unirii, Magazinul Unirea, Tribunal Bucuresti, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, situat la intersectia Ion Mihalache (1 Mai) cu Banu Manta si Doctor Felix, stradal pe Ion Mihalache (1 Mai), in apropiere de Piata 1Mai, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Victoriei, decomandat, suprafata utila 75mp, foarte curat, complet renovat, luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, nemobilat, bucatarie utilata si mobilata, balcon generos inchis in termopan, parchet, aer conditionat, termopan, disponibil imediat, pret negociabil. Este pretabil pentru birouri,cabinete sau locuit. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Parcul Kiseleff, Piata 1 Mai, Aviatorilor, Dorobanti, P-ta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, in zona Unirii-Nerva Traian-stradal pe Octavian Goga, 1-bloc distanta de intersectia cu Nerva Traian, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou Timpuri noi, noile cladiri de birouri si cateva minute la Piata unirii-Magazinul Unirea, spatios si luminos, bloc constructie 1992, decomandat, 2 bai, bucatarie utilata/ partial mobilat, nemobilat, gresie/faianta, marmura /parchet, pretabil pentru locuit/firma (birouri), disponibil imediat. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Decebal, Mall Vitan, metrou Timpuri Noi, toate mijloacele de transport STB, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc . Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp,bloc constructie 2001,etaj 8/ p+10,2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat la intersecția Bd. Banu Manta cu Soseaua Nicolae Titulescu, la numai 5 minute de mers pe jos la Metrou Victoriei, 3 minute la Metrou Basarab si 10 minute Parcul Kiseleff, etaj 2 in bloc de apartamente construit dupa 1980, reabilitat termic, vecini linistiti si gospodari, nemobilat cu bucatarie utilata și mobilata, locuri de depozitare (dulapuri) pe holul lung de 13 m, masina de spalat rufe, spatios si luminos, suprafata totala 80mp, foarte curat, renovat total in anul 2019, gresie, parchet, obiecte sanitare moderne, etc. Vedere este in spatele blocului, ceea ce inseamna zgomot urban redus. Este ideal pentru familie! In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Auchan, Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Liceul Ion Neculce, Primaria Sector 1, Parcul Kiseleff, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona P-ta Unirii-1 minut metrou, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, decomandat, complet utilat si mobilat 2018 conform foto, masina de spalat vase, masina de spalat cu uscator, ambele de ultima generatie, renovat total in anul 2018, prezentare impecabila cu finisaje si mobilier de inalta calitate. Are suprafata utila de 80mp si este compus dintr-un hol generos, living, un dormitor mare, un dormitor mic, o debara de hol, bucatarie, 1 baie si 1 toaleta, 2 balcoane. Vecinii sunt deoasebiti si exista portar 24 ore. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , C.A. ROSETTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat in zona C.A. Rosetti-Vasile Lascar- Batistei, spatios si luminos, suprafata utila 86 mp, etaj 2, liber, receptie mare, 3 birouri, zona biblioteca, bucatarie, 2 toalete, balcon, aer conditionat, renovat, vecini deosebiti, etc. In vecinatate se afla Universitate, metrou si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale, banci, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat in zona Universitate, la numai cateva minute de mers pe jos pana la metrou, spatios si luminos, suprafata utila 85mp, decomandat, 2 bai, renovat total, mobilat si utilat modern conform foto. In vecinatate se afla metrou Universitate, toate mijloacele de transport STB, Intercontinetal, Piata Romana, Centrul Istoric, Piata Unirii, Rosetti, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale, banci, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, in zona Unirii-Nerva Traian-stradal, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou Timpuri noi, noile cladiri de birouri si cateva minute la Piata unirii-Magazinul Unirea, spatios si luminos, bloc constructie 2010, decomandat, mobilat modern si utilat conform foto, vedere pe spate, liniste, contorizat total, cheltuieli mici de intretinere, disponibil imediat. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Decebal, Mall Vitan, metrou Timpuri Noi, toate mijloacele de transport STB, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , NICOLAE BALCESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat in zona Piata Universitatii, la numai 2 minute de mers pe jos pana la metrou, stradal (toate camerele au vedere spre Piata Universitatii), spatios si luminos, suprafata totala 80mp, primul bloc construit dupa cutremur (1979), etajul 8 din 10, decomandat, 2 bai, balcon de 15mp, camere video si paza 24h, aer conditionat, renovat in totalitate si izolat fonic, bucatarie utilata conform foto (plita pe gaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat), nemobilat (poate fi si mobilat dupa negociere) dar are suficient spatiu de depozitare avand doua dressinguri. Posibilitate de inchiriere loc de parcare in parcarea subterana de la Intercontinental. In vecinatate se afla metrou Universitate, toate mijloacele de transport STB, Intercontinetal, Piata Romana, Centrul Istoric, Piata Unirii, Rosetti, Cismigiu, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale, banci, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , DUDESTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un Penthouse Triplex superb cu terasa de 30 mp si loc de parcare subteran, in zona Unirii- Piata Alba Iulia- langa Mall Vitan-Dristor, cateva minute de mers pe jos pana la Metrou, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 214 mp, suprafata utila 150 mp, bloc constructie dupa 2000, living generos open space de 53, 64mp, nemobilat, bucatarie mobilata si utilata conform foto, paza 24/7 sala fitness si piscina interioara, loc de joaca copii, etc. Apartamentul este situat la etajele 15,16 si 17 si este compus din 3 camere, 3 bai, terasa 30 mp, 2 balcoane. Etajul 15: Living open space, balcon 7mp cu acces din bucatarie si living, bucatarie, baie de serviciu; Etajul 16: Dormitor, baie cu cada, balcon 8mp cu acces din dormitor; Etajul 17: Dormitor, baie cu cabina de dus, terasa 30 mp. In vecinatate se afla Vitan-Mall, Piata Alba Iulia, Unirii, Decebal, Dristor,toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou,etc. Apartamentul este si la vanzare. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate! Datorita zonei si beneficiilor, este o locatie ideala pentru rezidenta cat si pentru birouri!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , BUREBISTA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat in apropiere de Rond Alba Iulia stradal pe Bulevardul Decebal, zona exceptionala cu acces rapid la toate terasele de pe Decebal si la Bulevardul Unirii, suprafata totala 87mp, nemobilat, etaj 1, decomandat, 2 bai, 3 balcoane, proaspat renovat, disponibil imediat. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun si metrou, cafenelele si restaurantele de pe Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Piata Muncii. Mall Vitan, centre comerciale, banci, scoala, magazine, centre medicale, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.11.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 480 EURO - Bucuresti , MILITARI
Se ofera spre inchiriere apartament 3 camere, zona Lujerului, confort I, etaj 2/14, decomandat, utilat si mobilat, 96mp, an bloc 1980. Cod anunt: ai0366919 Comision 50%

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Theodor Chiru
Telefon: 0734175502
« 1
3 4 5 6 7 »
<  Pagina 2 din 98   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact