Inchirieri Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 504

25 26 »
<  Pagina 24 din 26   >
28.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera Iancu Nicolae Va prezentam la inchiriere o vila eleganta in suprafata utila de 550 mp, alcatuita din 12 camere, dispuse dupa cum urmeaza: la demisol se afla, sala fitness, sauna, oficiu/bucatarie, un dormitor, camera tehnica, grup sanitar, un garaj pentru 2 masini; la parter un living generos cu iesire catre terasa, un birou, un dormitor, o baie si bucataria inchisa; la etajul intai se afla dormitorul matrimonial cu baie proprie si terasa, plus alte 2 dormitoare ce sunt deservite de o alta baie; la etajul doi regasim 2 dormitoare cu 2 bai. Proprietatea dispune de o curte libera de aproximativ 700 mp, zona de barbeque, piscina, etc. Proprietatea se inchiriaza mobilata si utilata complet.

[-]  Nord City Consulting(A)
Telefon: -
Agent: Mihaela Muha
Telefon: 0721942047
27.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , DOROBANTI BELLER
Dorobanti Beller Va oferim spre inchiriere o vila cu o suprafata utila de 190 mp, dispusa pe parter, etaj si mansarda + o camera la subsol. Curtea are o suprafata de 25 mp, nu se poate parca in curte dar se poate parca in fata curtii. Este preferata varianta inchirierii pe termen indelungat, in conditiile standard: o luna de chirie + o luna garantie.

[+]  Nord City Consulting(A)
27.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 399 EURO - Bucuresti , STEFAN CEL MARE
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o mansarda inalta open space, constructie noua, in zona Stefan cel Mare-3 minute de mers pe jos pana la metrou, suprafata utila 110mp, in casa p/p+m, nemobilata, centrala termica, aer conditionat, disponibila imediat. Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. Se preteaza pentru activitati specifice de birou, sala de cursuri, dansuri, diferite activitati. In vecinatate se afla metrou, toate mijloacele de transport, Dorobanti, Floreasca, Pta Romana, Pta Victoriei, Bulevardul Dacia, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, spitale, banci, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[+]  Euro Building Real Estate(A)
22.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , UNIRII
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere un imobil nou, constructie 2020, P +2 +M, in zona Calea Calarasilor, in apropiere de P-ta Muncii, la 5 minute de mers pe jos la metrou, la prima inchiriere, nemobilat, neutilat, suprafata totala 288 mp, 7 camere decomandate, 6 bai, 4 bucatarii, spatiul comercial la parter, singur curte 40mp, toate utilitatile, etc. Se poate inchiria total sau partial, iar utilitatile sunt separate, pret negociabil. Pretabil pentru orice tip de activitate (birouri, cabinete medicale, veterinare, de avocatura, stomatologie, clinica medicala, video chat, salon de masaj, etc), cat si pentru locuit! Zona este linistita, strada foarte curata, iar vecinii sunt deosebiti. In vecinatate se afla toate mijloacele de transport, metrou, centre comerciale, scoala, magazine, parcuri, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati..

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 470 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, o casa foarte curata si luminoasa, situata in zona Tineretului, in apropiere de Piata Timpuri Noi si Piata Norilor, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou si Parcul Tineretului, compusa din 2 camere decomandata, baie , bucatarie, living, dormitor, curte generoasa de aproximativ 360mp, suprafata utila 60 mp, mobilata si utilata conform foto, aer conditionat, centrala proprie, frigider, masina de spalat rufe, termopan, usa metalica, disponibila imediat, zona foarte linistita, pret negociabil, etc. In vecinatate se afla statiile de metrou Timpuri Noi si Tineretului, toate mijloacele de transport in comun, supermagazine, 2 piete mari, pizzerii, banci, Parcul Tineretului, policlinica si cabinete de stomatologie, 3 restaurante care fac si livrari, etc. Apartamentul arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
21.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO - Bucuresti , ROSETTI
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere, o casa deosebita, foarte curata, spatioasa si luminoasa, situata in zona Universitate in apropiere de Piata Universitatii si Piata Unirii, la numai 5 minute de mers pe jos la metrou si toate mijloacele de transport STB, compusa din 8 camere inalte, decomandate, suprafata utila 215 mp, parchet din lemn natural, tocarie originala din lemn, living pe doua etaje, balcon si terasa, singur curte, pretabil birouri, locuinta, orice activitate. Vila arata mult mai bine in realitate, decat in poze! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati. Va invitam sa vizitati aceasta frumoasa proprietate!

[+]  Euro Building Real Estate(A)
20.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.600 EURO PreÈ› negociabil - Bucuresti , PIPERA
Vila deosebita in spate la Jolie Viille, renovata recent , 3 dormitoare + 2 bai ,living ,1 camera hobby- nemobilata ,gazon curte ,scara lemn masiv ,2 locuri parcare.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
17.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.350 EURO - Bucuresti , CAPITALE (DOROBANTI)
Dorobanti, imobil 2004, elegant, 4 camere 130 mp, etajul 3/3, mobilat si utilat complet . disponibil imediat ; contract termen lung, clasa energetica A

[+]  Nicoli Home&Construct Services(A)
14.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Vila individuala de inchiriere sau vanzare in zona Piata Victoriei suprafata totala construita 453 mp utila 453 mp si teren 305 mp deschiderea de 25 ml. Imobilul are amprenta 135 mp curtea individuala libera 170 mp. Are structura din beton este construita in anul 1924 renovat 2015 constructie din caramida beton armat lemn alte avand 3 bai bucatarii si 1 balcoane. Dotari : mobilat: nemobilat; podele: parchet; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta birou locuinta/birou spatiu comercial .

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
14.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , PIPERA
5 camere, 4 dormitoare, P+1+M, in casa insiruita, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 130mp, constr. 2021, supr. totala : 150mp, supr. utila : 130mp, supr. teren : 80mp, amprenta sol: 50mp, desch. sosea 8m, utilat, mobilat, o bucatarie, 4 bai, in apropiere de transport in comun, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, Bucatarie open space, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, loc parcare, asfalt, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, bucatarie mobilata, apometre

[+]  House Providers (A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.700 EURO - Bucuresti , 11 IUNIE
Parcul Carol- Cutitul de Argint, Casa parter, et 1 si pod, 6 camere, 2 pivnite garaj pt 2 masini, curte 650 mp cu pomi si alee unde se mai pot parca 4 masini, deschidere 21 mp, aer conditionat, centrala termica, faianta, gresie, parchet, termopan, pretabim pt firma, birouri, pret 1700 euro

[+]  Athos Company(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.100 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila cu suprafata utila de 550 mp si desfasurata de 690 mp, situata in cel mai select ansamblu rezidential - Paradisul Verde - este complet construita si cu interiorul in stadiul de amenajare in vederea inchirierii. Desfasurata pe parter, doua etaje si pod pentru depozitare, are in total 13 camere, 5 bai, un grup sanitar, o terasa si teren cu suprafata de 600 mp. Arhitectura interna: • Parter - hol de intrare de 10 mp, living de 65 mp, dining de 20 mp, bucatarie inchisa, camara, grup sanitar, camera tehnica, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing • Etaj 1- un birou de 18 mp si 4 dormitoare (din care 3 sunt matrimoniale cu baie proprie) si un balcon • Etaj 2 (usor mansardat la unele colturi) - o baie si 5 dormitoare (din care unul este matrimonial cu baie proprie si dressing) • Pod cu inaltime mica, pe toata suprafata vilei, utilizabil pentru depozitare Ferestrele sunt din termopan cu rama din PVC de culoare maro, fiecare fereastra fiind prevazuta cu rulou metalic retractabil. In fata vilei si lateral pot parca 4 autoturisme Se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata complet, camerele vor fi prevazute cu instalatii de aer conditionat, iar amenajarea poate fi personalizata in functie de dorintele si nevoile chiriasului si va fi realizata cu materiale de o calitate premium. Vila poate avea multiple destinatii: rezidential, clinica medicala, birouri, dar foarte potrivit ar fi camin de batrani datorita atat faptului ca este o zona foarte linistita in care se poate socializa cu usurinta cu ceilalti locuitori ai ansamblului, cat si datorita zonei plina de verdeata

[+]  Elegant Imob(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.750 EURO - Bucuresti , PARCUL CAROL
Parcul Carol Aleea Suter,vila D+P+1+P,la demisol avem 3 camere si baie.pe parter avem 4 camere si baie,la etaj 4 cameresi baie si un pod neamenajat de 100mp,sc=270mp,st=385mp,toate utilitatile, 11 camere, 10 dormitoare, D+P+1+P, 270mp, constr. 1941, supr. totala : 385mp, supr. utila : 270mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 700 EURO - Bucuresti , DACIA
Piata Gemeni - Eminescu - Viitorului Casa de inchiriat, S+P, 3 camere, suprafata totala utila 70 mp., pivnita 20mp., singur curte - 70mp. pe latimea casei, 2 intrari in casa, 2 bai, o bucatarie mobiata si utilata; casa nemobilata; an 1970; Suprafață teren: 150 mp., loc de parcare - o masina in curte si 2 locuri in fata casei. Se accepta animale. Dotari: ferestre termopan, usi pvc, centrala termica, faianta/gresie, parchet, gratar in curte; apa, canalizare; Casa este renovata in interior si exterior in 2020. Libera Ideal: birouri firma, clinica, locuinta, cursuri, diverse activitati didactice, after school, firma online, saloane, cabinete, studiouri muzica, magazin online, cabinet stomatologic, medical. Zona: Eminescu - Viitorului - 4 min., STB - 16; Metrou P-ta Romana - 10 min., zona linistita de case; Sector 2. Pret fix 700Euro

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 700 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Valea Oltului - Drumul Taberei Casa Rustica P+1, 6 camere, suprafata utila de 151 mp, 2 grupuri sanitare, o bucatarie, singur curte - 430mp, acces parcare in curte, mobilat si utilat. impartit: Parter - hol, 3 camere, o baie, o bucatarie; Etaj 1 - 3 camere, o baie, balcon; bar in living; amprenta 70mp. Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat; scara lata 90 cm din lemn; teren foarte mare - foisor, vita vie si pomi fructiferi. An 2000. Casa are un stil Rustic cu barne din lemn si cu elemente decorative specifice. Ideal: rezidenta, birouri firma, consultatie, media, cursuri, diverse activitati didactice, pensiune, cresa, centru dezabilitati, gradinita, after school. Zona: Valea Oltului - Valea Argesului; Distanta fata de metrou (Raul Doamnei) 1400m si acces facil la mijoacele de transport in comun. STB - 168, 173, 221, 268, 63, 90, 93. Sector 6. Pret 700 Euro

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 944 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
P-ta Sfintii Voievozi - Moxa Casa Moderna - Lux Interbelica, Stradal, 4 camere ( 3 camere si o bucatarie goala), 2 bai, 2 intrari, suprafata utila 81 mp, curte - 30mp, beci de 11 mp, pod depozitare; Suprafata teren 129 mp, semidecomandat, loc de parcare in fata casei; An 1942. Renovata complet urmarind pe cat posibil linia arhitecturala initiala si pastrand elementele de design (usile, cornisele, ancadramentele, culoarea, etc); nemobilat si neutilat - goala, zugravita, curata, libera! Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, finisaje deosebite - Moderna; fibra optica si sistem de camere de supraveghere. In spatele casei se afla alt corp de casa, un apatament cu 2 camere inchiriat de catre proprietar, cu intrare separata, care se elibereaza in curand. Ideal: birouri firma, avocatura / notar, clinica, locuinta, cursuri - dans, pictura, arta, muzica; diverse activitati didactice, studio inregistrari, gradinita, after school, saloane, cabinete, studiouri muzica, magazin online, cabinet stomatologic, medical etc. Impartita: hol, o camera, un living - 23mp, baie, o camera, hol, separat o camera (bucatarie goala cu instalatii trase de apa si gaze, centrala) si o baie, cu 2 intrari - un a principala si una secundara in spatele casei. Zona: P-ta Sfintii Voievozi - Moxa, zona semicentrala, (300 m de Calea Victoriei), Restaurante, Mega Image, magazine, Facultate Moxa, Metrou P-ta Romana/ Victoriei - 10 min, la 10 min de metrou Piata Romana, Pret 950 Euro

[+]  Zyana Imobiliare(A)
12.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.500 EURO 5000 Euro oficial - Bucuresti , VATRA LUMINOASA
Mega Mall VATRA LUMINOASA Vila Lux Rezidenta/Spatiu Comercial, 6 camere, S+P+1+POD, suprafata utila - 350mp, teren - 500mp, singur curte - 250mp, terasa exterioara acoperita si inchisa cu termopan - 50mp, intrare in curte de pe 2 strazi, 2 bucatarii, 3 bai, loc de parcare in curte si in fata casei, an 1995; mobilata si utilata Lux, (se ia mobila). Impartita: Parter - 3 camere - una foarte mare, o bucatarie, o baie; Et. 1 - 3 camere decomandate, o bucatarie, o baie; Scara lata in spirala; 3 intrari; Dotari: gresie, faianta, parchet, termopan, centrala proprie, aer conditionat, finisaje deosebite, scara lata - 1.20; renovata recent, 3 iesiri din casa; Ideal: Rezidenta Lux - Ambasade, Diplomati, ministri, procurori; bistro, birouri firma, clinica, studio inregistrari, gradinita, after school, saloane, cabinete, studiouri muzica, magazin online, cabinet medical, avocatura / notar, clinica, cursuri - dans, pictura, arta, muzica; diverse activitati didactice, studio inregistrari, saloane, etc. Zona: VATRA LUMINOASA - MEGAMALL, Metrou - P-ta Iancului - 10 min. STB - 66, 86, 90, 104. Pret vechi - 5000Euro Pret nou 3500Euro, la 10 min de metrou Piata Iancului, negociabil

[+]  Zyana Imobiliare(A)
09.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.650 EURO persoana fizica nu se adauga tva - Bucuresti , IANCULUI
Vila S+P+1+M, 8 camere, cu toate utilitatile si cu finisaje de cea mai buna calitate. Vila are alarma, interfon, acces foarte rapid catre metrou si alte mijloace de transport, 2 intrar si este singur curte unde se pot parca 3 masini. Imobilul este structurat astfel; subsol spatiu tehnic; parter hol de acces de 25 mp, living 25 mp;o camera de 11 mp, bucatarie 15 mp si 2 bai. Etaj 1; 3 camere de 26/20/15 mp; 2 dresinguri de 8 si 9 mp; 2 bai si mansarda : un apartament de 3 camere 25/18/12 mp decomandate bucatarie 12 mp si o baie plus un spatiu de depozitare . Imobilul este ideal si ca locuinta si ca sediul unei firme. se inchiriaza pe termen lung, la 3 min de metrou Piata Iancului, 8 camere, 8 dormitoare, S+P+1+M, in vila, pe cadre de beton armat, la cheie, 274mp, constr. 2009, supr. totala : 250mp, supr. utila : 274mp, desch. sosea, neutilat, nemobilat, 5 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita, gresie, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii sanitare noi, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport

[+]  Office Avantaj Consult(A)
09.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 550 EURO - Bucuresti , PIATA CHIBRIT
Bdul Ion Mihalache - Pta Chibrit, Casa 2 camere superba si teren 485 mp, gazon, pomi fructiferi, vita de vie, trandafiri , s.u.70 mp , constructie 2000, decomandata, mobilata/utilata, deschidere 11m, parcare , centrala termica,zona foarte buna cu acces facil la Metrou si STB, piata, scoli licee, facultati, parc, curte pt animale de companie ,pret 550 euro

[+]  Athos Company(A)
08.07.2021
Inchirieri Case / vile
Pret: 7.200 EURO - Bucuresti , KISELEFF
Kiseleff-parc vila D+P+1, 11 camere, suprafata utila de aproximativ 360 mp, renovata, amplasata pe un teren de 400 mp cu o amprenta de 157 mp + 41 mp. constructii anexe (garaj si zona depozitare), curte libera 200 mpVila a fost construita in 1960 si este consolidata, reamenajata/renovata. Pretabila pentru activitati: restaurant, clinica medicala, birouri avocatura, notariat, rezidential etc.Demisol = 100 mp.;Parter =122 mp.;Etaj 1 =136 mpMansarda = 122 mp

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Florina Camberliu
Telefon: 0740.104.549
25 26 »
<  Pagina 24 din 26   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact