Vanzari Apartamente 2 Camere Bucuresti

 

Pret ordonare-anunturi-pret ordonare-anunturi-pret
Rezultatele cautarii: 2904

« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 146   >
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 87.000 EURO - Bucuresti , OBOR
Ap 2 camere decomandat amenajat , cu toate imbunatatirile , gresie faianta parchet termopan , mobilat utilat.Acte efectuate liber!Metroul Obor la 4-5 minute.

[-]  Mauwis(A)
Telefon: 0770437570
Agent: Mihaela
Telefon: 0771791542
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 44.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Militari Gorjului etj 1/4,semidecomandat,renovat,usi interioare noi,centrala proprie, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, aer conditionat,cadastru,intabulare.

[+]  Flanda Imobiliare(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 49.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Un apartament care se preteaza perfect pentru o familie cu copii sau un cuplu. Este foarte aproape de metrou,la 5 minute de mers pana la statia Lujerului. Este un apartament cochet, amenajat de un designer astfel incat chiar daca nu are o suprafata foarte mare, spatiul sa fie folosit la maximum si sa fie spatios. A fost renovat in totalitate acum 3 ani si schimbat totul in casa,inclusiv instalatiile electrice si sanitare. Mobilierul este inclus in pret, astfel ca nu mai trebuie facuta nici o investitie in urmatorii 5 ani,dar faca noul proprietar nu doreste mobilierul se poate lua orice din apartament. Centrala proprie, instalație cupru, calorifere moderne, termopane calitate(5camere), cuptor electric, plita sticla, hota, aer condiționat 12000 beko, frigider no frost cu antiamprenta beko, masina spălat cu uscător inclus. situat la 3 min mers pe jos pana la stația lujerului,

[+]  Oprea Investments SRL(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 88.000 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Etaj 2/8 semidecomandat , amenajat la cheie. Are bucatarie generoasa, bloc reabilitat termic. Acte ok, liber. Vederea spate , ferit de zgomotul strazii. In imediata apropiere se afla Mega Image, bd. Dacia, precum si numeroase mijloace de transport. Sunati acum!

[+]  Mauwis(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Etaj 2/8 semidecomandat, reabilitat termic, curat. Acte ok, liber.Pozitie excelenta Distanta pana la metrou 5-8 minute. In imediata apropiere se afla bd. Dacia, scoala, liceu. Sunati acum, merita vazut!

[+]  Mauwis(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 73.333 EURO - Bucuresti , MILITARI
Va propun pentru cumparare un apartament cu doua camere modern, spatios, la etajul 8 din 8, finisat modern, langa metrou.Suprafata de 67.95 mp utili este eficient impartita, cu spatii generoase, zone de depozitare, 1 baie complet mobilata, balcon tip terasa cu suprafata de 12 mp., spatios, care permite mobiler pentru relaxare si o vedere neobturata. Toate apartamentele au bucatarie spatioasa, inchisa.FINISAJE:Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park contine garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase. Solutia de compartimentare este eficienta, moderna, cu spatii de depozitare, suprafete vitrate mari si balcoane generoase.Toate unitatile se predau finisate la cheie. Amenajarea fiecarei unitati poate fi facuta in functie de preferintele viitorului proprietar, fiind puse la dispozitie bugete pentru fiecare categorie de finisaje. Apartamentele vor fi predate cu: gresie, faianta, parchet, usi interior, usa metalica , tamplarie PVC 5 camere, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere, aparataj electric (tablou electric, intrerupatoare, prize speciale pentru: blat, aer conditionat, hota+plita+cuptor, centrala termica si masina de spalat) peretii sunt vopsiti in alb. Balcoanele si terasele sunt prevazute cu hidroizolatii, sifon de pardoseala, gresie pe toata suprafata, parapeti din caramida zidita cu glafuri din granit si plafoniera.DETALII TEHNICE:Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Accesul din subsoluri catre etajele superioare se face direct cu liftul.LOCALIZARE:Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park se afla in Militari, vis-a-vis de statia de metrou Pacii. Accesul direct din bld Iuliu Maniu il face unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte din zona. In apropiere sunt numeroase facilitati: statia de metrou Pacii, Parcul Pacii, gradinita 159, Scoala Gimnaziala /Ion Dumitriu/, restaurante, farmacii si supermarketuri. TheBuilding 51 - Pacii Park este un proiect cu regim de inaltime de 2S+P+9E si contine 93 de unitati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase.

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 54.300 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apartament 2 camere de vanzare in cartierul Militari, in imediata vecinatatea a statiei de metrou Pacii, situat intr-un imobil cu regim de inaltime Ds+P+4Et, la etajul 1/4.Apartamentul dispune de 53.50 mp utili, bucatarie inchisa, baie, hol acces si balcon.Proprietatea se vinde finisata, la cheie si include finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare in baie.Fiecare unitate din imobil dispune de centrala proprie si este racordata individual la utilitati.Distanta fata de metrou Pacii si statiile STB este de 750 m, iar Autogara Militari, Kaufland si Lidl Valea Cascadelor sunt la 450-500 m pietonal.Pret:54.300 euroCOMISION cumparator 0%.Se accepta credit.

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 54.300 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apartament 2 camere de vanzare in cartierul Militari, in imediata vecinatatea a statiei de metrou Pacii, situat intr-un imobil cu regim de inaltime Ds+P+4Et, la etajul 2/4.Apartamentul dispune de 53.50 mp utili desfasurati in 2 camere, bucatarie inchisa, baie, hol acces si balcon.Proprietatea se vinde finisata la cheie si include finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare in baie.Fiecare unitate din imobil dispune de centrala proprie si este racordata individual la utilitati.Distanta fata de metrou Pacii si statiile STB este de 750 m, iar Autogara Militari, Kaufland si Lidl Valea Cascadelor sunt la 450-500 m pietonal.Pret:54.300 euroCOMISION cumparator 0%.Se accepta credit.

[+]  IMOZONE SRL(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 48.600 EURO - Bucuresti , MILITARI
Apartament 2 camere de vanzare in cartierul Militari, in imediata vecinatatea a statiei de metrou Pacii, situat intr-un imobil cu regim de inaltime Ds+P+4Et, la etajul 2/4.Apartamentul dispune de 45.20 mp utili desfasurati in 2 camere, bucatarie inchisa, baie, hol acces.Proprietatea se vinde finisata la cheie si include finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, usi interioare, obiecte sanitare in baie.Fiecare unitate din imobil dispune de centrala proprie si este racordata individual la utilitati.Distanta fata de metrou Pacii si statiile STB este de 750 m, iar Autogara Militari, Kaufland si Lidl Valea Cascadelor sunt la 450-500 m pietonal.Pret:48.600 euroCOMISION cumparator 0%.Se accepta credit.

[+]  IMOZONE SRL(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 79.900 EURO - Bucuresti , EMINESCU
Ap 2 camere semidecomandat , cu interior curat imbunatatiri medii , bucatarie mare patrata , bloc stradal reabilitat scara curata, acte complete liber! Apropiere Eminescu Dacia , Metroul Obor la 6-7 minute pe jos.Suna acum , merita vizionat si cumparat!

[+]  Mauwis(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 62.500 EURO - Bucuresti , POPESTI-LEORDENI
Apartament 2 camere, semidecomandat, mobilat si utilat. Loc de parcare in cota indiviza in fata blocului. Centrala termica, geam la baie. Disponibil Imediat. Recomandam vizionare. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, ma puteti contacta la numarul 0731877477 - Ghiugan Mihai.

[+]  Habitat Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 89.500 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Va prezentam un apartament de 2 camere situat in zona Berceni, Brancoveanu. Constructia face parte dintr-un complex de 11 blocuri si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar ! Se accepta credit! Comision 0%! Recomandam vizionare! Pentru vizionari, va rog sunati la numarul de telefon 0731877477 - Ghiugan Mihai.

[+]  Habitat Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 79.500 EURO - Bucuresti , BRANCOVEANU
Bloc Finalizat. Mutare Imediata. Va prezentam un apartament de 2 camere situat in zona Berceni, Brancoveanu. Constructia face parte dintr-un complex de 11 blocuri si este construita pe cadre din beton armat. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior, usa metalica, interfon. Imobilul este construit la cele mai inalte standarde in vigoare si este destinat clientilor care stiu sa aprecieze calitatea. Fiecare etapa a constructiei a fost atent monitorizata pentru a se asigura standardul de calitate a executiei si materialelor. Pozele sunt cu titlu de prezentare ele apartinand altor imobile construite de catre acelasi dezvoltator. In imediata apropiere regasim centre comerciale mari, mijloace de transport in comum, scoli si gradinite, ceea ce face ca proprietatea sa fie pretabila si ca investitie/inchiriere. Oferim asistenta personalizata in vederea intocmirii dosarului bancar ! Se accepta credit! Comision 0%! Recomandam vizionare! Pentru vizionari, va rog sunati la numarul de telefon 0731877477 - Ghiugan Mihai.

[+]  Habitat Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 120.000 EURO - Bucuresti , NICOLAE CARAMFIL
la 3 min de metrou Aurel Vlaicu, 2 camere, un dormitor, parter / 4, P+4, confort I, decomandat, constr. intre 1978 si 1990, o baie, o bucatarie, gresie, faianta, parchet, usa metalica, negociabil

[+]  Property Advisory Division(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 65.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Militari - Uverturii, apartament 2 camere, confort 1, semidecomandat cu o suprafata de 54 mp, situat la etajul 6 într-un bloc cu 8 etaje, construit in 1985. Compartimentare: bucatarie/living, camera, hol, baie, camera si balcon, cu suprafata utila (incalzita) de 50 mp (plus balcon de 4 m). E dotat cu centrala termica, geamuri termopan, A/C. Contorizare individuala energie electrica, gaze naturale si apa rece. Apartamentul se vinde mobilat. Loc de parcare. AV0306224

[+]  Sphera Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 66.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
Militari - Rasaritului, apartament 2 camere, confort 1, decomandat, spațios, cu o suprafata de 57 mp, situat la etajul 6 intr-un imobil cu 10 etaje construit in 1980. Blocul este reabilitat termic, in interior apartamentul necesita imbunatatiri. Contorizare de gaze separată (2 focuri, pt centrală si aragaz). Usa metalică, aer conditionat. Instalații sanitare si calorifere schimbate. Imobilul este amplasat in zona Rasaritului la o distanta de numai 5 minute pana la statia de metrou Gorjului si piata. AV0321908

[+]  Sphera Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 69.000 EURO - Bucuresti , LUJERULUI
Militari - Rasaritului, apartament cu 2 camere , confort 1,semidecomandat, cu o suprafata de 56 mp, situat la etajul 3 intr-un imobil cu 10 etaje, construit 1980 . Apartamentul dispune de imbunatatiri, este intretinut foarte curat , parchet , gresie , faianta , termopane( balcon = 7mp). Imobilul este situat la 5 minute de statia de metrou Gorjului. Bloc linistit si monitorizat (camere de luat vederi). Zona verde in fata apartamentului,loc de parcare (platit la primarie). AV0312783

[+]  Sphera Group(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 91.500 EURO - Bucuresti , TIMPURI NOI
APARTAMENT 2 CAMERE, DECOMADAT,CALEA VACARESTI. SITUAT LA ETAJUL 3/8 , CU SUPRAFATA UTILA DE 55 MP, INTR-UN BLOC CONSTRUIT IN 1986, GRESIE, FAINATA, PARCHET, AER CONDITIONAT, USA METALICA, HOL SI BUCATARIE SPATIOASE SI 2 BALCOANE CU GEAM TERMOPAN SI TAMPLARIE PVC. IMOBILUL ESTE SITUAT LA APROX. 5 - 6 MINUTE DE PIATA SI STATIA DE METROU TIMPURI NOI SI LA 10 MINUTE DE PARCUL TINERETULUI. SCARA ESTE FOARTE BINE INTRETINUTA SI RENOVATA RECENT, IAR BLOCUL ESTE REABILITAT TERMIC.

[+]  Sudexpert House(A)
Exclusivitate
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 74.000 EURO - Bucuresti , GORJULUI
The Building 67 - Liniei 20 este un proiect imobiliar dezvoltat in cartierul Militari, la doar 850 metri de statia de metrou Piata Gorjului. Proiectul dispune de apartamente cu 2 si 3 camere, suprafete cuprinse intre 49 si 115 mp. Zona este retrasa de agitatia bulevardelor, iar in vecinatate sunt imobilele cu un regim de inaltime redus.Apartamentul prezentat se afla la etajul 1/5, compus din 2 camere, bucatarie inchisa, baie si balcon, avand suprafata de 62.79 mp (58. mp utili + balcon).Proprietatea se vinde finisata la cheie si conectata individual la utilitati. Finisajele pot fi alese de cumparator dintr-o gama variata, in baza bugetului stabilit.Accesul catre imobil se poate face utilizand transportul in comun (Metrorex sau STB), dar si pietonal prin strada Moinesti si strada Liniei.Pret: 74.000 Euro, NegociabilCOMISION cumparator 0%

[+]  IMOZONE SRL(A)
19.01.2021
Vanzari Apartamente 2 camere
Pret: 56.000 EURO - Bucuresti , APARATORII PATRIEI
Apartament 2 camere confort 1 decomandat, zona Aparatorii Patriei- Drumul Jilavei, cu Mutare Imediata, bloc finalizat, etaj 1, bloc cu lift in apropiere de centre comerciale si transport in comun, 2 camere, un dormitor, CE clasa A, constr. 2019, baie, bucatarie mare inchisa, balcon mare, intabulare, cadastru, in apropiere de transport in comun, parc, magazine, centrala termica proprie, gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan, usa metalica, alarma, interior proaspat renovat, apometre, repartitoare, contor gaze POZE REALE!!! Pentru detalii/vizionari ma puteti contacta la nr: 0785.887.330

[-]  Habitat Group(A)
Telefon: -
Agent: CRISTINA TOMAS
Telefon: 0785887330
« 1 2 3
5 6 7 8 9 »
<  Pagina 4 din 146   >

anunturiimobiliare.ro © 2004-2021 Agentie.NET  |  Imobiliare  |  Contact