Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 1179

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 59   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
Situat stradal langa MAPN si statia de metrou, bloc din 1983 anvelopat, ap decomandat cu 2 balcoane si 2 gr sanitare, gresie, faianta, parchet, nemobilat (se poate mobila si utila bucataria la cerere) pretabil locuit, firma.

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Dobre Viorica
Telefon: 0721376420
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.199 EURO - Bucuresti , PIPERA
Va oferim spre inchiriere un apartament superb, decomandat, compus din 3 camere, 2 dormitoare si 2 terase mari, mobilat si utilat modern, amplasat in zona rezidentiala de nord a capitalei, Pipera, in spatele Porsche Audi, intr-un ansamblu nou, special. Apartamentul aflat la etajul 1, detine o suprafata generoasa de 145 mp total din care 110 mp utili si 2 terase generoase, 2 bai spatioase cu geam, dormitor matrimonial, dressing-uri mascate. Finisajele de cea mai buna calitate si facilitatile (instalatii Roca si Romstal, lift Ottis, piscina proprie, acces securizat, AC, centrala termica proprie, smart home, etc), plaseaza acest apartament si complexul, in segmentul imobiliar de lux al zonei rezidentiale de nord. Apartamentul se afla in amenajare, puteti beneficia de avantajele primei inchirieri si va puteti muta in cel mai scurt timp. Una dintre caracteristicile distincte ale ansamblului este regimul de inaltime a zidurilor de 350cm, oferind cadrul unui stil de viata realmente confortabil. De asemenea, in pachetul de inchiriere intra si loc de parcare tip garaj.

[+]  Nord Estates(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , SOS STRAULESTI
Apartament cu 3 camere, doua dormitoare, in ansamblu nou, etaj 2/4, 93 mp, piscina interioara, lift, doua terase mari, doua dormitoare si doua bai, dormitor matrimonial si dormitor copii amenajate, mobilat si utilat complet, cu bucatarie mobilata si utilata centrala termica, frigider, aragaz, masina de spalat vase, hota, etc. Camera de zi este mobilata cu dressing, canapea, TV, loc de luat masa. Apartamentul este liber si beneficiaza de un loc de parcare in ansamblu, cu acces securizat si paza.

[+]  Nord Estates(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , JANDARMERIEI
Apartament 3 camere de inchiriat in Baneasa, Jandarmeriei, in complexul Atlas Residence de pe aleea Meteoroligiei, parter/5, mobilat si utilat lux, prima inchiriere! Inchiriind acest apartament, veti beneficia de o suprafata generoasa de 115mp, 3 camere, 2 dormitoare, 2 bai cu piatra naturala, 3 terase, parcare subterana inclusa in pret, mobilier de calitate absolut nou, bucatarie mobilata si utilata complet, masina de spalat vase, AC, electronice de ultima generatie noi, spatii de depozitare incastrate precum si dressing ultra-incapator, paza permanenta si bariera etc. Ansamblul a fost finalizat in 2019 si este pozitionat langa padurea Jandarmeriei, precum si mall Baneasa, Academia de Politie, aproape de mijloacele de transport in comun etc. Ideal familie sau cuplu, fara animale de companie! Apartamentul este liber, va puteti muta imediat.

[+]  Nord Estates(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO fix - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem pentru inchiriere un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat situat la 5 min de metrou Lujerului, stradal pe bld. Iuliu Maniu, etaj 8/9. Apartamentul este renovat, mobilat si utilat nou, prima inchiriere. Se solicita o chirie de 500Euro/luna ce va fi platita in avans si o garantie de 500Euro Comision 0

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere confort 1 semidecomandat situat in Militari zona Lujerului sradal la bulevard. Apartamentul este renovat mobilat si utilat nou, prima inchiriere. Blocul este reabilitat termic, costurile cu intretinerea fiind minime.

[+]  Elena Simeanu PFA(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp,bloc constructie 2001,etaj 8/ p+10,2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Unirii-in apropiere de rond Piata Alba-Iulia, stradal pe Bulevardul Decebal-Ruby Tuesday , cu vedere stradala, spatios si luminos, etaj 3/p+8, in bloc constructie 1994, decomandat, suprafata totala de 83 mp, renovat, bucatarie utilata, nemobilat, 2 grupuri sanitare, 2 balcoane inchise, 2 spatii de depozitare, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, aer conditionat, acces mixt, usa metalica, interfon, iluminat exterior, paza la intrarea in bloc. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Mall Vitan, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona Hala Unirii, zona foarte linistita, spatios si luminos, decomandat, suprafata utila 120 mp, bloc constructie 2014, etajul 1, mobilat si utilat moderm, centrala propie, lift. In vecinatate se afla Hala Traian, Calea Calarasilor, metrou, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii-Fantani, stradal, situat intre Piata Unirii si Palatul Parlamentului, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 6 si 7 intr-un imobil de 9 nivele, suprafata utila 110 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat si utilat modern, etc. Acces rapid catre Centrul Istoric, toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 499 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti-apartamente 3 camere de inchiriat la parter intr-un imobil reabilitat termic recent, in imediata vecinatate a Pietii Dorobantilor, avand o suprafata utila de 70 mp. Este nemobilat, are bucatarie utilata si este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurane, Mall Baneasa si Promenada, cluburi de sanatate, Aeroportul Otopeni, mijloace de transpot -autobuze si Metrou in apropiere, iar in vecinatate se afla parcurile Bordei, Floreasca, Herastrau, etc). Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru birouri, cat si pentru rezidenta. Costurile la intretinere sunt mici, deoarece apartamentul este contorizat, blocul fiind reabilitat termic pastreaza caldura. Exista posibilitatea inchirierii unuia sau mai multor locuri de parcare. Apartamentul este si la vanzare! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , FANTANI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona P-ta Unirii, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, decomandat, complet utilat si mobilat 2018 conform foto, renovat total in anul 2018, prezentare impecabila cu finisaje si mobilier de inalta calitate. Are suprafata utila de 80mp si este compus dintr-un ​hol generos, living, un dormitor mare, un dormitor mic, o debara de hol, bucatarie, 1 baie si 1 toaleta, 2 balcoane. Vecinii sunt deoasebiti si exista portar 24 ore. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat in Piata Unirii, in spatele Magazinului Unirea, la 2 minute de Metrou si statie de autobuz, foarte curat, spatios si luminos, suprafata utila 90 mp, etaj 3, decomandat, 2 bai, mobilat si utilat modern, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii, stradal, situat intre Tribunal si Zepter , la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 7 si 8 intr-un imobil de 9 nivele plus etaj tehnic, suprafata utila 130 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat lux standard occidental, AC, antena TV satelit si cablu TV, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, loc de parcare, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Decebal si Piata Alba Iulia, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , COPOSU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere decomandate, situat la Piata Unirii, lângă magazinul Unirea, stradal, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara liniÈ™tita È™i curata, spatios si luminos, la etajul 2, mobilat È™i utilat lux, disponibil imediat. Este compus din doua dormitoare, doua balcoane, hol, doua bai, o bucatarie È™i un living. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric,centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, transformat din 4 camere, situat la Piata Unirii, langa Metrou Piata Unirii, stradal pe Bulevardul Unirii, la numai trei minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara linistita și curata, spatios si luminos, la etajul 7, suprafata utila 105mp, semidecomandat, mobilat și utilat modern, gresie, faianta, usi interioare din lemn, usa metalica, geam termopan, aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aragaz, hota, loc de parcare, tv, lift modern digital din 2019, disponibil imediat. Configuratia initiala a fost de 4 camere, iar acum sunt doua dormitoare spatioase si un living generos , o baie enorma de 24 mp cu jacuzzi, formata din unirea vechii bai si a celui de-al treilea dormitor si o bucatarie deschisa cu holul. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, Centrul Istoric, centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 899 EURO - Bucuresti , FLOREASCA
Floreasca-100 m de lacul Floreasca,10 min de metrou, apartament LUX, 3 camere in bloc nou, constructie 2015, cu terasa si vedere la lac, doua apartamente pe nivel, etajul 1/p+4, suprafata totala 116 mp, din care terasa 9 mp + balcon 2 mp, decomandat, nemobilat, incalzire in pardoseala in bai, calorifere aluminiu, rulouri electrice, garaj la demisol, etc. Apartamentul este alcatuit dintr-un living spatios de 31 mp, 2 dormitoare de 20.03 mp (cu baie matrimoniala) si respectiv 13,79 mp, bucatarie de 15,57 mp (nemobilata, neutilata, cu exceptia unui frigider), 2 bai. Se prefera firme (posibilitate stabilire sediu social si punct de lucru), dar la cerere se poate mobila si utila. Se poate ceda si contractul pentru salon de infrumusetare la pretul de 15000E. Se preteaza pentru locuinta, activitati specifice de birou, salon de infrumusetare, etc. Se afla intr-o zona cu foarte multe spatii verzi, cele mai apropiate parcuri fiind Verdi si Floreasca. In vecinatate avem Promenada Mall, Hypermarketuri, Spitale, Dorobanti, Barbu Vacarescu, mijloace de transport in comun: metrou Aurel Vlaicu, autobuzele 135, 182, 282, 605, etc.. Cartierul Floreasca este delimitat de Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Sos Stefan cel Mare si Sos Pipera. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
A 004 Apartament 3 camere 60mp plus curte 220mp, Berceni - Aparatorii Patriei - Popesti Leordeni, Metrou Dimitrie Leonida (15 minute), str. Amurgului, confort 1, 60 mp, semidecomandat, mansarda in duplex, acces curte, magazie proprie, mobilat complet, utilat in totalitate, centrala proprie. 1+1 garantie. Pentru tur virtual si video contact pe WhatsApp. Video: www.youtube.com/watch?v=vFaYBTXAWfY Tur virtual: https://360.goterest.com/sphere/popesti-3-camere-mansarda, la mai mult de 10 min de metrou Dimitrie Leonida, 3 camere, 2 dormitoare, / 2, 2, confort I, in casa duplex, semidecomandat, 60mp, constr. 2008, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, centrala termica proprie

[+]  Smart Invest Real Estate(A)
14.06.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , NICOLAE GRIGORESCU (Salajan)
A 006 Apartament 3 camere Titan - Piata Salajan, Metrou Nicolae Grigorescu (5min), str Patriotilor, confort 1, decomandat, etaj intermediar, 70 mp, mobilat modern, utilat complet, proaspat zugravit. Loc de parcare ADP langa scara blocului! Pentru tur virtual si video contact nonstop pe WhatsApp,

[-]  Smart Invest Real Estate(A)
Telefon: 0774429021
Agent: SMART INVEST
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 59   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact