Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 422

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 22   >
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.365 EURO - Bucuresti , DRISTOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere in Incity Rezidence la et 15, 16, 17, un penthouse mobilat si utilat. Apartamentul are loc de parcare tip klauss in subsolul ansamblului imobiliar si accesul se face cu telecomanda. Apartamentul este decomandat.Blocul dispune de paza permanenta 24 din 24 ore.La etajul 15 avem living deschis, mobilat cu canapea extensibila cu doua fotolii, tv, doua balcoane si aparat de aer conditionat.Bucataria este deschisa si utilata cu cuptor electric, frigider si masina de spalat. Baia de la etajul 15 este cu gresie si faianta si cabina de dus.Din holul de la intrare in stanga este scara care duce la etajul 16, unde avem un dormitor matrimonial cu baie echipata cu cabina de dus, tv, balcon si alt dormitor utilat cu pat de mijloc si dotat cu aparat de aer conditionat. Dormitorul al doilea de la etajul 16 este mobilat cu pat de mijloc si cu aer conditionat. Baia a doua de la etajul 16 este echipata cu cada.De la et 16 este scara care duce la etajul 17. Etajul 17 este open space, terasa si baie echipata cu cabina de dus.Incalzirea apartamentului se face prin centrala termoficare a complexului.Pentru detalii va invitam la vizionare!

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Iulian Melian
Telefon: 0740114151
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.300 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Apartament DEOSEBIT 150 mp, amplasat in imobil NOU - Vedere panoramica superba, finisaje de lux, mobilat modern, 2 locuri parcare in garaj subteran, paza permanenta.

[+]  Nova Group Consult(A)
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Apartament de inchiriat Piata Victoriei metrou la intersectia strazilor Washington cu Paris, in spatele Guvernului Romaniei, situat la etajul 3/4, decomandat, confort 1 sporit, renovat integral cu: gresie, faianta, parchet laminat, instalatii electrice si sanitare noi, toate de calitate, centrala termica Vaillant, termopan Rehau cu geam tripan, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare, 4 aere conditionate de 12000 btu, bucatarie mobilata utilata: plita cuptor electric, combina frigorifica, masina de spalat vase, boxa la subsol, liber , pretabil birou, sediu firma sau locuit.

[+]  Marvis House Invest(A)
27.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Apartamentul este la etajul 2/12, intr-un complex exclusivist din strada Savinesti, la 7 minute mers de Mall Sun Plaza si metrou Piata Sudului. Ansamblul rezidential beneficiaza de gradini proprii amenajate, lifturi moderne, locuri de joaca pentru copii, acces securizat pe baza de ID si cartela de acces si paza permanenta. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 100mp, mobilat si utilat cu: - Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan cu rulouri exterioare, usa metalica, centrala termica; - Bucatarie mobilata, dotata cu frigider, masina de spalat vase, aragaz, cuptor electric, hota, toate incorporate in mobilier; - Aer conditionat in living; - Contorizat apa, gaz si curent; - Loc de parcare parcare pazita 24/24; - 2 bai mobilate cu cada/cabina de dus - balcon inchis cu geam termopan;

[+]  Marvis House Invest(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 520 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem placerea de a va prezenta disponibil spre inchiriere, un apartament cu 4 camere pretabil pentru office, in zona adiacenta a Bd. Unirii, pe Aleea Emil Botta. Pozitia imobilului este una ideala, usor ferit de zgomotul bulevardului, cu o atmosfera propice de munca, dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport si alte puncte de interes.Pozitionat la etajul 6, orientat preponderent catre Sud, luminos si calduros, dispune de centrala proprie pentru incalzire, tamplarie cu geam termopan, usile din interior schimbate si parchet laminat pentru trafic.Daca esti in cautarea unui nou spatiu pentru office, te asteptam cu drag la o vizionare.COMISION 0% chiriasID CP1186640

[+]  Zoom City(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 425 EURO - Bucuresti , CRANGASI
Crangasi,confort 1 90mp, decomandat, modernizat, mobilat complet modern, termopan, usa metalica, centrala termica, bloc reabilitat termic,liber.

[+]  Granada(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere in vila, renovata exterior, scara acces curata, la etajul 2/p+2+m, in zona Primaverii, aproape de liceul Jean Monnet, suprafata utila 101 mp, foarte curat, proaspat zugravit, un apartament pe nivel, nemobilat, aer conditionat, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, interfon. Este compus din 4 camere + camera de serviciu, scara interioara, living de 20 mp, 2 dormitoare decomandate, 10mp si 7 mp, bucatarie mobilata si utilata, deschisa in cea de-a patra camera de 28 mp, baie, grup sanitar, balcon mare. Din apartament se urca pe o scara interioarala la mansarda, unde este amenajata a 5 a camera de 10 mp, care se poate face un spatiu depozitare. Acces liber in curte comuna (se poate consuma o cafea, sta pe bancuta, etc). Pretabil sediu firma, locuit. SE ACCEPTA SEDIU SOCIAL, PUNCT DE LUCRU, ETC. IN ZONA SUNT MULTE LOCURI DE PARCARE LIBERE SI GRATUITE.. In imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun, statie de metrou, parcul Herastrau, supermarket, magazine, piata, cafenele, restaurante, ambasade, banci, institutii importante, parculete, etc. Imobilul ofera o panorama minunata asupra parcului invecinat si zonei de vile. Pentru cei care cauta un etaj de vila luminos, linistit si elegant, situat in cea mai cautata si sigura zona verde din Bucuresti, acest apartament reprezinta alegerea ideala! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 3 camere sau 4 camere, in zona Unirii-Casa de Pensii-Calea Vitan, 4 minute de mers pe jos pana la Mall Vitan, decomandat, spatios si luminos, suprafata totala 110 mp, bloc constructie 2001, 2 apartamente pe nivel, utilitati contorizate, intretinere mica, nemobilat, tavan inalt (2,90 m), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, cablat UTP, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usa de exterior metalica placata MDF. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla Vitan-Mall, toate mijloacele de transport, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, etc. Se preteaza pentru locuinta sau sediu firma, activitati specifice de birou, cabinete, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 999 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere in zona Unirii- Rond Piata Alba Iulia, stradal, spatios si luminos, decomandat, suprafata totala 100 mp, etaj 3, renovat, nemobilat sau mobilat ca in poze, bucatarie utilata si mobilata, portar, 2 bai, 5 balcoane, 3 dormitoare, vecini deosebiti, disponibil imediat, etc. Pretabil pentru locuit sau orice tip de activitate (birouri, cabinete medicale, de avocatura, etc). In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport STB, cafenele, restaurante, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, gradinite, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate! Datorita zonei si beneficiilor, este o locatie ideala pentru birouri, cat si pentru locuit!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 650 EURO - Bucuresti , PACHE PROTOPOPESCU
Zona Pache Protopopescu, etaj 1, superb, integral, liber, in vila P+2E, reprezentativa, renovata interior si exterior, termoizolata, 125 mp, 4 camere, 2 grupuri sanitare, bucatarie utilata, centrala termica individuala, AC, strada de exceptie, multa verdeata, parcare, ideal rezidenta sau birouri/firma. Chirie 650euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , UNIRII
Inchiriere Duplex, zona Splaiul Unirii, 4camere, suprafata 120mp, etaj 6-7, decomandat, nemobilat, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, 3 balcoane, 1 terasa, 2 bai, A/C, ideal locuit sau firma/birouri. Pret 600euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Zona Primaverii, etaj de vila spatios, elegant, luminos, etaj 2 din P+2E+Pod, in imobil deosebit, suprafata 101mp utili , decomandat. 4 camere, bucatarie, baie, coridor, vestibul, balcon, scara interioara, camera de serviciu; aer conditionat, centrala termica proprie, gresie, faianta, interfon; bucatarie utilata si mobilata. Nota : spatiul arata mult mai bine decat se vede in fotografii. Vecini imobil civilizati. In imediata apropiere sunt mijloace de transport in comun, statie de metrou, supermarket, magazine, piata, cafenele, restaurante, parcul Herastrau, ambasade, banci, institutii importante, etc. Spatiul ofera o panorama minunata asupra parcului invecinat si zonei de vile. Apartamentul este pretabil pentru locuit, birouri/firma, se accepta sediul social, punct de lucru, etc. In zona sunt multe locuri de parcare gratuite. Chirie 800euro/luna.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , MARASESTI
Apartament 4 camere (duplex), in zona Splaiul Unirii-Radu Voda, etaj 6-7/7etaje +etaj tehnic, suprafata 120mp, decomandat, 2 bai, nemobilat, terasa, balcon la fiecare camera+bucatarie, ideal locuit, foarte aproape de statia de metrou Unirii. Chirie 550euro/luna negociabil.

[+]  Duplex Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 599 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament de 4 sau 5 camere decomandate ( a 5-a camera este bucataria ), situat in zona Unirii, la numai zece minute de mers pe jos la metrou, intr-o zona linistita, fara zgomot de tramvai, scara linistita și curata, spatios si luminos, la parter, suprafata utila 95 mp, renovat, nemobilat, doua bai, aer conditionat, bloc reabilitat termic, disponibil imediat. Este pretabil pentru cabinete medicale (in 2 camere este linoleum antibacterial, iar in restul gresie) , birouri, etc. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla metrou si toate mijloacele de transport, centre comerciale, cafenele si restaurante din zona Unirii, banci, scoala, magazine, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 sau 5 camere (bucataria este nemobilata, neutilata si poate fi folosita ca si camera), situat in rond Alba Iulia- Bulevardul Decebal, stradal, cu vedere mixta, spatios si luminos, panorama superba, suprafata utila 97,59 mp, suprafata total 111, 98 mp, nemobilat, 2 bai, 2 balcoane, 2 loggia, debara mare, disponibil imediat. Acces rapid catre toate zonele de interes ale Bucurestiului si mijloace de transport in comun. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport in comun si metrou, cafenelele si restaurantele de pe Bulevardul Decebal, centre comerciale, bancj, scoala, magazine, centre medicale, parcuri, piete, spitale, gradinite, farmacii, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO 50% - Bucuresti , MILITARI
Inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Pacii, 4 camere, etaj 6 / 7, 100mp, constr. 1990, supr. utila : 100mp, mobilat AI0324309

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 500 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Romancierilor, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, in constructie, 60mp, constr. 1990, supr. utila : 60mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare ID anunt: ai0328379

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , UNIRII
Inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Piata Unirii, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 1 / 8, confort I, in bloc apartamente, decomandat, 130mp, constr. intre 1978 si 1990, supr. utila : 130mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, magazine, bucatarie inchisa, loc parcare, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, apometre, repartitoare ID anunt: ai0328399

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Inchiriere apartament 4 camere, 3 dormitoare, etaj 3 / 4, in bloc apartamente, decomandat, 86mp, supr. utila : 86mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de transport in comun, parc, magazine id anunt: ai0329298

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
26.09.2021
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 625 EURO - Bucuresti , TITAN
Inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Titan, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 10 / 11, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 2000, supr. utila : 90mp, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata id anunt: ai0329507

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Lascu Rares
Telefon: 0734828367
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 22   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact