Inchirieri Apartamente 3 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 835

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 42   >
Exclusivitate
Oferta garantata
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , STR SIBIU
Dr Taberei Sibiu bloc special + garaj 3 camere bloc special 85 mp , renovat 2020, bucatarie mobilata utilata, liber, pretabil firma cat si pentru locuit SUPERB !

[-]  Complet Servicii Imobiliare(A)
Telefon: 0721376420, 0744682007
Agent: Dobre Viorica
Telefon: 0721376420
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pga imobiliare va prezinta spre inchiriere un apartament de 3 camere in iancului piata iancului, reper tip top, confort 1 decomandat, avand suprafata de 74 mp, cu 2 bai si 2 balcoane. scara este foarte curata si este prevazuta cu sistem video. durata pana la metrou fiind de doar 1 minut. locuinta este situata la etajul 8, intr-un imobil tip de 9 etaje, construit in anul 1987, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este mobilat si utilat modern, camerele sunt spatioase si primitoare, doua dintre ele fiind precedate de cate un balcon care pot fi folosite atat ca spatiu de depozitare, de uscare a rufelor, dar si ca spatiu de relaxare. recomandam aceasta locuinta pentru familii, dar si pentru un grup de 2-3 persoane care isi doresc spatiu generos, mijloace de transport usor accesibile, scoli, gradinite, piata, supermarketuri sau centre comerciale. pretul este usor negociabil. id intern: pga2714810.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 385 EURO - Bucuresti , OBOR
pga imobiliare va prezinta la inchiriere un apartament de 3 camere mobilat si utilat in obor, reper mega image, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 10 etaje, construit in anul 1970, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este renovat partial recent, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pret 400 euro/luna, 1 luna avans + 1 luna garantie. disponibil de la 1 octombrie. pga1613998.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 369 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan 1 decembrie, reper piata minis, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 65 mp, cu 1 baie si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1965, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: lemn si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.apartamentul este mobilat si utilat complet si dispune de loc de parcare. pret chirie 390 euro/luna, 1 luna avans+1 luna garantie

[+]  PGA Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 345 EURO - Bucuresti , RAHOVA
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in rahova, reper sebastian-liberty mall, confort 1 decomandat, avand suprafata de 71 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la etajul 4, intr-un imobil tip bloc de 8 etaje, construit in anul 1984, avand 6 apartamente pe palier si 2 lifturi. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil, tapet; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, scoli, licee, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie.apartamentul se vinde mobilat si utilat complet si dispune de loc de parcare adp si boxa subsol(aproximativ 6mp).

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 350 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in berceni, reper budimex - izvorul rece, confort 1 decomandat, avand suprafata de 67 mp, cu 2 bai si 1 balcon. locuinta este situata la parter, intr-un imobil tip bloc de 4 etaje, construit in anul 1975, avand 2 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: aluminiu, fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de scoala, gradinita, liceu, mijloacele de transport in comun, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. id intern: pga2916595.

[+]  PGA Imobiliare(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 360 EURO - Bucuresti , TITAN
pga imobiliare va prezinta un apartament de 3 camere in titan 1 decembrie, reper sectia 13 politie, confort 1 decomandat, avand suprafata de 75 mp, cu 1 bai si 1 balcoane. locuinta este situata la etajul 7, intr-un imobil tip bloc mixt de 10 etaje, construit in anul 1976, avand 4 apartamente pe palier. apartamentul este imbunatatit, are urmatoarele finisaje: calorifere: fonta; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru locuinta .recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1413443.

[+]  PGA Imobiliare(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.440 EURO - Bucuresti , BANEASA
APARTAMENTUL ESTE COMPUS DIN: -2 DORMITOARE -1 LIVING -1 BIROU (SE POATE FACE DORMITOR) -BUCATARIE COMPLET ECHIPATA CU ELECTROCASNICE -2 BAI -TERASA 170 MP + BARBEQUE ELECTRIC -PARCARE SUBTERANA 2 LOCURI -BOXA -ACCES LA PISCINE, SALA DE FITNESS, LOC DE JOACA PENTRU COPII; SUPRAFATA APARTAMENT 140 MP COMPLET UTILAT SI MOBILAT; VEDERE SPRE LAC SI CURTEA INTERIOARA

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , PARCUL CIRESARII
Va propunem spre inchiriere, un apartament spatios cu 3 camere, situat in cartierul 1 Mai-Domenii, zona Parcul Copilului, intr-un bloc, construit in anul 2011. Avand o suprafata totala de 223 mp si suprafata utila de 145 mp, apartamentul este compartimentat intr-un living de 48mp, cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa (22mp), dormitor matrimonial (24mp) cu dressing (7mp) si baie proprie (6mp), a doua camera care poate fi birou sau dormitor (19mp), baie (4mp), hol (13mp). Apartamentul dispune de o terasa generoasa de 60, 4mp. Complet mobilat si utilat. In garajul de la subsolul imobilului avem 1 loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, parc, scoli, gradinita.Disponibil imediat. ID intern: 51.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.100 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
apartament superb de 3 camere, prima inchiriere, complet renovat in anul 2019., localizat in imediata vecinatate a parcului herastrau, pe bd. aviatorilor. situat la etajul 2/2 (fara lift), apartamentul se compune din living, bucatarie, dormitor matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor cu baie, grup sanitar. dispune de numeroase spatii pentru depozitare. designul apartamentului ii confera o caldura si un farmec aparte. finisajele si dotarile sunt de cea mai buna calitate. imobilul dispune de curte proprie amenajata cu plante. locuri de parcare disponibile in strada. in apropiere gasim supermarket, restaurante, club fitness cu piscina, scoala, gradinita, etc. disponibil imediat. id intern: 115.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere un apartament modern situat in zona arcului de triumf, in imediata vecinatate a parcului herastrau. apartamentul este generos, luminos, modern mobilat. se compune din living cu iesire pe o terasa generoasa de 20 mp cu vedere in curtea interioara, bucatarie complet echipata, dormitor matrimonial cu baie proprie, al doilea dormitor, baie. apartamentul dispune de loc de parcare in garajul subteran si de boxa. imobilul dispune de numeroase facilitati: piscina exterioara, sala sport, sauna, receptie 24/24. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, parc, scoli, gradinita. id intern: 117.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Apartament superb, modern mobilat, situat intr-un bloc nou pe str.Iancu Nicolae, gata pentru mutare imediata!Apartamentul se compune din holul de intrare amenajat cu un dresing, living cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, un al doilea dormitor, o baie cu cabina de dus, 2 balcoane dintre care unul gen terasa.Apartamentul este luminos si amenajat cu mult bun gust, bine organizat, cu spatii pentru depozitare si dresinguri incapatoare.Finisaje/dotari: din lemn, complet mobilat, interfon.Blocul dipune de lift, paza.Locuri de parcare disponibile (posibil si in garajul subteran).Momentan este disponibil si un apartament nemobilat la pretul de 800 Eur/luna. alarma, aer conditionat, parchet,

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.100 EURO negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament superb situat in zona Calea Dorobanti/Calea Floreasca intr-un bloc tip vila, Apartamentul este mobilat modern, luminos, cu spatiii vitrate generoase. Este compartimentat in living spatios de 30mp, dormitor matrimonial(17mp) cu dressing(5mp) si baie proprie(5, 33mp), al doilea dormitor(19mp), baie cu cada de dus(4mp), bucatarie inchisa (9, 30mp), 2 balcoane. Apartamentul dispune de un loc de parcare generos in garajul subteran.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 900 EURO negociabil - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Apartament cu gradina situat in complexul rezidential Natura Residence. Cu o suprafata utila de 97 mp la care se adauga o terasa de 8mp, apartamentul se compune din living, bucatarie inchisa, camara, dormitor matrimonial (cu iesire pe terasa) cu baie proprie, al doilea dormitor cu iesire pe terasa, baie cu cabina de dus, grup sanitar. Apartamentul este complet mobilat si echipat. Un atu al acestui apartament este curtea privata cu o suprafata de 40mp, amenajata cu gazon. Apartamentul dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran. Complexul dispune de piscina privata, loc de joaca pentru copii, sala fitness, paza 24/24.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , DOMENII
va propunem spre inchiriere, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona-domenii / parcul ciresarii, intr-un bloc construit in anul 2011. avand o suprafata totala de 223 mp si suprafata utila de 145 mp, apartamentul este compartimentat intr-un living de 48mp, cu iesire pe balcon, bucatarie inchisa (22mp), dormitor matrimonial (24mp) cu dressing (7mp) si baie proprie (6mp), a doua camera care poate fi birou sau dormitor (19mp), baie (4mp), hol (13mp). apartamentul dispune de o terasa generoasa de 60,4mp. complet mobilat si utilat. in garajul de la subsolul imobilului avem 1 loc de parcare. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, parc, scoli, gradinita. disponibil imediat. id intern: 51.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , PRIVIGHETORILOR
Inchiriere apartament 3 camere, spatios, situat in complexul Baneasa Residential, langa Ambasada SUA si mall Baneasa. Apartamentul este situat la P/4; expunere Sud-Vest. Compartimentare: zona de zi-living cu iesire pe terasa, bucatarie, spatiu depozitare/camera centralei termice, grup sanitar; zona de noapte: dormitor cu baie proprie, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, terasa de 15mp. Dotari/finisaje: centrala termica proprie(Viessmann), aer conditionat prin ventilo-convectoare, alarma, video-interfon, tamplarie aluminiu, parchet lemn triplustratificat Apartamentul este mobilat (mai putin unul dintre dormitoare) si complet utilat. Dispune de un loc de parcare in garajul subteran si de boxa. La pretul afisat se adauga TVA.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 1.700 EURO negociabil - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Superb apartment located in a villa in one of the most sought after residential areas, Dorobanti Capitale. The apartment occupies the entire second floor of the villa attic and consists of a spacious living room with exit to a spacious terrace, dining room, two bedrooms, office / bedroom, two bathrooms, kitchen. An apart charm is given by the natural ambient lighting, specific to attic apartments. 1or 2 parking spaces are available in the courtyard. Apartament superb situat in vila, in una dintre cele mai cautate zone rezidentiale, Dorobanti Capitale. Apartamentul ocupa intreg etajul mansardat al vilei si se compune dintr-un living spatios cu iesire pe o terasa generoasa, dinning, doua dormitoare, birou/dormitor, doua bai, bucatarie. Un farmec aparte este dat de lumina ambientala naturala, specifica apartamentelor mansardate. 1, 2 locuri de parcare sunt disponibile in curtea imobilului.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , KISELEFF
va propunem spre inchiriere, un apartament spatios cu 3 camere, situat in zona arcul de triumf, intr-un bloc construit in anul 2014. apartamentul se compune din living cu zona de dinning, 2 dormitoare, 2 bai, grup sanitar, bucatarie si o terasa ce inconjoara tot apartamentul, cu iesire din fiecare camera. complet mobilat si utilat. dispune de 2 locuri de parcare in garajul subteran si de boxa. disponibil imediat. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 70.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Iancu Nicolae-Matei Basarab-Inchiriere apartament decomandat 3 camere, in bloc tip vila-dispune de piscina interioara. COMPARTIMENTARE: camera de zi( 48 mp) + bucatarie open space (10 mp) + Dormitor + Baie + Dormitor Matrimonial cu baie separata si dressing; Bucataria este mobilata si superaccesorizata (masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, robot bucatarie, etc) Incalzire: centrala de bloc cu gaze care deserveste intreaga cladire, exista repartitoare pentru fiecare apartament. Balcon deschis -14 mp. FINISAJE: gresie si faianta(Delta Design) parchet masiv( Casa Bonita), termopan, usa metalica. ALTE DETALII: 2 locuri de parcare incluse in pretul chiriei. Administrare cladire, acces controlat in parcare si in imobil. Spatii comune la care chiriasul va avea acces: piscina, sauna, jacuzi.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
24.11.2020
Inchirieri Apartamente 3 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Apartament situat la Parter, constructie 2008, pretabil birouri. Disponibil imediat.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 42   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact