Inchirieri Garsoniere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 984

2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 50   >
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Inchiriere garsoniera conf l sd, etaj 7/10,cu balcon inchis cu termioan,bloc reabilitat,cu imbunatatiri g,f,p,t,um,ac, televizor led,mobilat si utilat modern,stradal.

[-]  Confort Casa Imobiliare(A)
Telefon: -
Agent: Calarasu Ion
Telefon: 0749.199.195;021.252.16.05
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 220 EURO - Bucuresti , IANCULUI
pInchiriere garsoniera conf l sd,etaj 8/10,cu imbunatatiri g,f,p,um,ac, mobilat modern ,utilata, locatia se gaseste foarte aproape de Metrou PIATA IANCULUI,/pcu declarare la circa financiara.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 42.000 EURO - Bucuresti , UNIRII
VANZARE GARSONIERA DUBLA (2 CAMERE) ,40NP,ETAJ 2/3, BLOC 1936, CU GRESIE,FAINTA ,PARCHET, CU INCA 2 INCAPERI LA SUBSOL DE 9MP SI 7MP.LOCATIA SE GASESTE FOARTE APROAPE DE B-DUL UNIRII FARA RISC SEISMIC.S-AU LEGEA 112.

[+]  Confort Casa Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 235 EURO o luna avans plus o luna de garantie - Bucuresti , MILITARI
la mai mult de 10 min de metrou Preciziei, o camera, un dormitor, demisol / 8, confort I, constructie finalizata, 40mp, constr. dupa 2010, supr. utila : 40mp, utilat, mobilat, o baie, o bucatarie, eliberabil Libera

[+]  Stefan Patrascu Pfa(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 235 EURO o luna avans plus o luna de garantie - Bucuresti , MILITARI
la 10 min de metrou Lujerului, o camera, un dormitor, mezanin / 11, confort I, in bloc mixt, semidecomandat, constructie finalizata, situat in Quadra 2, 33mp, constr. 2012, supr. utila : 30mp, utilat, mobilat, o baie, un balcon

[+]  Stefan Patrascu Pfa(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , NERVA TRAIAN
Garsoniera are 43mp are balcon, este renovata si mobilata, ultimul etaj, deasupra etaj tehnic, bucatarie openspace care se poate inchide, la 5 min de metrou Timpuri Noi, etaj 9 din 9 + etaj tehnic, confort I, in bloc mixt, decomandat, constructie 1990. Libera, se poate inchiria pe loc.

[+]  Casa Avantaj Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 200 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Piata Alba Iulia, etaj 5/10, renovata integral, gresie, faianta, parchet, termopan, aragaz, masina spalat, frigider, aer conditionat, bloc monolit, reabilitat, constructie 1970

[+]  Inter Partes (A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Bucuresti , UNIVERSITATE
Hotelier Bucuresti! SHORT TERM, ULTRACENTRAL! BUCHAREST Studio! LUX! Accomodation! UNIVERSITATE, termen (FLEXIBIL) scurt /mediu/ lung, negociabil, garsoniera dubla in VILA, SUPER ! UNICAT! Mobilat modern, internet, curatenie, centrala proprie, negociabil / in functie de perioada.35 E/zi.

[+]  Grup Eurobric(A)
Exclusivitate
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , CHIAJNA
Militari Residence - Ansamblu rezidential nou, in mijlocul unei oaze de verdeata si liniste, cu parcuri si locuri de joaca pentru copii, cu piscine, terase si restaurante, cu sala de fitness si centru spa, access facil catre mijloace de transport si catre metrou. Inchiriere garsoniera, suprafata aproximativa de 34mp, compartimentari eficiente si preturi avantajoase, situata la etajul 6/10, pe strada Ilie Petre 86, Bloc 2, complet mobilata si echipata, finisaje si dotari de buna calitate, Ac, gresie si fainta, ferestre cu geam termopan, centrala proprie pe gaz. Posibilitate locurile de parcare -parcarea supraterana fiind gratuita, imobil fara taxe de mentenanta, locuinta cu costuri de intretinere mici. Pret 250 euro - usor negociabil Comision agentie 50%

[+]  SAXONINVEST(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
Metrou Valea Ialomitei, garsoniera, confort 1, suprafata de 40 mp, situata la etajul 5 al unui bloc de 9 etaje construit in anul 2019. Este dotata cu gresie, faianta, parchet, termopane, usa metalica, loc de parcare. Garsoniera se inchiriaza complet mobilata si utilata. Vecinatati: Metrou Valea Ialomitei, Parcul Constantin Brancusi, Kaufland, Lidl, Mega Image. Pretul de inchiriere este de 270 de euro, o luna avans plus o luna garantie.

[+]  Valexpert Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , IANCULUI
Metrou Piata Iancului– Vatra Luminoasa, inchiriez garsoniera transformata in apartament 2 cam, decomandata, bloc mixt, situata la parterul unui imobil de 10 etaje avand suprafata de 48 mp, blocul fiind construit in anul 1978. Garsoniera dispune de imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet, termopane. Garsoniera este complet mobilata si utilata (plita, hota, masina de spalat, frigider, cuptor cu microunde). Blocul este reailitat termic. Vecinatati: Metrou Piata Iancului, Metrou Piata Muncii, Parcul National, Arena Nationala, Mega Mall. Pret chirie 280 euro, negociabil, o luna avans plus o luna garantie.

[+]  Valexpert Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 210 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
Unirii – Rond Alba Iulia, garsoniera de inchiriat, an 1970, situata la parterul unui bloc de 4 etaje. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica. recent renovata. Acces rapid la mijloacele de transport in comun. Garsoniera este mobilata si utilata. Vecinatati: Metrou Unirii, Metrou Piata Muncii, B-dul Decebal. Pret 210 Euro, o luna avans plus o luna garantie.

[+]  Valexpert Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 280 EURO - Bucuresti , VIILOR
Va propun spre vanzare o garsoniera superba, conf. I. dec. etaj 4/5 (cu lift) suprafata utila 40mp. mobilata modern, utilata complet, centrala propie, gresie, faianta, parchet, masina de spalat, frigider.... Distanta pana la metrou este de 6' - gresie, faianta, parchet, aer conditionat, termopan, usa metalica, centrala termica, proaspat renovat.Parcul Carol, Metroul Eroii Revolutiei.

[+]  Tentant Imobiliare(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 260 EURO - Bucuresti , LACUL TEI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera decomandata, langa parcul circului, confort 1, avand suprafata totala de 30 mp. garsoniera este proaspat renovata, este la prima inchiriere, deci este libera si se poate inchiria imediat!. imobilul beneficiaza de o pozitie privilegiata pe harta bucurestiului: langa multe zone verzi, parcurile tei, doamna ghica, universitatea tehnica de constructii, foarte aproape de mijloacele de transport in comun (statia de tramvai 16, de autobuz 182, 282 statia de metrou stefan cel mare la 16 min conform google). locuinta este situata la etajul 2 intr-un imobil de tip bloc mixt de etaje, construit in anul 1984. blocul nu are risc sau urgenta, a fost reabilitat si anvelopat recent. are spatii de depozitare, dispune de utilitati noi: aragaz si cuptor electrolux pe gaze, masina de spalat whirpool, canapea extensibila, tv smart lg. detine aer conditionat. este pozitionata pe sud vest, dispune de lumina naturala pe parcursul dupa amiezei. pe langa pozitia excelenta, un alt avantaj este faptul ca strada nu este intens circulata, fiind astfel ferita de noxele si zgomotul din trafic. garsoniera este proaspat renovata, este la prima inchiriere, deci este libera si se poate inchiria imediat!. este ideala pentru cei care lucreaza in zona de nord a capitalei, acces excelent, ușor spre zona pipera / a3. nu se accepta chiriasi cu animale de companie. la semnarea contractului de inchiriere se vor achita urmatoarele: - chiria pe o 1 luna de zile, - garantia , reprezentand contravaloarea a 1 luna de chirie, - comisionul de intermediere al agentiei imobiliare, reprezentand 50% din valoarea chiriei pe o luna - se inchiriaza pe termen lung ( minim 12 luni ).

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , MILITARI
pga imobiliare va prezinta o garsoniera complet mobilata si utilata in militari residence, reper avangarde city, la 50 m de intrarea in auchan militari - 18 min de metrou pacii, confort 1 semidecomandat, avand suprafata de 30 mp. locuinta este situata parter, intr-un imobil tip bloc mixt de 7 etaje, construit in anul 2020. garsoniera este dotata cu centrala proprie, televizor, frigider incorporabil si masina de spalat rufe. recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. nu se accepta animale de companie. la semnarea contractului de inchiriere, se incaseaza chiria pe luna in curs + o luna de garantie. id intern: pga2416467.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 270 EURO - Bucuresti , DRISTOR
pga imobiliare va prezinta o garsoniera in dristor, reper metrou, confort 1 semidecomandata, avand suprafata de 33 mp, cu 1 balcon. locuinta este situata la etajul 3, intr-un imobil tip bloc garsoniere de 10 etaje, construit in anul 1968. garsoniera este imbunatatit si are urmatoarele finisaje: calorifere: otel; ferestre: pvc; incalzire: termoficare; pereti: faianta, lavabil; podele: parchet, gresie; usa intrare: metal.recomandam aceasta proprietate persoanelor active pentru care o locuinta in apropiere de mijloacele de transport in comun, statie de metrou, centre comerciale, supermarketuri, piete agroalimentare si parcuri, reprezinta un factor de decizie. pretul este usor negociabil si se accepta orice fel de creditare. id intern: pga1416141.

[+]  Vectorial Broker(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 260 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Imobiliar Expert Grup va prezinta o garsoniera in zona Ultracentrala Piata Victoriei - Piata Dorobantilor, cu suprafata de 25mp, la etajul 3 din 4 al unui Imobil S+P+4+M. Garsoniera este curata, mobilata si utilata si include o camera multifunctionala cu multe spatii de depozitare, o mini bucatarie si un grup sanitar. Utilitatile garsonierei: geam termopan, usa metalica, parchet, gresie, faianta, frigider, pat cu lada de depozitare, TV led, masina de spalat, plita electrica, cuptor cu microunde, Wi-Fi, interfon, aer conditionat, centrala proprie noua pe gaz.Zona este linistita si ofera acces rapid la mijloace de transport in comun: statia de metrou Piata Victoriei este la 5-8 min de mers pe jos iar statia RATB pentru 131,182,301,330,331,335 este la 5 min de mers pe jos. In zona se gasesc Mega Image, cafenele, restaurante, farmacii etc.Accesul se face usor catre Bulevardul Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Soseaua Nicolae Titulescu, Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Parcul Kiseleff, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Romana, Sos Stefan cel Mare, etc.Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 310 EURO - Bucuresti , VITAN MALL
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere o garsoniera decomandata, situata la etajul 5 din 7intr-un bloc construit in anul 2015. Garsoniera este utilata si mobilata modern. Sufrageria este mobilata modern, are canapea extensibila, tv, aer conditionat. Baia este dotata cu cada pe colt. Bucataria este open spece, mobilata si utilata modern, are plita electrica, cuptor electric si masina de spalat este incorporata in mobila de la bucatarie.. Blocul este anvelopat.Balconul nu este inchis. Aoartamentul are contor de gaz separat si centrala de apartament. Costurile cu intretinerea sunt mici. Se percepe o luna garantie.Fara animale de companie.Va invitam la vizionare!

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 1.000 USD - Bucuresti , SEBASTIAN
Imobiliar Expert Grup va propune spre vanzare sau inchiriere sau vanzare o garsoniera situata la etaj 6/8. Blocul este dat in folosinta in anul 1991 si este reabilitat termic.Garsoniera a fost renovata total in anul 2019. Este cu usa metalica la intrare, curata, mobilata cu canapea, sifonier, parchet, gresie, faianta etc.Bucataria este mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat. Garsoniera are balcon inchis in termopan si este foarte calduroasa.Pretul pentru inchiriere este de 1000 lei plus o luna garantie sau se vinde cu pretul de 44000 euro negociabil.Pentru inchiriere fara animale de companie.Va invitam la vizionare.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
16.05.2021
Inchirieri Garsoniere
Pret: 250 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
faianta, gresie, parchet, termopan, usa metalica, proaspat renovat,

[-]  Marvis House Invest(A)
Telefon: 0785225855, 0767377376
Agent: ROTARU RADU
Telefon: 0736135836
2 3 4 5 6 »
  Pagina 1 din 50   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact