Inchirieri Spatii Comerciale Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 327

« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 17   >
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , MIHAI BRAVU
Imobiliar Expert Grup va propune un spatiu stradal, cu trafic auto si pietonal intens, avand vitrina de 12 ml si acces stradal si secundar in vecinatate cu statia de metrou Piata Iancului .

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Catalin Popescu
Telefon: 0742.102.309
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 15.000 EURO - Bucuresti , PANTELIMON
ID Proprietate: CP991779---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial se afla la Mezanin si dispune de 2 scari de acces, cate o scara la fiecare capat;- Suprafata utila: 1.200 mp;- Locuri de parcare la comun, aflate in imediata apropiere: cca. 60;- In proximitate se afla centre comerciale foarte importante;- Traficul pietonal este foarte intens; - Spatiul dispune de doua grupuri sanitare;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Electricitate; Gaze naturale;- Toate utilitatile sunt contorizate separat;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Showroom cu vanzare; Magazin electronice si electrocasnice; Clinica medicala; Magazin vanzare online etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chiria lunara: 15.000 euro, +TVA;- Chiria lunara pe mp/util: 12,5 euro, +TVA;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 Luni;- Plata chiriei se poate face lunar sau trimestrial;- La tranzactionare se taxeaza TVA;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalare in spatiu: 1 Luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.400 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP7982419---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam un spatiu comercial in Centrul Istoric al Bucurestiului, un spatiu inedit care ofera oportunitatea deschiderii unei afaceri de succes in aceasta zona cosmopolita, vizitata de turisti proveniti dintr-o multitudine de tari;- Suprafata utila: 44 mp, din care 26 mp utili la Parter si 18 mp utili la Subsol.- Accesul in Subsolul de 18 mp utili se face printr-o trapa;- Terasa este generoasa, putand fi extinsa pe o lungime de aproape 10 ml;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Electricitate;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati de business: Cafenea; Cafenea cu terasa (5 TO GO, de exemplu); Restaurant cu terasa; Gelaterie cu terasa; Farmacie; Agentie imobiliara; Birou de consultanta etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chiria lunara: 1.400 euro;- Chirie platita in avans: 2 luni;- Garantie de buna executie: Chiria pe a luna;- Nu se taxeaza TVA;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 6.000 EURO - Bucuresti , DRUMUL TABEREI
ID Proprietate: CP977013---------------------------------------------------------------------------------- Imobil situat in Mun. Bucuresti, Sector 6, zona Drumul Taberei si este compus din:1. Teren intravilan, categoria de folosinta curti-constructii, in suprafata de 1.413 mp;2. Cladire, cu suprafata construita la sol de 448 mp.- Cladirea principala are un regim de inaltime S+P+2E cu o structura de cadre din beton armat, plansee si grinzi din beton armat, precum si fundatie din beton armat;- Constructia este racordata la reteaua de electricitate, apa si canalizare.- Suprafata totala utila este de 1.047 mp, desfasurata astfel: Subsol, 180; Parter, 54 mp; Etaj 1, 406 mp; Etaj 2, 407 mp.- Inaltimea interioara este de 4,75 m;- Mijloace de transport in comun: Metrou, la cca. 100 m; Autobuz, Troleibuz;- Imobilul este pretabil pentru urmatoarele activitati economice: Sala pentru fitness; Sala de sport; Spatiu comercial; Spatiu pentru productie; Depozit etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Documentatie completa;- Perioada contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chirie lunara: 6.000 euro, +TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 luni;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 960 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
ID Proprietate: CP975960---------------------------------------------------------------------------------- Spatiul comercial ce are o suprafata utila de 120 mp la parterul unui bloc de apartamente aflat in proximitatea fostrului City Mall . Blocul in care se afla spatiul este construit recent, fiind finalizat la finele anului 2010;- Suplimentar, spatiul mai dispune si de o terasa amenajata de 50 mp, aflata in spatele blocului, separat de cei 120 de mp utili aflati in interior;- Exista contoare si contracte independente la apa curenta, curent electric si gaze naturale;- Spatiul are montata centrala termica pe gaze pentru incalzire si apa calda;- Spatiul este dotat cu aer conditionat si curent trifazic si conexiune sigura la Internet;- Exista locuri de parcare in curtea blocului;- Proprietatea este dotata cu sistem de alarmare si sistem de supraveghere video;- Spatiul comercial este disponibil la inchiriere incepand cu data de 15.08.2020;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Curent electric; Gaze naturale, Caldura; Clima;- Spatiul este pretabil pentru activitatile: Birou notarial; Birou de avocatura; Societate de asigurari; Birou de proiectare; Cafenea; Showroom; Magazin de prezentare etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Documentatie completa;- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 960 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 1 luna;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 10-15 zile.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 7.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP974017---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam un spatiu comercial de exceptie, situat in Centrul Istoric al Mun. Bucuresti.- Spatiul este desfasurat pe 5 nivele astfel: Subsol; Parter; Etaj 1; Etaj 2 si Mansarda;- Suprafata totala utila este de cca. 570mp, desfasurata astfel: Subsol, 92mp; Parter, 100mp; Etaj 1, 128mp; Etaj 2, 123mp si Mansarda, 130mp;- Inaltimea interioara la Parter este de cca. 6 m, iar cea de la Etajul 1 de cca. 4 m;- Etajele 2 si Mansarda pot fi folosite pentru inchiriere in regim hotelier, la Etajul 2 putand fi amenajate 3/4 camere cu dus proprie, iar la Mansarda deja sunt 8 camere care au dus propriu;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Gaze naturale; Curent electric trifazat (70 Kwh);- Utilitatile sunt contorizate separat;- Spatiu comercial se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa; Hotel; Club select; Cafenea cu terasa etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificatii privind inchirierea spatiului comercial:- Perioada contractuala minima: 10 ani calendaristici;- Chiria lunara anul 1: 7.500 euro, +TVA;- Chiria lunara anul 2+: 9.000 euro, +TVA;- Chiria se factureaza la inceputul fiecarei luni;- Imobilul se inchiriaza doar integral;- Utilitatile se refactureaza separat de chirie;- Chirie platita in avans: 3 luni;- Garantie de buna executie: Zero;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 30 zile.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 7.000 EURO - Bucuresti , PIATA ALBA IULIA
ID Proprietate: CP803349---------------------------------------------------------------------------------- Vă prezentăm un spaţiu comercial deosebit, polifunctional, situat la Piata Alba Iulia;- Spaţiul este nemobilat, interior finisat, pretabil ca spatiu comercial sau spatiu de birouri;- Suprafata utila a imobilului este desfasurata pe 3 nivele, astfel:1. Subsol: cca. 50 mp;2. Parter: cca. 104 mp;3. Mezanin: cca. 550 mp.- Suprafaţă totala construita este de cca. 875 mp;- Spatiul are a o vizibilitate foarte buna si cu un trafic auto si pietonal excelent, locuri de parcare existand chiar in rondul Alba Iulia;- Spatiul se preteaza foarte bine pentru urmatoarele activitati: Clinica medicala; Showroom cu vanzare electronice si electrocasnice; Sediu de banca; Spatiu de birouri birouri etc.;- Utilităţi existente în spaţiu: Apă curentă; Canalizare; Curent electric; Gaze naturale;- Dotări existente în spaţiu: Aer condiţionat; Grupuri sanitare complet utilate, Centrala termica etc.---------------------------------------------------------------------------------Specificaţii privind închirierea spaţiului comercial:- Perioada contractuală minimă: 3 ani calendaristici;- Preţ de închiriere: 7.000 euro/lună;- Preţ de închiriere pe mp/util: 10 euro/lună;- Preţ de închiriere pe mp/construit: 8 euro/lună;- Chirie plătită în avans: 1 lună;- Preţurile sunt exprimate în euro;- Nu se taxează TVA.- Garanţie de bună execuţie: Contravaloarea chiriei pe 3 luni;- Se acordă perioadă de graţie pentru amenajarea şi instalarea în spaţiu: 30 zile.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.200 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
ID Proprietate: CP1009235---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam spre inchiriere un spatiu comercial deosebit si multifunctional, situat la Piata Unirii;- Spatiul are o suprafata utila de 43 mp, este Open Space, are o vitrina de cca 2 ml si o inaltime interioara de cca. 3.5 ml;- Utilitati existente in spatiu: Apa curenta; Canalizare; Curent electric; Gaze naturale;- Dotari existente in spatiu: Grupuri sanitare; Centrala termica pe gaze; Sistem de alarmare; Gresie, Faianta; Sistem de evacuare a gazelor; Contorizare separata pentru toate utilitatile;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati economice: Cafenea; Vinarie; Birou notarial; Birou de avocatura; Cofetarie; Magazin universal; Magazin alimentar; Magazin de prezentare; Bistro; Showroom; Farmacie; Agentie bancara; Tutungerie etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chiria lunara: 1.200 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 Luni;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalare in spatiu: 1 Luna.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 12.000 EURO - Bucuresti , PIATA UNIRII
ID Proprietate: CP1043392---------------------------------------------------------------------------------- Va prezentam un spatiu comercial de exceptie, aflat la inchirere, situat in zona ultracentrala a Mun. Bucuresti, localizat chiar la Piata Unirii;- Suprafata totala a spatiului este de 442 mp utili, suprafata fiind desfasurata astfel: Subsol= 99 mp utili; Parter= 190 mp utili si Mezanin= 160 mp utili;- Amplasarea si locatia ultracentrala dar si traficul pietonal intens, confera spatiului comercial vizibilitate, fiind ideal ca sediu de banca sau birouri.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chiria lunara: 12.000 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 Luni;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalare in spatiu: 1 Luna.---------------------------------------------------------------------------------Pentru a vedea portofoliul agentului, accesaţi următorul link:http://www.imobiliarexpert.ro/lauren%40355iu_diaconu/1637/oferte_agent

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP750649---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru crearea unei afaceri de succes in zona Centrului Istoric;- Imobilul a fost construit aproximativ in anul 1940, avand o arhitectura de epoca, deosebita;- Suprafata terenului pe care se afla imobilul este de cca. 600 mp;- Spatiul comercial are o suprafata utila de cca. 230 mp;- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Bar cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Club; Club select; Crama etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze;- Dotari existente in spatiu: Contorizare separata; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Centrala termica; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 5.500 euro, +TVA 19%;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 luni + Utilitatile pe 2 luni;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 4.836 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
ID Proprietate: CP686442---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial excelent situat la etajul 1, in zona Tineretului;- Traficul pietonal este moderat spre intens;- Suprafata utila: 403mp;- Inaltime interioara: ~4ml;- Front stradal: ~21ml;- Utilitati incluse in spatiu: Apa, Canalizare, Electricitate, Gaze;- Dotari existente in spatiu: Grupuri sanitare complet utilate; Spatiu interior generos; Centrala termica; Dusuri; Flexibilitate la schimbari interioare etc.;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Centru de limbi straine; Club; Sala de dans; Sala de balet; Clinica medicala; Birouri de avocatura; Birou notar public etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii privind inchirierea:- Perioada contractuala minima: 2 ani;- Chirie lunara: 4.836 euro, +TVA.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.800 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP654376---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial situat in centru vechi, cladirea fiind reconstituita de la zero, fiind pastrata doar fatada, arhitectura istorica a fatadei fiind reconstituita complet;- Traficul pietonal este intens, specific Centrului Istoric;- Anul constructiei: 2012;- Suprafata utila: 90 mp;- Inaltime interioara: 3.45 ml;- Front stradal: 4 ml;- Lungime vitrina: 4 ml;- Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate; Gaze naturale;- Dotari existente in spatiu: Aer conditionat; Sistem de incalzire; Bucatarie; Grupuri sanitare complet utilate; Spatiu interior generos; Avize ISU la zi; Flexibilitate la schimbari interioare etc.;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Restaurant cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Bar; Club etc.;- Terasa stradala poate avea o capacitate de circa 6 mese.---------------------------------------------------------------------------------Conditii privind inchirierea:- Durata contractuala minima: 5 ani calendaristici;- Chirie lunara: 1.800 euro, +TVA.- Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- indexare chirie anuala: 5%;- Perioada de gratie: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 7.000 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP624798---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial generos situat in Subsolul unei cladiri situata chiar Centrul Istoric al Bucurestiului.- Imobilul in care se afla spatiul comercial a fost construit de la zero, fiind finalizat in anul 2015.- Suprafata utila: 406mp.- Lungime vitrina: 1,5ml.- Inaltime interioara: ~5,7ml.- Utilitati existente: Apa curenta; Canalizare; Electricitate; Gaze.- Activitati ideale care pot fi desfasurate in acest spatiu: Bar; Club; Comercial; Magazin de prezentare; Showroom; Magazin alimentar; Sala jocuri de noroc; Cabaret etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Perioada minima de inchiriere: 5 ani;- Chirie lunara: 7.000 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: 2 luni de chirie;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 5.000 EURO - Bucuresti , TITULESCU
ID Proprietate: CP622393---------------------------------------------------------------------------------- Spatiu comercial foarte bine intretinut, situat in zona Nicolae Titulescu, langa o intersectie foarte importanta, la Parterul unui bloc cu 7 etaje. In spatiu a functionat o sucursala bancara.- Vad comercial foarte bun, traficul pietonal mediu-intens.- Anul constructiei: 1960.- Suprafata utila Subsol: 202mp.- Suprafata utila Parter: 203mp- Suprafata utila totala: 405mp.- Inaltime interioara: ~4ml.- Front stradal: ~21ml- Lungime vitrina: ~20ml- Open space la Parter: 120mp- Utilitati incluse in spatiu: Apa; Canalizare; Electricitate (trifazat); Gaze.- Dotari existente in spatiu: Aer conditionat; Sistem de incalzire cu centrala pe gaze proprie; Grupuri sanitare complet utilate; Spatiu interior generos; Flexibilitate la schimbari interioare; Gresie, faianta etc.- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Birouri; Comercial; Magazin alimentar; Restaurant; Cafenea; Bar; Club; Casa de pariuri; Farmacie; Banca; Magazin de prezentare; Showroom etc.- Mijloace de transport: Autobuze; Troleibuze; Tramvaie; Metrou.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Spatiul va fi disponibil incepand cu 01.12.2018;- Chirie lunara Parter: 4.500 euro, Nu se aplica TVA;- Chirie lunara Parte+Subsol: 5.000 euro, Nu se aplica TVA;-Chirie platita in avans: 1 luna;- Garantie de buna executie: 1 luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalare in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 2.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP591307---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru crearea unei afaceri de succes in zona Centrului Istoric;- Imobilul a fost construit aproximativ in anul 1950;- Suprafata terenului pe care se afla imobilul este de cca. 250 mp;- Spatiul comercial are o suprafata utila de cca. 90 mp;- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala;- Zona este vizitata si admirata de turisti proveniti din diverse tari;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Bar cu terasa stradala; Cafenea cu terasa stradala; Club; Club select; Club de noapte etc.;- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze;- Dotari existente in spatiu: Contorizare separata; Aer conditionat; Grupuri sanitare complet utilate etc.---------------------------------------------------------------------------------Informatii privind inchirierea proprietatii:- Perioada contractuala minima: 3 ani calendaristici;- Chirie lunara: 2.500 euro, Nu se aplica TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 2 luni;- Chirie platita in avans: 1 luna;- Perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu: 1 luna.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 1.500 EURO - Bucuresti , CENTRUL VECHI
ID Proprietate: CP588391---------------------------------------------------------------------------------- Oportunitate pentru afaceri in zona Centrului Istoric.- Imobilul a fost construit in anul 1860, avand o arhitectura de epoca, deosebita.- Imobilul a fost consolidat si renovat in anul 2001.- Spatiul comercial are o suprafata utila de 120mp, se afla la etajul 1 si dispune de intrare separata.- Sunt indeplinite toate cerintele ISU (hidranti, rezerva apa, centrala desfumare, centrala detectie, iluminat, generator electric etc); dosarul este complet, dar nu a fost inca depus din considerentul ca se doreste ca viitorul chirias sa fie ajutat, in caz ca mai doreste sa modifice cate ceva.- Traficul pietonal este intens, in zona si in vecinatatea spatiului fiind numai restaurante cu terasa stradala.Zona este plina de turisti din diverse tari.- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Bar; Cafenea; Club; Spatiu de birouri etc.- Utilitati existente in spatiu: Apa; Canalizare; Curent trifazat; Gaze.- Dotari existente in spatiu: Sistem de alarma; Senzori de miscare; Sistem de supraveghere video; Sistem de ventilatie; Aer conditionat; Senzori de fum; Hidranti apa; Rezerva apa; Centrala desfumare; Centrala detectie; Iluminat emergenta, Generator electric; Centrala termica; Grup sanitar complet utilat etc.---------------------------------------------------------------------------------Conditii de inchiriere:- Perioada contractuala minima: 3 ani;- Chirie lunara: 1.500 euro, + TVA;- Garantie de buna executie: Chiria pe 3 luni;- Chirie platita in avans: 1 Luna;- Se acorda perioada de gratie pentru amenajare si instalarea in spatiu.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 3.200 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
Spatiu comercial de exceptie pe Sos. Giurgiului.Utilitati in spatiu: Apa, Canalizare; Curent electric, inclusiv trifazat, Gaze.Contorizare separata: Apa, Curent electric, Gaze.Dotari interioare: Toaleta, Centrala termica.Spatiul este pretabil pentru urmatoarele activitati: Restaurant, Macelarie, Farmacie, Agentie sau sucursala bancara, Cafeterie, Spatiu de birouri, Spatiu comercial, Patiserie, Showroom, Magazin de prezentare, Alte activitati comerciale.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 13.020 EURO - Bucuresti , UNIVERSITATE
Despre spatiul comercial:- Va prezentam in zona Universitatii un spatiu comercial deosebit, situat intr-o cladire veche declarata monument istoric;- Cladirea are o arhitectura deosebita si a fost renovata complet, fiind functionala 100%;- Spatiul comercial are o suprafata de 186 mp, interiorul acestuia avand o arhitectura de epoca, deosebit de frumoasa;- Spatiul se preteaza pentru urmatoarele activitati: Magazin bijuterii, Magazin haine si incaltaminte de lux, Magazin electronice si ceasuri de lux, Galerie de arta, Sucursala bancara;- Nu sunt acceptate in spatiu urmatoarele activitati comerciale: Restaurant, Bar, Cafenea si altele asimilate acestora.Conditiile de inchiriere:- Chiria lunara este de 70 euro/mp + TVA;- Se va plati in avans 1 luna de chirie + 1 luna garantie;- Sunt incluse in pret urmatoarele: caldura pe timp de iarna, aerul conditionat pe timp de vara si consumul de apa;- Consumul de electricitate il va plati chiriasul separat.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 900 EURO - Bucuresti , GIURGIULUI
Spatiu comercial de vanzare/inchiriere. Disponibil imediat. Vitrina stradala 6 ml, acces pentru aprovizionare prin spate. Aflat in zona de spatii comerciale. Spatiul destinat exclusiv pentru vanzare de 32 mp. Zona bine populata, trafic pietonal bun, spatiul se preteaza unor activitati comerciale profitabile, cum ar fi: Macelarie, Farmacie etc.

[+]  Imobiliar Expert Grup(A)
02.01.2021
Inchirieri Spatii comerciale
Pret: 4.200 EURO - Bucuresti , TINERETULUI
ID Proprietate: CP544263---------------------------------------------------------------------------------Spatiu comercial, 210mp, 5 m inaltime, toate utilitatile existente.

[-]  Imobiliar Expert Grup(A)
Telefon: 0742035555
Agent: Laurentiu Diaconu
Telefon: 0740.113.667
« 1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 »
<  Pagina 6 din 17   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact