Inchirieri Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 49

2 3 »
  Pagina 1 din 3   >
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO +TVA - Bucuresti , AVIATORILOR
Spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. La primul etaj gasim camera principala amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete, bucatarie si grupuri sanitare. Accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. Aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase si terasa de 60mp.Accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului. scara generoasa. dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama.Finisaje premium.Spatiul dispune de 3 locuri de paracare in garaj si de spatii pentru depozitare.Disponibil imediat.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.900 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
Va oferim spre inchiriere un apartament duplex, cu 10 camere in zona Aviatorilor, strada Emil Pangratti, intr-o vila din 1997, cu doua etaje si mansarda. La etajul 2 sunt 300 mp practic doua apartamente. In partea dreapta avem un living mare cu semineu, 3 camere, 3 bai si un balcon de 11 mp. Pe partea stanga sunt 3 camere, baie, bucatarie si balcon de 11 mp. Nemobilat, bucataria complet utilata. La mansarda sunt 227 mp utili, 3 camere, o baie si o terasa de 86 mp. Garaj cu 2 locuri de parcare. La demisol este camera tehnica a centralei si o spalatorie care poate fi folosita ca depozit. Exista lift privat din demisol pana la etajul 2, dar necesita revizie ca sa fie repus in functiune. Metroul Aviatorilor este la 600 metri. Piata Dorobanti la 600 metri. Piata Victoriei este la 1000 metri, iar Piata Romana este la 5 minute cu masina. Pentru iubitorii de jogging Parcul Kiseleff este la 350 metri. Promenada Mall este la 7 minute cu masina. Parcul Herastrau este la 700 metri. Gradina Floreasca, cu piscina deschisa, locul ideal pentru a petrece verile toride din Bucuresti, este la 4 minute cu masina. Ideal pentru birouri, mai ales ca se poate folosi un apartament ca si locuinta de servici. Pret negociabil.

[+]  House Providers (A)
19.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va propunem spre inchiriere un apartament de un rafinament aparte, situat intr-o vila complet renovata, in zona dorobanti capitale. situat la etajul 1, cu acces individual, apartamentul dispune de camere inalte, spatioase, luminoase, renovat la standarde inalte de calitate. pretabil reprezentanta, birou, resedinta. 2 locuri de parcare disponibile, in strada si in curte. disponibil imediat. id intern: 139.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
05.02.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Kiseleff, Imobil reprezentativ perioadei interbeliceSe inchiriaza etajul 2 din vila D+P+4Suprafata construita 194 mp, suprafata utila 155 mp :Compartimentat in 6 camere: living, 3 dormitoare, biroul, o bucatarie mobilata , utilata si 3 bai, balconApartamentul beneficiaza de o boxa la demisol, S=7,5 mp.Proprietatea a fost consolidata in totalitate. Cu scopul de a pastra cat mai mult din aspectul original, fatadele au beneficiat de o coloristica specifica perioadei in care a fost construit imobilul, respectiv inceputul anilor /30. Prin inlocuirea tamplariei originale cu tamplarie PVC cu geam termopan s-a asigurat izolarea termica si fonica. In acelasi sens, al necesitatii actuale de a limita transferul termic, fatadele s-au izolat cu 10 cm de termoizolatie cu un material izolant special. Apartamentul are pardoselile acoperite cu parchet stratificat din stejar.Confortul termic in apartament este asigurat de centrala termica in condensatie si sisteme de aer conditionat. Apartamentul beneficiaza de un control automatizat al incalzirii, racirii si iluminatului pentru eficientizarea acestora, prin micsorarea costurilor de intretinere. Sistemul BMS permite realizarea punctelor precizate mai sus printr-o aplicatie personalizata, care poate fi instalata pe telefon sau tableta. Iluminatul se face integral cu becuri tip LED.Vila este structurata pe 5 nivele D+P+2+M compusa din 5 apartamente ce beneficiaza de cate un spatiu de depozitare aflat la demisol.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , TELEVIZIUNE
Va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de Piata Charles de Gaulle si de piata Dorobanti. Spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. Accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. Aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp.Dispune de un loc de parcare acoperit.In imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul Herastrau.Apartamentul este complet renovat in Octombrie 2016. Disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , CARTIERUL FRANCEZ
Va propunem la inchiriere un apartament de 5 camere aflat la cativa metri de Parcul Herastrau, pe Soseaua Nordului.Apartamentul, situat la etajul 3 din 6, are suprafata utila este de de 253 mp i dispune de 3 dormitoare fiecare cu dressing si baie, living si dinning, buctarie inchisa, 2 debarale, balcoane generoase si loc de parcare, usor discutabil gresie, faianta, parchet, aer conditionat, usa metalica, termopan, alarma, centrala termica,

[+]  Alcbusiness (A)
03.03.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Va invit sa descoperiti impreuna in cele ce urmeaza o proprietate deosebita situata intr-o zona excelenta, langa parcul Herastrau. Acesta este clar un apartament de care te vei indragosti! Finisaje, decoratiuni, fiecare detaliu din casa poarta urma unei trairi, fiecare obiect din casa are o poveste si intreg apartamentul emana fericire! De altfel, apartamentul te cucereste iremediabil inca de la prima intalnire si nu te lasa sa-ti iei gandul de la el. Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Daca sunteti in cautarea unui apartament "care sa aiba ceva special", care sa va incante si sa va multumeasca pe deplin, indraznesc sa va felicit-ati gasit ce cautati! Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Laguna Residence - Aviatiei - Herastrau, Penthouse 5 camere, et 3/3, 150 mp, mobilat si utilat LUX, living +dining de 60 mp, finisaje premium , gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, 3 gr sanitare, totul nou, LOC DE PARCARE SUBTERAN,parc in interiorul complexului rezidential, contract inregistrat ANAF, masina spalat, cuptor, plita, hota, combina frigorifica,LCD, dressing spatios, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
29.03.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Se ofera spre inchiriere apartament cu 5 camere cu 3 dormitoare situat la parterul unul bloc cu 3 etaje. Apartamentul are o suprafata de 200mp, proaspat renovat, este nemobilat dar utilat cu instalatii sanitare noi, instalatii electrice si termice.Este situat in zona Dorobanti. AI 0329752

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.000 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
ID Proprietate: CP1181431---------------------------------------------------------------------------------- Apartamentul este situat la mezaninul (este un parter inalt, situat deasupra unui demisol inaltat) unui imobil cu 3 etaje finalizat in anul 1972, proprietatea in suprafata totala de 155 mp utili (205 mp construiti) a fost renovata integral in anul 2021. Instalatiile sanitare, electrice si termice (centrala de apartament) au fost integral schimbate. Parchetul este din lemn de stejar masiv (camerele fiind marginite cu lemn din lamai), ceramica folosita este de mari dimensiuni fiind folosita la placarea celor 2 grupuri sanitare, a holului si a bucatariei. Obiectele sanitare atent alese cu gust, iar corpurile de iluminat au un design atragator fiind elegante si potrivite spatiului pe care-l ilumineaza;- Din punct de vedere functional, apartamentul este format din urmatoarele: Vestibul la intrarea in apartament; 3 dormitoare; o bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata; Livingul care formeaza un spatiu comun cu biroul; 2 Grupuri sanitare (dotate cu cada si dus), care beneficiaza de aerisire naturala, avand ferestre spre exterior; 2 terase si 1 balcon;- Apartamentul este orientat pe directia Nord-Sud, inaltimea mica a cladirilor din jur permit luminii solare sa patrunda in imobil pe tot parcursul zilei;- Apartamentul dispune de un garaj situat la demisol inaltat al cladirii, putandu-se parca doua masini;- Localizarea imobilului este una de exceptie, oferind acces facil catre toate zonele de interes din oras, fiind in acelasi timp o zona relaxanta si intima.- Recapituland sumar, parametrizarea apartamentului este urmatoarea:1. Numar camere: 5;2. Numar bai: 2;3. Numar balcoane: 1;4. Numar terase: 2;5. Suprafață utila: 155 mp;6. Suprafata construita: 205 mp;7. Nivel: Mezanin;8. Niveluri imobil: 3;9. An construire: 1972;10. Apartamentul se preda: Nemobilat11. Incalzire: Calorifere cu Centrala proprie12. Bucatarie: De tip inchis, mobilata si complet utilata;13. Garaj: 1;14. Locuri parcare: 2.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Proprietar: Persoana fizica;- Perioada contractuala minima: 1 an calendaristic;- Renegociere contract: Anual;- Chiria lunara: 2.000 euro, Nu se aplica TVA;- Utilitatile se platesc separat de catre chirias;- Chirie platita in avans: Doua luni;- Garantie de buna executie: Valoarea unei chirii lunare;- Apartamentul se inchiriaza nemobilat.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
21.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti - Capitale duplex in vila din perioada interbelica, 7 camere, 4 grupuri sanitare, terasa, supratfata utila 200 mp. Etajul 1- 3 camere, bucatarie mobilata si utilata, 2 grupuri sanitare, vestibul, scara interioara. Etajul 2 - 4 camere, 2 grupuri sanitare, terasa. Pozitie excelenta, pretabil birou, rezidenta, showroom.

[+]  Artenie PFA(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , ROMANA
Universitate - Maria Rosetti - Pta Romana - Dacia, duplex 5 camere, in vila, reabilitata termic,finisaje LUX, pretabil firma/locuit, 200 mp utili, renovat 2017,se inchiriaza etajul 1+mansarda, la etajul 1 avem living, bucatarie, dressing, baie,1 dormitor sau birou, la mansarda avem 3 dormitoare spatioase cu 3 gr sanitare, 3 dressing-uri, scara interioara placata cu lemn masiv de stejar, 4 dormitoare, 4 gr sanitare, se poate mobila la cererea clientului, 4 dressing-uri, centrala proprie, parchet, tapet catifea, centrala proprie Vaillant, termopan, aer conditionat, marmura, gresie, mozaic, mocheta de calitate, bucatarie mobilata si utilata, combina frigorifica, aragaz+hota Gorenje, Contract Inregistrat Administratia Financiara, parcare, curte amenajata, scara interioara si intrare separata, negociabil, liber. CHEIA IN AGENTIE!!! SE POATE VIZIONA ORICAND!

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
6 camere ultracentral, 750m de universitate, etaj 2, 180mp construiti, 2 bai, 2balcoane, parchet original reconditionat, gresie, faianta, termopane, multiple spatii de depozitare, boxa,luminos, zona linistita, mobilat sau nemobilat, constructie solida, fara risc seismic, cadastru, intabulare, 10 minute de mers de metrou.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Unirii-ANL, stradal, duplex 6 camere, etaj 8 +9/9, decomandat, suprafata 220mp utili 260mp cu terase, vedere bulevard, 3 grupuri sanitare, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala termica, partial mobilat, ideal birou/locuit, bloc monolit, deosebit, constructie 2000

[+]  Inter Partes (A)
22.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , BD UNIRII
Unirii-Zepter, stradal, 8 camere obtinute din unirea a 2 apartamente de 3 si 4 camere, supr 200mp, etaj 3/8, decomandat, 1 bucatarie mobilata si utilata, 3 gr sanitare, vedere mixta, intrare stradala, bloc monolit, ideal firma, liber

[+]  Inter Partes (A)
08.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , DACIA
7 camere, 5 dormitoare, parter / 2, P+2E, confort I, in vila, decomandat, constructie finalizata, 195mp., constr. 1955, supr. utila : 181mp., neutilat, nemobilat, o bucatarie, 2 bai, in apropiere de metrou, parc, magazine, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, transport in comun, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, mijloace de transport, strazi asfaltate

[+]  Businessland Company SRL(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.590 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
La 5 minute de Parcul Herastrau si la 10 minute de metrou Aurel Vlaicu, este disponibil pentru inchiriere un apartament cu 5 camere, desfasurat la etajul 1 si 2 al unei vile situata in cartierul Aviatiei. Cu o suprafata utila de 166 mp si totala de 272 mp, este compartimentat dupa cum urmeaza: Etajul 1 - Hol de intrare - Living de 51 mp cu bucatarie deschisa Etajul 2 - O camera centrala de 28 mp - Trei dormitoare - doua de cate 15 mp si unul de 20 mp - Doua bai - una cu cada si una cu dus - Dressing - Terasa acoperita care se inchide cu folie transparenta pe timpul iernii Subsol: - Garaj pentru o masina si inca un loc de parcare in fata garajului Apartamentul a fost reamenajat total, cu schimbarea usilor, gresiei si faiantei, scara interioara, bai, etc. si este pregatit sa va primeasca Se inchiriaza nemobilat, cu bucataria mobilata dar se poate discuta si o varianta cu apartamentul mobilat complet. La semnarea contractului proprietarul solicita achitarea in avans a unei luni de chirie si a unei garantii de aceeasi valoare

[+]  Elegant Imob(A)
09.03.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.530 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Se ofera spre inchiriere apartament situat la 12 min de metrou Universitate, 7 camere, 6 dormitoare, demisol, confort Lux, decomandat, suprafata: 110mp, 2 bai. AI0327536

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
20.04.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
va propunem spre inchiriere un apartament generos, situat intr-un imobil cu arhitectura construit in perioada interbelica in zona universitate-intercontinental. compus din 6 camere si dependinte, cu dispunere circulara, apartamentul este luminos. apartamentul necesita renovare-la cerere. imobilul este situat in apropiere de statie ratb, statie metrou. id intern: 163.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
26.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
La cinci minute de parcul Herastrau, este disponibil pentru inchiriere un apartament superb, de 5 camere situat la etajul 1 al unui bloculet cu 3 etaje. Apartamentul are 3 dormitoare, un birou si un living deosebit de generos si luminos. Are 3 bai si un grup sanitar de serviciu. Are 2 balcoane, centrala termica proprie, un loc de parcare. Se inchiriaza mobilat si utilat.

[-]  Elegant Imob(A)
Telefon: 0733655655
Agent: Doinita Oprea
2 3 »
  Pagina 1 din 3   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact