Inchirieri Apartamente 4 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 288

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 15   >
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , PIATA SUDULUI
Apartamentul este la etajul 2/12, intr-un complex exclusivist din strada Savinesti, la 7 minute mers de Mall Sun Plaza si metrou Piata Sudului. Ansamblul rezidential beneficiaza de gradini proprii amenajate, lifturi moderne, locuri de joaca pentru copii, acces securizat pe baza de ID si cartela de acces si paza permanenta. Apartamentul este decomandat, are o suprafata utila de 100mp, mobilat si utilat cu: - Gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan cu rulouri exterioare, usa metalica, centrala termica; - Bucatarie mobilata, dotata cu frigider, masina de spalat vase, aragaz, cuptor electric, hota, toate incorporate in mobilier; - Aer conditionat in living; - Contorizat apa, gaz si curent; - Loc de parcare parcare pazita 24/24; - 2 bai mobilate cu cada/cabina de dus - balcon inchis cu geam termopan;

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: Visanescu Marian
Telefon: 0767377376
30.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 799 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Apartament de inchiriat Piata Victoriei metrou la intersectia strazilor Washington cu Paris, in spatele Guvernului Romaniei, situat la etajul 3/4, decomandat, confort 1 sporit, renovat integral cu: gresie, faianta, parchet laminat, instalatii electrice si sanitare noi, toate de calitate, centrala termica Vaillant, termopan Rehau cu geam tripan, 3 balcoane, 2 grupuri sanitare, 4 aere conditionate de 12000 btu, bucatarie mobilata utilata: plita cuptor electric, combina frigorifica, masina de spalat vase, boxa la subsol, liber , pretabil birou, sediu firma sau locuit.

[+]  Marvis House Invest(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
Avem deosebita placerea de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit, spatios si luminos de 4 camere, situat in zona Primaverii-Televiziune-Dorobanti, la numai cateva minute de mers pe jos la metrou Aviatorilor, decomandat, suprafata utila 110mp, hoch parter (inalt) /p+6, 2 grupuri sanitare, 2 bacoane, centrala de imobil, living generos de 30mp, nemobilat, parchet, gresie, termopan, aer conditionat, garaj la subsol, boxa, un apartament pe nivel, vecini deosebiti, zona extrem de linistita. Se preteaza pentru rezidenta, cat si pentru birouri, cabinete, diverse activitati. Se accepta sediul sau punct de lucru. Este foarte bine amplasat, avand conexiuni pentru toate tipurile de activitati si servicii (business, scoli, clinici medicale private, Biserica, Spitalul de Urgenta Floreasca, piete alimentare, magazine, cafenele si restaurante, Mall Baneasa si Promenada, Aeroportul Otopeni), mijloace de transpot-autobuze si Metrou in apropiere. In vecinatate se afla parcurile Herastrau, Floreasca, Kiseleff, Bordei, Primaverii, Piata Charles de Gaulee, Piata Dorobanti, Aviatorilor, Piata Victoriei, etc. Datorita zonei si beneficiilor este ideal atat pentru cabinete, birouri, cat si pentru rezidenta!!! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 600 EURO - Bucuresti , VACARESTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament deosebit de 4 camere, spatios si luminos, in zona Tineretului -Calea Vacaresti-Strada Pridvorului, foarte aproape de Parcul Tineretului, cu centrala proprie, si loc de parcare platit la sect.4, suprafata utila de 103mp, bloc constructie 1987, situat la etajul 1/p+4, decomandat, semimobilat, living + un dormitor sunt mobilate, 2 dormitoare sunt nemobilate, 2 bai utilate, bucatarie mobilata si utilata, parchet stejar masiv, sistem alarma, usa antiefractie, 4 aparate de aer conditionat, gresie si faianta pe holuri, debarale, etc. In vecinatate se afla metrou, Sun Plaza, Parcul Tineretului si Delta Vacaresti, mijloace de transport, centre comerciale, magazine, scoli, gradinita, facultati, farmacii, banci, Parcul Copiilor in imediata apropiere, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 990 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un apartament superb de 4 camere, situat in Piata Unirii, decomandat, suprafața totala de 140mp, etajul 2/p+8, bloc construit in 1991, 2 bai, una cu cada și una cu cabina de dus, 1 living room spatios, mobilat modern cu canapea și fotolii din piele naturala, 3 dormitoare mobilate modern, mobilier Mobexpert, paturi King size, și Queen size, dressinguri foarte mari, bucatarie complet mobilata și utilata, gresie și faianța de inalta calitate, ferestrele sunt din termopan, aer conditionat in cele 4 incaperi, WI-FI, disponibil imediat. In apropiere veți gasi: -mijloace de transport in comun: metrou Piața Unirii (1 min de mers pe jos); -autobuze de zi, autobuze de noapte ( 1 min de mers pe jos ); - locuri de parcare in fata intrării in scara de bloc; - cafenele, restaurante, baruri și terase (1 min de mers pe jos); -magazine alimentare (1 min de mers pe jos); -farmacii (2 min de mers pe jos); -oficii bancare(2 minute de mers pe jos); -supermarket (la 5 min de mers pe jos); In imediata apropiere se afla Mitopolia Bucuresti la 2 min de mers pe jos; Scoli, licee de stat cu renume la 2 min de mers pe jos; Centrul vechi, istoric, cu viața de noapte dar și cu magazine, teatre și restaurante pe timpul zilei, este la 5 min de mers pe jos; Terasele de pe cheiul Damboviței sunt la 5 min de mers pe jos. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , PARCUL HERASTRAU
Apartament lux 4 camere in zona Herăstrău. Apartament mobilat si utilat complet. Bucataria si baile renovate complet. Suprafaţa mare a camerelor, luminos si amenajat armonios. Aproape de şcoli, marketuri, transport public si parcul Herastrau. Un loc de parcare subteran. Inchiriere cu factura, Pret este de 2.020 euro + TVA. Cautam clienti pe termen lung, contractul se face pentru periaoda minima de 2 ani e zile . Cerem 2 luni garantie (nu este purtatoare de TVA).

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , UNIRII
Localizare si scurta descriere : GM1055_Unirii – Traian, apartament 4 camere, semi-decomandat, suprafata utila 87mp (balcon inclus), 2 bai, etaj 1/P+1+Mansarda, intrare separata, imobil 1928, fara risc seismic. Apartamentul este recent renovat : zugravit, parchetul, gresia si faianta au fost inlocuite, geamul de la ferestre si obiectele sanitare au fost schimbate. Apartamentul este dotat cu centrala proprie si aparat de aer conditionat, bucatarie mobilata si utilata cu aragaz, frigider. Se inchiriaza doar pentru firme, exclus locuinta. Compartimentare si suprafete : Apartamentul este format din 3 camere decomandate si un antreu, care poate fi amenajat ca sala de asteptare sau receptie, baie principala si un grup sanitar de serviciu, bucatarie mobilata si utilata cu strictul necesar. Accesul in apartament este exclusiv. Zona si vecinatati: Imobilul este situat central, aproape de Hala Traian , la doua statii de P-ta Unirii, adresandu-se doar societatilor comerciale.

[+]  MD IMOCONSULT SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem spre inchiriere un apartament cu 4 camere, luxos, generos si luminos, situat in zona rezidentiala Herastrau - Aron Cotrus. Imobilul a fost finalizat in anul 2009, este structurat P+5 etaje, apartamentul propus fiind situat la Etajul 3. Spatiul interior are o suprafata utila de 150 mp si este foarte eficient si armonios compartimentat, cu un living spatios si luminos, cu zona de dining, bucatarie deschisa complet si modern echipata, dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, 2 dormitoare secundare care impart o baie, grup sanitar si 1 balcon. Dispune de asemenea de un loc in parcarea subterana si acces la piscina interioara si sala de fitness a complexului. Confortul si siguranta ta sunt asigurate de servicii de supraveghere video, lift, centrala de imobil, AC. Zona este cea mai buna alegere atat datorita proximitatii fata de Parcul Herastrau si fata de polul de business Barbu Vacarescu – Floreasca, cat si datorita optiunilor variate de restaurante, cafenele, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa sau sali de fitness.

[+]  Global Home Romania(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Daca te gasesti in cautarea unui apartament perfect pentru familia ta, Real Estate Partener are propunerea ideala pentru tine. Este vorba despre un apartament situat intr-un bloc linistit, construit in 1985 (fara risc seismic), langa statia de metrou Iancului, iesirea de la KFC. Blocul este situat chiar langa Scoala 56 si are 3 gradinite in proximitate (Gradinita 145, si doua gradinite particulare), aceasta pozitie transformand apartamentul intr-o casa ideala pentru o familie cu copii. Apartamentul se afla la etajul 9/9, are o suprafata de 86 mp si a fost renovat recent. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Bucataria are hota, aragaz, frigider, masina de spalat vase, masina de spalat rufe. Doua dintre dormitoare sunt special amenajate pentru copii, dormitorul mare este amenajat pentru parinti, si sufrageria ofera un spatiu larg si primitor. Proprietarii sunt dispusi sa accepte animalute de talie mica, atat timp cat acestea nu vor cauza daune mobilierului. Apartamentul este disponibil pentru mutare incepand cu 1 aprilie, dar este disponibil pentru vizionari oricand. Daca esti interesat si doresti sa afli mai multe detalii, asteptam sa ne contactezi.

[+]  Real Estate Partner(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 1.050 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Va propunem spre inchiriere apartament 4 camere in zona rond Alba-Iulia,complet utilat si mobilat Lux,cu acces facil spre punctele de interes ale orasului. Comision agentie:50% Cod anunt:AI0392601

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , TITAN
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Titan, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 2 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 85mp, constr. 1965, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, alarma, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre AI0342786

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 630 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Tineretului, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 9 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 90mp, constr. 1985, supr. utila : 85mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, gresie, faianta, aer conditionat, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze AI0341077

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 400 EURO - Bucuresti , 13 SEPTEMBRIE
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere, 2 dormitoare, etaj 5 / 12, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 107mp, constr. 1987, supr. utila : 102mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, 2 balcoane, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, centrala termica proprie, gresie, aer conditionat, tv, internet, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare AI0340300

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 300 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Romancierilor, 4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 4, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 85mp, constr. 1967, supr. utila : 80mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, centrala termica proprie, gresie, faianta, aer conditionat, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare, contor gaze AI0340519

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 750 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Piata Victoriei, 4 camere, 2 dormitoare, etaj 6 / 10, confort I, in bloc apartamente, decomandat, constructie finalizata, 110mp, constr. 1979, supr. utila : 105mp, utilat, nemobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre, repartitoare AI0340912

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO - Bucuresti , COLENTINA
Id anunt: ai0417893 Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere in Colentina Fabrica de Gheata, 3 dormitoare, etaj 9, confort I, in bloc apartamente, semidecomandat, constructie finalizata, utilat, mobilat, o bucatarie, 2 bai, 3 balcoane, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, gresie, parchet, tamplarie termopan, internet

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 700 EURO - Bucuresti , LAMINORULUI
Cod anunt: ai0401665 Comision :50% Daca vrei un loc in care sa iti creezi vise noi, da-ne un semn!Punem la dispozitia ta un apartament de 4 camere, 89mp intr-un cartier rezidential cu paza 24/7supraveghere video, loc de joaca. etajul 1/4(poti cara bagajele si cu liftul, orientat SE, aer conditionat(12.000BTU), masina de spalat vase :) si TV Smart LG. fiecare camera are propria priza de CATV si Internet, doua bai, masina de spalat. Bucataria ramane complet echipata: plita si hota Whirlpool, frigider si cuptor Beko, Balconul incalzit si dressingul. Metrou Straulesti e la aprox 10minute distanta (sau doua statii de autobuz. In apropiere sunt parcurile Mogosoaia, Bazilescu, Herastrau.

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 849 EURO - Bucuresti , DACIA
Oferim spre inchiriere un apartament de 4 camere, 3 dormitoare, etaj 2 / 5, confort Lux, decomandat, constructie finalizata, 100mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 100mp, utilat, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, piata, gara, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, interior proaspat renovat, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata. ai 0342604

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 550 EURO 50% - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
4 camere, 3 dormitoare, etaj 4 / 10, confort Lux, decomandat, 81mp, constr. 2000, supr. utila : 81mp, utilat, o baie, o bucatarie, un balcon, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, piata ai0407102

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Apartamente 4 camere
Pret: 470 EURO - Bucuresti , SEBASTIAN
Se ofera spre inchiriere apartament cu 4 camere , zona 13 septembrie, Sebastian , mobilat utilat complet , decomandat, centrala proprie , 100mp, bloc dupa 1977, disponibil imediat . AI0345087

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Baboi Vlad
Telefon: 0734828227
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 15   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact