Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 356

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 999 EURO - Bucuresti , ROMANA
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere 2 bai Mihai Eminescu intersectie cu Tunari. 5 min pe jos metrou Stefan cel Mare 7 min pe jos Piata Romana Apartament complet renovat, centrala pe gaz, bloc izolat, fara risc seismic. In acest pret se ofera si garaj pentru masina sau depozitare. Daca nu se doreste, chiria scade. Apartamentul este complet mobilat si utilat. Disponibil imediat ! Merita vizionat ! Comision agentie 50% Cod anunt: AI 0340054

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Alberto Parfeni
Telefon: 0734828227
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 450 EURO - Bucuresti , SOS BERCENI
Cod anunt- ai0368381 Se ofera spre inchiriere apartament aproape de metrou Berceni, 4 camere, etaj 4 / 4, confort I, decomandat, constructie finalizata, 80mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o bucatarie, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, centrala termica proprie, gresie, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, bucatarie mobilata. Comision 50%

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Oferim spre inchiriere apartament aproape de metrou Romancierilor, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 10, confort I, decomandat, 65mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 65mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita Anunt AI 0368368

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 950 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere, situat in apropiere de Rond Alba Iulia si Piata Muncii, stradal pe Bulevardul Decebal, zona exceptionala cu acces rapid la toate terasele de pe Decebal si la Bulevardul Unirii, la 3 minute de mers pe jos la metrou Piata Muncii, in apropiere de Restaurantul Gatto Lounge, spatios si luminos, suprafata utila 120 mp, living generos, 3 dormitoare, bucatarie, nemobilat, etaj 5, decomandat, 2 bai, 2 balcoane inchise , unul spre bulevard si unul in spate, izolat fonic dat fiind balconul inchis si termopane, lift modern, renovat, disponibil imediat. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun si metrou, cafenelele si restaurantele de pe Bulevardul Unirii, Piata Alba Iulia, Piata Muncii. Mall Vitan, centre comerciale, banci, scoala, magazine, centre medicale, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de deosebit de 4 camere, situat stradal in zona Arcul de Triumf- in apropiere de Manastirea Casin si Bulevardul Averescu, spatios si luminos, suprafata utila 152 mp, complet renovat in octombrie 2021, avand un living spatios, 3 dormitoare, 3 bai, 3 balcoane, nemobilat, bucatarie utilata si mobilata, finisaje moderne de foarte buna calitate, centrala proprie, aer conditionat,1 loc de parcare, disponibil imediat. Apartamentul este pretabil pentru rezidenta sau diferite activitati de bioruri. Se accepta sediul sau punct de lucru. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, Arcul de Triumf, Manastirea Casin, Spitalul Elias, Soseaua Kiseleff, Casa Scanteii, Piata Domenii, Aviatorilor, Dorobanti, centre comerciale, piete alimentare, magazine, parcuri, spitale, banci, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament spatios si luminos, in zona Cotroceni, situat in perimetrul PALATULUI PRESEDENTIEI ROMANIEI (PALATUL COTROCENI), la etajul 2/ d+p+3, suprafata totala de 117,04 mp, cu sala de receptie, sala mare de protocol-meeting, trei birouri independente (separate prin doua holuri), balcon mare. Utilitatile sunt separate, avand contor gaze și curent pentru fiecare etaj in parte. Sunt asigurate locuri de parcare. STAREA IMOBILULUI este foarte buna, modernizat in integralitate cand s-au efectuat urmatoarele lucrari: montat ferestre termopan, usi, refacerea instalatiilor electrice, sanitare, de conexiune internet si TV, s.a., zugraveli interioare, tencuieli stratificate si finisaje exterioare superioare, refacerea integrala a curtii interioare. Vedere asupra PALATULUI SI PARCULUI PRESEDENTIEI ROMANIEI PERIOADA INCHIRIERII: minim 1 an, cu posibilitatea prelungirii. Se accepta sediul si punct de lucru. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 4 camere, situat in zona Primaverii-Televiziune-Dorobanti, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Aviatorilor, decomandat, suprafata utila 110mp, hoch parter (inalt) /p+6, 2 grupuri sanitare, 2 bacoane, centrala de imobil, living generos de 30mp, nemobilat, parchet, gresie, termopan, aer conditionat, garaj la subsol, boxa, un apartament pe nivel, vecini deosebiti, zona extrem de linistita. Se preteaza pentru rezidenta, cat si pentru birouri, cabinete, diverse activitati. Se accepta sediul sau punct de lucru. Este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurante, Mall Baneasa si Promenada, Aeroportul Otopeni), mijloace de transpot-autobuze si Metrou in apropiere. In vecinatate se afla parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, Primaverii, Piata Charles de Gaulee, Piata Dorobanti, Aviatorilor, Piata Victoriei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru cabinete, birouri, cat si pentru rezidenta!!! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 4 camere, situat in zona Dorobanti Capitale, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Piata Victoriei sau Stefan cel Mare, suprafata utila 124mp, circular, etaj1/p+1+m cu un singur apartament pe nivel, 2 bai (grup sanitar + baie), o bucatarie, balcon si 2 accese - conform schita apatiu atasata, nemobilat, parchet lemn masiv, tamplarile orginala de lemn, lavabila pereti, gresie si faianta (bucatarie si baie), aer conditionat in fiecare camera, centrala termica proprie, sistem de alarma, obiecte sanitare bai, mobilier bucatarie, obiecte iluminat in fiecare camera - conform poze, vecini deosebiti, zona extrem de linistita, disponibil imediat. Accesul se face direct, din casa scarii princiapala (care nu deserveste si parterul) dar si din scara de serviciu ce deserveste toate nivelurile. Se accepta sediul sau punct de lucru. Este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurante, Mall Baneasa si Promenada, Aeroportul Otopeni), mijloace de transpot-autobuze si Metrou in apropiere. In vecinatate se afla Piata Victoriei, Piata Dorobanti, Piata Romana, parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru cabinete, birouri, cat si pentru rezidenta!!! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere in vila, in zona Banu Manta-Primaria Sector 1-Castel Banu Manta, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Piata Victoriei sau Basarab, decomandat, etaj 1/p+1, suprafata 100mp, constructie 2005, renovat total, parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat, nemobilat, bucatarie mobilata si utilata, 2 bai, 2 terase, videointerfon, pretabil spatiu de birouri (se accepta puct de lucru), disponibil imediat. Acces facil la Metrou Piata Victoriei, Metrou Basarab, Autobuze si Tramvai.Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Piata Victoriei, Titulescu, Piata Dorobanti, Piata Romana, parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal pentru birouri! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 900 EURO - Bucuresti , 11 IUNIE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 4 camere decomandate, situat pe B-dul Unirii, stradal, in apropiere de Tribunal, vedere exclusiv stradala spre Casa Poporului, amenajat complet Octombrie 2020, la etajele 8 si 9, suprafața totala de 142 mp, decomandat, confort lux, mobilat lux ( se poate si nemobilat la cerere), 2 bai, bucatarie complet utilata si mobilata modern, electrocasnice Ariston, 2 spații de depozitare, o terasa și 2 balcoane, scara din granit, marmura, obiecte sanitare Villeroy - Boch, corpuri de iluminat led, parchet triplustratificat, wifi, usa metalica, interfon, aer conditionat DeLonghi in 4 incaperi, mașina de spalat rufe, parchet triplu stratificat, geamuri Salamander Tripan, gri antracit, seif, interfon, internet WIFI, etc. La primul nivel:1 livingroom generos, 1 dining room, 1 bucatarie separata, o debara, baie cu cabina de dus și o terasa generoasa, deschisa, loc unde poate fi amenajata o masa, canapea, zona de relax, cu vedere catre Casa Poporului. La al doilea nivel sunt 2 dormitoare mobilate cu pat dublu de 180x200, fiecare, o baie cu cada si un dressing. Fiecare camera are balcon propriu, cu vedere catre Casa Poporului. n vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.100 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un duplex superb de 4 camere, situat stradal pe B-dul Unirii in apropiere de Zepter, la ultimele doua nivele, etajele 8 si 9, foarte curat, recent zugravit, suprafata totala 180 mp, decomandat, 3 bai, 2 balcoane, 2 terase, semi-mobilat/nemobilat, bucatarie mobilata si utilata, disponibil imediat. La primul etaj este un living generos open-space, cu baie, bucatarie si doua balcoane inchise; La etaj sunt trei dormitoare, doua bai, dressing, doua terase mari, inchise, gresie, faianta, parchet, termopan, semi-mobilat. Scara blocului unde este situat apartamentul are centrală termică proprie. Poate fi utilizat atat pentru birouri cat si pentru locuit. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, cafenele, restaurante,Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Decebal, Tribunalul Bucuresti, Bulevardul Burebista, Bulevardul Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Nerva Traian, Piata Muncii, etc. Pentru poze si mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 590 EURO - Bucuresti , MAGHERU
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere situat in zona Piata Romana, la numai 1 minut de mers pe jos pana la metrou, spatios si luminos, suprafata utila 135mp, semidecomandat, nemobilat, centrala de imobil, disponibil imediat. Apartamentul este alcatuit din 4 sali generoase + 2 spatii rezonabile, 1 bucatarie utilata, 2 bai dotate, 2 logii si 2 intrari, separate. Se preteaza atat pentru locuit, cat si pentru desfasurarea activitatilor de birou. Apartamentul este situat la etajul inferior al imobilului cu vedere la B-dul Magheru, vis-a-vis de statia de metrou Piata Romana. Sunt disponibile spatii de parcare pe strazile adiacente imobilului care conduc spre Piata Amzei. In vecinatate se afla metrou Piata Romana, toate mijloacele de transport STS, Piata Victoriei, Piata Universitatii, Piata Amzei, Centrul Istoric, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, biserici, spitale, banci, teatre, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
4 camere, 3 dormitoare, etaj 9 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 100mp, constr. 1976, supr. utila : 100mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 480 EURO - Bucuresti , OLTENITEI (BERCENI)
Oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere,92mp suprafata,decomandat,situat la 7-8 min de metrou,la etajul 4/8 al unui bloc constructie 1987,complet mobilat si utilat.Se solicita 1+1,disponibil imediat.

[+]  Amber Forge(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PARC IOR
Inchiriere apartament 4 camere in zona Titan, Metrou Nocolae Grigorescu. Apartartamentul este complet mobilat si utilat, avand incalzire in pardosele, centrala proprie si un loc de parcare generos(2 masini una in fata celeilalte). Acces rapid la mijloacele de transport in comun(STB) si Metroul Nicolae Grigorescu. In imediata apropiere se afla centre comerciale(Mega Image,ParkLake, Piata Ambrosie si Piata Ramnicul Sarat.), farmacii, scoli si gradinite, Parcul Ior si Parcul Titan.. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

[+]  ENDORA IMOB S.R.L(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 340 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Universitate, 3 dormitoare, etaj 6 / 11, p+11e, 110mp, supr. utila : 110mp, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. AI 0344480

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 730 EURO - Bucuresti , PIPERA
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Aurel Vlaicu, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 4, p+4e, 83mp, supr. utila : 83mp, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. AI 0345349

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 780 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Piata Victoriei, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 8, p+8e, confort I, 84mp, supr. utila : 84mp, utilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara. AI 0344298

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
07.12.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 610 EURO - Bucuresti , MOSILOR
Se ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere in zona Calea Mosilor. Acesta se afla la etajul 3/10, dispune de o suprafata de 90mp, complet in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita. Este intr-o zona foarte linistita si frumos amenajata. Este disponibil pentru inchiriere imediata ! Merita vizionat ! ai0358193

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Andrei Pana
Telefon: 0734828227
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 18   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact