Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2147

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 108   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 330 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
Situat stradal langa MAPN si statia de metrou, bloc din 1983 anvelopat, ap decomandat cu 2 balcoane si 2 gr sanitare, gresie, faianta, parchet, nemobilat (se poate mobila si utila bucataria la cerere) pretabil locuit, firma.

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Dobre Viorica
Telefon: 0721376420
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
3 camere, parter / 8, decomandat, 63mp., supr. utila : 63mp., o baie, o bucatarie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, apartament 13 septembrie prosper, decomandat situat in zona linistita, partial mobilat, gresie faianta parchet, aer conditionat acces rapid la mijloacele de transport in comun,

[+]  Marvis House Invest(A)
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , VITAN BARZESTI
3 camere, etaj 9 / 11, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, situat in Confort Park, 70mp., constr. 2008, supr. utila : 70mp., utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de parc, supermarket, gresie, faianta, parchet, usa metalica, centrala termica, cablu TV, ap de 2c transformat in 3 mobilat utilat nou

[+]  Marvis House Invest(A)
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , SOS OLTENITEI
INCHIRIEZ APARTAMENT 3 CAMERE FOARTE SPATIOS(TRANSFORMAT DIN 4 CAMERE), DECOMANDAT, MOBILAT MODERN, UTILAT, MOBILA DE F BUNA CALITATE, GRESIE FAIANTA, PARCHET, RENOVAT, RECENT, ETAJ 6 DIN 10, ZONA BERCENI, SOS OLTENITEI, CABLU SI WI FI GRATUIT, LOC DE PARCARE INCLUS.

[+]  Marvis House Invest(A)
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , ROSETTI
MAGHERU CA ROSETTI INTRE PIATA ROMANA SI PIATA UNIVERSITATII APARTAMENT ALCATUIT DIN 3 CAMERE, BUCATARIE, O BAIE MARE SI UNA MICA DE SERVICIU, O TERASA INCHISA SI UNA DESCHISA, O MICA DEBARA. LIVING-UL, SPRE CARE SE FACE ACCES DIN HOLUL DE LA INTRARE, ESTE CONCEPUT CA UN SPATIU GENEROS, PRIMITOR, CARE FACE LEGATURA CU RESTUL INCAPERILOR, INDIVIDUAL. BIROUL, CARE POATE FI CONCEPUT SI CA UN AL DOILEA DORMITOR, ESTE CEA DE-A DOUA CAMERA. FARMECUL ACESTUIA CONSTA IN TERASA PROPRIE, CU O MINUNATA VEDERE SPRE BULEVARD SI CLADIRILE DIN APROPIERE. DORMITORUL ESTE LUMINOS, MOBILAT SI ARE ACCES RAPID SPRE BAIE. ESTE LA FEL DE SPATIOS, IAR VEDERA PANORAMICA VA VA INCANTA. BUCATARIA, ESTE UTILATA, CU ACCESS SPRE DEBARA SI TERASA INCHISA. APARTAMENTUL ESTE DOTAT CU CENTRALA PROPRIE. APARTAMENTUL ARE O STRUCTURA INALTA, SPECIFICA STILULUI INTERBELIC,

[+]  Marvis House Invest(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 530 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Avem placerea de a va prezenta un apartament cu 3 camere situat pe Calea Mosilor 262 vis-a-vis de Restaurantul Burebista. Pozitionat la etajul 2 al imobilului, cu o vedere deschisa pe fata, luminos si cu acces din bulevard. Apartamentul are rezervat 1 Loc de Parcare ADP, pozitionat in spatele blocului.Interiorul este bine compartimentat, cu 2 dormitoare separate si o zona de living cu acces catre balconul de ~ 6mp. Bucataria este complet mobilata si utilata, inclusiv masina de spalat vase. Dispune de 2 x aparate de aer conditionat.Daca esti in cautare unui astfel de spatiu pe care il vei numi /acasa/, la inchiriere caruia vei beneficia de 0% comision, te asteptam cu drag la vizionare!

[+]  Zoom City(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, stradal pe Bulevardul Decebal, cu vedere stradala, spatios si luminos, decomandat, suprafata utila 95 mp, recent renovat, baie si un grup sanitar, semimobilat, bucatarie utilata, un dormitor mobilat cu vedere spre Strada Theodor D. Speranția (zona mai linistita). In vecinatate se afla metrou Piata Muncii,mijloacele de transport STB:104,70,79, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Mall Vitan, cafenele, restaurante, Mega Image, Sanador, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Exista locuri de parcare in spatele blocului. Se preteaza pentru locuinta si activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , ION MIHALACHE (1 MAI)
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament de 3 camere parter, in zona Ion Mihalache - Clucerului, in apropiere de Piata 1Mai, la numai 500 metri si 7 minute pe jos pana la Arcul de Triumf si 200 metri pana la intersectia Turda/Mihalache (1Mai, Miciurin), in bloc reabilitat termic, nemobilat ,t ermopan, parchet, vedere catre gradina interioara, geamuri mari, plasa de siguranta, contor individual gaze, interfon, camere video, rampa acces, disponibil imediat. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Turda, Piata Domenii, Pta Victoriei, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , PIATA 1 MAI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere , un apartament deosebit de 3 camere, in zona Ion Mihalache, in apropiere de Piata 1Mai, la doar 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Victoriei, foarte curat, complet renovat, luminos si spatios, in bloc reabilitat termic, nemobilat , bucatarie utilata si mobilata ca in poze, aer conditionat in fiecare camera, termopan, patchet, disponibil imediat, pret negociabil. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Parcul Kiseleff, Aviatorilor, Dorobanti, Pta Victoriei, centre comerciale, scoala, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, situat la intersecția Bd. Banu Manta cu Soseaua Nicolae Titulescu, la etajul 2 al unui bloc de apartamente construit dupa 1980, reabilitat termic, vecini linistiti si gospodari. Se afla la 6 minute de metrou Basarab, 8 minute de Piata Victoriei, 5 minute de școala gimnaziala Nicolae Titulescu, 5 minute de liceul Ion Neculce, 1 minut de Primaria Sector 1, 8 minute de Parcul Kiseleff. Apartamentul este nemobilat cu bucatarie utilata și mobilata, locuri de depozitare (dulapuri) pe holul lung de 13 m, masina de spalat rufe. Este spatios si luminos, foarte curat, renovat total in anul 2019 si dispune de gresie, parchet, obiecte sanitare moderne, etc. Vedere este in spatele blocului, ceea ce inseamna zgomot urban redus. Este ideal pentru familie! In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, spitale, piete,etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , MITROPOLIE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere situat pe o strada boema, cu case, foarte linistita, vecini deosebiti, in zona P-ta Unirii, la numai 3 minute de mers pe jos pana la metrou, curte proprie de 80 mp, plus loc de parcare subteran, suprafata utila 82 mp, parter/p+4, bloc constructie 2008, parchet din bambus, placi de granit, glafuri din travertin, storuri la toate ferestrele, centrala proprie, aer conditionat, mobilat complet modern, bucatarie utilata, 2 bai, din care una matrimoniala. Dupa o zi de munca, cu familia sau prietenii poti lua masa si savura un pahar de vin in curtea proprie, la umbra si in liniste. Daca lucrezi la domiciliu, o poti face in aer liber, fara sa fii deranjat de nimeni, apoi poti merge in centrul vechi, pentru zgomotul orasului. Este ceea ce ai nevoie, pentru tine si familia ta! Doresti sa stai in centrul Bucurestiului, dar sa fie liniste? Aceasta poate fi casa mult visata cu loc de parcare subteran si curte proprie! In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale,etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere decomandate, situat pe Bulevardul Unirii, stradal, situat intre Tribunal si Zepter , la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona deosebita, spatios si luminos, la etajele 7 si 8 intr-un imobil de 9 nivele plus etaj tehnic, suprafata utila 130 mp, living generos de 45 mp, bucatarie dotata complet, mobilat lux standard occidental, AC, antena TV satelit si cablu TV, centrala proprie de apartament, alarma monitorizata, loc de parcare, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Decebal si Piata Alba Iulia, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc.. Pentru mai multe detalii, va invitam la o vizionare!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp,bloc constructie 2001,etaj 8/ p+10,2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , FANTANI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere in zona P-ta Unirii, stradal pe B-dul Unirii- Fantani, decomandat, complet utilat si mobilat 2018 conform foto, masina de spalat vase, masina de spalat cu uscator, ambele de ultima generatie, renovat total in anul 2018, prezentare impecabila cu finisaje si mobilier de inalta calitate. Are suprafata utila de 80mp si este compus dintr-un hol generos, living, un dormitor mare, un dormitor mic, o debara de hol, bucatarie, 1 baie si 1 toaleta, 2 balcoane. Vecinii sunt deoasebiti si exista portar 24 ore. In vecinatate se afla metrou Piata Unirii si toate mijloacele de transport STB, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, stradal pe Bulevardul Decebal, cu vedere stradala, spatios si luminos, in bloc constructie 1994, decomandat, suprafata utila 82 mp, bucatarie utilata, nemobilat, living spatios cu balcon cu vedere catre bulevard, o baie si un grup sanitar, doua dormitoare, un spațiu de depozitare. Blocul dispune de paza la intrare . Apartamentul se poate inchiria si mobilat la pretul de 650E luna. In vecinatate se afla Piata Alba Iulia, Unirii, Mall Vitan, metrou Piata Muncii, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, spitale, banci, supermarket-uri si hipermarket-uri, etc. Se preteaza pentru locuinta sau activitati specifice de birou. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Inchiriere apartament situat la etajul unu al unei vile P+1E in ZONA Dorobanti, proaspat renovat , la prima inchiriere, disponibil imediat.Suprafata utila de 80mp, intrare separata. Compus din 3 camere, baie, bucatarie, avand o sufragerie generoasa in suprafata de 28mp. Este amenajat cu mobilier pe comanda, detinand spatii generoase de depozitare atat in zona de hol, bucatarie cat si in camerele aferente, designul general fiind unul modern.Dotari: parchet, faianta, gresie, geamuri termopane, usi interior lemn, centrale termica proprie, internet. Tot apartamentul este mobilat si utilat (frigider, aragaz, cuptor microunde, hota, masina de spalat, TV, aer conditionat, internet), curte 50 mp.Facilitati: pozitie excelenta, avand diverse facilitati de transport in comun/metrou. In apropiere sunt scoli, gradinite, banci, spital public-privat, cabinete medicale, magazine, parcuri, restaurante & cafenele, supermarketuri, etc. Pretabil pentru resedinta. Chirie 700euro/luna discutabil.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament in zona Piata Dorobanti, 3camere, etaj 4, suprafata 100mp, decomandat, langa parc, vedere panoramica atractiva., mobilat modern, bucatarie spatioasa, aer conditionat, masina de spalat, internet+cablu tv, living extins. Chirie 600euro/luna discutabil.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 780 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Primaverii, 3 camere in bloc-vila, decomandat, ideal birou, locuinta, etc. Pentru cei care cauta un spatiu luminos, linistit si elegant intr-un imobil special, situat in cea mai cautata si sigura zona verde din Bucuresti, acest apartament reprezinta alegerea ideala. Apartament spatios, elegant, luminos, etaj 2 din P+2E+M, in imobil deosebit. Suprafata : 100mp utili , decomandat. 3 camere, bucatarie, camara, baie, coridor, debara, vestibul, balcon, terasa; Aer conditionat, parchet, gresie, faianta, interfon; Centrala termica moderna in imobil; Bucatarie mobilata si partial utilata. Apartamentul este nemobilat. Chirie 780 euro/luna. Destinatie: locuinta, birou/firma, etc; se accepta sediu social, punct de lucru, etc. In zona sunt mai multe locuri de parcare libere si gratuite. Nota: spatiul arata mult mai bine decat se vede in fotografii. Vecini imobil civilizati. In imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun, statie de metrou, supermarket, magazine, piata, cafenele, restaurante, parcul Herastrau, ambasade, banci, institutii importante, etc. Spatiul ofera o panorama minunata asupra parcului invecinat si zonei de vile.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Zona Cotroceni, apartament 3camere, renovat in 2014, 2 dormitoare si un living cu bucatarie deschisa, 2 bai - living aproximativ 20mp (comuna cu bucataria) - bucatarie aprox 5mp - hol cu loc pentru dulap - dormitor mic (cu baie proprie): aproximativ 8, 5mp - dormitor mare: aproximativ 20 mp 2 bai utilate: - o baie mare (din dormitorul mic): aproximativ 4 mp - cu WC, bideu, lavoar/chiuveta, dus, oglinda baie - o baie mica: aproximativ 2, 5 mp - cu WC, lavoar si dus la demisol exista si o camera proprie de aprox 20 mp (neamenajata), incalzire in pardoseala (sistemul umed/cu apa) automatizata cu central Ariston "pe gaze", pardoseli: - granit in living, pe hol si in camera centralei, ardezie pe balcon (care este inchis dar model vechi), parchet triplu-stratificat in dormitoare, usi de lemn in toata casa (stejar la intrare, tei in rest). Termopan Veka "tri-pan" in camere. Poseda si un loc mic in curte unde se poate instala un foisor fiind acum instalata o masa de vara. Un dormitor mobilat complet si unul semi-mobilat. Are instalat deja internet si cablu Digi-TV full. Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si pentru inchiriere firma (nemobilat-la cerere). Chirie 600euro/luna.

[-]  Duplex Real Estate(A)
Telefon: 0721447396
Agent: Daniela Mehedintu
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 108   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact