Inchirieri Apartamente 5 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 50

« 1 2
<  Pagina 3 din 3  
05.02.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.500 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Kiseleff, Imobil reprezentativ perioadei interbeliceSe inchiriaza etajul 2 din vila D+P+4Suprafata construita 194 mp, suprafata utila 155 mp :Compartimentat in 6 camere: living, 3 dormitoare, biroul, o bucatarie mobilata , utilata si 3 bai, balconApartamentul beneficiaza de o boxa la demisol, S=7,5 mp.Proprietatea a fost consolidata in totalitate. Cu scopul de a pastra cat mai mult din aspectul original, fatadele au beneficiat de o coloristica specifica perioadei in care a fost construit imobilul, respectiv inceputul anilor /30. Prin inlocuirea tamplariei originale cu tamplarie PVC cu geam termopan s-a asigurat izolarea termica si fonica. In acelasi sens, al necesitatii actuale de a limita transferul termic, fatadele s-au izolat cu 10 cm de termoizolatie cu un material izolant special. Apartamentul are pardoselile acoperite cu parchet stratificat din stejar.Confortul termic in apartament este asigurat de centrala termica in condensatie si sisteme de aer conditionat. Apartamentul beneficiaza de un control automatizat al incalzirii, racirii si iluminatului pentru eficientizarea acestora, prin micsorarea costurilor de intretinere. Sistemul BMS permite realizarea punctelor precizate mai sus printr-o aplicatie personalizata, care poate fi instalata pe telefon sau tableta. Iluminatul se face integral cu becuri tip LED.Vila este structurata pe 5 nivele D+P+2+M compusa din 5 apartamente ce beneficiaza de cate un spatiu de depozitare aflat la demisol.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Florina Camberliu
Telefon: 0740.104.549
03.02.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 999 EURO - Bucuresti , DACIA
Dacia, Polona, Eminescu apartament in vila monument, 7 cam. et. 2 decomandat, partial usor mansardat. inaltime min. 160 cm, balcon, stradal, 2 grup. sanitare, centrala terminca. Renovat total. Vila interbelica, stil neoromanesc

[+]  Eros Properties(A)
30.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 595 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
    profita acum! pga imobiliare va prezinta spre inchiriere un apartament cu 5 camere+dependinte pe bvd. basarabia, reper diham-spitalul judetean ilfov, confort 1 decomandat total, avand suprafata de 100 mp, cu 2 bai si 1 balcon amplasat pe dormitorul mare. locuinta este situata la etajul 9, intr-un imobil tip bloc de 10 nivele stradal, cu 2 lifturi, 4 apartamente pe palier si o scara foarte curata, construit in anul 1985. apartamentul este renovat, proaspat igienizat si va asteapta pe voi clientii sa il vizitati.daca intradevar aveti nevoie de spatiu, acest apartament este exact ce cautati. recomandam aceasta proprietate persoanelor active in general familii cu 1,2 3 copii pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. chiria este cea afisata si, se doreste 1 luna + 1 luna garantie. atentie!!! acest apartament primeste doar familii serioase cu intentii serioase pe un termen lung. daca doriti vizionare sunati la numarul afisat si haideti la vizionare. in principiu vizionarile se pot face oricand. id intern: pga0516963.

[+]  Vectorial Broker(A)
29.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 800 EURO - Bucuresti , UNIRII
pga imobiliare va prezinta spre inchiriere in regim exclusiv un apartament cu 5 camere tip duplex(bloc stradal cu vedere si intrare spate) in zona unirii, reper intre rond alba iulia si zepter, confort lux decomandat, avand suprafata de 131 mp, cu 2 bai(cate una pe nivel) si 4 balcoane. locuinta este situata la etajul 8+9, intr-un imobil tip bloc de 9 etaje+etaj tehnic, construit in anul 1990. apartamentul este renovat are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; 4 x aer conditionat;ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal si este pretabil pentru birou. recomandam aceasta proprietate persoanelor care doresc sa aiba sediul firmei pe bld.unirii la 2 pasi de rond alba iulia. propietari sot si sotie cu toate actele la zi. chiria este cea afisata, se doreste minim 1+1 luna iar pretul este fix. id intern: pga0516494.

[+]  Vectorial Broker(A)
28.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , FANTANI
Bd Unirii Fantani, apartament tip duplex situat pe doua nivele 6 + 7, cu scara interioara. Duplexul are 200 mp utili, la etajul 6 avem : o baie, dinning, sufragerie, birou, bucatarie, sauna functionala si o terasa. La etajul 7 avem: 2 dormitoare, un dressing si o terasa. Duplexul are 3 aparate de aer conditionat, centrala termica proprie si este mobilat complet cu mobila stil. exista posibilitatea de a fi inchiriat si nemobilat sau cu alt tip de mobilier in functie de cerintele clientului. Pret usor discutabil,

[+]  Office Avantaj Consult(A)
26.01.2021
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , SOSEAUA NORDULUI
La cinci minute de parcul Herastrau, este disponibil pentru inchiriere un apartament superb, de 5 camere situat la etajul 1 al unui bloculet cu 3 etaje. Apartamentul are 3 dormitoare, un birou si un living deosebit de generos si luminos. Are 3 bai si un grup sanitar de serviciu. Are 2 balcoane, centrala termica proprie, un loc de parcare. Se inchiriaza mobilat si utilat.

[+]  Elegant Imob(A)
Exclusivitate
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , ROMANA
Universitate - Maria Rosetti - Pta Romana - Dacia, duplex 5 camere, in vila, reabilitata termic,finisaje LUX, pretabil firma/locuit, 200 mp utili, renovat 2017,se inchiriaza etajul 1+mansarda, la etajul 1 avem living, bucatarie, dressing, baie,1 dormitor sau birou, la mansarda avem 3 dormitoare spatioase cu 3 gr sanitare, 3 dressing-uri, scara interioara placata cu lemn masiv de stejar, 4 dormitoare, 4 gr sanitare, se poate mobila la cererea clientului, 4 dressing-uri, centrala proprie, parchet, tapet catifea, centrala proprie Vaillant, termopan, aer conditionat, marmura, gresie, mozaic, mocheta de calitate, bucatarie mobilata si utilata, combina frigorifica, aragaz+hota Gorenje, Contract Inregistrat Administratia Financiara, parcare, curte amenajata, scara interioara si intrare separata, negociabil, liber. CHEIA IN AGENTIE!!! SE POATE VIZIONA ORICAND!

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
23.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Laguna Residence - Aviatiei - Herastrau, Penthouse 5 camere, et 3/3, 150 mp, mobilat si utilat LUX, living +dining de 60 mp, finisaje premium , gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, 3 gr sanitare, totul nou, LOC DE PARCARE SUBTERAN,parc in interiorul complexului rezidential, contract inregistrat ANAF, masina spalat, cuptor, plita, hota, combina frigorifica,LCD, dressing spatios, liber.

[+]  Confort Casa Tineretului(A)
22.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 3.300 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
va oferim spre inchiriere un apartament de tip duplex, modern, situat la numai cateva minute distanta de piata charles de gaulle si de piata dorobanti. spatiile sunt luminoase, cu o compartimentare decomandata astfel: livingul (37mp) cu bucataria deschisa modern mobilata (19 mp), 2 dormitoare( 12mp; 17mp), spatii pentru depozitare. accesul spre etaj se face pe o scara moderna, cu parapeti din sticla. aici gasim un al doi-lea living (64 mp), 2 dormitoare(14mp; 18mp). baie, spatii depozitare si o terasa de 15mp. dispune de un loc de parcare acoperit. in imediata vecinatate se gasesc restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, parcul herastrau. apartamentul este complet renovat in octombrie 2016. disponibil imediat.

[+]  ERRA - Prime Properties(A)
22.12.2020
Inchirieri Apartamente 5+ camere
Pret: 5.300 EURO - Bucuresti , AVIATORILOR
spatiu reprezentativ pentru birouri, in suprafata totala de 715mp (dintre care 60mp terasa), distribuit pe 2 nivele. la primul etaj (respectiv etajul 2) gasim camera principala (92mp) amenajata cu semineu, alte 5 camere avand diferite suprafete (25mp-27mp), bucatarie si grupuri sanitare. accesul la etajul mansardat se face pe scara interioara. aici gasim un spatiu de primire, 3 camere open space foarte spatioase (28mp, 62mp, 72mp) si terasa de 60mp. accesul se poate face cu liftul direct in spatiu si/sau pe scara imobilului, scara generoasa, dubla, placata cu granit si cu balustrada de alama. finisaje premium. spatiul dispune de 3 locuri de parcare in garaj si de spatii pentru depozitare. disponibil imediat. id intern: 41.

[-]  ERRA - Prime Properties(A)
Telefon: 0735338877
Agent: Tofan Claudia
Telefon: 0735.338.877
« 1 2
<  Pagina 3 din 3  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact