Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 186

« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 »
<  Pagina 6 din 10   >
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, situat in cartierul Primaverii, zona Eliade.Apartamentul este spatios, bine compartimentat, cuprinde living, 3 dormitoare, 2 bai si bucatarie inchisa.Dispune de 1 loc de parcare in garajul subteran (acces direct cu liftul). Imobilul este situat in apropiere de statie Metrou, parc, scoli. ID intern: 40.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inchiriere apartament 4 camere Soseaua Nordului. APARTAMENT SUPERB, SPATIOS, LUMINOS! Situat la etajul 3 intr-un bloc tip vila, apartamentul se compune dintr-un living dublu de aproximativ 60mp, dormitor matrimonial(25mp) cu baie proprie, alte 2 dormitoare, baie cu cada dus, grup sanitar, bucatarie complet mobilata si echipata, balcon si terasa inchisa. Finisajele sunt de buna calitate. Imobilul dispune de lift. Un singur apartament pe nivel. Apartamentul poate fi folosit pentru rezidenta sau pentru un birou de mici dimensiuni. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 3 camere, transformat din 4 camere, situat pe B-dul Unirii-Zepter, in apropiere de Piata Alba Iulia, la etajele 8+9, suprafața utila100 mp, decomandat, renovat recent, mobilat lux, masini de spalat rufe/ vase noi marca Ariston. La nivelul inferior este un living generos si 2 dormitoare la etaj. Are 2 bai (una pe fiecare nivel), balcoane inchise si spatioase la primul nivel si dechis la nivelul superior, camara. Beneficiaza de termopane si aer conditionat in fiecare camera. Pret negociabil! In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti, Perla Inchiriere apartament 4 camere, in vila, cu loc de parcare in curte. Spatios si luminos este pretabil pentru birouri, ca sediu de firma ori birouri de avocatura. Apartamentul de 80 de m2 are o bucatarie complet utilata si mobilata, baie si 2 intrari separate.

[+]  Nord City Consulting(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere, situat in rond Alba Iulia, stradal, spatios si luminos, renovat total, prima inchiriere dupa renovare, panorama superba, suprafata utila 100 mp, decomandat, 2 bai, nemobilat, bucatarie utilata, parchet, usa metalica, aer conditionat, 2 lifturi, paza, disponibil imediat. Pozele sunt facute in timp ce se renoveaza!!! Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, videochat, apartamentul fiind nemobilat, etc. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. . Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , OBOR
va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere situat in zona stefan cel mare- pasaj bucur obor. apartamentul este situat la etajul 6 intr-un bloc construit in anul 1980. avand o suprafata totala de 85 mp, este compus din sufragerie, 3 dormitoare si 2 bai, balcon. imobilul este situat in apropiere de piata, statie ratb, statie metrou, parc, scoli, gradinita. id intern: 141.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Compania Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere situat in zona de nord a Bucurestiului in catierul Primaverii in imediata apropiere a Parcului Bordei.Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil de P+5 cu cate doua apartamente pe nivel

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , UNIRII
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere decomandate,amplasat la etajul4/8 al unui bloc vis-a-vis de Palatul Parlamentului-B-dul Unirii.Apartamentul este mobilat si utilat, recent zugravit, are 110 mp.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Imobiliar Expert Grup va propune catre inchiriere un apartament de 4 camere, decomandat, cu un total de 121 mp utili, situat la demisol inalt al unei vile situata in zona Cotroceni, aproape de Metrou Eroilor si de Gradina Botanica.Apartamentul dispune de o bucatarie utilata si mobilata si 2 bai si este dotat cu centrala proprie.Se inchiriaza nemobilat, spatiul fiind perfect pentru a fi viitorul sediu al firmei dumneavoastra, fie ca este activitate de birou, cursuri, showroom sau cabinet.Pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 970 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Un apartament de 4 camere, decomandat, in zona Unirii, in bloc de apartamente, situat la etajul 3, cu vedere spre Casa Poporului si parcul Izvor. Imobilul are 98 de mp utili, 2 balcoane si o logie si este recent renovat, complet mobilat si dotat cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, aparate de aer conditionat, sistem de alarme anti-efractie si video-interfon. In plus exista posiblitate de parcare in fata scarii blocului.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Apartamentul este alcătuit dintr-un living generos, spațiul esențial al oricărui cămin, având integrată și zona de dining, 3 dormitoare, bucătărie modernă, 3 băi, 3 balcoane. Finisajele deosebite și mobilierul au fost atent selecționate pentru a pune în valoare spațiile apartamentului, în deplină armonie cu lumina naturală a acestuia.Apartamentul beneficiază de un loc de parcare în garajul subteran, iar contorizarea utilităților (apă rece, apă caldă, electricitate, gaze naturale) se face separat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre achizitie un apartament de 4 camere situat in zona Calea Calarasilor, in apropiere de biserica Delea Noua. Apartamentul este situat la parter, este open space, are 100mp si se preteaza pentru clinica, salon cosmetica sau birouri.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartamentul face parte din incinta unui complex rezidential nou si este compartimentat astfel: living, 3 dormitoare, 2 bai , bucatarie si o terasa de 40mp.-Complet mobilat si utilat.-2 locuri de parcare incluse .

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.250 EURO - Bucuresti , VOLUNTARI
-Apartamentul este amplasat intr-un complex rezidential cu paza permanenta, supraveghere video, piscina, loc de joaca pentru copii.-2 locuri de parcare in subteran incluse in pret.-Boxa la subsol.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
27.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Herastrau Arcul de Triumf Ap 4 camere din care 1 camera transformata dressing, terasa mare, 2 dormitoare, et 1, decomandat, constr. 2006, supr. utila : 130mp, mobilat, 2 bai, in apropiere de parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, proaspat renovat, instalatii noi, cu multiple amenajari, 2 locuri parcare, paza si supraveghere video.

[+]  Smart UP Solutions (A)
27.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , TITULESCU
Pta Vicoriei Penthouse Duplex lux 2 nivele, suprafata et 4 --220mp, et 5 --320mp, decomandat, parcare subterana, lift direct in apartament, 4 camere plus living, camere inailte, scara interioara, 2 bai cu jacuzzi, 4 terase, jacuzzi exterior.

[+]  Smart UP Solutions (A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
Vitan Mall - bloc stradal, etaj 7/8, apartament 4 camere mobilat modern, metrou la 5-7 minute,renovat recent, finisaje de lux, designer interior Italia, dormitoarele cu vedere spate, living spatios, 2 grupuri sanitare, canapea extensibila, bucatarie mare patrata, masina spalat, combina frigorifica, cuptro, plita, hota, aer conditionat, tv, liber, contract Anaf, acces facil metoru, ratb, tramvai, scoala, gradinita, Mall, Kaufland, mega Image.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO 1+1 - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Alba Iulia - Unirii - Decebal, Duplex 4 camere, zona centrala, mobilat si utilat LUX, bloc nou, la prima inchiriere, etaj 10 si 11/11, scara interioara, 2 terase spatioase amenajate, finisaje superioare, gresie, faianta, parchet masiv, termopan, 4aparate aer conditionat, la etajul 10 avem: bucatarie inchisa, living 45mp, baie, la etajul 11 avem: 3 dormitoare, 2gr sanitare cu geam baie, 2 dressing-uri spatioase, pantofar, 2 locuri parcare, masina spalat rufe,uscator rufe, masine spalat vase, combina frigorifica Samsung, cuptor+plita+hota Bosch, cuptor microunde,2x LCD, liber, priveliste superba, contract inregistrat Anaf, acces facil, metrou, ratb, scoala, gradinita, parc, Mall.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 3.700 EURO p1+1/p - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
pSoseaua Nordului - Herastrau, apartament 4 camere, finisaje LUX , loc parcare subteran, 285 mp, 2 terase, 3 gr sanitare, termopan, gresie, aer conditionat, parchet, faianta, gresie, mobila de calitate, 3 dormitoare spatioase, dressing mare pe hol, mocheta, marmura, centrala proprie, electrocasnice : Fier de calcat, Masina de spalat vase, Cafetiera, Masina de spalat rufe, combina frigorifica, Cuptor microunde, Aragaz, Hota, cablu TV/HI-FI, LCD, Aspirator, DVD, Sistem de alarma, Semineu, Jacuzzi, Telecomanda poarta garaj, lift./p

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
BULEVARDUL EROU IANCU NICOLAE - PIPERA, APARTAMENT 4 CAM IN DUPLEX MODERN, SEMIMOBILAT, COMPLEX EXCLUSIVIST, CURTE O TERASA PROPRIE CU GRADINA DE 135 DE MP, CU IARBA È?I ARÈ?ARI JAPONEZI,APARÈ?INE UNUI APARTAMENT DUPLEX, CU BUCATARIE È?I LIVING SPAÈ?IOS SI LUMINOS LA PARTER, AVAND LA ETAJ TREI DORMITOARE MARI, FIECARE CU BAIA PROPRIE. UN APARTAMENT MODERN, EXCLUSIVIST, FINISAJE DE LUX , APROAPE DE PADURE, DAR È?I DE TOATE FACILITAÈ?ILE BULEVARDULUI EROU IANCU NICOLAE. BLOCUL IN CARE SE AFLA ACEST APARTAMENT CUPRINDE DOAR 9 APARTAMENT SUPERBE, SE MOBILEAZA SI UTILEAZA COMPLET LA CEREREA CLIENTULUI.

[-]  Confort Casa Tineretului(A)
Telefon: -
Agent: Elena Stefanescu
Telefon: 0752.010.041;031.420.69.37
« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 »
<  Pagina 6 din 10   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact