Inchirieri Spatii Birouri Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 398

<  Pagina 20 din 20  
02.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 2.200 EURO - Bucuresti , BANU MANTA
Titulescu, cladire renovata total, ideal birouri, repezentanta, se poate inchiria si pe nivel(400 mp)deoarece fiecare etaj are utilitati, contoare separat, posibil si locuri de parcare, la chei la maxim 15 noiembrie aer conditionat, gresie, faianta, proaspat renovat, termopan,

[-]  Athos Company(A)
Telefon: -
Agent: EMIL
Telefon: 0722465875
02.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 1.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
spatiu comercial situat la etajul 1, 100 mp, pardoseala gresie, grup sanitar, posibilitate amplasare reclama, vizibilitate, zona cu trafic intens,intrare separata, centrala termica, receptie, la 5 min de metrou Gorjului, 4 camere, etaj 1, supr. utila : 100mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
02.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 7 EURO - Bucuresti , BASARABIEI
spatii de birouri, in cladire industriala, pot fi inchiriate si pentru activitati, la 3 min de metrou Republica, supr. utila : 106mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
02.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 11 EURO +TVA - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Iancului spatii de birouri in cladire moderna de 5 etaje, 200 si 250 mp, grup sanitar femei barbati cate 2 cabine fiecare, paza 24/24/7, lift, sala de sedinte, receptie. cu toate utilitatile incluse in pret la care se adauga TVA sau nu in functie de necesitatea utilizatorului. Se accepta sediu social ( taxa 50 E). Pret 11Euro/mp+ tva cu toate cheltuielile incluse, la 5 min de metrou Piata Iancului, o camera, etaj 3, P+5, supr. utila : 22mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
Exclusivitate
Inchirieri Birouri
Pret: 799 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Va propun spre inchiriere un apartament de 5 camere in zona Cotroceni, in apropiere de bd Eroilor. Apartamentul se afla etajul 2 al unei vile cu regim de inaltime P+2+pod. Este ideal pentru activitatea unei firme, avand o suprafata de 100 mp utili dispusa in 5 camere: 2 camere de tip open space, camera pentru server/depozitare, birouri. Apartamentul a fost gandit cu 2 intrari din scara principala a vilei si una din scara de serviciu. Bucataria este mobilata. Imobilul, o constructie solida, fara risc seismic si fara grad de urgenta, se prezinta exelent si nu pare a resimti in vreun fel anii trecuti. Imagine a calitatii vecinilor, scara interioara este curata, ingrijita, zugravilta si igienizata constant. Inchei prezentarea prin a va spune ca este un apartament ce merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
01.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 650 EURO - Bucuresti , UNIRII
la 10 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, etaj 9, P+9E, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1992, supr. utila : 81mp, gaze, interior stare buna, asfalt

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
01.07.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 400.000 EURO - Bucuresti , DOBROESTI
Pantelimon Dobroiesti,cladire P+1, pe structura din beton armat (stalpi, grinzi si plansee BA) cu inchidere laterala si acoperis din panouri sandwich si perete cortina + ferestre tamplarie din aluminiu cu geamuri termopan low-e. Izolatie termica suplimentara la interior, pe conturul cladirii si sub acoperis cu panouri rigide de vata bazaltica cu grosime de 10-15 cm. Amenajarea interioara e realizata cu pereti de compartimentare din gips/carton cu izolare fonica si finisare cu vopsea lavabila, usi din aluminiu cu geam sablat, plafoane false casetate Armstrong, pardoseli acoperite cu covor din pvc pt. trafic intens. Dotari: grupuri sanitare femei/barbati pe fiecare nivel, sistem de incalzire centrala cu radiatoare de tip panou din otel, centrala in condensatie Viessmann-Vitodens 200 45 kW, boiler multi-energie ACV de tip tank-in-tank 300 litri, panou solar cu tuburi vidate pt preparare ACM, instalatie centralizata de aer conditionat tip Super-Multi Inverter Daikin, cu unitati interioare de plafon de tip casetate pe 4 directii sau de perete (Emura). Curte amenajata cu alei betonate/asfaltate si pavate, spatii verzi cu gazon, copaci pentru umbrire (castani, stejari, frasini si platani), 12 locuri de parcare, porti batante electrice, iluminat exterior de incinta LED, cu aprindere-stingere automata. Sistem de alarma si sistem de supraveghere video interior/exterior cu camere cu infrarosu, cu acces monitorizare externa prin internet, 12 camere, P+1, constr. 2008, supr. utila : 490mp, supr. teren : 900mp, 12 locuri de parcare , cu multiple amenajari

[+]  Office Avantaj Consult(A)
30.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 630 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Apartamentul dispune de: 1 grup sanitar 1 baie 1 TV Samsung 4K UHDo 1 Frigider Gorenje 1 Aparate de Aer conditionat 1 Sistem de alarma cu alerta telefon + firma de paza 5 camere de supraveghere aproape de metrou Piata Muncii, 3 camere, parter, P+8E, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1995, supr. utila : 65mp, alarma, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 2.750 EURO - Bucuresti , TITAN
Trapezului, imobil constructie noua 2017, la gri, desfasurat pe S+P+2E+M, total suprafata 350mp utili, pretabil birouri, sediu administrativ, gradinita, afterschool, farmacie, salon infrumusetare, cabinet avocat/ notar, laborator analize/ radiologii/ imagistica medicala, sala cursuri educationale adulti/ copii, etc locuri parcare, supr. utila : 350mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 550 EURO nu se adauga TVA - Bucuresti , SERBAN VODA
Spatiu demisol inalt cu lumina naturala, inaltime 3m, 88 mp, nemobilat, complet renovat, pretabil firma, frizerie canina, salon tatoo, etc, la 5 min de metrou Piata Unirii, 3 camere, demisol, renovat, supr. utila : 88mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 700 EURO - Bucuresti , PLEVNEI
Vila noua P+2 ,la 5 min de metrou Gara de Nord , 5 camere, 2 grupuri sanitare, Este situată în sectorul 1,Parter camera 48 mp, bucatarie semimobilata, spatiu depozitare, grup sanitar . Sub bucatărie este un subsol care are 10 m.p care poate fi folosit pentru depozitare diverse. Etajul 1 :2 camere , balcon si grup sanitar Etaj 2: 35m.p Spatiu deschis cu parchet. Vila are 1 centrală termică si 2 unităti aer conditionat de 12.000 btu.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 511 EURO +tva - Bucuresti , BANEASA
Baneasa Somesul Rece, spatiu 48mp, 2 grupuri sanitare, 2 aparate de aer conditionat, incalzire, curent electric, parchet, izolare termica, geamuri termopan, lumina naturala, locuri de parcare, intrare separata.Ideal birou, cabinete, notariat, salon etc.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Situata la confluenta unor artere importante ale Capitalei, Bd. Ion Mihalache si Bd. Expozitiei, pozitionarea cladirii prezinta si avantajul unui cartier linistit si putin poluat, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, dar si la DN1 Bucuresti-Ploiesti, catre Aeroportul Otopeni.Imobilul dispune de o structura ce permite o mare flexibilitate a amenajarii spatiului, flexibilitate ce raspunde oricaror exigente in domeniu.Dispunand de o finisare exterioara cu materiale moderne (placare cu granit, mari suprafete vitrate cu geam termopan si tamplarie PVC productie TROCAL– Germania), avand la interior tavane suspendate ARMSTRONG – Olanda si birouri utilate cu instalatii de aer conditionat, cladirea se detaseaza net prin prestanta si eleganta, devenind reprezentativa pentru utilizatorii ei.Imobilul are in dotare un ascensor de patru persoane, ultramodern, tip KONE – Suedia, dublat de o scara in doua rampe.lncalzirea se realizeaza printr-o instalatie proprie, cu doua cazane VIADRUS in cascada, pentru a realiza economii la consumul de gaze, dar si pentru a face fata cu succes la temperaturi externe foarte joase. Corpurile de incalzire sunt din otel, in zonele vitrate integral folosindu-se corpuri ultramoderne pe toata lungimea geamurilor pentru o incalzire cat mai uniforma a spatiilor.Cladirea este dotata cu sistem de control acces si alarma de efractie, precum si cu circuite de senzori de fum si gaz in spatiile tehnice si garaje.Structura/etaj: camere spatioase si luminoase, chicineta, toaleta.Minim inchiriabil: un etaj integral cu suprafata de 230 mp (suprafata utila neta + cota spatii comune cladire). Disponibile 2 etaje, deci 460 mp util brut, precum si un garaj de 30 mp ptr 2 autoturisme.Chiria propusa este de 2000 Euro/etaj si este usor negociabila in functie de suprafata inchiriata.Administrarea imobilului este asigurata de catre o societate specializata.Avans: 2 chirii ( chirie prima luna + o luna garantie)

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 400 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
Marasesti Maternitatea Bucur,spatiu la curte parter 55mp,grup sanitar,toate utilitatile,renovat in totalitate,

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 10 EURO +TVA - Bucuresti , MOSILOR
Calea Mosilor, cladire de birouri, spatiu in suprafata de 200 mp, etaj 4, chirie 10 euro/mp + 3.5 euro service charge (open book) -grup sanitar, paza, lift, spatiu disponibil etajul 4 :200 mp si etajul 6: 300 mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
29.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 8.400 EURO - Bucuresti , COTROCENI
Va prezint un spatiu de birouri parte dintr-o cladire P+5, cu lift care urca pana la etajul 4. Suprafata utila de 1000 mp este alcatuita din etajele 3, 4 si 5 cu acces separat si contorizare individuala. In pret este inclusa mentenanta si utilitatile ( apa, caldura) cu exceptia energiei electrice. Pretul nu include TVA. la 1 min de metrou Grozavesti, 4 camere, etaj 3, P+5E, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 2011, supr. utila : 1000mp, alarma, centrala termica, gaze, asfalt

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
28.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 4.000 EURO - Bucuresti , DOMENII
Foundcom Properties va propune spre inchiriere spatii de birouri intr-un imobil S+P+4E situat in zona Domenii. Proprietatea este situata la confluenta unor artere importante ale Capitalei, Bd. Ion Mihalache si Bd. Expozitiei, pozitionarea cladirii prezinta si avantajul unui cartier linistit si putin poluat, cu acces facil la mijloacele de transport in comun, dar si la DN1 Bucuresti-Ploiesti, catre Aeroportul Otopeni. Imobilul propus spre închiriere dispune de o structura ce permite o mare flexibilitate a amenajarii spatiului, flexibilitate ce raspunde oricaror exigente in domeniu. Cladirea dispune de finisaje exterioare moderne (placare cu granit, suprafete vitrate mari cu geam termopan si tamplarie PVC productie Trocal – Germania), la interior tavane suspendate ARMSTRONG – Olanda si birouri utilate cu instalatii de aer conditionat. Imobilul are in dotare un ascensor de patru persoane, ultramodern, tip KONE – Suedia, dublat de o scara in doua rampe. lncalzirea se realizeaza printr-o instalatie proprie, cu doua cazane VIADRUS in cascada, pentru a realiza economii la consumul de gaze, dar si pentru a face fata cu succes la temperaturi externe foarte joase. Corpurile de incalzire sunt din otel, in zonele vitrate integral folosindu-se corpuri ultramoderne pe toata lungimea geamurilor pentru o incalzire cat mai uniforma a spatiilor. Cladirea este dotata cu sistem de control acces si alarma de efractie, precum si cu circuite de senzori de fum si gaz in spatiile tehnice si garaje. Structura/etaj: camere spatioase si luminoase, chicineta, toaleta. Minim inchiriabil: 1 etaj - 2000 euro. Disponibil: 3 etaje (1 si 3) - 4000 euro. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

[+]  Foundcom Properties(A)
28.06.2021
Inchirieri Birouri
Pret: 7 EURO +TVA - Bucuresti , BRAGADIRU
Bragadiru Clinceni,spatiu de birou P+1 in suprafata de 220mp,adica 110/nivel,6 incaperi cu 4 grupuri sanitare,pretabil scoala de soferi, clinica,birouri etc, P+1, supr. utila : 220mp, aer conditionat, tamplarie termopan, alarma, centrala termica, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent trifazic, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii sanitare noi, instalatii termice noi, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Alina Stancu
Telefon: 0739911113 /0721707355
<  Pagina 20 din 20  

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact