Inchirieri Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 53

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO +TVA - Bucuresti , AVIATORILOR
Spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. La primul etaj gasim camera principala amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete, bucatarie si grupuri sanitare. Accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. Aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase si terasa de 60mp.Accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului. scara generoasa. dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama.Finisaje premium.Spatiul dispune de 3 locuri de paracare in garaj si de spatii pentru depozitare.Disponibil imediat.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
22.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. la primul etaj (respectiv etajul 2) gasim camera principala (92mp) amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete (25mp-27mp), bucatarie si grupuri sanitare. accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase (28mp, 62mp, 72mp) si terasa de 60mp. accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului, scara generoasa, dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama. finisaje premium. spatiul dispune de 3 locuri de parcare in garaj si de spatii pentru depozitare. disponibil imediat. id intern: 41.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
27.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
Inainte de a intelege calitatea acestui apartament avem rugamintea de a observa STADIUL ACTUAL VS STADIUL FINAL.Pe langa facilitatile deosebite pe care acest Penthouse situat pe doua nivele le ofera, aveti ocazia sa veniti dvs cu orice alta modificare sau viziune pentru dvs.Avem placerea de a va prezenta acest Penthouse recent aparut pe piata, acesta dispune de 4 dormitoare spatioase, doua dintre ele beneficiaza de baie proprie si toate comunica printre ele printr-o terasa generoasa.Imediat cum intram in apartament si parcurgem holul vom intra direct in livingul deosebit de mare care este alcatuit dintr-o bucatarie open space si zona de dining, dar datorita dimensiunilor acestui superb duplex.Cel mai probabil majoritatea timpului petrecut in acest Penthouse va fi pe terasa de la etajul 6 deoarece nimeni nu se poate plictisi din a admira rasaritul si apusul soarelui care se vede chiar de dupa copacii infloritului Parc Herastrau. Numarul camerelor si bailor multumeste orice client indiferent de pretentiile acestuia si al numarului de membri din familie, tocmai din acest motiv va puteti folosi de toate cele 3 locuri de parcare.

[+]  ANG Imobiliare(A)
16.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.900 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Va oferim spre inchiriere un apartament duplex, cu 10 camere in zona Aviatorilor, strada Emil Pangratti, intr-o vila din 1997, cu doua etaje si mansarda. La etajul 2 sunt 300 mp practic doua apartamente. In partea dreapta avem un living mare cu semineu, 3 camere, 3 bai si un balcon de 11 mp. Pe partea stanga sunt 3 camere, baie, bucatarie si balcon de 11 mp. Nemobilat, bucataria complet utilata. La mansarda sunt 227 mp utili, 3 camere, o baie si o terasa de 86 mp. Garaj cu 2 locuri de parcare. La demisol este camera tehnica a centralei si o spalatorie care poate fi folosita ca depozit. Exista lift privat din demisol pana la etajul 2, dar necesita revizie ca sa fie repus in functiune. Metroul Aviatorilor este la 600 metri. Piata Dorobanti la 600 metri. Piata Victoriei este la 1000 metri, iar Piata Romana este la 5 minute cu masina. Pentru iubitorii de jogging Parcul Kiseleff este la 350 metri. Promenada Mall este la 7 minute cu masina. Parcul Herastrau este la 700 metri. Gradina Floreasca, cu piscina deschisa, locul ideal pentru a petrece verile toride din Bucuresti, este la 4 minute cu masina. Ideal pentru birouri, mai ales ca se poate folosi un apartament ca si locuinta de servici. Pret negociabil.

[+]  House Providers (A)
07.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.200 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , KISELEFF
ANG Holding va propune spre vanzare un superb penthouse in zona Aviatorilor.Penthousul este dispus pe doua etaje, etajul 5 si 6. La etajul 5 regasim un living extrem de spatios cu iesire direct in terasa principala. De asemenea tot la etajul 5 avem bucataria, o toaleta de serviciu, dar si doua dormitoare cu bai proprii si dressing. Un aspect extrem de frrumos, este faptul ca unul dintre dormitoarele de la etajul 5 beneficiaza si de o terasa cu o vedere superba.Etajul 6 al acestui penthouse exclusiv este cu desavarsire special, acesta avand o terasa cu piscina. Dormitorul matrimonial se afla tot in cadrul acestui etaj, acesta are atat baie proprie cat si dressing. De asemenea la etajul 6 avem un spatiu care poate fi folosit ca si birou.Locatia beneficiaza de 3 locuri de parcare subterane dar si de o boxa spatioasa.

[+]  ANG Imobiliare(A)
04.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre inchiriere un apartament de un rafinament aparte, situat intr-o vila complet renovata, in zona dorobanti capitale. situat la etajul 1, cu acces individual, apartamentul dispune de camere inalte, spatioase, luminoase, renovat la standarde inalte de calitate. pretabil reprezentanta, birou, resedinta. 2 locuri de parcare disponibile, in strada si in curte. disponibil imediat. id intern: 139.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.600 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
In cazul in care sunteti doritor de o zona exclusivista va punem la dispozitie acest apartament tip penthouse, cu terasa proprie, intr-un imobil deosebit din Bucuresti, in imediata apropiere a Parcului Herastrau, Fantanii Miorita si a muzelui de arta Nicolae Minovici.Cu siguranta daca va avantajeaza aceasta locatie, ati auzit de Soseaua Nordului, unde va puteti rasfata familia sau partenerul de viata, fiind nevoit sa parcurgeti doar cateva minute de mers pe jos pana la aceasta.Ceea ce face cu adevarat acest apartament sa fie deosebit, este datorita luminozitatii de care beneficiati in cea mai mare parte a zilei, dar si livingul generos in care aveti posibilitatea sa va bucurati de multe activitati deoarece spatiul va ajuta.Paza permanenta desi nu este necesara imobilul o ofera pentru ca toata lumea trebuie sa stie ca proiectul a fost gandit de un profesionist. Apartamentul este mobilat si utilat complet, dispune de loc de parcare in subteran si are tot ce va este necesar pentru un confort optim, proprietarii fiind oameni atat de intelegatori incat va trebui sa va notati dvs data platii chiriei, deoarece cat timp va petreceti activitatea in acest apartament deranjul va fi doar din cauza alarmei de dimineata.

[+]  ANG Imobiliare(A)
05.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
Va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de Piata Charles de Gaulle si de piata Dorobanti. Spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. Accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. Aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp.Dispune de un loc de parcare acoperit.In imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul Herastrau.Apartamentul este complet renovat in Octombrie 2016. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
12.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , CASA PRESEI
Apartamentul disponibil pentru inchiriere se afla dispus pe ultimile doua niveluri, avand o terasa de 27mp cu vedere spre Parcul Herastrau. La primul nivel se afla livingul, dinningul, bucataria ( 92mp), un grup sanitar(5,5mp) si terasa. Bucataria este deschisa, dar amplasarea spatiului permite inchiderea cu usurinta, intr-un mod elegant. Scara interioara conduce spre partea dormitoarelor, unde pe un hol de 17,5mp gasim trei dormitoare (30, 28, 17mp), un birou (14,5mp), doua dresinguri ( 5mp si 7mp), doua bai(10 si 8 mp). Finisajele sunt din categoria lux, bucataria este utilata, apartamentul mobilat partial, modern. Apartamentul include si doua locuri de parcare plus o boxa in subteran.

[+]  Nord City Consulting(A)
22.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.300 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de piata charles de gaulle si de piata dorobanti. spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp. dispune de un loc de parcare acoperit. in imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul herastrau. apartamentul este complet renovat in octombrie 2016. disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , KISELEFF
imobiliarexpert va propune spre inchiriere, apartament cu 5 camere,situat in kiseleff - ambasada germaniei, confort lux decomandat, cu o suprafata de 22752 mp, nr. bai - 3, nr. balcoane - 3 etaj 3 din 5. id intern: imo1141.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament impecabil, ultrafinisat aflat intr-un imobil de apartamente cu destinatia de birouri situat chiar pe Bulevardul Aviatorilor, foarte aproape de metrou si Piata Charles de Gaulle. Apartamentul are o suprafata utila totala de 228 mp ,cu spatii generoase ,doua dintre camere avand aproape 60mp fiecare.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.11.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Va propunem pentru inchiriere, in zona Dorobanti, un apartament cu 5 camere, 3 dormitoare, balcoane generoase, situat la etajul 1 / 7, confort I, decomandat. Constructia a fost finalizata in anul 2000, iar suprafata utila este de 156mp si pe fiecare etaj este un singur apartament. Se inchiriaza utilat si semimobilat, iar la parter exista un loc de parcare aferent acestui apartament. Daca doritii detalii sau vizionari ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

[+]  Alfamar Grup Imobiliare(A)
16.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem la inchiriere un apartament de 5 camere aflat la cativa metri de Parcul Herastrau, pe Soseaua Nordului.Apartamentul, situat la etajul 3 din 6, are suprafata utila este de de 253 mp i dispune de 3 dormitoare fiecare cu dressing si baie, living si dinning, buctarie inchisa, 2 debarale, balcoane generoase si loc de parcare, usor discutabil gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, termopan, alarma, centrala termica,

[+]  Alcbusiness (A)
14.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PRIMAVERII
RO: Foundcom Properties va propune spre inchiriere un superb apartament de tip duplex in cartierul Primaverii, pozitionat vis-a-vis de Casa Ceausescu si in imediata vecinatate a Ambasadei Libaneze. Proprietatatea in suprafata totala utila de 185 mp ocupa etajele 3 si 4 ale unui bloc P+4 construit in anul 1999. Apartamentul este compartimentat in 6 camere, 2 bai, bucatarie si 3 balcoane spatioase. Finisajele folosite sunt unele de cea mai buna calitate: marmura, granit si parchet masiv de stejar. Gandit pentru a asigura un mediu placut si sigur pentru locatari, apartamentul exceleaza la capitolul dotari, fiind dotat cu aparate de aer conditionat in fiecare dintre cele 6 camere, centrala proprie, TV si bucataria complet utilata cu electrocasnice Miele. Din punct de vedere al sigurantei apartamentul este dotat cu videointerfon, seif, dar si supraveghere video interior-exterior. Proprietatea dispune de un loc de parcare privat, dar si de un spatiu ce poate fi convertit in garaj la cererea chiriasilor. Proprietatea poate fi folosita atat in scop rezidential cat si ca zona de office. In proximitatea proprietatii putem regasi puncte de interes precum: parcul Herastrau, restaurantele Osho, Fior di Latte, Trattoria Buongiorno Primaverii sau Mesogios, mijloace de transport in comun (metrou Aviatorilor), unitati de invatamant si centre medicale. Pentru vizionari sau detalii suplimentare despre aceasta proprietate nu ezitati sa ne contactati. EN: Foundcom Properties presents for rent a beautiful duplex apartment in the Primaverii neighborhood, located opposite to the Ceausescu House and in the immediate vicinity of the Lebanese Embassy. The property with a total usable area of 185 sqm occupies the 3rd and 4th floors of a Gf + 4 building built in 1999. The apartment is divided into 6 rooms, 2 bathrooms, kitchen and 3 spacious balconies. The finishes used are some of the best quality: marble, granite and solid oak parquet. Designed to ensure a pleasant and safe environment for residents, the apartment excels in terms of facilities, being equipped with air conditioning in each of the 6 rooms, central heating, TV and fully equipped kitchen with Miele appliances. From the security point of view, the apartment is equipped with video intercom, safe box, but also indoor-outdoor video surveillance. The property has a private parking space, but also a space that can be converted into a garage at the request of tenants. The property can be used both for residential purposes and as an office area. In the proximity of the property we can find points of interest such as: Herastrau park, restaurants like Osho, Fior di Latte, Trattoria Buongiorno Primaverii or Mesogios, public transport (Aviatorilor subway station), educational units and medical centers. For showings or additional details about this property do not hesitate to contact us.

[+]  Foundcom Properties(A)
23.09.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Apartament nou in vila (S+P+3E) in zona Casin/Domenii compus din 5 camere. Imobilul se afla intr-o zona linistita cu acces rapid la parcul Herastrau, scoala, gradinite, P-ta Domenii. Apartamentul are trei dormitoare, living, birou, bucatarie, 2 bai, wc de serviciu, spalatorie ( utilata), dressing ( mobilat), spatii de depozitare. Incalzirea se face prin pardoseala, iar racirea vara este asigurata centralizat, prin tavan, Imobilul are spatii largi, este functional compartimentat, dormitoarele fiind complet separate de aria de zi prin holuri generoase. Bucataria este mobilata si utilata la standarde ridicate, este inchisa cu usa glisanta spre living si are acces si din holul de la intrarea in apartament. Finisajele interioare sunt deosebite, nu s-a facut rabat la calitate, costurile de intretinere sunt minime. Se inchiriaza semimobilat.

[+]  Nord City Consulting(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Laguna Residence - Aviatiei - Herastrau, Penthouse 5 camere, et 3/3, 150 mp, mobilat si utilat LUX, living +dining de 60 mp, finisaje premium , gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, 3 gr sanitare, totul nou, LOC DE PARCARE SUBTERAN,parc in interiorul complexului rezidential, contract inregistrat ANAF, masina spalat, cuptor, plita, hota, combina frigorifica,LCD, dressing spatios, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
16.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , COTROCENI
VA propunem spre inchiriere Birouri / Sediu Reprezentativ in selectul cartier COTROCENI cu o suprafata utila de 195 mp + terasa si 2 balcoane dispusa in 7 camere . Lotul de teren are 515 mp ( o raritate pentru Cotroceni) . Vila este amplasata langa Parcul Eroilor cu acces direct la Metrou si transport RATB si se preteaza pentru activitate economica BIROURI - ( Notariat, Casa Avocatura, Clinica medicala, firme de publicitate / advertising sau IT, etc ) dar si pentru Rezidential. Curtea de 340 MP este superba si ofera o zona de relaxare / deconectare .VA asteptam la vizionare. Exista trei variante de inchirere :1 - Parter si Etaj partial - Suprafata = 190 mp - Chirie lunara 2200 E/luna Varianta 2 - Parter si Etaj integral - Suprafata = 290 mp - Chirie lunara 2900 E si Varianta 3 - Vila integrala - Suprafata = 525 mp - Chirie lunara 5000 E. Vila este disponibila si la vanzare 1.000.000 Euro

[+]  Nova Group Consult(A)
28.10.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , IZVORUL RECE
Piata Pache Protopopescu- Izvorul Rece, doua etaje de vila, respectiv et 2 si mansarda/ P+2+M, 200mp. Etaj 2- spatiu open cca 60 mp, baie, bucatarie, 1 birou, casa scarii, terasa 40 mp/ 135 mp. Mansarda- 2 camere plus hol. Imobil doar de firme, stare buna, parchet de lemn masiv, termopan, aer conditionat, nemobilat. Pretabil birouri/ sala dans/ atelier de creatie.

[+]  Prohasca B.A.E. PFA(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , ROMANA
Universitate - Maria Rosetti - Pta Romana - Dacia, duplex 5 camere, in vila, reabilitata termic,finisaje LUX, pretabil firma/locuit, 200 mp utili, renovat 2017,se inchiriaza etajul 1+mansarda, la etajul 1 avem living, bucatarie, dressing, baie,1 dormitor sau birou, la mansarda avem 3 dormitoare spatioase cu 3 gr sanitare, 3 dressing-uri, scara interioara placata cu lemn masiv de stejar, 4 dormitoare, 4 gr sanitare, se poate mobila la cererea clientului, 4 dressing-uri, centrala proprie, parchet, tapet catifea, centrala proprie Vaillant, termopan, aer conditionat, marmura, gresie, mozaic, mocheta de calitate, bucatarie mobilata si utilata, combina frigorifica, aragaz+hota Gorenje, Contract Inregistrat Administratia Financiara, parcare, curte amenajata, scara interioara si intrare separata, negociabil, liber. CHEIA IN AGENTIE!!! SE POATE VIZIONA ORICAND!

[-]  Confort Casa Tineretului(A)
Telefon: -
Agent: Elena Stefanescu
Telefon: 0752.010.041;031.420.69.37
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact