Inchirieri Case Vile Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 397

« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 20   >
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , BASARAB
Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere 2 case deosebite, in zona Gara Basarab-Pod Titulescu- Kaufland, la cateva minute de Metrou Basarab, d+P+M, 8 camere si o suprafata utila de 215mp (125 mp la parter si 90 mp la mansarda) arhitectura BELLE EPOQUE cu 3 usi de acces din exterior si 2 porti pietonale pentru accesul din strada. Fiecare casa are scara interioara intre Parter si Mansarda. In total, cele 2 case au 7 incaperi la parter (cu trecere din una in alta), o camera la demisol si mansarda open-space totalizand o suprafata de 250 mp construiti. Casele au 2 porti la strada si 3 usi de acces catre interior. Terenul aferent proprietatii este de 200 mp si are o deschidere la strada de 16 m. Teren liber intre case 60 mp. Casele sunt unite pe partea din spate printr-un hol de trecere. Pe acest hol sunt amenajate doua bai. Inaltimea camerelor la parter este de 3,5 m. Cele 2 mansarde au inaltimea de la 2,5 m la 1,2 m. Casele au fost renovate integral in urma cu 3 ani. Fiecare casa are contract separat cu ENEL si BRANSAMENT 220 V si 380V. Casa este racordata la toate utilitatile: apa, canalizare, electricitate, gaz.Canalizarea este noua, refacuta pe teava industriala cu diametru mare. Pret de inchiriere: 1.900 Euro/luna. Pozele sunt facute in urma cu 3 ani. Acces facil la Metrou Basarab, Gara de Nord , Autobuze,Tramvai, Calea Plevnei, Primaria sector 6, Kaufland, Orhideea Residence Spa Center si Carrefour, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

[-]  Euro Building Real Estate(A)
Telefon: -
Agent: Iordache Claudia Nicoleta
Telefon: 0774569245
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.000 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera Vila Demisol, Parter, etaj 1 si Mansarda, 10 camere, supr. utila : 400 mp., supr. teren : 640 mp., utilata si mobilata, terasa, 3 balcoane, in apropiere de parc, supermarket, unitate sanitara, scoala, gradinita. Porti actionate cu telecomanda, gresie, faianta, parchet, sisteme aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, sistem aspersoare curte, centrala termica, TV, cablu TV, internet WIFI, instalatii electrice, sanitare si termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, curte amenajata, garaj.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Bucuresti , PIPERA
PIPERA - VILA P+1 - 180 MP + TERASA 50 MP, MOBILATA SI UTILATA LUX COMPLET , LIVING , 3 DORMITOARE , BUCATARIE - UTILATA EXCESIV : MASINA DE SPALAT VASE , PLITA + CUPTOR , HOTA , MASINA DE SPALAT RUFE , CUPTOR MICROUNDE , EXPRESOR CAFEA , SISTEME AER CONDITIONAT IN TOATA VILA ( INCLUSIV IN BUCATRIE ) , DRESSING, DOUA GRUPURI SANITARE, CURTE AMENAJATA 500 MP, PISCINA, GARAJ -------------- Large living room, 3 bedrooms, 2 bathrooms, 1 terrace, kitchen with modern cabinets, dressing, 4 parking places and garage, large enclosed garden extends around the property (500 sqm), air conditioning, own heating system, new building with ceramic tile and wood floors, ceramic tile walls in bathrooms, double glazed windows

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.450 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila duplex compusa din demisol+P+2 etaje, constructie din beton 2011 -2012 proiectata la rezistenta cutremur de 9,5 Richter ,situata in nordul capitalei, langa padurea Baneasa, beneficiaza de o amplasare perfecta facandu-se acces foarte usor (prin DN1) atat catre centrul orasului cat si catre centrele de interes din zona, Baneasa Shopping City, Mega Image, Lidl, Gradina Zoo. Suprafata totala imobil 285 mp cu o amprenta la sol de 100mp si teren 330mp, suprafate vitrate de peste 100 metri, alarma, videointerfon, sistem aspersoare gazon curte, hidroizolatie si fatade refacute in 2018, marmura si ceramica bai si bucatarie, tamplarie aluminiu Exalco. Vila este compusa din : Demisol: - 1 camera tehnica supraf de 13.5mp in care se gaseste centrala termica Buderus Logimax de 39 kw si boiler de apa calda de 300l si care este folosita si ca spalatorie si uscatorie - 1 camera spatiu de depozitare cu suprafata 14.5mp Parter: - hol acces intrare in casa cu supraf. de 5mp - living+dining generos cu o supraf de 75 mp, cu suprafete foarte mari vitrate si inaltime de 3-3.5 m - bucatarie spatioasa si lumininoasa cu supraf de 13 mp -WC de serviciu cu supraf 2.5 mp Etajul 1: - 1 dormitor matrimonial cu supraf de 18mp cu dressing cu supraf de 4.5 mp si baie cu supraf de 7mp dotata cu cada si cabina de dus - 2 camere cu supraf de aprox 12 mp fiecare , deservite de o baie comuna cu supraf 4mp prevazuta cu cada - 1 logie, terasa cu o supraf de aprox 12mp - hol cu supraf de 11 mp Etajul 2: - 1 camera generoasa aprox 40 mp cu zona vitrata mare si acces la o terasa descoperita cu o supraf de 44mp.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.300 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa-lac, vila lux, p+2E, 350 mp, complet mobilata si utilata, 4 dormitoare, dresing, living, dining, bucatarie Siemens, 4 bai, jacuzzi, sauna, semineu, gradina amenajata, alarma, paza asigurata, climatizare Daikin, amenajari si dotari premium. La parter se intra printr-un hol mobilat in livingul luminos cu dining si semineu perfect functional, separat de terasa prin spatii largi cu geamuri glisante.Din living se poate intra prin usi glisante in bucataria moderna, complet mobilata si dotata exclusiv cu echipamente Siemens si o camara spatioasa.Tot la parter se mai gaseste o baie cu dus, placata cu piatra naturala. Scarile sant din lemn masiv, cu balustrade elegante din fier forjat.La etajul unu se gaseste dormitorul matrimonial cu balcon, dresing si baie cu jacuzzi si al doilea dormitor deasemenea cu balcon si baie proprie cu jacuzzi. La etajul doi sant celelalte doua dormitoare cu o baie comuna, sauna din lemn de pin norvegian, o alta camera mai mica, o debara si o splendida terasa de 20 mp. Vila are pardoselile din lemn masiv, sisteme de climatizare Daikin, alarma multizone, paza asigurata, placajele teraselor exterioare din placi de klincher italian, iar gradina este complet amenajata. Vila se afla pe malul Lacului Baneasa, in apropiere de Petrom City, pe o strada linistita, cu multa verdeata, la 5 minute de Piata Presei Libere, la 3 minute de Scoala Europreana si Scoala Genesis si la 7-8 minute de Baneasa Shoppng Center. Fiind situata pe o peninsula a lacului Baneasa se constituie intr-o oaza de liniste si racoare, aproape si in acelasi timp departe de tumultul orasului.On Baneasa Lake shore, near Petrom City , on a quiet street surrounded by greenery, this Gf+2 villa is located in the next proximity of Press Square area, European School, Genesis School and Baneasa Shopping Center.With a total area of 350 sqm, this property was built in 2009 on a land plot of 350 sqm.The Gf is composed of a bright and large living room w

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , IANCU NICOLAE
Va propunem spre inchiriere o vila moderna situata in Pipera, aproape de galeria Jolie Ville. Casa este individuala si are dispunere P+1+M. Cartierul beneficiaza de acces rapid din strada Erou Iancu Nicolae aflanduse in apropierea scolilor internationale, strada linistita cu circulatie redusa. Casa are urmatoarea configuratie: La parter se afla un living spatios si luminos cu mobila moderna de inalta calitate (Natuzzi, BoConcept, etc.), bucataria, un birou/dormitor, o baie, camera centralei, hol, acces gradina, terasa. La etaj sunt 3 dormitoare dintre care 2 dormitoare cu o baie comuna si un master bedroom cu baie si dressing si balcon. Etajul 2 este un spatiu de joc/ sport echipat cu banda de alergare, aparat de vaslit, bicicleta de fitness, sac de box si poate eventual sa fie amenajat dupa dorintele chiriasilor. Vila dispune de 2 locuri de parcare si de o curte privata de peste 500 mp si se inchiriaza complet mobilata si utilata. Echipamente: maşină de spălat rufe, uscător de rufe, maşina de spălat vase, placa inducţie, cuptor electric, hota, climatizare, frigider american, TV, internet fibră optică. Zona este foarte buna, la cateva minute de Jolie Ville si padurea Baneasa, langa Mall Baneasa, cu acces rapid la DN1, A3, drumul de centura, blocurile de birouri din nordul capitalei.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera vila. P+1+pod, 4 camere, 3 dormitoare, 2 bai, garaj, terasa , barbeque, supr. utila : 165 mp., supr. teren : 300 mp., utilata complet, mobilata , bucatarie mobilata si utilata modern, dressing-uri, in apropiere de supermarket, scoala, gradinita, gresie , faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, TV, cablu TV, internet WIFI, instalatii electrice, sanitare si termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, 2 locuri parcare in curte + garaj, paza.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.400 EURO - Bucuresti , BANEASA
Baneasa Vila lux P+2E, piscina, suprafata teren 420mp, suprafata utila 380mp, mobilata si utilata, 6 camere, 2 livinguri, camere vitrate, electrocasnice incorporabile, alarma, climatizare. Zona cu multa verdeata - vile de lux, vecini deosebiti. Merita din orice punct de vedere!

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.100 EURO - Bucuresti , SOS STRAULESTI
Baneasa - Vila lux 250mp - D+P+Et 1, zona exclusivista, foarte aproape de lac, supr teren 550mp, vegetatie abundenta, barbeque, semineu functional, 4 dormitoare, living, terase generoase, 2 bai, scara interioara, mobilata si echipata complet lux- lemn masiv, parchet masiv, usi interioare lemn masiv, zone de depozitare generoase la demisol.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.990 EURO - Bucuresti , BANEASA
Vila situata in zona de nord, intre Sisesti si Jandarmeriei, apropiere Mall Baneasa, 400 m statie autobuz, situata pe o strada privata asfaltata, pe un teren de 450 mp, avand o amprenta la sol de 100 mp, si o curte de 350 mp( pavaj 220mp si spatiu verde 130mp), cu 3 locuri de parcare in curte si 3-4 locuri in exteriorul curtii( tot pe teren proprietate).Vila P+E+M, suprafata utila 250 mp. cu 6 camere la parter si etaj( si doua camere si dependinte la mansarda). Parter: hol, living, bucatarie inchisa,, birou, grup sanitar; Etaj: 3 dormitoare, camera de zi, doua bai; Partial mobilata: bucatarie, bai si grupuri sanitare, living si un dormitor, dar toate dormitoarele si holul de la intrare au dresinguri generoase. Dotari: aer conditionat Wghirlpool, centrala termica Wiesmann, masina spalat rufe, masina spalat vase, plita gaz si cuptor electric, hota, toate Whirlpool, frigider, televizor. Finisaje interioare superioare, tamplarie exterioara PVC cu geam termopan si jaluzele, invelitoare tigla Lindab. Utilitati din reteaua publica, inclusiv cablu TV & internet si in plus generator de curent pentru situatii rare oprire curent si apa pentru udat spatii verzi si spalat curte din surse exterioare-atat generatorul cat si apa pentru curte fara costuri. Tot iluminatul este led( becuri si banda). Poarta auto actionata cu telecomanda. Sistem antiefractie. Zona linistita, la 200m distanta de trafic pe toate directiile. Merita vazut.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.950 EURO - Bucuresti , CORBEANCA
Vila individuala situata in mijlocul naturii, aer curat, priveliste superba la lac, suprafata 270mp, 6 camere, fiecare camera dispune de dressing, birou,3 bai, living spatios si luminos, bucatarie si dinning, garaj, 2 camere de depozitare, camera tehnica, 2 terase, 2 curti mari toatal 1500 mp, securizata , locul ideal pentru o famile sau cuplu

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 4.900 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Office/clinica/rezidential - Vila Demisol, parter, etaj, mansarda - renovata integral, vecinatati de calitate, aprox. 375 mp, scara interiora lemn superba, acces secundar cu scara de servici, curte 250mp cu spatii verzi brazi, alei pavate, bucatarie mobilata si utilata, bai.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 10.800 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Universitate Intercontinental Vila monument istoric renovata impecabil 2022 - Demisol, parter, etaj, mansarda. Suprafata construita 800mp, suprafata utila 575mp, amprenta la sol 200mp, 1 de scara acces principala si inca 1 scara de acces in imobil secundara, 2 bucatarii, 4 bai, 3 camere la demisol inalt 3m - supr. 120mp, parter suprafata 150mp, 4 camere inaltime 3.5m, etaj 1 - 4 camere suprafata 160mp, mansarda open space 160mp. Incalzire in pardoseala; sistemul de ventilatie /racire cu aparatura ascunsa;sistem de supraveghere video;sistem de deschidere automata a portilor. Curte 365mp, constructie la sol 200mp, curte libera 165mp. locuri parcare 4 in curte.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.600 EURO - Bucuresti , PIPERA
Pipera - Vila noua moderna de inchiriat ready to move , complet mobilata construita in 2022. La parter este living cu bucatarie open space separate cu un perete despartitor din sticla, acces la terasa acoperita , baie , camara si camera centralei. Incalzirea este prin pardoseala pe parter , si radiatoare aluminiu pe etaj. La etaj sint 3 dormitoare ( unul matrimonial) prevazute toate cu rulouri exterioare , si 2 bai. Casa este foarte bine izolata (consum redus de gaz). iluminat complet cu led. Datorita suprafetelor vitrate foarte generoase , camerele sint luminoase pe tot parcursul zilei in curte sint disponibile 2 locuri de parcare si priza externa pentru incarcat auto.

[+]  Smart UP Solutions (A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency ^ Imobiliare Daca se doreste cladirea se poate recompartimenta ca cele 3 corpuri sa comunice cu un hol. Proprietarul este flexibil pentru amenjari interioare. La 2 minute de Statia de Metrou Eroilor vila cu 5 camere recent igienizata si izolata termic. Proprietatea este situata pe str. Costache Negri din superbul cartier rezidential Cotroceni amplasata pe un teren de aproximativ 500mp Cladirea - Vila este divizata in 3 corpuri cu zone de acces diferite. Doua din cele trei zone beneficiaza de bucatarie utilata si echipata. Toate cele 3 copruri beneficiaza de grup sanitar propriu. In exterior prin curte se face accesul in subsol - pivnita, unde momentan se regaseste o zona tehnica. Zona tehnica cu o suprafata generoasa, ce se poate transforma si intr un spatiu de depozitare. Curtea este dispusa pe o suprafata de aprox 320 Mp avand intarea pavata oferind posibiltati multiple pentru parcare cat si in zona retrasa din spate un foisor si o bucatarie de vara echipata complet cu toate cele neceare pentru confortul anotimpurilor de vara. Se accepta activitate comericiala cat si rezidentiala.

[+]  Global Home Romania(A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.900 EURO - Bucuresti , COTROCENI
la 3 min de metrou Eroilor, 5 camere, 4 dormitoare, in casa/vila, beton/bca/caramida, constructie finalizata, 500mp, constr. intre 1951 si 1977, supr. totala : 500mp, supr. utila : 200mp, supr. teren : 280mp, amprenta sol: 220mp, desch. sosea 12m, utilat, mobilat, 3 bai, 2 bucatarii, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie inchisa, loc parcare, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, tv, internet, gaze, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata

[+]  Global Home Romania(A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 1.990 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Agency: La 7 minute de Pescariu Sport & Spa ^ Barbu Vacrescu, vila P+2 recent amenajata situata in cartierul rezidential LACUL TEI, avand acces rapid catre toare zonele de interes ale bucurestiului. Vila a fost construita si amenajata la un standard superior avand o compartimentare benefica atat pentru scop rezidential cat si activitate de birou. Proprietatea a fost izolata termic motiv pentru care costurile de intretinere sunt minime. Proprietatea Beneficiaza de o curte generoasa amenajata pe toata suprfata de aproximativ 60 m2 si o zona de parcare proprie. Vila este dispusa de 2 etaje compartimentata astfel: Parter: birou, Camera Tehnica, toaleta, living, bucatarie; terasa 15 mp Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, terasa 11 mp, terasa 11 mp Mansarda: 2 dormitoare, 1 baie

[+]  Global Home Romania(A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 900 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Se ofera spre inchiriere apartament 4 camere aproape de metrou Piata Victoriei, 4 camere, 2 dormitoare, in casa/vila, constructie finalizata, 86mp, constr. 1981, supr. totala : 134mp, supr. utila : 86mp, utilat, mobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, bucatarie deschisa, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, alarma, tv, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt, masina de spalat rufe, frigider, apometre CI0343534

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Id anunt: ci0418518 Se ofera spre inchiriere casa/vila zona Banu Manta, 9 camere, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2004, neutilat, nemobilat, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, bucatarie inchisa, centrala termica proprie, geam la baie, gresie, tamplarie termopan, usa metalica, internet, electricitate, gaze, interior proaspat renovat

[+]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
29.01.2023
Inchirieri Case / vile
Pret: 980 EURO - Bucuresti , AMZEI
Cod anunt: CI0415061 Se ofera spre inchiriere vila in zona Piata Romana, strada Leonida. Casa are 6 camere, 2 bai, bucatarie, mansarda, beci si o curte comuna. Suprafata utila este de 220 mp si dispune de centrala pe gaze. Este situata in apropierea mijloacelor de transport in comun. Va asteptam la vizionare! Comision 50%

[-]  ABC PERFECT REAL IMOB SRL(A)
Telefon: -
Agent: Roxana Oprica
Telefon: 0734251688
« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 20   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact