Inchirieri Spatii Birouri Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 294

« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 15   >
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 1.596 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Promenada Floreasca Aviatiei metrou 1 min, Office 133 mp - mobilat, pret 12eu/mp, et 5, acces securizat in spatiu, posibilitate orice gen de compartimentare. momentan exista o zona de open space, plus 2 birouri, toalete, receptie, paza, supraveghere video, 2 lifturi ultramoderne.

[-]  Smart UP Solutions (A)
Telefon: 0747072374
Agent: Sebastian Ganciu
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 7.900 EURO - Bucuresti , CALEA VICTORIEI
Pta Victoriei - Calea Victoriei imobil nou office sticla, receptie, suprafata utila 446mp - intreg etajul 2, amenajari lux. Spatiul poate fi contractat si jumatate!!! -- 223mp / client la 3600 euro inclusiv mentenata! Supraveghere video, 2 lifturi ultramoderne, toalete, administrare imobil, paza 24/24. Pret 7200 euro inclusiv mentenanta -- pentru tot nivelul.

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 850 EURO - Bucuresti , DOROBANTI
Dorobanti Office 3 camere, singur pe nivel, etaj 2, lift, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 110mp., 2 balcoane, 2 bai, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, centrala termica, cablu TV, internet, masina spalat vase, masina spalat rufe in baie si in spalatoria din subsol, uscatorie. Pretabil pentru birouri, cabinet medical, locuinta...

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Bucuresti , ARCUL DE TRIUMF
Herastrau Arcul de Triumf imobil office lux- Designul exterior este caracaterizat de fatadele vitrate ce ofera o priveliste frumoasa asupra celei mai deosebite zone ale Bucurestiului. Suprafata disponibila 2600mp, aproximativ 700mp / nivel( NU se adauga tva.), autorizatie ISU, posibilitate recompartimentare fiecare nivel, receptie, 2 lifturi, terasa superba la ultimul nivel, posibilitate servire masa la parter - spatiu modern deja amenajat. Acces rapid la facilitatile din zona incluzand hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, supermarketuri, banci, sali sportive, centre medicale, primarie, etc. Locuri parcare - 50.

[+]  Smart UP Solutions (A)
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 640 EURO - Bucuresti , DECEBAL
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Aceasta este situata in zona Decebal, in apropiere aflandu-se mijloace de transport (metrou),restaurante, cafenele, farmacii,gradinite, scoli etc. Merita cu siguranta o analiza atenta din partea celor aflati in cautarea unei astfel de proprietati. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Va asteptam la vizionare!

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 3.500 USD - Bucuresti , EROII REVOLUTIEI
Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un spatiu comercial situat la demisolul unei vile. Spatiul are doua camere. Toaleta este la parter. Vitrina spatiului este de aprox. 2 ml la parter. Se preteaza pentru birouri, depozitare, etc. La pretul de 3.500 lei sunt incluse: apa, lumina, canal, incalzile la calorifere. Ideal ar fi ca in spatiu sa nu se fumeze. Este foarte aproape de metroul Eroii Revolutiei. Se percepe o luna chirie plus o luna garantie.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
26.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , PIATA VICTORIEI
Va invit sa descoperiti in cele ce urmeaza o proprietate deosebita. Vilă nemobilată cu 3 dormitoare lângă PiaÅ£a Domenii, la doar câteva minute de mers cu maÅŸina de PiaÅ£a Victoriei, cu acces uÅŸor la piaÅ£a de fructe ÅŸi legume, supermarket, magazine, restaurante, cafenele ÅŸi două parcuri - Herăstrău ÅŸi Parcul Copilului. Există o mulÅ£ime de opÅ£iuni de transport public, cu multe autobuze ÅŸi tramvaie care circulă de-a lungul Bulevardului Mihalache. Podeaua frumoasă din lemn, grinzile expuse ÅŸi un living cu înălÅ£ime dublă, cu o zonă de mezanin spectaculoasa, conferă vilei un caracter special ÅŸi este motivul pentru care a fost prezentată în reviste de design interior ÅŸi la TV. Bucătăria a fost recent renovată cu un finisaj alb, ceea ce face ca spaÅ£iul să se simtă mare ÅŸi aerisit. Este complet echipată cu frigider-congelator, maÅŸină de spălat vase, cuptor electric, aragaz pe gaz. Zona mare de living ÅŸi de luat masa, cu înălÅ£ime dublă (aproximativ 35 mp de suprafaţă utilă), are o uşă glisantă care oferă o deschidere minunată către terasa, perfectă pentru a vă distra prietenii într-o seară fierbinte de vară. Dormitoarele au dulapuri încorporate sau independente. Dormitorul de la parter are o baie privată cu cadă. Există o a doua baie la primul etaj, cu duÅŸ de tip walk-in. Perioada contractuala incheiata sa fie de minim 18 luni !, 4 camere, P+1+M, in casa individuala, constructie finalizata, 156mp, constr. 2004, supr. totala : 156mp, supr. utila : 145mp, supr. teren : 156mp, semiutilat, semimobilat, o bucatarie, un balcon, 2 bai, in apropiere de metrou, transport in comun, parc, magazine, mall, piata, unitate sanitara, scoala, gradinita, gara, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, internet, canalizare, electricitate, gaze, interior stare buna, masina de spalat rufe, frigider, bucatarie mobilata, apometre

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
25.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 699 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere /2 bai situat pe Bulevardul Libertatii cu o suprafata de 80Mp utili +10 mp balcon. Apartamentul este ideal pt cabinet avocatura,notariat, dar si alte activitati de birou. Apartamentul se poate elibera de mobilier. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice, 3 camere, etaj 5, p+8, beton/bca/caramida, constructie finalizata, constr. 1995, supr. utila : 90mp, alarma, centrala termica, gaze, interior proaspat renovat, interior stare buna, asfalt

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
25.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 699 EURO - Bucuresti , UNIRII
Va propunem spre inchiriere un apartament de 3 camere /2 bai situat pe Bulevardul Libertatii cu o suprafata de 80Mp utili +10 mp balcon. Apartamentul este ideal pt cabinet avocatura,notariat, dar si alte activitati de birou. Apartamentul se poate elibera de mobilier. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice.

[+]  Green Estate Imobiliare(A)
22.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 4.320 EURO - Bucuresti , AVIATIEI
Aviatiei Promenada metrou 1 minut, Office 360 mp cu 12eu/mp, et 4, acces securizat in spatiu, posibilitate orice gen de compartimentare. momentan exista o zona de open space, plus aprox . 7 birouri, receptie, paza, supraveghere video, 2 lifturi ultramoderne.

[+]  Smart UP Solutions (A)
20.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 400 EURO - Bucuresti , BELVEDERE
Crangasi- Regie, Ap 2 camere si 2 holuri locuibile la curte, decomandat si teren cu titlul de proprietate, et 1 si pod, intrare separata, bucataria mobilata si utilata, aer conditionat, centrala termica, faianta, gresie, parchet, proaspat renovat, termopan, usa structura pvc exterior,posibitate de parcare masina in curte, garaj este demolat urmeaza sa construim altul, pivnita, bolta de vie, instalatiile schimbate, loc de parcare in curte si la poarta, pret 400 euro

[+]  Athos Company(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 1.280 EURO - Bucuresti , GARA DE NORD
Gara de Nord Carrefour Orhideea,casa singur curte 4 camere,baie si bucatariecu o suprafata de 80mp,cu deschidere pe doua laturi,teren 170mp,in curs de renovare interior exterior,cu centrala si sistem de supraveghere video,toate utilitatile,pretabila birou,notariat,laborator de analize ETC, 4 camere, parter, p, acum se reabiliteaza, constr. 1978, supr. utila : 80mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 800 EURO - Bucuresti , CALARASILOR
Calea Calarasilor Matei Basarab,spatiu de birou in suprafata de 70mp,compartimentat in doua incaperi,baie si bucatarie si un spatiu pentru depozitare la subsol cu doua intrari,recent renovat,aer conditionat,centrala , 2 camere, parter, P+1, constructie finalizata, supr. utila : 70mp, gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, centrala termica, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, proaspat renovat, instalatii sanitare noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, mijloace de transport

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 300 EURO - Bucuresti , PROGRESU
Giurgiului Progresu,camera la etajul 1 in vila . Intrare separata . Are grup sanitar si un balcon . Se preteaza doar pentru birou sau frizerie, salon tatuaj etc. . Are aer conditionat. Casa este situata vis a vis de piata progresul , supr. utila : 42mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 575 EURO - Bucuresti , CANTEMIR
Unirii Cantemir, spatiu de birou cu o suprafata de 61 mp, open space, utilitati contorizate, spatii amenajate modern. Imobil cu paza, lift, pret 10Euro/mp + 2.5Euro/mp +TVA costuri de mentenanta. Se accepta sediu social. o luna avans o luna garantie vizionari 9-18, etaj 2, supr. utila : 61mp.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 1.750 EURO - Bucuresti , VITANUL NOU
Mihai Bravu cu Splaiul Unirii, inchiriere spatiu comercial pentru birouri si depozit.Spatiul este compus din: - 150 mp pentru birouri/ mica productie.Beneficiaza de toate utilităţile, centrala proprie pe gaze. Spatiul este potrivit pentru orice tip de activitate comercială de vanzari online, birou, sediu de firma, depozit, etc, aproape de metrou Mihai Bravu, 4 camere, constructie finalizata, supr. utila : 150mp, inaltime : 3m, apa, gaze, canalizare, electricitate, grup sanitar, acces sosea, trifazic

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apropiere metrou Politehnica, spatiu birouri 500mp, open space, in cladire exclusiv de birouri, toate utilitatile, climatizare, locuri parcare Costuri de mentenanta si utilitati 3 Euro/mp,

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 340 EURO tva 0 - Bucuresti , GHENCEA
Ghencea Stadion, cladire de birouri, spatiu cu suprafata de 34mp , etajul 1, recent renovate, incalzire, paza, alarma, contorizat la utilitati,

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 1.000 EURO discutabil - Bucuresti , LIBERTATII
Unirii Bulevardul Libertatii spatiu birou 4 camere, etajul 1, in suprafata de 100mp, 2 grupuri sanitare, recent igenizat, la 10 min de metrou Piata Unirii.

[+]  Office Avantaj Consult(A)
18.01.2023
Inchirieri Birouri
Pret: 2.880 EURO - Bucuresti , MARRIOTT
13 Septembrie ,cladire de birouri P+2, 120mp pe nivel cu grup sanitar pe fiecare nivel, 120 mp nivel, fiecare nivel avand 2 camere, curte interioara, stradal, vizibilitate maxima, ideal birouri, after school, cursuri, scoala de soferi, contorizate si separat, 6 camere, P+2, pe cadre de beton armat, la cheie, constr. intre 2001 si 2010, supr. utila : 320mp, 5 locuri de parcare , gresie, faianta, parchet, aer conditionat, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, centrala termica, cablu TV, internet, cu toate utilitatile, apa, canalizare, curent, curent trifazic, proaspat renovat, instalatii electrice noi, instalatii termice noi, tamplarie interioara noua, cu multiple amenajari, loc parcare, mijloace de transport, strazi asfaltate

[-]  Office Avantaj Consult(A)
Telefon: 0721707355
Agent: Alina Stancu
Telefon: 0739911113 /0721707355
« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 15   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2023 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact