Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 227

« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 12   >
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat, cu un total de 121 mp utili, situat la demisol inalt al unei vile situata in zona Cotroceni, aproape de Metrou Eroilor si de Gradina Botanica.Apartamentul dispune de o bucatarie utilata si mobilata si 2 bai si este dotat cu centrala proprie.Se inchiriaza nemobilat, spatiul fiind perfect pentru a fi viitorul sediu al firmei dumneavoastra, fie ca este activitate de birou, cursuri, showroom sau cabinet.Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Alina Linte
Telefon: 0751043011
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 970 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Un apartament de 4 camere, decomandat, in zona Unirii, in bloc de apartamente, situat la etajul 3, cu vedere spre Casa Poporului si parcul Izvor. Imobilul are 98 de mp utili, 2 balcoane si o logie si este recent renovat, complet mobilat si dotat cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aparate de aer conditionat, sistem de alarme anti-efractie si video-interfon. In plus exista posiblitate de parcare in fata scarii blocului.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , ROSETTI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament foarte spatios, de 4 camere, cu terasa spatioasa, situat pe o straduta in centrul Capitalei, langa Piata Rosetti si Metrou Universitate!Apartamentul este semidecomandat se afla la etajul 4 din 6 al unui bloc construit in 1940 si se compune din 4 camere foarte spatioase, 2 bai cu cata si respectiv cabina de dus, 1 bucatarie spatioasa utilata si mobilata, balcoane si o terasa spatioasa.Este dotat cu aparat de aer conditionat si centrala proprie, instalatii electrice noi.Imobilul este expertizat cu grad I de risc seismic.Apartamentul este disponibil incepand cu 9 octombrie 2020 si se preteaza atat pentru firme, cabinete cat si pentru locuit.Accesul se face foarte usor catre Piata C A Rosetti, Metrou Universitate (la doar 7 minute de mers pe jos), Strada Vasile lascar, Bulevardul Carol I, Strada Armand Calinescu, Armeneasca, Batistei, C A Rosetti, Calea Mosilor, Parcul Gradina Icoanei, Jean Louis Calderon, Piata Sfantu Gheorghe, Piata Unirii, Centrul Istoric, Calea Victoriei etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 795 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , DOROBANTI
Imobiliar Expert Grup va prezinta un apartament de 4 camere, situat pe Calea Dorobantilor la etajul 4, intr-un bloc de 10 etaje.Apartamentul este complet mobilat si utilat, sunt instalate 3 unitati AC, masina spalat vase, masina spalat rufe, cuptor, plita, hota, CATV, wi-fi. TV 106 cm. Camerele sunt mobilate dupa cum urmeaza: dormitor matrimonial, dormitor single, living-room, biblioteca/birou, baie cu cada si dus, WC serviciu, iar accesul este decomandat. De asemena apartementul are un balcon inchis si o terasa.Blocul are doua lifturi si este legat la o retea locala de termoficare.In imediata apropiere se afla Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Soseaua Stefan cel Mare, Strada Roma, Parcul Floreasca, Calea Floreasca, Piata Victoriei Bulevardul Aviatorilor etcPentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 551 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , CALARASILOR
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 4 camere aflat la etaul 1 al unei vile P+1+M, construita in anul 1939.Apartamentul este semidecomandat, este renovat, dotat cu gresie, faianta, parchet, termopane si este semi mobilat, este utilat cu masina de spalat rufe, frigider, aragaz si dotat cu aer conditionat si cu centrala proprie.Tavanul inalt al apartamentului confera o atmosfera relaxanta iar ferestrele inalte ofera cu generozitate lumina naturala locuintei.Apartamentul se preteaza pentru locuit.In imediata apropiere se afla Calea Calarasilor, Bulevardul Corneliu Coposu iar accesul se face usor catre Metrou Piata Unirii (13 minute de mers pe jos), Piata Sfanta Vineri, Strada Matei Basarab, Bd Mircea Voda,strada Mantuleasa, Calea Mosilor, Bulevardul Unirii, Bulevardul Carol I, Parcul Izvorul Rece, strada Traian, Hala Traian etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , ARMENEASCA
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 4 camere de 83 mp utili, semidecomandat, situat la etajul 3 din 4 al unui imobil in imediata apropiere a Bulevardului Carol I, Armeneasca si Calea Mosilor.Apartamentul este renovat in luna octombrie 2019, are tavan inalt, aerisit. Dispune de 2 dormitoare si 1 living si o camera de serviciu/ birou/depozitare de aprox 9 mp, o baie cu cabina de dus si una cu wc de serviciu. Se poate inchiria atat mobilat si utilat cat si nemobilat. Veti putea din fotografii sa il observati atat liber de mobilier cat si in varianta mobilat.Imobilul este construit in 1940 si e dotat cu lift si scara lata si face parte din categoria U2.Apartamentul se preteaza atat pentru locuit cat si ca spatiu de firme: birou, cabinet etc.Aflandu-se in zona Ultracentrala - Calea Mosilor, Armeneasca, Bulevardul Carol I - accesul se face usor catre Piata Universitatii (statia de merou este la doar 10 minute distanta de mers pe jos), Piata Rosetti, Obor, Piata Iancului, etc.Pentru vizionare nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartamentul este alcătuit dintr-un living generos, spațiul esențial al oricărui cămin, având integrată și zona de dining, 3 dormitoare, bucătărie modernă, 3 băi, 3 balcoane. Finisajele deosebite și mobilierul au fost atent selecționate pentru a pune în valoare spațiile apartamentului, în deplină armonie cu lumina naturală a acestuia.Apartamentul beneficiază de un loc de parcare în garajul subteran, iar contorizarea utilităților (apă rece, apă caldă, electricitate, gaze naturale) se face separat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartamentul este amplasat intr-un complex rezidential cu paza permanenta, supraveghere video, piscina, loc de joaca pentru copii.-2 locuri de parcare in subteran incluse in pret.-Boxa la subsol.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre achizitie un apartament de 4 camere situat in zona Calea Calarasilor, in apropiere de biserica Delea Noua. Apartamentul este situat la parter, este open space, are 100mp si se preteaza pentru clinica, salon cosmetica sau birouri.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartamentul face parte din incinta unui complex rezidential nou si este compartimentat astfel: living, 3 dormitoare, 2 bai , bucatarie si o terasa de 40mp.-Complet mobilat si utilat.-2 locuri de parcare incluse .

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , 1 MAI (COMPOZITORILOR)
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere situat in zona Domenii/Agronomie, la etajul 2 al unui imobil cu 2 nivele construit in anul 1940. Apartamentul este spatios, luminos, curat, are o suprafata utila de 100 mp la care se adauga o terasa si balcon. Proprietatea se inchiriaza exclusiv pentru birouri.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Compania Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere situat in zona de nord a Bucurestiului in catierul Primaverii in imediata apropiere a Parcului Bordei.Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil de P+5 cu cate doua apartamente pe nivel

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Imobiliar Expert Grup va propune un apartament in Sos. Nordului,langa parcul Herastrau,spatios,insorit, de 4 camere, 3 dormitoare, plus un LIVING-BUCATARIA DESCHISA DE 100 MP, CU SEMINEU, SAUNA, VEDERE FRUMOASA!Imobilul, construit in 2007, se afla la cativa pasi de parc, in plan secundar fata de sosea.Apartamentul se evidentiaza prin zona de living-dining de 100 mp, spectaculoasa, absolut superba, neobisnuita pentru un apartament.Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil S+P+6, finalizat in 2007 si are o vedere frumoasa, panoramica, fara imobile in imediata apropiere.Are o suprafata construita de 282 m2si este compartimentat in 3 dormitoare spatioase (32mp, 18mp, 18 mp) plus living + sufrageria + bucatarie deschisa, 2 bai si 2 terase de 19mp si 17 mp. Dispune de semineu functional in living, de sauna in baie, de spatii de depozitare bine repartizate, 2 balcoane mari si 2 locuri de parcare la subsol. Suprafete vitrate mari, foarte luminos, frumoase moderne finisaje, piatra naturala, lumina ascunsa difuzata, foarte linistit, spatios si confortabil. Imobilul are paza 24/7. Alte dotari: Videointerfon, A/C, Centrala Termica proprie, masina spalat vase, masina spalat rufe, sistem alarma, TV plasma 126cm, cuptor microunde, Termopane, Plase tintari, contor electric-gaze-apa.Zona Parcul Herastrau este de-a dreptul spectaculoasa, iar facilitatile zonei (restaurante, terenuri de tenis, golf, piscina) fac din acest apartament o rezidenta de lux in Nordul Bucurestiului.Se poate inchiria fie mobilat, fie nemobilat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , UNIRII
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere decomandate,amplasat la etajul4/8 al unui bloc vis-a-vis de Palatul Parlamentului-B-dul Unirii.Apartamentul este mobilat si utilat, recent zugravit, are 110 mp.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat in zona dorobanti-floreasca, intr-un bloc cochet construit in anul 2007. avand o suprafata totala de 130 mp apartamentul se compune din: living cu bucatarie deschisa cu optiune de a fi inchisa cu perete din sticla(deja existent), dormitor matrimonial cu baie proprie, al doilea dormitor, baie cu cada de dus, un birou/dormitor si un balcon. apartamentul este complet mobilat. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 87.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
prima inchiriere! apartament de lux langa ambasada china. va propunem spre inchiriere, un apartament cu 4 camere, confort lux situat in bloc constructie 2017-2018. apartamentul se compune din living cu iesire pe terasa, avand o vedere spectaculoasa catre parcul si lacul herastrau, dormitor matrimonial cu baie proprie, alte 2 dormitoare si baie. finisajele sunt de cea mai buna calitate: parchet lemn stratificat, tamplarie aluminiu, ventiloconvectoare cu reglaj temperatura pe fiecare camera. facilitati: administrare, acces securizat. imobilul dispune de certficat "green building". apartamentul dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran. in zona gasim: restaurante, magazine, transport public, parcul herastrau la 1 minut distanta, gradinite, centre medicale, promenada mall la 10 min distanta de mers pe jos. disponibil imediat. id intern: 59.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartament spatios-180mp utili, situat int-un bloc cu regim de inaltime P+3, zona Ambasadei Chinei. Apartamentul se compune din living, dining cu iesire pe terasa, dormitor matrimonial cu baie proprie, alte 2 dormitoare si 2 bai, bucatarie inchisa. Finisajele sunt de buna calitate; aer conditionat. Pretabil office sau resedinta. Loc de parcare.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , ROSETTI
va propunem spre inchiriere, un apartament cu 4 camere, situat intr-un bloc gen vila, in zona piata rosetti-str teodor stefanescu. avand suprafata totala de 120, apartamentul se compune dintr-un hol de intrare generos, living dublu cu zona de dining si bucatarie deschisa, 2 dormitoare, birou, 2 bai, balcon inchis. finisajele sunt de foarte buna calitate. imobilul dispune de lift. disponibil imediat. id intern: 85.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat in cartierul Primaverii, zona Eliade.Apartamentul este spatios, bine compartimentat, cuprinde living, 3 dormitoare, 2 bai si bucatarie inchisa.Dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran (acces direct cu liftul). Imobilul este situat in apropiere de statie Metrou, parc, scoli. ID intern: 40.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
23.10.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere apartament 4 camere Soseaua Nordului. APARTAMENT SUPERB, SPATIOS, LUMINOS! Situat la etajul 3 intr-un bloc tip vila, apartamentul se compune dintr-un living dublu de aproximativ 60mp, dormitor matrimonial(25mp) cu baie proprie, alte 2 dormitoare, baie cu cada dus, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si echipata, balcon si terasa inchisa. Finisajele sunt de buna calitate. Imobilul dispune de lift. Un singur apartament pe nivel. Apartamentul poate fi folosit pentru rezidenta sau pentru un birou de mici dimensiuni. Disponibil imediat.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
« 1 2
4 5 6 7 8 »
<  Pagina 3 din 12   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2020 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact